Inget skulle få mig att byta.

Minns någon när man gick i grundskolan? Främst högstadiet. Det var väl ändå en jobbig tid? Det mesta gick ut på att försöka vara populär, om man gjorde något fel då var man en "tönt". Kära nån alltså. Jag var dock aldrig riktigt en del av de "coola", som man sa på den tiden. Ibland kunde de "coola" försöka få mig att byta sida, bort från töntarna. HAHA, typ som en räddningsaktion... Nope, det gick inte. Jag föredrog ändå mina vänner, även om vi var ganska elaka mot varandra ofta, vilket vi bara skrattar åt idag. Ofta önskade många att de var som dem. Dock utvecklade jag en sida av mig själv under den här tiden som nog är min starkaste sida idag. Nämligen den som sa "I dont give a fuck". Jag brydde mig faktist inte om någon fick för sig att jag var en tönt, vad det ordet nu kan betyda, jag sket i modet och vandrade runt i mjukisbrallor i skolan och jag var helt otroligt nöjd med att vara med de människor som jag tyckte om och hade något gemensamt med. 

 Nu när jag tänker tillbaka, även fast man ville ha femhundra vänner och kunna gå fram och prata med de snyggaste killarna på skolan, finns det ingenting i hela världen som skulle kunna få mig att villja vara en av "dem" igen. Den där tiden var kanske inte den mest positiva tiden, men idag har den skapat mig till något bra. Jag ser också mina vänner som jag fortfarande har kvar sedan dess, att några fortfarande har svårt för vissa saker, vilket gör mig otroligt arg! (Inte på vännerna, utan på dem som gjorde de illa), och jag skulle aldrig under några som helst omständigheter villja förvandlas till någon av de där tuffa idioterna som förstört något så fint hos mina vänner! Inte ens under pistolhot.


Tre survivors från grundskolan. Två av mina stora kärlekar <3.

Bananbåt

Igår försökte jag rita en 'färja' under pictionary.
Fia gissade på alla sortes båtar. Så som båt, segelbåt, fartyg, bananbåt... Det var alla sortes båtar enligt henne. Det är en gåta hur hon fick min "färja" till bananbåt. . .


Guuuu vad jag kommer sakna dig de närmaste fyra månaderna!

Tove vill visa sin exictens

Om någon säger: "Du får inte bli som Tove". Då blir jag inte ledsen, för jag tar det inte ens personligt. Men jag måste bevisa att du inte har en aning om vem jag är. För du har verkligen inte den blekaste aning... Tydligen.


Who am I?

Pictionary

Finns det något mer skoj än en helkväll med tacopaj och pictionary med fyra av sina bästa vänner. . Skulle inte tro det va. Mina mungipor är fortfarande uppe vid hårfästet på grund av all skratt.Fia fick denna teckning till 'snigelsoppa'. (Det ska föreställa ett lock).

Hela gänget utom fotografen (me).


Sara gissade rätt på tredje försöket. Orm, kobra, dinosarie. Way the go! (eller hur man säger)...

Tove försöker lista ut 'frukostteve', vilket inte var det lättaste. Och vet någon ens vad det är för något?

Många skrattsalvor igårkväll alltså.
Tack för en superduper skojig kväll alla glada!


Regnummer

På jobbet var Tove och Mangs väldigt happy, happy när de visste att de snart var klara med den sista hemstädningen för dagen och kunde fara hemmåt, när de fick ett oväntat samtal från chefen.
"Kan ni snälla ta vårt sista hus idag"? frågade chefen.
Självklart kunde vi det, sa vi och gjorde fula grimascher till varandra som sa ungjefär "Ta mig i arslet, tack".

I bilen på väg till det numera sista huset för dagen ser Tove två bilar brevid varandra med likadana registrerings nummer. Hon säger:
"TITTA! De där bilarna har samma regnummer".
"Oj vad skoj" säger Mangs då.
"Oj vad trevligt det var. Hela dagen ljusnade upp. Nästan så att man fick livsgnistan tillbaka!"...


Kära nån vilken dag.

Tove/snurresprätt

Ja, då har man fått sin välförtjänta vila. 30 minuter med kaffe framför ett avsnitt av se and the city. Ni anar inte hur mycket jag stressat på jobbet idag. Jag har vart helt off i skallen, och fått koncentrera mig extra noggrannt på allt. Om Snurresprätt hade vart människa hade han vart jag. Jag är väldans stresstålig faktist (inte konstigt med tanke på McDonalds arbete, och hästjobb), MEN när jag pressar undan stressen och koncentrerar mig på att det inte får 'bryta ut' då går stressen över i irritation och agrition (om det nu finns ett sådant ord). Vid de tillfällerna pratar jag inte med någon, för jag vet att personen kommer att få all ilska över sig, helt opersonligt förståss.
 Så nu sitter jag här och lyssnar på denna låt för att få in lugnet i kroppen innan jag snurrar omkring som Snurresprätt här hemma i jakt på busskort och kamera och jag vet inte vad...


Kär nån då..

Irritation

Blir inte ni också vääldigt irriterade när det är skräp mellan tangenterna på datorn?
Jag får tuppjuck när det hamnar skit där och försöker pilla ut det till varje pris. Vilket inte alltid är det enklaste må jag säga.


Ikväll blir det ståhej.

Fia åker som sagt till Afrika om en vecka, (shit, det är ju verkligen snart)... Idag är det i alla fall middag och spel kväll hemma hos henne med några vänner. Kan det bli mysigare eller?

Innan dess är det full rulle på jobbet, vilket är bra eftersom att jag är pank som en kyrkråtta.
Ciao.

Om man ändå vore gay.

Läs här.
Hur många gånger har ni tänkt tanken, lite på skoj sådär, att livet vore mycket enklare och för att inte tala om roligare om man vore gay? Man vore mer välutbildad, mer vältränad, mer hälsosam... Man bidrar helt enkelt till ett bättre samhälle. Visst vore livet mycket enklare!?

Ehm.. Asså. Nej.
Appropå länken där uppe så verkar allt mycket enklare pga att man inte vill ha barn, man klär sig bättre och har ett väldoftat hem. (Vilket inte vore helt fel i vissa fall). Men om man vill ha barn då? Jag vet inte med er, men jag har fått för mig att man måste vara man och kvinna för att storken ska kunna knacka på dörren. Och förutom alla de där ytliga grejorna så har de väl minst lika jobbigt som oss vanliga dödliga att ta sig fram i livet. Allt går ju ändå inte ut på att dricka fancy vin och äta skaldjur till middag varje dag. Eller? Har jag missat nått?

Det är knappast de som är hetero man kan skylla på, enligt Marcus Dunbergs text, och ja, det är jag som har analyserat nu. Enligt din text, borde man skylla på de människor som skaffar barn, det är tydligen därför heterosexuella män blir feta soffsoftare, på grund av att barnen tar för mycket tid.

Om personen man är hemligt olyckligt kär i vore gay däremot, då skulle livet vart en aning simplare ett ental gånger.


När jag börjar tänka i dessa banor vet jag att det är dags knyta.

Men alla ska vi vara stolta över vår sexuella läggning och ha det kalas kul i livet i alla fall. Med eller utan barn, med eller utan snopp.

Nu ska ni få höra...

Idag har jag skurat ett golv 8 (!) gånger! Och nej, inte åtta olika golv, utan ett och samma. Om och om igen. Anledningen var att det aldrig blev rent. Så gissa vad jag gjorde efter åtta omgångar? Jo, jag gav upp.
Jag hade lust att bajsa på deras golv som en liten present, men det passar sig ju knappast. Nu blir det till att åka tillbaka imorgon för att göra om ´et igen, med andra metoder, det jobbiga är att detta är ett "backjobb", vilket betyder att vi redan har vart där och gjort iordning allt, men fått klagomål och måste göra om jobbet. Pga detta får vi inte betalt för vårt utförda arbete, vilket suger! Om det inte blir rent så tänker jag lämna en liten present utsmetat på golvet.

Lycka till Tove som dyngbagge i ditt nästa liv...


Nu tänder vi ett ljus och önskar att våren kommer fort, fort.

Work, work.

Tove är snart redo att bli upplockad och dra sig till jobbelijobbet. Efter att hon käkat upp sin ägg smörgås förstås. Undrar hur denna dag kommer att se ut...
För övrigt så mår Tove primeliprima och tycker att livet är lajbans, förutom när hon vaknade halv fem (!) i morse, då hade hon gladerligen slagit väckarklockan med ett slagträ.

För övrigt så är Tove helt pank, trots att hon fick sin lön idag. Alla pengar kommer dock att gå till grekiska kurs, räkningar och klippning av hår (på huvudet). Jaja... Man får väl dra in på sånt där lyx som att äta...

Nähepp, roligare än så här blir det inte så här tidigt på morgonkvisten.
Tove önskar er en alldeles utomordentligt skojig dag, och sen tänkte hon att om alla tänker intensivt på hur mycket de vill ha sol och ingen snö kanske det blir vår snart...?


Äta eller ätas

Jag har den senaste timman proppat i mig nudlar, en smörgås, glass och lite brownie. Och jag är fortfarande hungrig. Varför?


Dessutom slickar jag tallriken när jag ätigt glass. Classy.

Olyckor kommer alltid i tre...

Det är sant.
Eller, jag som är en aning skrockfull räknar faktist olyckor till tre. Om det gått dåligt av något slag redan på morgonen kan jag räkna med två olyckor till under dagen. Det slår nästan aldrig fel.. (Inte konstigt med de negativa tankarna).
Som flygplanskraschen nu... Två till känns som något att räkna med. Behöver inte vara krascher, men i samma kategori. Flygplan. Jag brukar oftast kunna räkna till tre inom loppet av en vecka.

Är det bara jag som är helt skum eller?


Dessutom brukar det hända något i den kategorin innan jag ska ut och flyga, vilket får mig att tro att jag kommer att vara med om den andra eller tredje olyckan...
Är jag helt bakom flötet eller är jag en helt normal flygrädd Tove?

Flygplanskrasch

Fick lite ont i magen.
Tydligen har ett plan störtat i Amsterdam precis innan landning. Blev lite orolig eftersom jag känner en hel del folk där. Risken är ju inte stor att någon av dem vart med där, men jag fick ändå ont i magen...

Bosse is right

Kära nån vad jag Odiggar den nya McDonalds reklamen. Den enda jag diggar där är faktist Bosse.

När vi ändå är inne på teve, så var nog "Den rätte för Rosing" det mest patetiska teveprogram jag sett. Personligen tycker jag att killarna de valde ut åt henne passar programet bra, alla är lika patetiska och desperata som Linda, och det behöver inte betyda att de är desperata på kärlek, mer på kändiskap. Dessutom råkar jag veta att en person i programmet var förlovad när han medverkade, och jag vet också hur långt han kommer att gå i programmet, kära nån säger jag bara... Tove got the inside information.


Fettisdag

Ja då var den här, och är snart över.
Tove vill dock meddela alla att hon inte under några somhelst omständigheter äter semlor, inte ens under pistolhot. Bara så ni vet lixom.


Snusk.

Och med detta sagt tänker jag fortsätta titta på "Den rätte för Rosing", bara för att ha något att klaga på här på bloggen sedan.

Man var ju inte snäll som barn

Jag pratade med min kära mor en dag om hur det var när jag var barn. Ni vet, på den tiden man kunde ha hur roligt som helst med bara sig själv som sällskap. Jag tycker nämligen själv att jag var en riktig pina som barn. Ni vet, jag växte upp som mellanbarn med två bröder. Inte lätt att få sin villja igenom där alla gånger. Jag körde utpressning för att få det jag ville ha. I form av att säga "Men dom får alltid allt de vill ha, och jag får aldrig göra någonting", (och med 'dom' nenar jag självklart mina bröder). När jag sagt den meningen brukade jag skrika och gråta och slänga i dörrar tills jag fick min villja igenom. Detta är alltså min bild av hur jag var som barn.

När jag nämnde detta för min kära mor frågade jag "Morsan, jag var väl ganska jobbig och gapig som barn"? i hopp om att hon skulle säga 'Nej det är klart du inte var, du var som en liten prinsessa', och att hon sedan skulle ge mig ett slott och en flygande ponny...
In my dreams.
Hon sa: "Jaa... du var faktist ganska jobbig..."

Suck.

Saw är genialiska filmer

Jag är säkert inte ensam om att tycka att Saw filmerna är helt genialiska! Ja, de är en aning ofina och grova, men regissören har verkligen fått till en känsla som rör en ända in i magsäcken, och inte på samma sätt som Phantom of the opera, Nykel till frihet eller The Man from earth.

Man blir psyckad ända in to the bone. Filmerna får en att tänka på hur långt en människa kan gå för sin egen överlevnad, och det finns ingen som helst empati någonstans. Skulle det värsta verkligen vara att dö?

De är genialiska to the bitter end.


Ingen film man bör göra amatörmässigt hemma dock...


Sara och jag fick en enastående Bok idé

Ni vet killar, de fattar ju inte hur vi kvinnor fungerar... Öhum... Dessvärre är det nog tvärtom. Kvinnor har alldeles för mycket krav, alldeles för mycket tankar och alldeles för mycket utav det mesta som det verkar. . .Vi har alldeles för höga krav på männen vi träffar. För lets face it "de fattar ju noll"..
Nej, i själva verket är det nog kvinnor som "fattar noll". Kan vi inte bara bli liiite mer som männen, problemlösa och känslomässigt nollställda. Underbart!

I boken ska det finnas 1000 frågor om kvinnor, och lika många svar, från männens synvinkel. På så vis kan vi kvinnor anpassa oss lite mer efter er hjärna och förstå lite mer hur ni tänker. Ni vet, så vi slipper tänka själva på alla era dubbla budskap ni ger oss hela tiden, eller kanske inte ger oss, men trots detta försöker vi kvinnor att tolka dem. Tänk vad mycket tid vi alla skulle spara om vi hade svaret på allt nedskrivna.

Tycker detta är en enastående idé, då kan både män och kvinnor lära sig lite mer av varandra, och kanske tala samma språk en dag...


En alldeles förträfflig idé Sara.

Tove = Tob£

Okej, det där blev ju inte riktigt rätt. Men ungjefär sådär ser mitt förnamn ut på grekiska. Fast £:et ska vara som en bakvänd 3:a. 
Det mesta är nämligen helt förvirrande i det grekiska alfabetet. 
Till exempel:
B = veta, och veta är lika med ett V ljud, (som ni kan se i mitt namn i rubriken).
V = ni, och är lika med N ljud.
X  låter sch.

Det finns tre i:n i grekiska alfabetet, och ibland olika bokstäver för tjejer och killar...
Till och med frågetecknet är upp-och-ned.
Ni kan ju tänka er att detta är förvirrande...


Enkelt? Testa läsa det med grekiska bokstäver...

Afrika

Fia jag spanar in lite rundresor som kanske skulle passa oss. Eftersom jag känner mig tryggare i Afrika i en grupp än bara två blonda brudar vilsna på stan... Jag är ett flockdjur.

Så Fia, överväg, och kika här, här, eller kanske här.
Hyffsat billigt också... *blink*

Bambi

När jag skulle åka hem från farsan igår stod det ett rådjur ungjefär tjugo meter ifrån mig och spanade. Jag fick ju den fiffiga idén att jag skulle fota Bambi eftersom jag hade min kamera nära till hands.
Här kommer bilden:


Jäkla kamera....


Toves avslöjar något..

Tove ska härmed avslöja något riktigt stört.
Tove har en rädsla för tunnelbanor, vilket är helt bissart eftersom att hon åker tunnelbanan nästan varenda dag. MEN det roliga är att hon inte är rädd för tunnelbanor i sig, utan människorna I den...
Det rör sig så många flummiga typer där, och Tove är rädd att någon av dem ska kasta ned henne på spåret framför tåget, vilket leder till att Tove alltid står vid tavlorna och håller i sig tills tåget stannat och öppnat dörrarna, då ingen kan kasta henne framför tåget. Dessutom går det omkring folk med mysko reklamskyltar som "Slutet är nära" och sådana liknande saker. Lite fel sätt att få människor att "byta sida", man kan ju inte skrämmas till tro. Tove springer hellre därifrån så fort och så långt hon kan och glömmer hela grejen.
Dessutom finns det en person som hon absolut inte vill möta där nere, han skulle antagligen gå fram till Tove och skratta henne rätt upp i ansiktet, vilket skulle få Tove att bryta ihop av panik ångest. Dessutom går det omkring sådana där "securitas", som är efterblivna poliser, de gör mig nervös.

Kort sagt, tunnelbanor ger Tove ångest, och varje gång Tove vet att hon ska dit ned ensam får hon lite smått panik.


Are we in for nasty weather?

Tove grät idag.

Japp. Jag fällde en tår. När? Jodå det ska ni få höra.
När Marc Davcey berättade för Bridget Jones att han älskade henne.

Kära nån vad är det med mig idag?


Peanut

Alltså, jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar Peanut.
Ja, den här tuffingen alltså.


Vem/vad tänker ni på...

... När ni vill bli avtända?
Själv tänker jag på Bert Karlsson.


Detta är inget personligt. Men ibland behöver man ju lite hjälp på traven.

Tove avslöjar

Härmed hälsar vi den nya kategorin "Tove avslöjar" välkommen att se dagens ljus. Och Tove tänker senare idag börja avslöja saker... Kanske om henne själv.

Skoj, skoj. . .
Nyfikna? Kanske inte ett dugg...


Tove kan härmed avslöja att det där är en vaxdocka..


Think outside the box

Idag har Tove stora tankar på gång. Hon hade dessutom något på tungan.. Som försvann som en fis i vinden.

I alla fall. Nu sittter jag och funderar på låten som jag hänvisade er till i förra inlägget. Ibland blir jag bara så trött när människor har förutfattade meningar med kristna budskap.
Jag menar, bara för att det är rock musik så behöver det inte hänvisa er till något ont. Rock är en "slags musik genre", precis som pop eller klassisk musik. Bara för att låtarna har mer ljud, eller i vissa fall oljud, betyder inte det att de tillber satan. Om människor bara kan inse att rock är en musik stil INTE en bön till något ont.
Jag vill också bara påminna er om att SEX INTE är något FULT, det är något som blir välsignat när man och hustru blir en under Gud. Det var ju Gud som skapade sex.. Kära nån. När jag var inne på ämnet bara...
Fast Tove är ju ingen Heliga Birgitta så varför ska hon komma här och säga nått.

Men då var det sagt, och alla är glada och nöjda.
Ciaoo.


Lite för stora tankar för mitt lilla huvud...

Alla är vi syndare

Alla människor är väl syndare, i olika mån förståss.
Lyssna och lär people. Kolla bara blicken i hans ögon... Det är något där...

Jag får rysningar.

Alexander Bard är min nya idol..

...eller alltså... Låt mig omformulera till vad jag tänkte.  
Hela Alexander Bard skriker:  "Hej, jag bryr mig inte".
Skönt att vara en sådan person. Det vet jag. Spana in ridhjälmen bara.


Hur mycket bryr jag mig lixom?

Kära nån

När vi kom hem till Jespers lägenhet låg Jespers "pojkvän" Anders och sov i sin säng. När vi kom innanför dörren viskar Jesper, "Nu måste vi vara tysta, Anders sover", för att i nästa ögonblick hoppa på honom, och sjunga fula sånger i hans öra.

Bra dääär...

Fylla i överflöd

Igår var jag full... Riktigt kanoners ap packad. 
Vad jag drack? 
Tre öl... 

Hur är det möjligt kan man fråga sig? Drick aldrig alkohol när ni är sjuka är mitt svar. Det blir snefylla varken man vill eller inte, dessutom kastar man pommesfrites på folk. Inte bra. 

Efter kalaset på Tresexti skulle jag möta Jesper på Medusa. Men vid ingången frågade vakten vad fasen jag druckit. Tre öl svarar jag. Jag fattade ju inte att jag var full efter bara tre öl, det var ju faktist inte min avsikt att bli full. Vakten suckade nog djupt... tydligen vinglade jag och fick inte komma in. Jag blev arg. Men det gick ut över Jesper, när han kom ut.

Seriöst. Tre öl. Det dricker man ju på en vardag utan att känna någonting. Billig i drift? Svar ja.


Hur blir jag lycklig?

 Du utför handlingar med större syfte än dig själv.


Tove lever det glada Rock´n roll livet

Ikväll, har Tove trots sin snoriga torra näsa, gjort sig iordning för att åka upp till Stockholm och träffa Malin. Jag hade gärna legat hemma nedbäddad hela helgen på grund av mitt tillstånd (som är mycket allvarligt...), men jag ser faktist fram emot att träffa Malin. Inte ofta det händer med tanke på att hon bor i England.

Så Tove drog på sig sina fejkade grisskinn byxor och nu är det bara att Rocka away!


Inte av bästa kvalité kanske... Ser för övrigt ut som om Tove har en bulle i ugnen. Inte sant dock.

Fredagen

Idag jobbar jag full dag, vilket betyder att jag kommer att gå och snora hemma hos kunderna. Alldeles förträffligt.
När jag kommer hem igen får jag väl försöka ta en liten tupplur innan jag åker till Stockholm för att återförenas med Malin, och en massa andra Åkersberga bor. Vi ska ut och dansa.

Dags att borsta tänderna. Ciao.

Tove pratar om näsdukar

När jag pratade om "näsdukar" i DETTA inlägg menade jag själklart inte sådana där som man har i fickan och snyter sig med femhundra gånger om, för att sedan tvätta i tvättmaskinen och återanvända (bra för miljön kanske, men inte mitt psyke).
Jag pratade såklart om pappersnäsdukar. De där som är extra mjuka mot näsan så att man slipper få stora sår runt näsborrarna.

Bra att vi redde ut det.


Rökaren får skylla sig själv

Rökare dog - Nu får änkan 70 miljoner

1999 dog Stuart Hess i cancer efter att ha vart rökare i 40 år. Han rökte i genomsnitt tre paket cigaretter om dagen. Nu har änkan stämt tobaksbolaget Philip Morris på 8 miljoner dollar.
Läs artikeln här.

Människor gör visst vad som helst för att få pengar.
Stuart Hess har väl bara sig själv att skylla om han bestämde sig för att bli rökare och fick cancer.
Kära nån...


Tove har också rökt en del i sina dar, men bara så ni vet, innan ni testar, det är äckligt och luktar pyton. Och, ja just det, Smoking kills.

Tove är nu för tiden helt rökfri.

Ge mig en näsduk tack.

Hur mycket snor kan en människa producera på en dag egentligen? Man snyter sig en gång, men nästa ögonblick måste man göra det igen för att få ut ungjefär lika mycket till...

Intresant fundering eller hur?

För övrigt bakade jag just en kladdkaka för att stilla mitt sötsug. Den blev inte god.
Så nu sitter jag bara nedbakad i soffan med täcket och tittar på Moulin rouge, eller jag funderar på det i alla fall.


När kommer våren?

Tove är sjuk

Å nej, inte i huvudet.
Jag e snorig och halsen är alldeles tjock. Jag kan knappt vänta tills jag kommer till jobbet....

Det är så typiskt

Japp!
Tove håller på att bli sjuk. Tror att det är på riktigt denna gången. Det brukar nämligen aldrig bryta ut. Men nu känner jag mig riktigt krasslig. Typiskt.
Jag jobbar dessutom imorgon, och jag vägrar att sjukanmäla mig. Så typiskt igen.
Typiskt, typiskt, typiskt.

Sara, ska vi bilda klubb? Jag har samma symtom som du.


Om ni inte ser vad det där är så är det min ena katta som rullat ihop sig i en boll i min jacka. Så bekymmerlöst...

Man vet när det är dags...

...Att flytta hemifrån, då morsan inte ens kan köpa mina Royal Gala äpplen. Istället köper hon de äckliga gröna. Iiiik!


Apollo

Tove har en vana att spana in på Apollos hemsida och titta på lockande resor. Det var i alla fall förut. Nu när jag inte jobbar heltid har jag knappt kunnat spara en enda krona... Det är mer utgifter än inkomster, vilket stör mig någe innerligt! Jag har nämligen alltid haft råd att göra vad jag vill, ända sedan jag sparade ihop en hel drös med pengar att använda upp på resor. Nu är de dock slut, och jag känner mig alldeles pank. Dessutom har jag stora räkningar att betala denna månad, bland annat grekiska kursen jag går. Men efter denna månad kan det bara gå uppåt.

Det viktigaste jag behöver till våren är en ny kamera. Resten av pengarna kommer att gå till Afrika resan som troligen blir av. =D.


Ändå frustrerande att veta att man är långt därifrån just nu...

Med risk för att bli stämplad som IQ befriad

Nej, jag har fortfarande inte kommit iväg till gymmet. Väntar på att Angelica ska sluta jobba nämligen.
Men tänkte på något som jag inte har en aning om vart det kom ifrån.

När man blir sondmatad, ni vet på sjukhus. Blir man matad med kött då? Nu tycker ju ni att jag är helt hjärncell befriad och säger att det bara är näringsämnen som man blir matad med.
Men vaddå näringsämnen? Det måste ju komma någonstans ifrån?
Om man till exempel är jude, då äter man ju inte fläsk, eller om man är vegetarian eller vegan, då kan man ju inte bli matad med kött och mjölkprodukter. Kan man då vägra detta? Eller hur fungerar det?

Min fråga är säkert helt enkel, och ni får gärna kalla mig för fiskmås, men vart kommer näringsämnerna från i slangarna egentligen?
Bara en tanke så här mitt på dagen...


Men hur ser vi ut? Här försvann det en del hjärnceller som kunde kommit till användning idag...

Pumpa

Idag blir det till att pumpa sönder sig på gymmet, för att komma på lite bättre tankar. Dessutom lyser solen, och det om något är helt enkelt bara för underbart! För övrigt så spelas det just nu Jimmy Janssons låt "Som sommaren" på min sterio. Hur sommrigt är inte det?

Så ut i solen med er alla glada! Njut medans ni kan, en dag kanske solen inte är där för er...


Om detta vore min utsikt vore jag om någon glad.

Tove mår illa

Ikväll mår jag piss illa, å nej jag är inte magsjuk. Jag mår illa av olika anledningar som jag inte ens tänker försöka besvära er med just nu.
Förutom det har jag inte mycket att tilldela er förutom att jag länsar min dator på bilder som jag för över till en sådan där liten makapär för att få mer plats på min super sega dator.

Jag lovar att det kommer skojigare inlägg så fort min pms är över, inte sånna här deprimerande urtrista uppdateringar som det blitt idag.


Jag ser verkligen helt förstörd ut på den här bilden, den representerar väl hur jag känner mig inombords just nu antar jag.

Som sagt, så fort pmsen är över....

Nu börjar det brinna i fingrarna...

Suuuck! Nu börjar alla snacka om Rhodos säsong 2009, ni vet, det börjas ju planeras nu inför april då många åker dit för att börja jobba igen. Tove hade ju bestämt sig, det hade hon verkligen, för att inte åka i år. Men nu blev hon så sugen i fingertopparna... En sista säsong? Nej... Eller jo. Eller nej.
Men jag vill ju inte loosa mitt jobb här hemma. Men kanske kan ta ledigt några månader? Usch och fy på dig Tove. Men i så fall tänker jag inte jobba på bargatan. Vem vill hänga på? Början av juli, efter Afrika resan. Men som sagt, åker jag dit igen, kommer jag inte hem igen, då blir det till att fortsätta resan vidare. Vad sägs? Nej...

Svårt val.


Det är inte så underbart som det ser ut, det är inte så underbart som det ser ut, det är inte....

Skamliga förslag

Många skamliga förslag har man fått ute i vimmlet på helgerna, men denna måste ju slå det mesta:

"Du kan få sova hemma hos mig, min flickvän är nog hemma också..."
Toves kommentar blev ju lite difus.
"Ehhhhmmm......, VA"?


Det är tur man har dig Sara, räddaren i nöden.

Hastigt inställt

Tove är verkligen frustrerad idag. Inte nog med att hon har ont i magen, nu är mötet inställt och det blir inge gymmande idag och inge Stockholm.. Och inte Malmö heller för den delen. Vad fasen ska man hitte på? Har i alla fall bjudigt hit Kerstin (Angelica), på en liten fikelifika.
Men sen då?
Jag får väl öva på robot dansen lite då...


Låt ljuset komma in.

Vad ska man blogga om

Jag har verkligen funderat i över en timme på vad jag ska skriva här...
Jag har fortfarande inte kommit på något vettigt. Men hur ofta skriver man något vettigt egentligen?
Men hur som helst kan Tove meddela att hon har fruktansvärt ont i magen och ska strax vandra till ett jobb möte. Mycket lovande.

Ciao.


Tove är ännu mer arg!

Ojojoj!!! Ibland har jag bara lust att skrika IDIOTER åt hela Sveriges rättssystem!

Hör här: En tjugoårig man får 25 000 (!) spänn för ett ärr han har i ansiktet. Mycket pengar? JAA! En hel del faktist!
Arboga mamman fick 75 000 kronor höjt till 100 000 kronor när hennes två barn blev knivmördade! Mycket? NEEEEEEEEJ!

Hur kan detta stämma? Hon förtjänar en sju siffrig summa för upprättelse!
Jag har tappat tron på Svenska rättssystemet.... Ni är ju bara en bunt pajaser som tänker på pengar, inte på människors rättigheter!


Gud skapade regnbågen för att visa oss att han aldrig kommer att låta en liknande katastrof som vid Noas ark hända igen. Kanske borde Sveriges rättsystem göra en liten liknande gest för att visa att ni kan bättre än vad ni visar?

Nu ska vi tvinga prästerna att gå emot sin egen tro (?)

Vad är det för skit? Den nya lagen kommer att tvinga kyrkorna att viga homosexuella, (om jag förstått det rätt). Vad fasen är det med människor nu för tiden? Varför ska vi tvinga människor att gå emot sin egen tro? Det finns kyrkor i Sverige som viger homosexuella, då kan ni kanske viga er där om ni behöver en kyrklig vigsel? För jag tror att prästers tro är så stark att de kommer att bryta mot lagen om det behövs för att upprätthålla ett rent liv och stå upp för Herren.

Själv ser jag det som så, som jag nämnt förut, att alla ska få göra det som finns i hjärtat. Om du är homosexuell får du vara det, om du vill viga homosexuella får du göra det, om du anser att det är fel att viga homosexuella par så ska du inte tvingas gå emot ditt eget livs tro. De flesta har fått fel uppfattning av kristen tro. Det är knappast så att alla kyrkor ser på homosexualitet som en sjukdom, utan bara något som går emot naturen och den kristna tron. Medans andra kyrkor kanske har en mer vriden syn på homosexualitet. Alla ser det inte som en sjukdom, och då menar jag verkligen inte alla! Man behöver inte se det så bara för att man är kristen.

Jag tror äkta kärlek oavsett kön gör Gud glad. Ibland kan jag bli arg då kyrkan säger sig välkomna alla med öppna armar, men tydligen inte homosexuella. Är inte det lite dubbelmoral? Då finns det ju faktist de kyrkor som verkligen välkomnar alla människor oavsett vad. Underbart!

Men låt inte prästerna gå mot sig själva och sin tro för att andra tycker att det är okej. Helt sinnessjukt! Det är som att du är vegetarian och någon tvingar dig att äta kött, skulle inte du bli arg och ledsen och stå upp för dig själv?

Alla <3 dag blir större ju mindre man gör den...

Min Alla hjärtans dag firades som sagt framför teven tittandes på melodifestivalen med en chips påse, medans min dejt var på fest hos sin kusin. Vi gjorde dagen alldeles för tiny. Om vi hade firat den på en restaurang med trerättersmiddag hade det däremot känts som en vanlig lördagskväll ungjefär. Därav blev min alla hjärtans dag pytte liten och ganska misslyckad från Hjärtans dag vinkel, vilket gjorde att den blev större ur en ensam Toves synvinkel...


Tove, med blicken i ögat och lockarna i håret...

Tove är arg

Ni vet, så där PMS arg mot allt och absolut ingenting. Och det kommer att gå ut över min kära mor, mina läsare och Jesper. Rätt åt allihopa, utom mina läsare. För ni kan bara sitta ned och skratta åt skiten, medan min morsa kommer att skika in mig på rummet utan mat.


GAAAAAAAAAH.

Niquab

Läste i City tidningen idag på tåget, vilket tydligen gått och blitt en vana nu när jag spenderar alldeles för många timmar på tåget... Som jag för övrigt är jäkligt trött på!!!
I alla fall. Där stod det om två muslimska kvinnor som blivigt avstängda från Västerorts vuxengymnasium på grund av att de bär niquab (eller med annat ord, burka).
Helt rätt enligt mig. Jag som ofta har starka åsikter om människors rättigheter, tycker trots allt att denna heltäckande slöja inte ska få bäras i skolan eller på jobb. Ja, ni som kämpar för kvinnors rätt i samhället, tyck att jag är korkad-i-bollen, men just av denna anledning (rätten i samhället), borde den totalförbjudas. Enligt mig är det bara okej att bära slöja om du visar ditt ansikte. Hur ska kvinnorna bakom slöjorna kunna intergrera vårt samhälle utan ett ansikte? Det är indirekt kvinnoförtryck att låta detta bli en del i samhället.

Totalförbud mot den heltäckande burkan bör införas för att framhålla ett jämnställt samhälle, enligt mig.


Vad är konst?Nu är den införskaffad. Det finns ganska mycket omformulerade djupa frågor att fundera på i denna.
Mycket nöje.

chili

Jesper och Anders käkar chili, själv nöjer jag mig med nudlar och avokado.

Varför ska Tove behöva be om ursäkt?

Det är en sak som jag funderat på. Jag minns att jag och Fia diskuterade detta ämne en gång för ett tag sedan.
Vi tar ett exempel.
En person har gipsat foten och vandrar omkring med kryckor. Jag försöker gå om personen men snubblar på hans ena krycka. Vem ber om ursäkt egentligen?
Det är klart att det är jag som ber om ursäkt. Typ "Förlåt, det var verkligen inte meningen att ramla över din krycka". Varför? Vad är det för stil egentligen? Varför ska jag behöva be om ursäkt när jag inte direkt lagt krokben på mig själv? Det är inte okej att människor tar för givet att det är mitt fel bara för att jag inte har något handikapp. Vad tycker ni?
Förstår ni vart jag vill komma?

Jag skulle kunna dra en massa exempel här, men jag måste vandra till bussen och ta mig till Stockholm för att möta upp Malin och hennes pojkvän. Hon bor ju i England och jag har inte träffat henne på nästan ett år. Ska bli prima lajbans.


Här är vi hela gänget.

Tove tänker aldrig uppträda i Melodifestivalen

Att se Markolio medverka i Melodifestivalen med en kärleksballad var ju lika otippat som att jag skulle hoppa fallskärm från slottstaket... (kanske vore något att fundera på föresten). Men det blir ju inte bättre än att jag hoppas på att han får komma bland de fem bästa.
Men jag hejar på Amy, som alltid.

För övrigt tycker jag att programledaren idag verkligen är usel. Vad är detta för skämt efter Heat:s framträdande lixom: "Förlåt nu om alla barn börjar tro på satan.." EEEH? Varför?


Tingeling på er.

Tove missade soltimmar

När jag kom hem idag var jag så trött att jag somnade. Jag sov fyra timmar, när klcokan var halv sju tvingade jag mig själv upp mot min egen villja. Det var då mörkt ute och jag hade missat en helt underbar dag. Suuck. Dessutom är det ju Alla Hjärtans Dag, men det är ingen som pussat på mig idag... Imorgon får jag pussas istället.
Synd att missa en sådan underbar dag, men det kommer väl fler dagar I guess.


Soluppgången genom gardinen imorse.

DEBASER

Så.. Gårdagen blev spejsad.Ser livat ut va?
Vaknade upp utan baksmälla, trots fernet (nöjd?) shots och wiskey...
Hur var er fredag?

Föresten, är inte de där brillorna bara de skönaste ni sett?


Sara o jag är redo för en natt på stan...


...Är ni redo för oss?

Det är bara grejen...

Whats up med det där uttrycket egentligen? Det är bara grejen.
Typ: "Det är okej att du gjorde det, men det är bara grejen..." Whataa? Vad är det för 'grej' ni pratar om hela tin?
Sånt där snack handlar ju bara om vett och etikett som folk går och grubblar på hela dagarna, och vem har det egentligen, vett alltså. Varför ska man palla bry sig om det bara är grejen. "Ingen big deal, ingen blev sårad, men bara grejen". Hur störigt på en skala? Kan inte folk bara sluta med den meningen, seriöst. Så oroväckande att hela världen bara bryr sig om grejen, men inte det stora hela lixom.
Det är ju ingen som bryr sig om mina känslor, de bryr sog bara om grejen, hur skulle det låta lixom?
Nää nu får vi ge oss. Lägg ned, allesammans, inklusive mig.


Tove är så vetenskaplig av sig... ehum.


Trashigt

Kära nån. Mitt minne är inte som det en gång var.

Men jag letade upp en bild till dig Emma. Rhodos 2007, sista arbetsdagen. Minns du den?


Nää jag minns verkligen inte vad vi kallade oss... Kära nån vad vi såg ut.  Två offer för Meagans Jägermeister.  

Fredag den 13e

Jag vågade ju knappt vakna imorse. Jag är alldeles för skrockfull för att inte vara rädd. Idag ska jag och Sara ut och rocka Jag övervägde noga hur mycket jag egentligen ville ut innan jag bestämde mig. Hallå? Ni vet väl att jag aldrig lägger mina nycklar på bordet eller går under stegar...

Jaja, jag överlever väl denna dag också.


Nu är det dags att göra redo kaffet för en hel fullspäckad arbetsdag.

Ha en super bra fredag allesammans! Talk to you later.

Tove är en mus

Tove läste igenom City på tåget idag.
Där kunde man läsa om hur "tjejer ska vara stolta över sitt kön". Någon Katarina Gröndahl 'gör vackra ringar i silver som ser ut som blommor. Men vid närmare titt är de i själva verket sirligt veckade slidor". Sedan stod det en predikande text om hur vi kvinnor ska se vårt kön som något fint, för snoppar har aldrig vart något "fult", men tydligen har vårt kön, vår mus, blitt stämplad som något ofinare. 
Sedan var det ju självklart en avslöjande bild brevid texten. 


Hur ska jag tolka det där?  

Jag på fyllan?RUTA 1: Fan Roffe, du är den bästa polaren jag någonsin haft. Om du bara visste hur mycket du betyder för mig.
RUTA 2: NEJ AKTA!
RUTA 3: Puh, flaskan höll, det hade kunat sluta riktigt illa.

Portad från Mariatorget 1A

Tove blev igår medlem på en "fun" grupp på facebook. Nämligen stödgruppeen för de som är portade från Mariatorget 1A. Jag var ju tvungen att digga dessa folk. Så jag skrev på deras "wall":
"Jag vill också bli portad"!!!!

Själklart fick jag då några tips om hur jag kan gå till väga för att ro detta i hamn:
"Kära Tove
Vi har tre tips till dig som fungerar utmärkt isåfall
1. Putta på vakten
2. Smit från vakten
3. Visa upp för vakten att du dricker öl som du tagit med dig från förfesten. Inne på rocks."

Tove tackar och bockar för tipsen. ;)


Uppe med tuppen

Idag är jag uppe innan Rix Morgon zoo. Jag ska jobba, Gissa hur mycket jag ville ligga kvar i sängen resten av dagen när klockan ringde 04.30 i morse....

Måste man ha en man för att bli hel?

Vad är detta för tjafs egentligen?
Ibland kan jag bli så otroligt irriterad på serien "Sex and the city", en av mina favorit serier. Regissören måste ha vart en väldigt flickig kvinna, vilket inte jag är ett dugg, trots att somliga av mina vänner tycker att jag är kvinnligast i hela gänget... EEEH! I vilken värld då om jag får fråga? De som säger det har verkligen en förvrängd bild av mig. Hela serien grundar sig ju på att en kvinna behöver en man för att göra sig själv hel. Whataaa? Vi klarar oss väl bra på egen hand, och råkar man hitta någon att dela allt med så är väl det fint. Men inte kommer jag att bli hel om jag finner någon att dela allt med. I så fall ser jag mina vänner som mina "Soulmates", för utan er så vore jag inte hel. Men jag måste ju meddela alla att jag klarar mig alldeles utmärkt på egen hand, och även om jag skulle skaffa mig en pojkvän så blir jag ju inte mer hel för det, bara mindre ensam om kvällarna.

Jag är väl inte halv inte...


Två av mina soulmates.

Huja

Okey mina kära, underbara läsare. Vad är det för fel på den här bilden?


Ska Tove på maskerad eller vad är det frågan om?

Ibland undrar jag hur jag kan hitta så mycket gammalt skit som inte används i min garderob.


Kära nån, när tänker jag använda den där?

Snobben var det ja...

Okej den där hatten äger ju faktist, var bara tvungen att visa er den.

OCH som ni kan se i bakgrunden, är städningen i full gång...

Gud så underbart!

Tove städar, som ni kan se i inlägget innan så behövs det ju...
Men i alla fall, Tove upplever just precis nu vår känslor! Hur underbart är inte det på en skala?

Jag skulle också villja säga till Fia, att idag mår jag så prima som man bara kan må! Tror att du hade en bricka i det spelet. Aja, du fattar kanske vad jag snackar om, eller inte, men det är fett nice i alla fall!

Inatt blev jag dessutom väckt av att Jesper ringde mig, full. Alltid lika söt när han snackar med mig i telefonen på fyllan. Tyckte han sa att han skulle vara nykter tills han fick ett jobb, men det gick ju antydligen inte. Ja det var ju tisdag och utgång, och tydligen fick han dricka öl under pistolhot av Anders, det var ia alla fall hans ursäkt. Men i vilken rock´n roll värld är det onormalt? För övrigt skulle han ha smält till en pöl om jag överaskade honom med att knacka på dörren och ge honom en puss på morgonen... I vilken värld tror ni jag pallar åka två timmar så tidigt på morgonen? Näj, inte denna morgon i alla fall. Jag sov så bra så jag vet inte vad. PLUSS jag kan ju inte dejta en pöl, hur skulle det se ut lixom?

Sorry, nu ordbajsar jag, så jag bjuder på en bild.


Asså, är inte detta världens mest irriterande bild? Båda är i en helt annan värld...

Detta är ju nästan pinsamt

Jag är ju inte direkt känd för att vara pendantisk av mig, men detta är ju nästan lite att ta i:


Storstädning på min lediga onsdag övervägs... Eller är det enklare att flytta...

Mama mia

Ligger just nu och myser ensam i min säng och tittar på musikal filmen Mama mia.Med risk för att bli stenad, meddelar jag härmed att jag egentligen inte alls tycker om ABBA.Men filmen är bra och musiken i filmen är helt okej faktist. Men det jag egentligen ville säga är, finns det någon vackrare människa än Amanda Seyfried?


Svårtslaget va?

Tove vill ha lugn och ro

Ni vet de där dagarna när man kommer hem från jobbet och bara vill slänga sig i soffan och titta på sitt favorit avsnitt av vänner och helt enkelt bara chilla?
En sådan dag hade Tove idag när hon kom hem från jobbet. Ojoj vad hon längtade efter lugnet själv.

Självklart kommer brorsan hem innan jag hinner sätta mig tillrätta i soffan. Han skruvar dessutom upp volymen på sin musik till högsta volym...
Underbart... Hur irriterande är inte det?

Så idag insåg jag hur underbart det vore att bo ensam! Kanske är dags att tänka på refrängen här efter sommarn. Tåls ju att tänka på om man är tjugo bast och har fast jobb. Fast jag skulle ju då helst villja bo med någon av mina nära vänner, det vore så niceigt så jag vet inte vad.


Om Tove skulle mova från sitt bo så skulle hon helt klart införskaffa sig en bajsbok. Finns ju inget roligare än det lixom.
Apropå bajsbok, Tove håller på att kissa på sig och måste nu springa på dass..

Låt inte mig ta smällen

Om du kommer till mig, och klagar på den jag är, och tar åt dig av saker utan grund. Då kanske du ska fundera på om du verkligen är helt nöjd med din egen livssituation. Varför låta mig ta smällen för något som inte jag har nått att göra med? Det var ju bara så onödigt så jag pallar inte ens bry mig...


Det där är jag, och nu ska jag snart rulla till jobbet. Yäääh.

Ångest

I perioder gå Tove igenom en del ångest.
Det är ångest över sådant som inte går att styra över och saker som inte går att ändra på. Hela ångesten handlar nog om kontroll. Vad har man egentligen kontroll över?
Detta grubblande har ett fåtall gånger gått över i ångestattacker, som hon lärt sig styra hyffsat bra.

Just nu har Tove en sådan period, och det är bara en person som skulle förstå mig i nuläget. Fiia kom hem! Jag saknar diig! <3

I ångest peroderna tänker Tove alldeles för mycket på saker som hon inte behöver oroa sig så mycket över egentligen. En riktig grubblare blir hon. Och rädd är hon.
Dessa perioder brukar gå över, om inte går Tove in i en period då hon bara vill supa skallen i småbitar varenda dag fram till våren. Deprimerande va? Men ja, som sagt, sånt är livet.

Fast ibland undrar jag om Gud ens har en mening med detta eller om allt sitter i Toves head.... Vad är meningen? Kan någon förklara det för mig?


Fia och jag på Gran Canaria. Där var det soft.

Konsten att palla vänta på grönt ljus

Ni vet när man vandrar runt på Stockholms alla gator. Det kan verkligen vara svårt att fatta att man ska, eller snarare borde, invänta grönt ljus innan man korsar gatan. När jag vandrar ensam så skiter jag fullständigt i hur många som går över gatan mot det röda lyset, jag inväntar ALLTID grönt ljus. Det är under mycket velande (ska jag gå, ja, eller nej, eller hinner jag, ja eller nej föresten, jo, nej hoppsan det gick ju inte), som jag inser att det är mycket smartare att invänta det gröna ljuset innan gatan korsas.
Är jag med mina vänner, vilka ofta går rätt ut i gatan, då tar jag chansen att bli överkörd jag också, lets face it, om polaren blir på körd (peppar, peppar), då kan man ju bli det själv också, eller det jag menar är väl att det är värt risken dådå. (Ta i trä nu allesammans).


ÄNTLIGEN

Japp.
Hela denna dagen alltså. Kom fram till att jag inte alls ville till tandläkaren imorse (Vilket grundar sig i dålig ekonomi och lathet)! Det var bara att ringa och meddela att jag fått magsjukan, peppar peppar. Jag vet, jag hatar ju att ljuga, även inför tanläkare. Men hon lät så dömmande på telefonen så det bara blev så. Det kommer att slå tillbaka på mig själv, någon kommer antingen att ljuga för mig, eller också kommer jag få magsjukan... PEPPAAAAR! 

Sedan glömde ju min chef bort att ringa mig och meddela vilken tid jag skulle möta kolegorna och gå igenom morgondagen, mycket viktigt tydligen. Så min arbetspartner, och vän, ringde mig några timmar innan. Tur det, annars hade jag definitivt blitt sen eftersom jag är så bekväm av mig och hade låtit chefen höra av sig, vilken hon verkade glömt bort.

Nu ska jag strax ge mig iväg och plugga Grekiska! Det ni! Tove kommer definitivt bli grektalande, och även proffs.

OCH till sist, ÄNTLIGEN har jag min egen dator till hands! Sååå tråkigt att blogga från någon annans dator som inte har några roliga fantastiska blogg egenskaper alá Tove!


Strålande sol i Grekland. Sakna!

Tove har bara en sak att säga...

...Den är inte lång, men den är smal...

Vilken storslagen humor det är i detta hus. Och fortfarande inga avslöjande bilder heller.

Jag äter inte mina vänner

Bästa resoneringen jag just hörde på radion.
"Asså, skinkmackor? Djur är mina vänner och jag äter inte mina vänner".
Detta måste ju utan tvekan vara bästa anledningen till att man inte äter kött.

Hahaha.

ps fortfarande inte min dator, därav pallar jag inte lägga in någon bild. (Farsans dator, om nån undrar).

Motströms som vanligt

Hela bloggsverige ligger i kalabalik efter Melodifestivalen. Så jag tänker faktist inte ens nämna den. Det går som det går.

Däremot tänker jag nu meddela alla läsare att jag Diggar programledaren Petra Mede. Det kan nästan inte bli mycket mer min humor i sånna här sammanhang.

Eeeh, jag skulle nu ha laddat upp en bild på henne här. Men gissa vad? Det finns ingen bild i hela internet universum på denna människa. Istället får ni väl ta min humor, pluss lite mörkbrunt hår, och placera bitarna till ett alldeles förträffligt yttre. Och vips, sådär fantasifullt och bra måste jag meddela. Eftersom hon nu bara kan existera i bildformat i vårt undermedvetna.


Heart vaddå?

Efter att ha diskuterat saken med Tina, har jag nu kommit fram till att man antingen är en heartbreaker eller heartbroken. Antingen sårar du, eller också blir du sårad.
Ville bara att ni skulle veta det.

För övrigt tror jag att jag är någonstans mitt emellan, om det nu finns ett mellanläge bland känslor.


Nej jag har INTE målat denna, så bra vänsterhalva har jag inte. Men klicka på bilden och se vart jag lånade den.

Du har vart strandsatt

Inatt, ja mitt i natten, vaknade jag upp brevid Jesper. Mysigt kan man väl säga. Dock satte jag nästan hjärnan i halsen när jag plötsligt hör Jesper säga "Du har vart strandsatt på en öde ö i åtta månader"... Vad? Hur? När? whaaataa? Väldigt sådär precis och exakt sagt lixom. Vad var det han ville ha sagt med det lixom?
Min sömniga kommentar blev "WHAT, vad snackar du om wierdo"?
Såklart svarade han bara med "Bhigufyfkjlhlö", och sov vidare.
John Blund försökte tydligen vara mäkta rolig när han satte orden i Jespers mun denna natt.
Hysteriskt kul var det i alla fall.


Tove är inte vis

Nä, vet ni vad!
Igår spelade jag Trivial Pursuit mot Jesper och Anders. JAG HATAR DET SPELET! Eeeh.. ni kan ju bara gissa varför? Jag kan ju inte svara rätt på en enda fråga. Hur vis är jag egentligen? Fy fasen vad jag känner mig ovis just nu.
Tack och lov så låg ju jag och Anders på samma nivå och fick ihop lika många "tårtbitar". Medans Jesper fick alla enkla frågor om Pippi Långstrump och tog hem spelet. Men egentligen, vem vill veta allt? Vad är det för kul med det?


Jag kände mig faktist så osmart att jag ville gå hem. Dålig förlorare? Nja, lite. Men då skulle ni se mig spela minigolf....

Tove är inte partysugen...

Tove försöker att intala sig själv hur otroligt patetiskt det är att partaja en dag som denna. När dessutom melodifestivalen går av stapeln ikväll. Men det enda Tove kan tänka på är hur otoligt social hon är just nu. PARTA, PARTA! Men icke... Hon har lovat sig själv att sitta inne och växa fast i soffan ikväll. Suck.

Jag fick ett ryck oh skrev detta SMS till Sara: "Asså, varför ska man vara nykter när man kan vara full? Vet du hur otroligt partysugen jag är!! Ska vi röja?"
Tove är verkligen ingen bra förebild idag...
Vi kan anta att Sara suckade och eller asgarvade när hon såg det, och just därför svarade hon med "Älskling... Haha, du är ju hopplös. Vad har det gått? Två dagar sedan vi återvände från senaste efterfesten..."

Ja Tove är hopplös.
Tove är INTE partysugen, och hon är INTE sugen på en öl och inte heller på en Bacardi Breezer eller vin eller wiskey... Intala, intala.


Detta är int min dator så var tvungen att ta en bild från bloggarkivet. Ursäkta mig lixom.

Asså, palla vara trögfattad

Ni vet ju allesammans att i kommentatörs rutan där man skriver in kommentar, står det "REKLAM, NEJ TACK"! Svårt att fatta? Trots detta, så ploppar det då och då in folk som skriver saker som "Hääär, titta på mig, besök min blogg, tyck till". Och hittan och dittan. Jag är fine med det, så länge denne kommenterat mitt inlägg först!
Det är dock undan mitt förstånd att folk pallar surfa, blogg efter blogg och kopiera in en random text för att vi ska besöka deras blogg!
Jag säger bara, NEJ TACK! Dessa kommentarer publiceras icke, de raderas faktist, och nej, jag besöker ej dessa bloggar.

Om ni istället läser mitt inlägg och kommenterar på innehållet där, kan jag garantera att jag kommer förbi er blogg.
Palla vara trögfattad!


Ni har inte den blekaste hur sugen Tove är på en öl, men Tove kör en nykter helg så hon får fortsätta vara sugen till nästa helg...


Samma betydelse

Jag har efter noga eftertanke kommit fram till att angående detta inlägg, så har faktist "Freak" och "Nörd" samma betydelse. Men egentligen, palla bry sig att det står så i mitt inlägg.
Vad gör det om hundra år lixom?


Varsågoda, här är min rygg.

Tove vs Elisabeth Banks

Mycket har man hört i sina dagar.
Jesper har sedan han träffade mig för första gången funderat på vem fasen jag är lik! Det har i princip gått honom på nerverna för att han vet att det är nån, men inte vem...
Igår träffade vi en av hans vänner, jag träffade honom för första gången.
Han fick tydligen flashbaks uppenbarelser, och berättade för Jesper hur lik Elisabeth Banks jag var! Och bevare oss allesammans för det, för där trillade poletten ner, för Jesper, själv fattar jag noll, gör ni?


Någon annan som tycker vi är lika?

Tove gör en Joey

Har ni sett avsnittet av vänner när Joey försöker lära sig franska? Jag är ju ett äkta Vänner freak och kan i princip alla avsnitt utantill (försöker säga det utan att låta nördig). I vilket fall, Igår försökte Sara lära mig säga "Vi fryser" på franska.
Tydligen så skulle man säga "nous avons frois".
Men när jag sa det lät det mer som "Nus afla fluf".

Tove gjorde alltså en äkta Joey!


Groupies e vi allihopa..


Bira älskling.

Jaoo.

Party eller vaddå...

Anders kör en favorit i repris.

Hmmff..

Jag kan inte påstå att vi riktigt fick till bilderna igår, men dock har jag två avslöjande bilder, som INTE jag har tagit. Kära nån grabbar...

Frukost med Liberace

Sorry fick ingen bra bild på hela bandet... Apskön stil i alla fall, så skön att jag köpte deras skiva! Det ni ;).

Nostalgi

Ni vet när man var liten och lyssnade på Aqua?
Ni vet när man lyssnar på Aqua idag?
Nostalgiiii... Och egentligen riktigt dålig musik.


Im a barbie girl... eeeh, nää, inte ett dugg faktist.

Tove har så väldans bra idéer ibland...

Tove skulle inte dricka någon alkoholhaltig dryck igår. Hon stod vid baren och funderade på antingen en cocacola eller en apelsinjouse. Sara beställde en vin.
"Usch" sa Tove.
Bartendern skrattade åt henne och tänkte antagligen att Tove inte var någon vin drickare. Sara skrattade också.
"Nä men jag tar en vin", säger Tove....
Ehhh??? What was that about?

Igår sa jag och Sara: "Vi ska se till att komma hem med tolv bussen".
Efter att vårt sällskap pratade om efterfest på en annan bar, så tänkte Tove om.
"Sara vi hänger på, och jag lovar att gå upp med dig klockan sex imorgon bitti".
Sagt och gjort, Tove vaknar av en röst från ovan som säger "Tove, klockan är sex". . . Å, det var Saras röst, men i Toves värld skulle det lika gärna kunna vart Elvis, Tove var så trött, efter cirka två timmars sömn, att hon skulle kunnat skjuta någon för att få sova vidare.

Det var ju bara att ta sig hem och sova några timmar innan man skulle släpa sina fötter till arbetet.
Det kallar jag rock´n roll. Dock kan jag ju meddela att varken jag och Sara drack oss vidare berusade, vi var mer höga på stämningen, för det blev en lyckad Onsdags kväll trots allt, och idag är Tove fortfarande party sugen... Ovanligt?


Jag och Sara hånglar loss. Eeeh, nää...

Tonight!Nu ska jag och Sara gå på spelning. Prima lajbans ska det bli. Ni får se bilder imorgon. Föresten, om någon vill komma och titta så är spelningen någonstans i gamla stan och börjar halv åtta...
Det rutiga på bilden är för övrigt min halsduk, inte en haklapp!

To tell or not to tell

Om ni visste något, som skulle såra någon oerhört mycket och som man absolut INTE kan berätta, även om det skulle vara er bästa vän, vad skulle ni då göra?
Skulle ni berätta detta för er bästa vän, även fast ni vet att detta skulle såra denne och vända upp och ned på hela dennes liv? Eller skulle ni undvika att berätta det och låta det du vet falla i glömska?

Kan inte alla svara på detta, jag är väldigt nyfiken på er åsikt!?
Det är en rätt intressant tanke.


Dagens uppdrag, allesammans!

Ja, då var det äntligen dags. Dagen vi alla väntat på. Mohaha.
Tänkte först utföra detta uppdrag, eftersom jag och Sara funderade på att markera vägen i gamla stan ikväll, för att hitta vägen tillbaka till tunnelbanan, ni vet, som Hans och Greta.Men, efter lite eftertanke, jag har ingen vit krita, och har nog ingen tid att införskaffa mig en. Så det får bli en annan gång.
Istället utser jag detta till dagens uppdrag:


Det lär bli en del övergångsställen, eftersom jag ska på en spelning i Stockholm ikväll. Dessutom måste det se ganska skojigt ut, eftersom mitt balanssinne går att jämföras med en fullgubbe på styva linan...

Ni som undrar vad UPPDRAGET är för något, och ni som vill spana in andra stojiga, galna uppdrag, klicka här.
Eller gå in på deras hemsida och förändra ert liv!

Nej tack!

Jag sitter just nu i soffan och tittar på Sex and the city (brorsan snodde ju den Vänner säsong jag skulle titta på).
Carrie är otrogen mot Aidan med mr Big. Jag hatar otrohet! Jag tror inte att det skulle gå att förlåta om killen man är tillsammans med vänsterprasslar med sitt ex! Usch och fy. Detta påminner mig också om hur mycket jag hatar lögner. Jag försöker alltid hålla mig till sanningen så långt det bara går. Som jag sagt förr, det slår ju bara tillbaka mot en själv. Om jag är ärlig mot andra kommer andra vara ärliga mot mig!
Punkt slut.


Det som är förbjudet är alltid lockande, klarar vi av att stå emot frestelsen?

Tove ger ett löfte till sina underbara läsare

Imorgon lovar Tove att hon ska Utföra ett Uppdrag! Kors i taket...


Saknar mina uppdrag minst lika mycket som er! Läs här.

Tove ber högre makter om hjälp

Igår bad Tove Gud om hjälp med en grej, och detta fick hon hjälp med idag. Tove tackar och bockar!!
Be och du ska få, sök och du ska finna.


Skönt att Gud ser även dem som super whiskey direkt ur flaskan.

Rockig halsduk


Har ni sett Toves nya apballa halsduk hon köpte för bara en liten obetydlig summa på H&M? Riktig rockig, precis som Tove her self.

En dag i Toves tecken...

Idag, efter ett ärende vid halv elva på förmiddagen, undrade jag vad jag skulle ta mig till. Vart skulle denna dag bära. Jag bestämde mig för att ta saken i egna händer, så jag satte mig på tåget och drog till Stockholm city. Där vandrade jag runt och spanade på kläder, och böcker.
Efter det vandrade jag in på Kulturhuset, bara för att lixom, fick ett sug på att titta på en pjäs, så jag drog tag i en tidning med kommande pjäser. Nu är frågan bara vem som vill hänga på?
Sedan åkte jag hem, och nu undrar jag vad jag ska göra av denna tisdags kväll...Detta var verkligen en dag att bara slappa med sin egna tid...

Imorgon ska vi rocka

Imorgon ska jag och Sara gå på en spelning. Det ska bli Awesuuum!
Nu måste Tove springa.


Uppdraget har tagit en paus

Jag har, som ni kanske märkt, inte direkt vart så nogrann med uppdragen senaste tiden. Anledningen är helt enkelt att jag har full rulle på allt annat i livet just nu. Kan lova att så fort något skoj händer med böckerna skrivs detta ned på bloggen.
Ber om ursäkt för detta, för jag vet att ni saknar det.
Men ni kanske vågar utföra detta uppdrag nu då?


Sjung högt och tydligt så att alla grannar hör!

118 100

Igår hade jag Jesper och Anders lite skoj och skrev knäppa frågor till 118 100. Vi frågade bland annat hur många gram sand det finns i Sahara öknen.
Svaret blev: Det finns ingen siffra på hur mycket sand det finns i Sahara, men Sahara öknen är världens största öken med sina 9 065 000 kvadratkilometer. Trevlig kväll!

Sedan frågade vi vem Jesper Hedefalk är. Svaret blev väl inte riktigt vad vi tänkt oss: 118 100 tror att Jesper Hedefalk är en skön kille i sina bästa år. Han gillar att kolla på australiensk fotboll med gänget och älskar nybilsdoft. Det är väl inte riktigt den bild jag har fått av honom... Och kan någon förklara för mig vad fasen nybilsdoft är?

Jag var ju då även tvungen att fråga vem jag var, Tove Bergman lixom.
118 100 tror att Tove Bergman är en historie intresserad tjej med hjärtat på rätt ställe. Utöver virkning, korsord och hembakeri så är det hårdrock som är hennes stora intresse.
Öhum, jag vet inte hur mina vänner tänker på mig, visst kan jag vara historieintresserad och ja men visst, jag har säkert hjärtat på rätt ställe. Men vad an detta med virkning (????) det måste vart den tråkigaste beskrivningen på mig EVAH! Och jag kan inte baka ett enda dugg. Men visst är det hårdrock som gäller oftast!!!


JAO.

Skrämmande tid...

Min knäppa rädsla är som ni kanske vet, tid. Hel skumt eller hur? Men vad fasen lille Tove då, tänker ni. Men det skrämmer mig verkligen, idag är imorgon och imorgon är idag. Vad är Tid egentligen? Existerar tid? Tid är kanske bara en illusion? Vad skulle hända om dagarna inte var uppdelade i timmar, och veckorna i månader, och månaderna i år? Hur skulle livet se ut utan tid? Tid gör mig galen. Det känns som om det var igår det var nyår, till exempel, men nu helt plötsligt är det ju februari. Innan vi vet ordet av är 2009 slut och nästa år tar sin början. Hur kan jag leva när jag räknar dagarna som jag gör? Jag försöker verkligen leva varje dag istället för varje år, men jag är rädd ibland...

Jag måste vara den enda på denna planet som verkligen skräms av tid!
Måste kolla upp om det finns något namn för denna rädsla...


Fia och jag planerar

Ja, nu är det fart på våra tankar och planeringen är i full gång må jag säga.
Afrika är ett riktigt spännande resmål. Kanske åker man hit?


Eller hit.

Vem skulle klandra?

Minns ni det där mordet i Linköping för några år sedan? Två personer blev knivhuggna till döds. Hemskt måste jag säga. Ibland kan jag få lite ryck och klura på vad fasen folk tänker med? Hur kan detta mord inte vara utrett ännu? Vad är hela grejen? Vad är det för mening...?
I vilket fall, jag tror, som vissa andra, att detta mord utfördes av ett barn.  
Och nu undrar ni vart fasen jag vill komma med detta inlägg?
Jo, om mitt eget barn skulle komma hem med blod på jackan och berätta att han eller hon just knivmördat två helt random personer på gatan, hur skulle jag då reagera?
Jag skulle då aldrig klandra den familj som utlämnar barnet för polisen. Samtidigt skulle jag aldrig någonsin klandra dem som tar sitt barns parti och säger att nu glömmer vi detta och pratar aldrig mer om detta.
  


Rätt freaky tavla va? Precis som mina tankar kan vara ibland...


Open your eyes people


Nobody switch the light on. If you can se  through the darkness you have find life.

Uppblåsbara Barbara


Seriöst killar? Otroligt upphetsande...

Fiiia here I come!

Pratar just nu med min kära vän Fia på msn. Hon ska ju snart åka till Tansania och volontär arbeta! (jag är stolt över henne)! Nu planerar jag att komma ned och hälsa på där i slutet av vistelsen, så tänkte vi backpacka och åka på safari. Jag är taggad till tusen! Tove bangar inte. Men som vanligt börjar Tove oroa sig över sitt arbete här hemma. Allt vore så mycket enklare om man fick ta ledigt hur man ville lixom. Men som sagt, Tove har inga måsten. Jag får väl säga upp mig om det ska vara så svårt att leva...


Lev people!

Det var en gång...

En vanlig dag på Rhodos i sommras.

Min polare: "Tove, jag har fåt utslag som kliar, typ på benen och på magen".
Tove som ligger bakis i sängen vräker ur sig utan att ens öppna ögonen: "Det är lungt, det är bara skabb".
Min polare blir genast rädd och undrar vad fasen det är för något.
Tove förklarar då att det är ett kvalster djur som bosätter sig under huden, och brukar dyka upp mellan fingrarna och tårna.
Min polare ser då över sina symtom och inser då att det kanske faktist är vad hon fått.
Tove kan inget annat än att skratta och se sig själv som en häxdoktor.


Efter ett besök hos farbror doktorn visade det sig också att min polare faktist fått skabb.

RSS 2.0