Toves avslöjar något..

Tove ska härmed avslöja något riktigt stört.
Tove har en rädsla för tunnelbanor, vilket är helt bissart eftersom att hon åker tunnelbanan nästan varenda dag. MEN det roliga är att hon inte är rädd för tunnelbanor i sig, utan människorna I den...
Det rör sig så många flummiga typer där, och Tove är rädd att någon av dem ska kasta ned henne på spåret framför tåget, vilket leder till att Tove alltid står vid tavlorna och håller i sig tills tåget stannat och öppnat dörrarna, då ingen kan kasta henne framför tåget. Dessutom går det omkring folk med mysko reklamskyltar som "Slutet är nära" och sådana liknande saker. Lite fel sätt att få människor att "byta sida", man kan ju inte skrämmas till tro. Tove springer hellre därifrån så fort och så långt hon kan och glömmer hela grejen.
Dessutom finns det en person som hon absolut inte vill möta där nere, han skulle antagligen gå fram till Tove och skratta henne rätt upp i ansiktet, vilket skulle få Tove att bryta ihop av panik ångest. Dessutom går det omkring sådana där "securitas", som är efterblivna poliser, de gör mig nervös.

Kort sagt, tunnelbanor ger Tove ångest, och varje gång Tove vet att hon ska dit ned ensam får hon lite smått panik.


Are we in for nasty weather?

Kommentarer
Postat av: kajsa

urcha jag förstår om du är rädd guman.

Men va edet för idiot som skulle skratta åt dej?

Urch va försiktig gumman det finns så mycket skumt folk :(

PUSS

PUSS

PUSSAR

2009-02-23 @ 17:36:39
URL: http://barrets.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0