Bilder från gårdagens utgång


CJ lärde oss att man faktist kan blanda ut fernet med cola.
Vill påminna er om att vi faktist var ett tiotal brudar, men tyvärr lyckades inte alla fastna på bild.
Hemfärd med buss, för att slänga sig i sängen utslagen klockan fem... 
Vaknade trött men utan hangover.  

Tove vet hur man blir av med fulla trögfattade snubbar på barer...

På dansgolvet.
En full snubbe försöker ragga på sköna brudar i mitt tjejgäng. Han är tydligen helt trögfattad och ger sig inte trots vårt ihärdiga dissiga sätt. Tove tar saken i egna händer.

Tove: Å vem fasen är du?
Snubbe: Jag kallas för Loser.
Tove: hahaha, passande.
Snubbe: Vaddårå?
Tove: För det är precis vad du är. En Loser.

Efter det fattade han vinken och vandrade vidare med hängläpp.

Gröna LundI fredags visade jag CJ (Mr amerika) Gröna Lund. Ni kan ju bara gissa hur kul det var att åka VILDA MUSEN. Jag skrattade hela åkturen. Som ett barn på tivoli lixom.

Nu ska jag återgå till att se Elitloppet.

ursäkta jag..

ursäkta jag pallar inte blogga. har lite privata bekymmer som gör att bloggen hamnar långt ned på min lista av prioriteringar. jag måste bli hel igen för att ha mer ork med detta.

se you

Ursäkta mig...

Ursäkta mig men jag sover.

Igår jag gick till affären i pyamas

Jag och Valentina fick ett plötsligt sötsug igårkväll och stapplade ned till affären för att införskaffa oss godsaker. Det kom så plötsligt att vi inte pallade klä på oss. Så där vandrade vi omkring i pyamasbyxor. Väldigt trevligt må jag säga!

Tove is in looove

Som ni alla kanske vet så älskar jag amerikaner. Nu har vi en jätte söt sådan på jobbet. Jag föll pladask.. å stamma vill jag nog minnas att jag gjorde dessutom. Bra där Tove.


Jag å några från amerikanska flottan (på rhodos).


Muu

Jag oooorkar faktist inte blogga. Jag och Valentina har precis ätit vrakmåltid alá greek salad. Nu käkas det vin och driks chips. Eller tvärtom... vad vet jag. CIAO

Alla är vi vikingarPå tisdag kan vi alla följa en riktig Viking på promenad genom stockholm!
Den första vandringen börjar klockan tio på morgonen i gamla stan.
Gå in HÄR, för att läsa mer.

Alla dessa intressanta konversationer på MSN.

På MSN.

Tove: M vad du göra? Logga in och ut sådär...
M: nej jag råkade ta visa som offline istället för inte vid datorn .. men jag kommer snart .. jag måste bajsa
Tove: Okej. gå å tryck ut en korv.

När har man rätt att säga "nu räcker det"?

INGEN människa ska ta mig för givet. Då blir jag lite smått irriterad... eller nej aaasförbannad! Som jag är nu.
Ifrågasätter jag dig (konstigt), då sätter du dig under skalet istället för att faijtas för att behålla mig. Du är väl ingen sköldpadda heller? Sluta bete dig som en barnrumpa och våga ta en diskusion! Är du så rädd för närhet att du inte ens kan diskutera det och fööörsöka se det ur någon annans synvinkel än din egen?
Trött jag är...


Här är en person som aldrig någonsin skulle ta mig för givet iaf. Miss u Jersey Mou. <3

Tove snubblar mitt i sitt glädjeskutt

På morgnarna när jag går över Maria torget finns det några järnkedje staket som avgränsar de bilar som kör in och ut från torget. Jag måste alltid gå förbi dem för att ta mig till jobbet. Jag har därför tagit till vana att hoppa över dem när jag ändå är i farten lixom. Det är mitt morgonglädjeskutt som kommer ur mig när jag är glad och har ett leende på läpparna. Sån e ju jag...
I vilket fall. I morse skulle jag som vanligt hoppa över dem (tjugo centimeter höga är de väl), men missbedömde lite och det blev istället att jag snubblade över den. Men jag lyckades i alla fall hålla balansen och inte falla ned platt på gatan. Detta måste sett lika komiskt som det känndes. Jag ville inget hellre än att apflabba och slänga mig på marken i ett asgarv men insåg snabbt att jag inte hade någon att skratta med.
Tragiskt...


Fet vart då någonstans?

Seriöst. Detta är en bild av Miley Cyrus.
En fråga. Tycker ni hon är fet?Ge er folk! För tusan.. Berätta för mig VART är hon fet någonstans?

Läs hela artikeln HÄR.
Bild lånad från aftonbladet.

Robinson

Robinson 2009 ska vinnas av Jarmo.
Bara så ni vet.


Å nej jag fick inte uppdraget att åka till ön å fota dem. Bilden är lånad av teve4.

Mår som vädret

Idag vill jag helst bara dra täcket över huvudet och sova bort dagen. Men Tove då, sån är väl inte du? Tänker ni. Men jo, idag vill jag bara vara sån. Fast jag ska ut och ta några bira istället. Palla må som vädret.


Svar på tal

Fick ett sms idag. Tänkte bara berätta för alla här att:

1. Ja jag är grym!
2. Å Ja, du är ett rövhål.

Varför gör det så jäkla ont för?

Då fick jag det ur mig. 
Tack för mig.


Boooored

Jobbade tre timmar idag på grund av att de där kunderna är riktiga PAIN IN THE ASS! Om de är bortresta får de fasen ta arslet ur vagnen liiite tidigare än några timmar innan vi ska städa deras hem. Vi kunde lika gärna vart lediga denna klämdag och tagit de andra två kunderna någon annan dag tidigare i veckan. Vi är också människor! Kan ni bara fatta lixom?
I vilket fall, detta ledde till att jag jobbat klart innan tolv och passade då på att ta ett hårdpass på gymmet. När jag kom hem slocknade jag i tre timmar! Trodde det var morgon när jag vaknade. Min kära mor hade försökt väcka mig när maten var klar, men det har jag inget som helst minne av.
Nu sitter jag här. Skulle egentligen till Stockholm. Men eftersom NÅGON glömt sin mobil hemma eller helt enkelt dissar mig för tillfället sitter jag här och är allmänt grinig.

Aja så kan det gå. Nu ska jag se på OUT OF SIGHT. 
later suckers.


Toves komikerklubb

Vissa nätter ringer telefonen. Jag svarar alltid oavsett om jag sover eller inte. Det är alltid lika spännande. Jag känner mig lite uppskattad när folk tänker på mig mitt i natten... 
Inatt ringde min alldeles egna komikerklubb, (det är jag som är ståuppkomikern dårå).

J: Tooove, säg något kul!
Tove: Vaddå, skabbo? 
Bröderna Fluff i bakgrunden: HAHAHA.
J: Tove, du äger.
Tove: Jag vet.
J och bröderna Fluff: HAHAHAHA.

Lättroade typer det där må jag säga...

Jag måste be om ursäkt på UPPDRAGETS vägnar..

Jag har totalt glömt bort att utföra uppdrag, som jag sa att jag skulle skärpa mig med. Den enda anledningen jag kan säga är att jag arbetar åtta dagar i veckan och helt enkelt inte pallar.


Ett uppdrag jag är för feg att utföra...

Läs mer om uppdraget HÄR.

Alltså nu skäms jag

Jag håller på med ett litet experiment. Har ju inget bättre för mig denna lediga torsdag.
På en bloggportal har jag nu skrivit om min beskrivning till att jag gärna viker ut mig, å att jag är blond med silikon bobies... Ska bara se om min besöksstatistik ökar. Patetiskt? Javisst!
Nu tänker jag i vilket fall skratta åt alla som besöker mig på grund av denna anledning, jag skulle göra detta, bara för att se vad det är för en tragisk människa som sköter denna blogg.

Ja jag skäms. Jag känner mig som en av de där blondinerna som ligger på topplistan.
Fast jag kan ha kul på vägen, för vi alla vet ju att jag har mer självrespekt än så.

Länstidningen

Jag läste i vår länstidning igår att en skolresa spårat ur och två "pojkar" gått till en bordell. Och det var värsta rabalder om hur vida det gått snett på skolresan och vems fel det var. Jag måste meddela er att jag faktist inte kunde bry mig mindre. Dels var de i Polen, ett land där sex säljs lagligt. Dels var dessa två "pojkar" 19 år gamla. Är jag helt ute och cyklar eller räknas man inte som myndig i Sverige när man är arton?
Sen hade skolan inte meddelat föräldrar. Ööööh, finns det någon anledning?
Ja men varför fick de gå ut själva på kvällen då? Ööööh, de är nitton bast, ska lärarna lägga dem i säng klockan sju på kvällen eller?

Kan människor lugna ned sig eller. De var i ett land där sex säljs lagligt, jag pallar faktist inte ha några fördommar, människor gör (såvida de inte blir utnyttjade eller tvingade), precis vad de vill med sin egen kropp. Det är ju upp till var och en. Dessutom var demyndiga, och definitivt inga pojkar, utan faktist vuxna människor.

Jag tyckte dock att det var kul att läraren de intervjuat verkade ha samma åsikt som mig.
Coola ned er Sverige. Palla.


Skriv nu inte någon dålig predikande kommentar. Jag klarar mig utan dem.

Hur folk ljuger tills de tror på det de säger...

Har ni tänkt på hur folk ändrar sina historier för att vända dem till sin egen fördel?
Även du gör det! Och jag. Man försöker vara ärlig men man kanske inte är helt säker på vad man tänkte när man gjorde något, och då drar man till med något som skulle kunna vara sant, och man tror sig själv, kanske helt omedvetet. Alla är vi väl lite sånna, men främst i små obetydliga sammanhang.

Sen finns det de människor som drar till riktiga rövarhistorier om vad som faktist hände. Kanske är de osams med sin vän av någon anledning och inte vill hamna i en allt för jobbig situation. Ju mer de förvränger en specifik händelse ju mer tror de själva på det.

Tiden har också en stor inverkan inom detta område. Ju längre tiden har gått, desto suddigare blir minnet och du tror mer och mer på dig själv.

Även jag har några fina praktexempel hos mina vänner där jag faktist minns allt i detalj (tillfällen då det varken funnits alkohol eller blåmärken som får minnet att bli difus). Där personen kockar ihop en fin historia för att få sig själv att se bra ut och slippa jobbiga diskusioner. Detta känns inte bara oärligt utan även otrevligt och falskt! Jag genomskådar det ju, för jag vet vad som hände. Men jag pallar egentligen inte stå upp för det, och jag har nästan aldrig någon lust att bli osams med mina vänner, till och med de som pratar i nattmössan, jag låter det bara vara, då min vän säkert mår bättre av att famla i mörkret.


Vad som hände Valborg 2009? Det är bättre att jag svävar i ovisshet...

Ett inlägg om hur tråkigt det är att inte jobba...

Jag är ledig idag. Wihooo tänker ni. Man tycker ju att jag också skulle känna så. Det gör jag inte.
Det är frustrerande, långtråkigt och jag behöver städa, något som jag verkligen inte har lust med. Kan ingen komma hit och vara skojigt sällskap åt mig nu?
Fy fasen, får panik när jag tänker på att jag snart går ned till två arbetsdagar i veckan igen... Dags att söka lite nya jobb.
Se you later aligator.


Tove längtar bort.. ovanligt?

Resrutt

Som ni alla kanske vet så åker jag till Afrika väldigt snart! Jag tänkte härmed gå in lite på djupet vart vi ska resa och vår resplan, för er som är nyfikna.

Jag åker från Sverige den 12e juni och landar i Kilimanjaro den 13e. De första dagarna kommer jag troligen bo med Fia där hon bor nu och se hur hon lever där nere. (Fia är min buddie som arbetar i Tanzania som volontär just nu).

15-16 juni blir det safari (osäkert vilket reservat).

Någon gång omkring den 19-20 juni drar vi på dagstur på Kilimanjaro.

Vi åker till Dar omkring 22-23 juni för att sova en natt innan vi tar båten till Zanzibar.

Där ska vi spenderar ca en vecka med solsemester och andra nöjen!
Hem åker jag den 5e juli.


Och jag har lovat mig själv att äta en kackelacka och/eller en gräshoppa om jag får chansen!


Här ska vi kanske bo när vi kommer till Zanzibar.
Klicka HÄR eller på bilden för att komma till deras hemsida.


Nu har även morsan fastnat...

Lika trög är min kära mor som resten av Sverige (och världen). Efter månader av tappra försök från min sida att få henne att lyssna på Alexander Rybaks 'Fairytail' har jag ÄNTLIGEN lyckats! Nu spelas den om och om igen här hemma på högtalarsystemet. Tredje gången på rad nu...
Gooo morsan!!!!

Kommentera då people, kommentera!


Livets timglas

Ensam hon färdas längs sitt livs väg
Betraktad i andras ögon som vem som helst
Det ingen vet, ingen förstår
en tår du inte kan se
Lycklig den som ovetande är
ständigt medveten om vad som kommer
har man inte kännt man inte kan förstå, om ångest en omedveten ej förstå
i det tysta och i det dolda, orden döljs, men ändå är de skrivna
dock vi se tecknen, ständigt, även den blinda kan se det som står
men du ej förstå
öppna dina ögon, timglasets sand rinner ut
frukta inte
en vackrare värld de valda blir givna
ingen oro, ingen ångest finns där
hennes tårar ska torkas från hennes kind,
för alltid

Av Tove

På jobbet..

På jobbet idag:
Tove kommer innanför dörren. Där står S i receptionen.

S: Jag har blivit helt förälskad!!!
Tove: I norges vinnarlåt eller?
S: Ja.
Tove: Jag med, fast nu börjar det bli seriöst mellan mig och Norges vinnarlåt, då jag har vart upp över öronen förälskad i den i flera månader...

Folk är ju efter... ;)


Sitter här..

Jag sitter här å funderar, i skogen faktist. Alltså inte på en stubbe, hemma hos min manlige vän. Han tar hand om mig. 

Jag blir snart galen tror jag. Tar nog till flaskan om det behövs... höhö.
Blir inge mer bloggande idag vänner. Men jag har en efterlysning: SARA, har du slutat läsa min blogg?
Astala vista people.

En händelserik tågresa

På pendeln sitter jag i godan ro på väg till jobbet. Då sätter sig en medelålders dam rakt mitt emot mig. Jag ser på henne från början att hon ser fundersam ut. Jag får dock ögonkontakt med henne för att jag känner att hon tittar på mig. Då ser det ut som om damen får panik, och hon tar sin påse och springer till en annan plats.
Jag kommer alltid att fråga mig om hon blev rädd för mina violetta ögon, om hon såg en mörk aura runt mig eller om jag luktade illa..


Tove är ju vanligtvis ganska skräckinjagande.

Jag tror mitt huvud exploderar snart...

Alla dessa val. Välj ett kvinna och stå fast vid det!
Frihet är ändå viktigast. Känner man att man är fast, då är det lika bra att lägga sig i graven. Jag har panik! Sov på saken kvinna, men fatta för tusan inga förhastade beslut!


Å där är hon... Kvinnan som måste göra sina val, att supa bort sina bekymmer hjälper dock inte!
Go natt.


Du är känslomässigt handikappad

Jag och Valentina leker doktor på jobbet. (okej det lät lite snuskigt, men nu pratar vi inte om sånt snusk här). Vi kom fram till vilken åkomma DU lider av. Du är KÄNSLOMÄSSIGT HANDIKAPPAD. Inte den bästa åkomma man vill lida av huh?

Nu käkar vi smörgåsar och godis. MUMS.

ESC

Nu är ESC i full gång. Ni vet ju vem jag hejar på, men vem hejar ni på?

Mongolia Djingis Khan Barbecue

Idag åt jag och min Valentina en kinamats buffé. Jag kan ju meddela att båda rullade fram sen. Två köttbullar på tunnelbanan.


Någon av mupparna...

Någon av mupparna har tappat sitt hår på mitt jobb.


Tove stör sig

I så ska det låta var ikväll en person som jag stör mig så otroligt mycket på med. Nämligen Pernilla Walgren. Finns det någon mer irriterande människa? Kära nån när jag såg henne ville jag bara stänga av teven.
Fast å andra sidan är hon säkert bara sig själv.  Och det är väl sånna vi ska se upp till, eller hur?

Seg dag

Denna dagen har vart oootroligt seeg. Oändligt.
Skulle ju på Rix Fm festivalen nu egentligen, men min vän jag skulle dit med väntar föl. Eller alltså, hennes häst.
Så nu sitter jag här... Planlös. Diggar Albaniens låt här.

Nu ska jag rulla till far min. Får se om något annat händer ikväll, jobb imorgon i vilket fall.
Yo.

Det var rysligt

Jag var mer nervös nu än jag var igår när Sverige deltog i ESC. Två platser kvar och ännu hade inte Norge fått en finalplats. (Norge som jag har tjatat, och tjatat om i den här bloggen flera månader nu, så ingen har väl missat att jag hejar på dem i år?) Men jag hade inte behövt tvivla, det var ju klart han skulle till finalen.
För övrigt var Albaniens låt väldans bra. Men jag kunde inte ens se på Azerbaijans brutta, hon var så vacker så jag mådde dåligt. Haha.


Alexander.


Månadens färg

Violett.


Idag blev det med dillsmak


Idag blev det fiskbullar med dillsmak.

Att jobba sju dagar frammåt...

Igår var jag ledig. Och jag hade paniiik! Jag var rastlös och allmänt uttråkad. Fanns ingen som helst mening med att vara ledig igår när jag lika gärna kunnat göra nytta på jobbet.
Jag tror jag börjar bli arbetsnarkoman...


Ett träd jag glömt visa er...


Ja det kanske var lite drygt gjort

På gymmet.
Ni vet, där står man och svettas i sin egna värld med musik i lurarna för att slippa känna att man måste bry sig om diverse saker. Men trots detta faktum, hör jag en mansröst bakom mig, när jag sitter i en av magmaskinerna och pumpar. "Hallå, hallåååå, heeeeej, hallåå, duuu". Jag antog att han försökte få kontakt med mig någonstans där bakom. Men det sket jag i. Vill han nått får han fasen komma fram och peta mig på axeln. Det är alltid bra att man kan dissa folk när man har lurar i öronen. I vilket fall, denna dissande metod ledde istället till att han ställde sig EN METER framför mig och råstirrar. Nej, han säger inget, bara stirrar. Det är inte Okej!
Så jag ger honom min mest avsmakliga hat blick, som jag bara ger folk när de ser mig och funderar på hur jag ser ut naken. Självklart funkar den alltid. Han gick.
Ja, det kanske var drygt gjort för jag vet inte vad han ville, men jag antog att eftersom han bara stod där och råstirra, så var det något helt ohederligt.

Jag borde hålla en lektion i hur man blir av med sånna slusk människor. 


Nu ska jag städa mitt rum. Det är dock, tack och lov, inte lika stökigt som det är på bilden.


Någon som var hungrig

Häromdagen när jag var på väg hem från jobbet i Stockholm, när jag gick mot pendeltågsstationen, kommer en man som troligast var en uteliggare svischande förbi mig med en stor ryggsäck på ryggen. Ut från Snabbköpet kommer även en manlig arbetare i full fart efter uteliggaren. O-chockad som jag blidde vandrar jag vidare, och bara apflabbar inom mig. Stackars uteliggare. Han var säkert bara hungrig och hade säkert bara packat på sig några smörgåsar. Låt honom vara (!) det kan ni väl bjuda på?
Men icke. Nu vet jag ju inte om de fick fast honom, men jag håller tummarna för att han lyckades hålla i smörgåsarna och bjuda sina gatpolare.

Själv brukar jag ha en tjugokronors sedel på fickan som jag kan sträcka fram i förbifarten om jag ser någon tiggare på gatan. Finns ju en del sånna i Stockholm.

Ja sån e ju jag...


Tove har shoppat för 12 000 spänn idag.

Idag gick jag ut på stan. Där shoppade jag upp 12000 spänn. Ja, ni vet jag älskar ju kläder. Allt för garderoben!

HAHA! nej, skoja bara, fatta ni väl?
Jag införskaffade mig viktiga grejor serru, Nämligen tur-retur biljett till Tanzania 12e Juni - 5e juli. ÄÄÄÄntliiigen ordnade sig skiten. Så nu har jag biljetten i handen, och vi behöver inte tänka mer på struleriet som blidde i samband med det, men ni kan läsa det HÄR ändå. Jag skaffade mig också nya linser. Violett, gröna och Mandarin färgade. UNDERBART!

Så, alltså. Afrika resan blir verkligen av! Jag är så Otroooligt sugen på att dra nu på en gång ska ni veta. Ni får reda på vår lilla res rutt senare.


Jackson

Seriöst vänner. Det första jag tänkte när jag såg 20 dollars sedeln var "vad fasen gör han där".
Det är så otroligt likt en vän till mig. Kanske i en äldre verision, men ändå.


Jag visste inte att du var släkt med honom.

Kan ni hitta honom i DETTA inlägg?

Malena gick vidare

Nu kan jag sova gott inatt! =D.

Tove o Sara tar över godismaskinen

Tove och Sara försöker febrilt att rota fram ett par mynt så de kan få något att tugga på, på tunnelbanan efter Saras triumf. De kämpar för att maskinen ska svälja alla pengar, den vill nämligen inte riktigt vara med på noterna. En HARIBO nappar ska dom ha (ni vet i en sån där maskin där man proppar i lite mynt och sedan trycker en siffra och svisch, får sig något i maggen)! Påsen fastnar dock såklart och vägrar släppa taget.
Tove tar då i med hårdhandskarna. Hon tar sats och tacklar maskinen. "Jag står här och ser om något händer", säger Sara. Trots att Tove kämpar med sina tacklingar och diverse andra rörelser vägrar napparna att ramla ned. "Du måste tackla högre upp", säger Sara.
Tove blir trött och ser att det står att hon ska trycka numret igen. Hon får då ut två påsar HARIBO nappar till priset av en.

Grattis Sara och Tove till de vinnande extra napparna. Och grattis du som lever längre på grund av dina skratt när du iaktog oss (vilket ju är förståligt).


PUSS.

Fiskbullar

Jag göder mig själv med fiskbullar. Varje dag.


Står på jobbet..

Jag har absolut ingenting annat att göra för att dra ut på tiden här på jobbet än att stå vid datan och surfa och spana bilder från Rhodos på facebook. Jag är helt avis på alla som är där. SAKNAA!
Jag inväntar Sara, hon ska modellcasta idag, å jag ska förståss med. Om det ändå fans mer att göra här på jobbet så tiden kunde gå lite fortare.

AJA TJOBREE PÅ ER.

Ps detta var nog det tråkigaste inlägget i världshistorien på min blogg...

Vad är det för ett gäng...

Seriöst. Spana in folket som ligger på topplistan just nu (blogg.se). 
Jag blir lika förvånad varje gång. Hur har dessa människor hamnat där? Kan inte någon bra blogg som går att läsa hamna där istället för de där solsprayade uppblåsta brudarna? Om ni nu promt måste läsa modebloggar så kan ni väl läsa Emma Nygrens blogg. 

Det är en konspirationsteori hur de andra människorna hamnat där, ni gör ju bara bort er när ni lägger ut bilder på era trosor och er urringning. Det är seriöst bara snusk gubbar som tycker det där är trevligt att läsa, och den anledningen behöver jag väl inte ens förklara. Den enda bloggen jag läser på topplistan är Egoina. Det är för att hon äger, ni andra suuuger.

Tack å hej.

Lökarna otroliga

Jag tyckte verkligen att det stod "lökarna otroliga" om Angelina. Dags att byta linser tror jag..


Vad är det för mening?

Vad är det för mening med att bli så här upprörd när man inte kan göra något åt det?20 åriga Samantha från Storbrittannien sitter fängslad i Laos för knarkinnehav. Det som gjorde mig mest upprörd är att hon blivit gravid i fängelset. Ett fängelse där ingenting sker frivilligt... Fasen vad pissed off jag blev!!
Varför kan man bli så arg när jag ändå inte kan göra någonting för att hjälpa henne?

Det här är inte helt rätt..

Jag är verkligen ledig på onsdag också. Jag var ledig i lördags, och nu detta... VARFÖR? Jag får panik. Två dagar ledigt på så´n kort tid. Vad har de tänkt när de har lagt schemat egentligen... psykbryt får jag.


Världens sötaste kattunge.

Som vanligt då

Slocknade klockan sju igår... Något som blitt otroligt vanligt den senaste tiden. Jag jobbar ju ungjefär åtta dagar i veckan. Dags att ta sig till jobbet igen. Se ya!

Nu undrar ni såklart

Nu undrar ni såklart vart jag tog vägen igår kväll?
Jag fick ett ryck. Vandrade runt i Stockholm och blev bjuden på glass. Sen vandrade vi in på båtterminalen för att se om det fanns någon ledig hytt så man kunde dra iväg på kryssning. Ni vet, bara sådär spontant. Skulle blitt sjukanmälning från jobbet i så fall. Busigt. Tyvärr var färjan fullsmockad, eftersom de spelade in Färjan på den båten. Så vi bestämde oss för att dra och partaja istället.
Sagt och gjort. Förkrök med någon sprit som smakade ruttet äpple, så man mådde illa. Taxi till Gamla stan. Först AFTER sedan DEBASER. Det var jag och typ femton grabbar. Men jag trivs så. Det enda som skiljer mig från grabbarna är att jag inte har någon penis.. ännu.
Jag försökte hjälpa dem att ragga, men det var hopplöst. De var för fulla och för blyga. Men det var kul ändå.

Trots en lugn tidig kväll sov jag inte bra. Vandrade till jobbet efter att ha sovit kanske någon timme. yääh...
Det värsta med kvällen var att jag lämnat min kamera hemma. Hade definitvt vart en kväll att minnas med bilder. Men den exakta summan spenderade kronor blev 0,00 öre. Det ni.

Tove ska glida runt på ett bananskal

Tove sitter just nu i Stockholm.
Hon sitter på en röd sametskudde och blir fläktat med ett palmblad och får sina fötter skrubbade.
 

Zanzibar

Jag vet att ni som följer min blogg som besatta vill veta lite mer om vart jag ska resa i sommar.

Det blir Tanzania. Den exakta resrutten är dock inte färdigplanerad.
Jag kommer att landa i Killimanjaro kvällen den 7e juni. Sedan kommer vi att resa runt, på safari och grejor =D. Vi kommer även att åka till Zanzibar och ha det bra.

Okej den där beskrivningen blev inte alls som jag tänkt mig... Jag visar några bilder istället:


Så kanske vi kommer att bo...

Så här ser det ut i Zanzibar. Avundsjuka?

En av mina stora drömmar är att se det där, om vi gör det kan jag garantera att någon vid namn Tove kommer att böla floder. Finns nog inget mer fantastiskt att se i naturen?

Men då

Imorse skulle jag till gymmet, men jag är faktist lite sjuk. Jag kan ju inte gymma om jag är sjuk. SUCK! Halsen är torr och slemmig och huvudet är tungt.

Jag återkommer strax.

Tove saknar ett femsiffrigt belopp pengar

Alltså.
Mitt femsiffriga belopp pengar är svårt att få tillbaka.
Jag ringde banken för att få reda på vart pengarna tagit vägen, de hade gått till ett flygbolag, vilka jag SNART ska boka en resa med, men inte har fått biljetten ännu. Jag gick då ned till Resebyrån och förklarade situationen. De i sin tur skulle ringa dagen därpå (igår). När de ringde sa de att banken satt en spärr på beloppet. Det var bara att ringa banken (igen) och be att få bort spärren så att pengarna kunde användas. Sagt och gjort, imorse ringde jag banken (IGEN), de sa då att de inte kunde få bort spärren, det var resebyrån tvugna att göra. Jag gick nu ned till resebyrån (IGEN), där kunde de inte ta bort spärren, så de ringde till min bank, men de vägrade i princip. Då ringde de till flygbolaget, och de i sin tur ska nu ringa min bank, och sin egen bank för att få tag i pengarna. Flygbolaget ska i sin tur ringa resebyrån och de ska sen ringa mig när de fått bort spärren... På måndag.
Förvirrande? Jag vet.

Kan eländet få ett slut.


Nu ska jag hejja Sverige till FINAL!

Tove hör ett BRAK

Inatt sov jag i tolv timmar, vilket betyder att jag somnade klockan sex igår kväll. Alltså hade jag noll chans att blogga. Ursäkta mig lixom.

Men igår stod jag och dammsugade i godan ro på övervåningen hemma hos en av våra petigaste kunder. Då hör jag plötsligt ett BRAK från nedervåningen. Min första tanke var "det där var då ingen liten vanlig prydnadsak som for i backen". Jag rusar ned till nedervåningen där braket kom ifrån och där står Mangan och ser allmänt skräckslagen ut.

På köksgolvet ligger en hylla, glas och annat smått och gott i tusen bitar. I väggen finns inget annat än fyra hål där hyllan suttigt fastspikad.

Tove: Hoppsan, vad har hänt här då?
Mangan: Jag drog med fingret längs med hyllkanten för att se om den var dammig, det var den inte. Sen fortsatte jag att damma här borta, (i andra änden av köket).
Tove: Ja, så kan det gå.

Alltså har hyllan passat på att braka ihop när vi var där, en hylla som säkerligen vart fastspikad i väggen i flera år. Mangan hade ju vart tvungen att hänga och svinga i hyllan som en apa för att få den att dra med sig sina fästen i backen också, alltså kan vi utgå från att det inte var hennes fel.  

Dock kan jag tro att kunden lägger skulden på oss ändå.

Typiskt... Så typiskt... Den kunde inte ha passat på att rasa ett par timmar senare? Föresten, om den rasat någon minut tidigare hade ju Mangan fått allt i huvudet, och om jag börjat nere i köket hade jag också fått det i huvudet. 
Ska vi säga att det var tur eller otur att den bestämde sig för att braka ihop precis i det ögonblicket?  


Inga dieter här inte

Efter gymmet tycker Tove det är okej att frossa i form av Sourcream chips (estrella ska det va) och schweizer nöt chocklad (ingen annan chocklad tack).


Strul

Det är bara strul när jag väl bestämmer mig för någonting. Idag saknades PLÖTSLIGT en ofantlig summa pengar på mitt konto. Med vilka jag skulle betala min Afrika resa (som ni får höra med om snart). Denna summa var inte tresiffrig om ni trodde det, den var femsiffrig.
 Då tog jag och ringde min kära bank för att få en förklaring och det visade sig gått till resan jag inte kunde betala. Så här står jag nu, ett femsiffrigt nummer pengar fattigare, utan biljett.
Kan ni gissa om jag är glad nu?


Sånna ska jag se.

Micke lagar köttbullar...

Micke lagar köttbullar åt min hungriga mage. Mums!

Miss universe 2009

Sara tackar för alla era röster. Hon ligger just nu 8a och behöver alla de röster hon kan få. Så jag tycker alla ska gå in HÄR och rösta, om ni redan röstat en gång, rösta igen, sen kan ni rösta en gång om dagen. Lägg ut adressen på era egna bloggar också. Ska vi inte se till att hon tar hem det här?


Goo SARA!


Finn ett fel med denna bild...

Tove antyder att hon är helt rökfri nuförtiden.Jag kan väl säga till mitt försvar att denna (valborgskvällen), inte var helt frisk...

Men skäll på mig nu folk!


All denna otroligt dåliga musik

Har ni lagt märke till hur mycket otrolig (hiskelig) dålig musik de spelar på radion just nu! Det går ju inte att ens lyssna på Rix morgon zoo längre, mina öron står ju inte uuut! The deal breaker (som man säger), som fick mina öron att tuppa av, var låten 'Ayo Technology med Millow. Alltså vad sjunger snubben om egentligen? Har ni lyssnat på texten? Han är trött på att titta på porr och spendera tid med sin hand, och vill ha en kvinna och göra det lajv i kökets alla hörn. Den slår NÄSTAN The killers 'are we humen or are we dancers'.
 Sen vaddå 'pokerface'? också en otroligt dålig låt utan djup. Ge er nu rix fm, jag har härmed bytt radiokanal till lokalkanalen (tom svensktoppen är bättre än er just nu). Tyvärr har Rockklassiker en radioskugga just i denna lilla staden, och Bandit envisas med att spela samma fem låtar om och om igen, varav fyra av dem är Metallica. 


Å ja, jag gör reklam för Anders och Frukost med Liberace här. (Tror att Sara och jag är deras största fans).

Valborg

Trots att mitt minne som sagt är svart från Valborg, vill jag ändå visa er några fina bilder.


Kajsa och jag, är på väg ut i skogen, precis som det ska vara å valborg. Sara står bakom kameran.

Tove försöker desperat komma med på bild.


Sara steg självmant ur bilen när vi fick syn på en älg.

Brasan.Och här någonstans var det inget annat att göra än att bli hemburen...

Detta minns jag från mitt Valborgs firande...


Det är svart...

Imorgon people...

Imorgon börjar jag blogga som vanligt igen. Håll koll på bloggen ;)

RSS 2.0