Miss Universe

Nu ligger det till så här.
Min kära darling Sara är med i tävlingen Miss Universe. För att komma ända till finalen måste denna superduktiga modell och underbara vän få massvis med röster (10or)!!! Så nu tycker jag att ni alla ska ta arslet ur vagnen och göra lite nytta.
Allt ni behöver göra är att klicka HÄR , och ge henne en TIA. Inget krångel, lätt som en plätt serrni.PS. Nu fortsätter min lille paus. Är tillbaka innan ni vet ordet av. =D. (Dock inte imorgon, kanske i början av nästa vecka). Ha det gött people.


Tove har tappat tråden

Deb röda tråden i den här bloggen är borta. Jag tar en liten paus tills jag hittat den igen. Håll utkik, för vem vet när jag är tillbaka. Kanske imorgon, kanske om en månad. När tråden är tillbaka är bloggen tillbaka.

Deppa inte ihop nu kära läsare. Jag gör det för allas skull. Ge er ut i solen och upplev lite nya äventyr! Ni ska väl inte sitta på er bak och läsa all skit jag skriver hela dagarna när det är så fint väder ute!
Åk till havet och spana på solnedgången, eller ta moppen och käka en glass vid närmaste kiosk.

Tills vi ses igen, ha det gött. Glöm inte att livet är till för att levas, inte deppas.
På återseende.

Susan Boyle

Typiskt syniska människor. Ni måste se den HÄR! Jag skrattade, och jag grät. Ett klassist exempel på hur människor dömmer utan att egentligen veta svaret.


Vill bara påminna min dar

Fick denna kommentar till inlägget "plötsligt händer det".

Skogslilja om Plötsligt händer det!:
Men tove! Den har ju spelats i en vecka nästan! Fast de kör den inte så flitigt konstigt nog.. men det kommer nog.. haha.
Tur du har mig som tipsar dig i tid va? ;)


Jag vill bara påminna dig, min kära dar (förkortning för darling), att jag inte lyssnar på RIX FM hela dagarna. Lite rix morgon zoo, sen får man nog på skit musiken de spelar.
The killers tar för övrigt hem priset för sämsta låten EVAH, om ni ville veta 'are we humen or are we dancers', SÄÄÄÄMST. Byter kanal på störtt om jag hör den. Jag kräks på den.


Ni måste höra denna

Tove hittade nog världens BALLASTE låt på youtube. LYSSNA HÄR!

Det är inte lätt..

Det är inte lätt att proppa in information i skallen alla gånger...


Det där var några år sen må jag säga...

Eriks kollaps i Robinson

Följande utspelar sig på Pressbyrån.

Tove står och läser rubrikerna på Aftonbladets förstasida. Det står om Eriks kollaps i Robinson. Brevid Tove står en invandrare som tydligen inte kan så bra Svenska.

"Vad kollaps betyda"? Frågar han.
"Vaa"? Frågar Tove.
"Vad kollaps betyda"?
"EHH, typ att han föll ihop typ..."
"Förlorade"?
"ALLTSÅ, att han inte mådde så bra, han var sjuk"...

Invandraren ser minst sagt fashinerad ut av tidningen så Tove bestämer sig för att gå därifrån.

Plötsligt händer det!

Idag hörde jag för första gången Alexander Rybaks låt (som kommer att göra potatismos av resten av Eurovishion låtarna), på rix FM! Det var väl på tiden? Sverige är då något efter, då jag har lyssnat på den där låten i två månader...
Go Alexander och Norway!


Tove har en finne..

Jag har en finne på hakan. Översminkad är den nu. men den syns... ajaj. Nu ska jag till jobbet och sen är det gymmet, tror jag. Jag har fortfarande inte kikat på grekiskan... PALLA!

Det är lördag och Tove är trött...

Efter jobbet skulle jag till gymmet och pumpa. När jag försöket ta mig igenom spärren med mitt gymkort säger kassörskan att de strax ska stänga.
Fasen, jag blir helt förvirrad när jag jobbar helger. Fick för mig att det var öppet till klockan nio, men det var ju bara öppet till klockan sex. Jag är irriterad. Jag har missat ett helt gympass. Det gör mig verkligen frustrerad när jag inte gymmat på en hel dag. 
Nu är jag så trött så jag ska nog ta och sova efter Robinson. Jag hejjar på Skåningen, den där rosa håriga, med mördar tatueringen. De i träsket är de som ska vinna. Resten kan ju åka hem till sina hem i Stockholm och spraya sig bruna igen, och gå på slemiga barer. Suck å hej.


Fundering

Jag är en ganska simpel människa. Jag pallar inte hålla på och bråka med folk i onödan. Jag kan vara skadeglad ibland, och jag kom fram till att det är mot de människor som inte ger mig samma behandling jag ger dem. Det blir lite en ond cirkel där. Mina vänner som ger tillbaka samma som jag ger dem, de hamnar istället före mig själv på listan, och de förtjänar det. Puss på er.
 Dit jag ville komma var i alla fall att jag vill ha raka rör. Om jag är fundersam vart jag har en person vill jag gärna veta. Men i det senaste fallet blev personen istället rädd och satte sig innanför skalet. Du är väl ingen sköldpadda heller? Kan du diskutera som en normal människa? Ska det där föreställa vän eller? Fattade inte vart jag hade dig, då måste man ju fråga. Känns raka rör och ärlighet bekant kanske?

Idag blir det jobba, sedan gym. Så mer bloggande till kvällen. Ha en underbar dag people.


Detta inlägg handlar om bussar

En sak jag härmed tänker dissa när det kommer till bussar är de där jäkla människorna som tränger sig in i bussen innan man hunnit gå av den. Det hände idag. Två mammor gick på med sina barnvagnar när jag försökte gå ut! Hur smidigt på en skala? Kan de inte vänta tio sekunder så jag hinner gå av bussen? Vad är problemet där? Är det en tävling, "Först på bussen med barnvagnen vinner".

Här är en person jag vill HISSA! Nämligen en busschaufför. Jag har tyvärr glömt hans namn. När allt folk är på bussen säger han i högtalarn "Hej och välkommen till buss blabla, jag heter blabla och ska ta er till blabla. Jag önskar er alla en trevlig resa och en fortsatt trevlig dag". Jag vet inte med er, men att en busschaufför säger något sånt, det hör till ovanligheterna. Men visst har jag blivit på bättre humör, båda gångerna jag hamnat på hans buss! Yääh.


Cuz you look so much cuter with something in your mouth

"Cuz you look so much cuter with something in your mouth".
Alltså, så går refrengen i en av Nickelbacks låtar. Jag undrar vad de menar med det..


Lyssna på låten här. Sååå sköönt drag!

Jag skulle också ligga på topplistan om...

Jag skulle också ligga på bloggtoppen om jag gjorde så här inför kameran...
Patetiskt att låta en gubbe hålla på och snuska sig med unga tjejer. Patetiskt och för att inte tala om pinsamt att lämna ut sig själv och sin kropp på det där viset. Skärp er brudar! Varför låter ni folk se på er med de ögonen? Låt ingen se er som ett objekt. Självrespekt ladys, självrespekt...


Själv ser jag hellre ut såhär på bild...

Tove slavar på jobbet

Det är så kul med vissa kunder. Okej, jag är ironisk.
En av min och Mangs kunder tror till exempel att vi är deras slavar. Så varannan vecka slavar vi hemma hos dem, och är det någon enstaka liten ynka fläck som blotta ögat kan se så får vi skit för det, och det händer i princip varenda gång. De går garanterat runt med förstoringsglas när vi städat. Idag skulle vi dessutom bara damma av deras stora träpersienner, så jag och Mangs skojade ett tiotal gånger om hur kunden skulle ringa och klaga på hur vi dammat dem. Och självklart så gjorde kunden det också. Jag kan inget annat än att skratta, jag bryr mig faktist inte längre.
Vi är inga jäkla mirakelgörare, vi jobbar ju för böveln på ett städföretag. Ge er för tusan. Härmed kommer allt ni klagar på att gå ut i skrattsalvor mellan mig, Mangs och vår chef. Så lycka till med klagomålen din ytliga jäkel...


Det där var Berga tider det!

dagen

Om någon nu är intresserad av vad jag har för mig denna dag...
Först jobba, (en sån där stress fredag... underbart!), sedan bär det av mot farsan. Där hemma ska jag bara softa hela kvällen, för imorgon blir det än mer jobb, fast på mitt andra jobb. Okej, snurrigt...
Men ha en bra dag people.

Skrämmande...

Den här tavlan skrämmer mig...
För övrigt hängde den i mitt och Emmas mentalsjukhus i London... Okej det var inget mentalsjukhus, sorry people, inlagd har jag inte blitt ännu i alla fall, det skulle faktist föreställa ett backpackers plejs. Men varje dag vi skulle sova såg man tavlan och mådde allmänt dåligt och fick sömnproblem. (Att folk banka på dörren hela nätterna är en annan femma).


De sitter verkligen fast i tavlan...

Jag har inte orkat

Idag har jag inte pallat blogga... Inte jobba, inte gymma (var dock ute och joggade en snabbis) och inte plugga grekiska. Jobba har jag trots allt lagt ned hela min själ i idag. Om jag får klagomål från någon kund säger jag fasen upp mig...  HUUH.. okej jag tar tillbaka det.
Vad har ni gjort idag?

Blobb

Näj, men alltså, nu höll jag ju på att garva ihjäl mig. (okej jag är lite övertrött). Konversationen utspelar sig på msn:

M: vilket hemskt leende du hade lyckats fånga på mig .. nu vågar jag inte lee i din närhet igen .
T: Vart då?
M: Bilden på din bilddagbok, eller näe, blobb...
T:  Blogg?

Vi kan ju anta att han inte har någon egen blogg...
Det var extremt kul, så skratta people, skratta!


Det var för övrigt den här bilden han snacka om. Och som hämnd... av något slag.. lägger jag ut den igen.

Tove vill inte loosa sina bobies

Jag har kommit fram till att jag förlorat ganska mycket vikt sedan jag började ligga i med träningen. Allt mitt fett är muskler nu för tiden... för att överdriva. Självklart har jag fett också mina kära läsare. I alla fall, jag kom fram till att det var dags att äta upp sig lite. För mycket mer vill jag inte förlora, då förlorar jag alla kvinnliga former, och det säger jag nej tack till!
Så till saken, nu ligger jag här å käkar chips och en chocklad kaka. Kan det bli mer underbart än att kunna äta det med gott samvete?


Osminkad och odräglig..

Vem kan klandra personen som hoppade framför tåget?

Idag slutade jag halv fyra på vandrarhemmet där jag nu jobbar för fullt. När jag skulle ta mig hem tog jag mig ingen brottska utan ville se om det gick fortare att gå av vid Mariatorget och hoppa på pendeln i södra.
Men när jag kommer fram till pendel terminalen är den smockad med folk och poliser spärrar spärrarna, så antydligen hade något hänt.  Sedan fick vi reda på att det hänt en olycka på perrongen, och därav blev tågen försenade. Jag antar att någon hoppat framför tåget. Och vem kan klandra någon som vill lämna denna grymma värld....

Känner man att friheten är borta, då kan man inte klandra...

Dixie Chicks


Jag har sagt det förut. Finns det någon grupp som kan beröra mer människor än Dixie Chicks? Om ni inte har sett dokumentären, ta en liten förhandsvisning här.


Min hemliga middags dejt

Ni måste ju vart upp över öronen nyfikna på vem jag kan tänkas vara ute med.


TADAA! Här är hon! En riktig heting huh?


Å där är jag, minst lika het....

Min cocacola som jag fick för femtio öre av någon anledning, å nej, jag tiggde inte till den, bartendern på CP erbjöd mig den hundra procent ärligt för femtio öre. Tror han kände igen mig, med tanke på att jag hängt där tre gånger på fem dagar.. (Nyktert ikväll!)

För övrigt hade jag och Manda en riktig intressant konversation om att "Big brother ser dig" Och att vi hatar hela Sverige, kommer kanske ett djupt inlägg om den klagan senare...

Middags dejt

Jag ska härmed på en middags dejt. Med vem kan jag inte avslöja ännu. Men jag kan garantera att personen är het, het, heeeet!
Ni får se bilder senare.. Hehe. Nyfikna nu?

Oj kära nån

Detta måste seriöst vara den fulaste bilden som tagits på mig... Någonsin! Topp fem i alla fall:


Vackert huh?

Ett meddelande till er...

Ett meddelande till er som sminkar er innan ni går till gymmet:
Sluta upp med det.
Det finns bara en anledning till att man får gå till gymmet uppsminkad, och den anledningen är om man har jobbat innan man ska gymma, då är det okej, inte annars. Ja men kära nån, man går väl till gymmet för att svettas och se allmänt för jäklig ut, och så förstås för att bygga upp sina svällande muskler. Inte pinar man sig igenom sitt gympass och funderar över huruvida man spänner ansiktsmusklerna och hur man kan tänkas se ut. Kära nån folk! Ge er allihopa.

Själv springer jag tills svetten har gjort kläderna blöta, och inte fasen är jag rädd för att någon ska tänka "Jäklar vad hon var svettig då". Det är ett gym för böveln, jag skiter väl i sånt.


Om man inte vill svettas på gymmet kan man ju alltid crascha lite hotellrum för att förbränna calories.

Partaj från gårdagen

Så här kul hade jag igår.
Tove har lite svårt att fästa blicken efter några öl...

Så lite Berga reunion på Ribby pizzan blidde det alltså. Det var faktist värt baksmällan imorse, men nu blir det nyktert i alla fall två veckor. Speciellt med tabke på att jag arbetar varenda helg framöver.

Denna...Denna har jag målat.


Lite påsk


Detta är...

Detta är världens bästa mormor!Jag vet att de flesta säger det om sina mormödrar, men min är verkligen bara BÄST!

Mjo

Ursäkta mig för den dåliga uppdateringen igår och idag. Jag kom faktist precis hem. Vad jag gjort sedan igår kan ni få bildbevis på senare, ni är definitivt nyfikna.
Nu måste jag hoppa in to da shower.

Att vara realist

Pratade med en gammal vän på msn idag. Konversationen kom efter en stund in på att jag tittade på "The wedding date" på teve. Där huvudpersonen hyr in en kille som sin dejt på sin systers bröllop.
Jag sa då att jag skulle hyra honom som min dejt, bara för skojs skull.

Han bangade såklart inte, allt skumt är ju kul, det vet vi ju.
HAN: Vaddå, allvarligt?
HON (jag): Ja, fast om du inte vill kan jag ju alltid hyra in någon annan.
HAN: Ingen lika snygg som jag. Då måste du hitta en Jonny Depp i så fall.
HON: Självförtroendet är på topp hör jag.
HAN: Har inget självförtroende, är bara realist.

Ja så kan man ju se det.


En vanlig kväll på dansgolvet.


One-hit-wonder

Världens bästa One-hit-wonder finns att hitta här. (Enligt mig då, men jag har ju alltid rätt)!

Centralpuben

Shit, det blev lyckat igår trotts att jag är trött på denna lilla sketna stad (eller Sverige överhuvudtaget), inklusive de mesta människorna i detta avlånga land.
Men en ute kväll med polarna blir ju alltid lyckat så vad hade jag väntat mig?

Kajsa tog dock flera bilder, och bättre för den delen. Mina bilder blidde lite B. Vi bara stojar på varenda bild. Så alla är mer än välkomna att skratta gärnet.


Hårfager visar hur jag INTE ska göra på en bild, då passar Kajsa på att ta en bild.


Något är über skoj.


Tove beter sig något retarded...


Jag siktade lite för mycket åt höger och kom därför inte med på bild.

Sådär ja. Det kommer antagligen lite fler bilder från Kajsas kamera sen, då vi diskuterade diverse roliga ämnen...

Dance baby!Så här kommer jag att dansa ikväll.
Jag får inte glömma att nämna de högklackade skorna... Värst vad kvinnlig man blidde helt plötsligt. Jag lovar att sluta.

Ahopp alla glada, jag önskar er en superduper härlig långfredag nu då. Gör inget som inte jag skulle gjort.... (Finns det något sånt?).  Yo.

Månadens färg

SnorGrön.


Mina linser är gula.

Tur att man inte...

Tur att man inte skulle ha gäster idag...


Tove är kär

Japp!
Jag föll helt handlöst... Ni kommer inte att tro era öron. Jag föll FÖR EN KLÄNNING! Jag? Någon sådan där modemedveten/ ytlighetsmäklare måste ha tagit över min kropp och mitt sinne. Nu MÅSTE jag ha den! 
Kika på den här.

Nog dags att införskaffa sig nya skor som passar till...

Så här tycker Tove

Jag funderade lite och kom fram till detta:

Drygaste kommentaren EVAH: Been there, done that.
Skönaste raggningrepliken: Jag har något mellan tänderna, kan du hjälpa mig få bort det?

Thats it, håller ni med?

Gymmet nästa --->

Tove är utvilad. Ikväll blir det assoft! Ska ut med några buddies.  Och med det härliga vädret går det ju inte att vara sur eller ledsen!
Tove hade en dröm att hon var med barn och skulle föda snart. *andas ut*, det var bara en dröm. Jag sov över tolv timmar inatt, det behövdes. Somnade ju klockan fem igår kväll, med undantag för någon timma runt åtta då jag var tvungen att käka middag. 

 Nu vet Tove i alla fall vad hon ska göra i höst people (apropå resor)! Men än så länge är det hemligt. hehe. Dessvärre vet hon inte vad hon ska göra i sommar ännu, förutom afrika dårå! Jiihoo!

Puss å hej leverpastej, nu ska Tove träna sina KILLER ABS!


Efter en elva timmars lång arbetsdag...

...Föll jag ihop i min säng och somnade med kläderna på... Istället för att ta mig till gymmet.
Jag pallar inte blogga, och inte titta på teve. Jag ligger istället i säng med datorn i mitt knä och ska snart knyta ihop säcken och slumra in tills imorgon.
Då blir det gym och utgång, och vem vet vad mer som kommer att hända?

Och med detta sagt, glöm inte att storleken spelar roll.
Go natt.

Nu ni partypinglor var det slutpartajat

Ska meddela mina underbara soulmates och partypinglor att i helgen blir det allt den sista party dagen för hela månaden! Jag jobbar nämligen både lördag och söndag varenda helg framöver, och kanske även likadant hela maj! Så jag tycker vi slår klackarna i taket på fredag, vad säger ni?


Vad säger ni darlings? Klackarna i taket och dans ala viva la oss? Ska vi inte ta oss till Stockholmo ändå?

Alla dessa val

Jag ska säga er en sak. Vill ni göra något, bör ni ta tag i saken och göra det också!
Ingen vill väl sitta fast i tjockskalliga Sverige resten av livet!
Jag säger bara det... Min tjocka skalle tänker snart explodera av idéer och ångest... Vad vill jag egentligen? Det skulle ju vart en dröm om man fick ledigt sju månader från juni och sedan komma hem igen till samma jobb, utan att behöva oroa sig att man förlorat det... Kära nån. Mitt huvud är allt bra tjockt.

Men Tove har ju inga krav, bara mål och drömmar, varför skulle ett jobb hålla kvar mig här den här gången för?

Tove chockar er alltid

Ni vet ju att jag alltid har nya ideér för mig. Och på något vis tror jag alltid att de ska slå in om jag vill tillräckligt!
Dagens snackis är nämligen att jag ska dra från Sverige i juni, till Fia, i Afrika. Men det visste ni ju redan. Men här kommer något som ni inte vet.
I sånt fall säger jag upp mig från mitt jobb, drar först till Afrika, sedan vidare till Jersey (inte i USA). En ö som ligger mellan Frankrike och Storbritanien. Och där tänker jag stanna, och jobba. Det är en rik ö, och dessutom skattefri!!!
I mitten av augusti kan jag komma tillbaka hem och hejja på alla mina vänner, sen blir det Rhodos i september, och vem vet vart man tar vägen sen....
Tjejen jag har träffat är nämligen sugen på att vara borta hela vintern! INTE MIG EMOT!

Just nu, om allt går som det vill med Afrika resan, så är det ganska säkert att jag åker. Men ta inte ut några tårar i förskott, jag måste smälta det lite först. Men lockande är det. Vilka underbara möjligheter det faktist finns i livet! Det gäller att hitta dem bara!!!! =D.


Första dagen

Idag är första dagen på mitt nya jobb! Ska åka strax. Är lite smått nervös, det brukar jag inte vara i sådana här tillfällen. Wish me luck!

Tove är hög

Japp. Ont i huvet. Spritpennans fel.
Jag kom dessutom underfunn med att det är absolut omöjligt att vinna mot sig själv i luffarschack.


Tove vill bara påminna

Nej, nej, nej och åter NEJ!
Hon tänker inte göra en bobjob (det var ett aprilskämt), hon har aldrig gjort och tänker aldrig göra.
Men kul att ni gick på det.


Okej, bilden har ingenting med texten att göra, men darling, jag är partysugen!

Spela luffarschack mot dig själv

Spela luffarschack mot dig själv och försök vinna.

Dagens uppdrag är inte det enklaste...
Jag återkommer om jag vann.
Någon som vågar utmana sig själv idag då?Läs fler uppdrag här.

AutoPilot Society

Okej, allesammans. Rösta nu på favoritbandet så att vi kan få se dem på Debaser om några veckor.


(Det var inte jag som valde att visa halva bobsen, vilka det var är en annan femma).

Om ni inte vet vilka detta är gå in på deras myspace eller facebook och lyssna.

Tove försöker åstakomma nått..

Tove försöker att komma på vad hon ska skriva för vettigt här. Men det är ju vååår! Ni ska inte behöva sitta vid datorn när det är så fint väder ute. Så, ge er iväg ut och lek, och spar dessa blogg stunder till kvällen, eller en regning dag.


En lektion i grekiska grammatik

Okej. Regel ett. Läs och lär och etsa det fast innanför skallbenet.

Femininum: Kvinnligt kön.
Maskulinum: Manligt kön.

Neutrum: (För er som inte vet betyder neutrum ungjefär ''inget av de två'''). Neutrum är alltså tvekönigt. Hermafrodit.


.

Har idag cyklat och sprungit och styrketränat på gymmet. Känns bra. Det känns dock mindre bra att jag ska ta mig till Grekiska lektionen snart. Jag suger som sagt.
Jag är rädd.

Oprah

Jag måste bara kommentera morgonens program av Oprah.
Det handlade om en 14 (!) barns mamma. Hon hade just fött åttlingar via provrörsbefruktning, och det hade tydligen blitt stor uppståndelse i USA, på grund av omständigheterna kring denna mamma. Hon har det tydligen svårt med ekonomi, och allt vad det heter. Det jag stör mig på är att alla Amerikaner är så fördömmande. De tyckte det var fel av henne att inplantera åtta embryon.

Det är okej att ha åsikter. Det är okej att döma. Men nu är ju barnen födda, sluta grubbla över vilka val hon kunde ha gjort och se frammåt istället. Det enda de diskuterade var hurvida hon kunde gått tillväga istället, innan barnen var födda. HAAALLÅÅÅ? hörs jag eller? Barnen är redan födda! Se frammåt. Hjälp denna stackars mamma istället för att hålla på och lirka med hur det kunde ha vart.

Ge er. Kära nån...


Oprah och Nadya Sulemans far. Oprah diskuterar hur det kunde ha vart, pappan berättar hur det faktist är i nuläget!


Det är alltid skoj att bli diggad

Jag är glad. När människor diggar en då kan man inte låta bli att bli glad! =D.
Denna kommentar damp ned bland kommentarerna:
jag diggar dej klockrent!!!

Jag är glad =D!

TOVE:


Quassia Lascaux number 1

Hon vann! "Min" stjärna. (Ni kanske är trötta på travsnack, men det skiter jag i). Hon är ju bara bäst!


Kan ni tänka er at denna lille parvel är en vinnare?

Man slutar aldrig förvånas över hur människor prioriterar

Igår var som sagt Trine i Sverige, hon bor vanligtvis i Norge men var här och hälsade på i två veckor, detta kommer troligen vara enda gången hon är i Sverige på hela sommaren. Det är då till synes synd att somliga människor prioriterar att sitta hemma med sina pojkvänner istället för att ens försöka komma ut med henne. I januari rapporterade hon att hon skulle komma, till dessa personer. Men trots detta, kunde de inte erhålla denna helg, eller nej föresten, denna enda dag (lördagen)... NEJ, föresten, kvällen, till att följa med ut. Nej, då sitter de hellre hemma med sina pojkvänner.
Och jag vet vad ni tänker, alla kanske inte vill gå ut blabla. Men om jag får säga som det är, ingen är tvingad att dricka alkohol, drick ett glas cocacola då. Kom förbi och säg hej, snacka lite skit. Ingen tvingar någon att festa gärnet. Kära nån.
Nu har jag ingen aning om de bakliggande grunderna till detta prioriterande, det kan ju vara lite djupare än vad som framstår i detta ytliga inlägg. Men i mina ögon... WTF? Jag skulle bli ganska ledsen om någon prioriterade att vara med en person hon ser i princip varenda dag, än mig, när hon ser mig knappt en gång om året.
Det är inte alltid okej att prioritera så här. Men som sagt, vad vet jag, jag har ju ingen pojkvän så hur skulle jag kunna veta... 
Ööööh? Men jag har vänner.  


Här är vi som lyckades ta oss ut. Tom Sara tog en sväng förbi, direkt efter att ha gått av tåget från Gävle. Och sen råkade några andra brudar hamna på en annan bar, men skoj var det iaf!

Girls night outSara våra pussbilder borde få en egen kategori. Snubben i bakgrunden ser ut att också villja ha en puss...

Trine o Sara.

Trine och Kajsa.

Det var asskoj igår. Det blidde verkligen dunderpartaj, och jag tvivlar inte på att alla tre kände av alkoholen imorse.. =P.

Olympiatravet

Det finns bara en sak som slår att stå vid travbanan en solig vårdag, och det är att vara på den!
Jag vet att ni alla inte är intresserade av trav överhuvudtaget, därför brukar jag inte prata om det här, men nu tänker jag tillägna detta inlägg till världens roligaste sport: Trav!


De hämtar olypiaelden / faklan.

Loppen inleddes med en faight mellan några olympier. Malin Baryard och Marcus Oscarsson var två av dem.

Commander Crowe.


Världens bästa kallblod Järvsöfaks.


Tove vann dock inga pengar, inte ens i närheten, inte ens ett ruttet öre. Men det spelar ingen roll.


Det är en cheese thing

Jag har funderat.
Hur viktigt är det att INTE ha en skidbacke på sin ost?
Häromveckan skulle vi ha främmande hemma hos farsan, det skulle bli en massa mat och bröd. Farsans sambo insisterade på att osten skulle vara platt. För hujheda mig om osten haft den där skidbacken. Så det var bara att skiva och slänga skivorna i papperskorgen då varken jag eller någon annan ville ha dem. Då var osten platt och fin, utan skidbacke.

In kommer gästerna, lika glada som alltid. Och där står den, osten. Den perfekta osten. Och vem lägger märke till den? Just precis, inte en enda jäkel.


Tove beger sig mot Sundbyholm

UNDERBAR dag idag, om någon missat det.
Idag blir det trav, V75 faktist. I Eskiltuna. Tove älskar travbanan. Fast det är roligast att vara på den än brevid. Om hon vinner idag ska hon ta med alla sina vänner på en resa. Vart vil ni åka brudar? Hawai eller Fiji? Sol i skyn och kräftor på talriken. Underbart. Men som sagt, OM jag vinner...

Fast ni förstår, trav är så mycket mer än att vinna. Det är kul även utan vinst serru.
Kära nån.
Ciao.


Där är jag och Onkel (The man).


Så ska det låta

En kväll me pizza, öl och så ska det låta. Kan det blir bättre?
Antagligen...


Jobbat klart för denna vecka.

Nu är arbetet slutfört, för denna vecka. Vinet ska drickas upp innan det blir förstört och Tove har absolut ingenting för sig ikväll, det är så dunderbart skööönt!
Vad har ni för er denna fredagskväll?

Den sanna historien om vart spagetti kommer från

Har ni någonsin undrat vart fasen spagetti kommer från? Vart plockas den lixom, och hur odlas den?
Well, här har ni svaret.


Okej, det där är nudlar. Men det kunde vart spagetti...

Life is a gift

Hittade denna på Meagans facebook, var bara tvungen att stjäla den från den galna Australienaren, (who I love) <3!

The clock is running.
 Make the most of today.
Time waits for no one.
Yesterday is history.
Tomorrow is a mystery.
Today is a gift. That's why it is called the present.

Bit på den ni och svälj den sura saften....

Ja, ja

Angående detta inlägg, så måste jag säga att NEJ. Jag skulle aldrig någonsin komma på tanken på att göra något sådant. April, april på er. Någon som gick på det? Tji fick ni..

My Brute

Spana in de här, min kära vän Julian är förälskad i dem. Och nu blir ni det också!

Min vän Jersey

Pratade över en timme (utlandssamtal) med min underbara vän Jersey inatt. Han är som en trollkar, han skulle kunna få en kaktus att skratta till tårarna rinner. Verkligen någon att lita på alla lägen.
En sådan vän behöver alla. Jag är lycklig över att jag lyckats ha flera såna vänner. <3

Idag är jag förövrigt helt katastrofalt slut i hela kroppen. Den sa nej, nej och NEJ! När jag gymmade. Det tog stopp... Jag är köörd, min kropp behöver härmed vila, där med basta.
Nu ska jag försöka dricka kaffe, om nu mina muskler pallar hålla koppen, annars får jag dricka ur ett sugrör (läs suckingpipe)..


Min vän Jersey och jag ska gifta oss och äta ost hela dagarna, det bestämde vi redan förra året.

Guess whos coming baaaack?

Nu är det vår, och lagom tills dess har jag nu börjat leta skojiga uppdrag till vårens ära! Det kommer att dyka upp så här i bloggen de dagar jag har tid att utföra dem. Ni hänger väl med?


Bobjob

Ja, nu har Tove äntligen bestämt sig efter mycket om och men. Hon ska göra en bröstförstoring, från C-kupa, till D-kupa.
Jag har alltid velat ha större bobs. Och, ja, pengar har jag enough ska boka tid imorgon.
Yääh.


April, april

På min msn heter jag "Idag ramlade jag på rullbandet och bröt ben och armar", peppar peppar. Det är bara ett aprilskämt. Jätte kul, ha-ha.


Idag

Jag vaknade upp hemma hos världens sötaste Kajsa idag. Vi käkade frukost och sedan begav vi oss mot Sheerwood skogen. Där träffade vi Kajsas systeryster och njöt av solen. Sen blev det gym för mig och bilservice inlämning för Kajsa och hennes systeryster.
 Tack så mycket för idag alla glada, och tack för skjutsen.
Yo på er.

Alla vill ha kakan och äta den med

Kära nån. Vi vill väl alla ha kakan och äta den med. Men så fungerar det inte i det verkliga livet. I livet får man bara äta den.
Att leva i en lögn, är det att ha kakan och äta den med?
Nej tack, lögner uppskattas inte någonstans.


RSS 2.0