En liten bön till Han där uppe

Dear Lord.
Hjälp mig genom mörkret in i ljuset.

Tack för det Goda du ger mig.

Det var allt jag hade att säga.
Love you all <3

P.s. Tro mig, när ni minst anar det så står Han där och vägleder er, så länge ni tror att Han verkligen gör det.

 


Jag suger ju på detta

Tänkte visa några bilder på vad jag gjort den gågna veckan.


Jag har spelat curling. Vilket var såååå j*kla kul!


Jag har skjutit lerduvor med Sara. Det var också såååå j*kla kul!


Mitt i prick!

När jag säger att jag suger på detta menar jag bloggandet. Fasen vad seg jag är.


Curling

Asså ursäkta att inte bloggen komer nånvart just för tillfället. Jag har inte fått upp gnistan att blogga om sånt strunt som jag brukar ännu... Är stressad över min ekonomi, opch dessutom är jag skyldig min kära mormor en del pengar som jag gärna vill betala tillbaka så fort jag kan. Det är jätte jobbigt att inte arbeta så mycket. Hela nästa vecka är jag utan arbete, det gör mig frustrerad.
Så om någon har ett jobb att erbjuda eller så, kan vara att skura era toaletter, jag bryr mig inte, så är det bara att säga till!

Nu när jag inte har så mycket att göra heller så skla jag med farsan att spela curling. Har aldrig testat, men han och "frugan" brukar köra, så varför inte hänga på dem?

För övrigt ska jag och Sara någon dag snart även skjuta lerduvor, vilket ska bli så otroligt skoj!! =). Jag äger (!) with the gun in my hand.

Höhö. Talk to you later people.

Sorry har inga bilder, eftersom detta är farsans dator.
Ciao


Fredag

Tog en sväng ut igår. Hittade även Sandra som var ute och gled. (En brutta som jag lärde känna på Rhodos).Ehm, jag å Sandra ser ut som två långhalsar..


Ehm, var ju bara tvungen att fota den vackra flaskan och hårtoffsarna på toalettgolvet...

Dags att dra sig mot gymmet strax. Med min lekkamrat Fia.
Se you later suckers.


Sömnproblem, trötthet, frustration...

De senaste dagarna har jag kännt mig trött och utsliten. Det tycker jag är lite skumt, eftersom jag knappt jobbar. Min kropp känns utsliten, och min hjärna pallar inte tänka. Om jag försöker lösa ett korsord till exempel, så tar det bara stopp. Munhäfta typ, fast i huvet.

Nu låg jag och sov efter jobbet. Var så fruktansvärt trött, Efter tre timmars arbete! Hallå vad är problemet? Så jag sov några timmar och vaknade upp med en sådan där äcklig huvudvärk som man kan få om man sovit för djupt. Det var som om hjärnan arbetat på högvarv i sömnen.

Okej, jag har just gått från ett Rhodos liv där mottot är att inte bry sig om någonting och inte göra någonting om det inte är kul. Till ett liv där jag försöker arbeta ihop pengar och komma fram till vad jag ska göra hela vintern och sommarn. Frustrerande, ansträngande. Ja.

Till och med matlusten blir lidande. Jag som brukar vräka i mig mat blir nästan äcklad av mat, fast jag tvingar i mig den ändå.

Jag är intre deprimerad av något slag. Snarare tvärtom. Kanske förbereder sig kroppen på en kommande deprision. Det blir som en försvars grej, den vet någonstans vad som kommer och försöker spara in energi tills dess...
Hemska tanke. Får väl njuta så länge det bara går!Ska bli skönt att bli utdragen på en öl ikväll. Får njuta lite. Tycker om att ha människor omkring mig. Men det vet ni redan.
Tjo.

Tove är kär

Alltså jag är så kär så jag vet inte vart jag ska ta vägen... Nej, det är ingen idé att fråga vilken snubbe som stulit mitt innersta väsen, för det är nämligen ingen snubbe.

Nu tar ni för givet att jag gått å blitt lesbisk. Det stämmer inte, trots att man ibland önskar att man var det.

Klicka HÄR och njut!

I brist på annat så var jag ju bara tvungen att tipsa er om denna låt som jag inte kan sluta lyssna på..
Go natt.


Dali utställning

Jag har glömt bort att blogga de senaste dagarna. Det lixom bara föll från mitt minne. Fast jag har egentligen vart så upptagen med arbete och gym att jag inte ens haft ork att blogga. Det är därför jag sitter här 07.30 på en torsdags morgon och försöker skildra tankarna innan det är dags att dra sig till arbetet.

Jag och Amanda var på utställning i onsdags på Morderna museet. Konst. Tänkte lägga ut några bilder.

Det visade sig vara en ganska intressant utställning. Dessutom hade Dali en ganska minnesvärd mustasch.

En Bacardi cola och en massa massa öl

Jag och Fia har spenderat hela helgen tillsammans! Känns som det var alldeles för länge sedan vi gjorde det. Igår blev det det utgång. Jag och Fia satte sprätt på stan.

Vi drog oss ut ganska tidigt till Centralbaren. Då visade det sig att det var live framträdanden där och alldeles för mycket människor. Jag menar, hur kul är det att tackla sig fram till baren och få diverse blåmärken över kroppen? Detta resulterade i att vi satte oss vid uteserveringen, kallt som tusan ska jag be att få tala om.

Men vi fick oss i vilket fall trevligt sällskap. Detta sällskap drog sedan med oss till en annan rockbar, vilket var nice, för jag trodde det bara fanns en sådan i södertälje. Men icke sa nicke.
Där spårade det... Minns inte att jag gick till bussen. Detta resulterade i en redig baksmälla, trots, ska tilläggas, att jag inte drack så mycket. Men det är väl som det ska vara antar jag. Så, jag har slösat denna lata söndagen i sängen med säsong 3 av KYLE XY. Helt besatt...

Här medföljer några ocencurerade bilder från gårdagen.


Handsome Fia.
Tove och halva Jack.

Jäklar vad kul man kan ha om man slår två kloka hjärnor ihop.
Tove + Fia forever <3

Jag å Fia hade kul igår


Finns det något bättre än att tillbringa lördagskvällen med Naturgodis, ETT glas vin, spagetti och några avsnitt av KJELL (vilket resulterar i skrattanfall på hög nivå). Oj höll på att missa, självklart med sällskap av en av sina bästa vänner! <3


Ibland är det skönt att inte ha ett jobb..

Ibland känns det bra att veta att man inte har någon tid att passa och inga människor att passa upp till.

Jag kan till exempel stanna uppe och surfa på nätet till klockan fem på morgonen. Sedan kan jag sova bort hela dagen om jag har lust. Dessutom kan jag sitta i soffan och kolla på alla jätte skojiga talkshows på teven, och på kvällarna alla dessa dokusåpor.

Vilket betydelsefullt liv jag lever just nu...


Men det är slut på skräpmaten nu iaf...

På väg till gymmet

Tove ligger i hårdträning.


Sanningsrörelsen

Såg någon dokumentären som gick på fyran (?) här omdagen? Kalla Fakta
Det handlade om Sanningsrörelsen. En grupp som har förvandlat teorier till fakta om 11 september.

Vill bara gå ut med, att jag har en vän från USA som jag känner utan och innantill. Han såg attacken och byggnaderna falla. Denna vän har levt ett helt otroligt liv,  (Jag skulle själv villja ge ut hans självbiografi och göra det till en film). Han känner en del ganska högt uppsatta militärer. . .
 Jag ringde upp honom samma dag som dokumentären gick på teve för lite uppdatering, och eftersom jag var lite nyfiken på vad han tycker.

Han berättade då att hans vänner i armén faktist visste att en attack skulle inträffa, men inte exakt var eller när. Men USA valde ändå att ignornera detta faktum och bara låta det hända. Vilket resulterade i hur många människors död?

Tror jag på vad han säger?
Svar ja. Finns ingen anledning att ljuga.

Tror jag att USA gjorde det mot sig själva?
Svar ja. De satte högsta insatsen (människors liv och förtroenden för sitt land) för att, whatever de nu får ut av det. . .

Ni som absolut inte tror på denna teori. Till er vill jag bara tillägga:
Människor går inte att lita på.Remember the time...

Kommer ni ihåg den där tiden när allt var så enkelt?
Kanske inte.
Idag fick jag en färsk potion av det gammla. Jag latade mig framför datorn (vad ska man annars göra när man är utan jobb), och såg på en serie. Där går de fortfarande i skolan. Det är så enkelt på film. Kärlek. Det påminner om när man gick i mellanstadiet och hade discon. Då känndes allt så nytt och spännande. Då var man kär i allt och alla, och man var alltid lycklig.

Vad händer nu. Nu känns allt bara grått när det kommer till sådana känslor. Det är svårt nu. Skulle gärna villja komma tillbaka till den där mellanstadie tiden då man faktist såg bara helheten.
När man är äldre ser man mer detaljer och negativa sidor, hos sig själv och så hos andra. Allt blir så viktigt helt plötsligt. Helheten spelar kanske inte lika stor roll längre. Nu är det de där små detaljerna som är viktiga.

Men.. Man kan ju aldrig glömma den första kärleken och hur enkelt och underbart det var att känna det där pirret i magen.
Då var den första dansen lika viktig som den första kyssen är.


If this isn´t love, then what is?

Tove genomgår en förändring

Ännu en gång tillbaka från Rhodos. Ännu en gång tillbaka till Sveriges svartmålade väggar. Här sätts man i en liten svart låda och förväntas följa vissa ramar. Sverige är deprimerande. Det är mörkt. Svart.

I mitt psyke är allt förändrat. Det är inget som någon ser, men jag tänker annorlunda. Ser världen annorlunda. Jag förstår mer hur människor fungerar. Varför människor gör som de gör.

Dessa första veckorna i Sverige (efter fem månader utomlands, ska väl tilläggas), är en tid när jag är ensam. Fasten jag inte vill vara det, fasten jag inte ens är det! Jag vet exakt vad jag vill göra så länge jag är i sverige, men jag har ingen aning om hur länge jag kommer att stanna i sverige. Jag vill inte vara i sverige för länge. Det sätter spår i psyket. Man känner sig lite instängd i sverige. Men stannar man för länge blir man en del av det, trots att man försöker undkomma det...

...Och där slutade folk läsa...


Just ja.. det där är jag...


Nationellt IQ test

Jag spanade runt på internet och hittade en IQ sida. Nu tycker jag att alla mina smarta och osmarta vänner ska bli medlemmar.
Jag var ju för övrigt en Einstein, med IQ 160... (ironi).

Gå in på denna länk: http://iqsverige.se/?mtc5ndq=

Och låt mig meddela er att medelSveriges IQ ligger på 90-109, medans de allra smartaste (typ Einsteins) Har IQ 130+.
Ha så kul people.

Ps. Ska uppdatera denna blogg, så den kommer att genomgå lite förändringar, så ursäkta om den är lite rörig den närmaste tiden. :D.

Hallå

Ursäkta mig alla mina trogna läsare.
Just nu befinner jag mig på hemlig ort för att undkomma en snubbe som stalkat mig och gjort mitt liv svårt...

Men åtminstånne kan jag blogga ifred igen. :)


Detta är min förklädnad. Roppa Hej om ni ser mig på stan.


RSS 2.0