Okej, alla mina trogna läsare...

...Öhum.. Harkel.
Snart börjar jag blogga som vanligt igen, då kommer jag också att avslöja det hemliga uppdraget, som Kajsa och Fia vill vara med och utföra, det ni! Nervösa?
Men okej, ni som känner mig, och ni som inte känner mig. Är det något som ni saknar i min blogg? Något som säger vem jag är som jag missat kanske?
Tänker ni så det knakar nu? Jag hoppas det...

Nästa bloggning sker troligen på nyårsdagen, om jag inte kvävts av min nyårsångest (öhum..Baksmälle ångest?), peppar peppar....SKÅL och gott nytt år på er underbara läsare!

Denna blogg är under renovering......Så ursäkta röran...

Funderingar över mitt liv och mig själv

Min själ behöver samla sig. Jag behöver ladda nya batterier inför 2009, som jag sagt förr, kommer att bli ett fullspäckat år med massor av nya spännande äventyr! Men jag behöver ta mig en rejäl funderare på vad jag vill uppnå för mål med det kommande året.
Snart får jag mer rutin i tillvaron med schemalagt jobb, och mer träning, och lite annat smått och gott, detta känns jätte bra!

Kommer jag säga upp mig från mitt jobb? Vilka platser ska jag besöka? Vart vill jag komma med det kommande året?

Även lite små mål för den här bloggen ska jag sätta upp. Vart vill jag egentligen komma med den här sidan? Kanske en helrenovering av min blogg för att locka nya besökare? Vilken målgrupp vill jag nå ut till? Kanske lite fler folk än mina nära och kära? Kanske rent av radera ut bloggen...

Jag måste ta lite tid till att glömma hur stressad jag är över mitt liv, kanske lite meditation? Eller det som funkar ganska bra, lite bondliv. Sara på med galoscherna here I come!

Jag skulle ju även ha den där ÅRETS BILD tävling som ni skulle få rösta på, men istället skiter jag helt enkelt i det. GUU vad tråkigt. Hur många skulle egentligen röstat? En röst om dagen kommer man ingen vart med. Nä, jag väljer istället ut en bild och berättar vilken bild som VANN, med bara mig själv som domare.

Det roliga med hela det här blogginlägget var att de spelade "3 Little birds" när jag var mitt uppe i grubblandet i inlägget. Ni vet väl att texten går ungjefär "Dont worrie, about a thing, caouse every little thing, going to be alright". Får mig att tänka på Rhodos och Power Juice. Saknar! Kanske Gud som ville ge mig ett bra tecken inför 2009. Det hoppas jag.

Hepp, jag ska nu ta en bloggpaus. Kanske några dagar, kanske ett par veckor. Men när jag kommer tillbaka ska jag ha gjort lite ändringar här. Bättre, mer spännande blogg. Men glömm nu inte att jag finns här. Och glömm inte att läsa om mina kommande utmaningar, som jag kommer börja med igen så fort jag är tillbaka i bloggandet igen.
Tack mina kära läsare, ni e ju för underbara! Och om ni råkar kika in här snart, så kommer ni kanske att se att lite förändras här, men frukta icke, det blir bättre jag lovar.
Ciao så länge, nu blåser förändringarnas vindar i The Edge.


Så här såg för övrigt mitt hår ut när jag tog ur hårspännerna inatt, si så där runt halv fem, efter en hård natt ute i vimmlet. Schysst va?
  

Garderoben - Dagens samtalsämne

Igår var vi ju som sagt ute på axa sport center special juldag. Kvällen var ju helt lyckad. Lite glad i hatten och misslyckat uppdrag, men ändå väldigt skojig.

 
Fia, Sara och jag är redo för en hård natt.

Dock kom den kalabalikartade vändningen på kvällen. 2000 pers. En garderob. Fem garderobiärer. Jag ni kan ju räkna ut resten. Det var som att stå på en rockkonsert där människor tryckte på bakifrån, och trycket blev ju dubbelt upp för dem som var längst fram. Folk hoppade åt alla håll och kanter. Människor skrek. Fulla killar skulle slåss mitt i hela kalabaliken. Vakterna kunde inget göra.
Jag såg ju allt utifrån, eftersom jag kände att jag drogs ifrån mina vänner och gav mitt garderobnummer till mina kompisar som var så snälla att de kämpade för att få tag i jackan.
På rockkonserter vet ni ju att man brukar stadjedajva, det gjorde de här också kan jag ju meddela. Folket pressade undan disken och garderobiärerna stod i ett hörn och kunde bara se på medans människor röjde gärnet bland jackorna.
Inte nog med detta, vi var ju mitt ute i ingenstans, inga bussar och elva samtal väntetid till taxi. Vad har de tänkt då? Att vi ska gå hem...
Vi lyckades iaf ragga tag på taxi på något vänster.
Så ser mina vänner ut trots en tung natt.

Nä kaosliknande slut, men ändå en hellyckad kväll med mina vänner som jag tycker om såå mycket, fasten jag är lite rubbad när jag är full, sorry...
Ps förlåt fia för att jag spillde ut din shot, jag bjuder igen. ;).
  

Uppdraget

Jag fick idag denna kommentar från Adam:

"mm, tack vare dig så sitter jag här med "uppdraget".. ser framemot många utmanande dagar! ;)".

Gu vad glad jag blev. Haha, den där boken kräver egentligen mer uppmärksamhet än den får.
Jag önskar Adam lycka till med boken och många skojiga äventyr. =).

Amanda sprang  också hon häromdagen runt på stan i jakt efter "Uppdraget."

Tack Fiia för din fina 20 års present.
För övrigt kanske ni tror att jag glömt bort boken, eftersom jag inte utfört något uppdrag de senaste dagarna. Jag får ursäkta mig med att det har vart ganska rörigt nu under julen. 
Men jag sitter just nu och spanar efter ett perfekt uppdrag för ikväll, då jag kan lova rikligt med party med mina brudar. Berättar mer om detta senare. Kanske detta uppdrag skulle passa ikväll, när jag ändå är ute bland folk. Dessutom kommer alla att ha druckit alkohol, inklusive jag.. Kanske råkar man ramla utan att ha det i tankarna? 

Får se vad jag hittar för passande uppdrag. 

Läs mer om UPPDRAGET under kategorin UPPDRAGET.
  

Julefröjd


Farmor o farfars julegran.


Mormor o morfars julegran.


klappar.

Skönt att stöket är över nu...

Carl-Bertil Johnsson

Varför ska vi varje år pina oss igenom Kalle Anka när det finns en så fin ung man som Karl Bertil Johnsson, (som dessutom inte är anka)?Så jag önskar God Jul till Karl Bertil Johnsson, hans ömma moder och.. ja resten av hans familj, och såklart, alla mina tusentals läsare...

Brainfreaze

Mitt glass uppdrag gick åt skogen idag då frysen är smockfull av julemat och ingen glass kan proppas in där för tillfället. Inte tänker jag sätta mig ned och vräka i mig en hel glassburk på en gång.Läs om tidigare uppdrag under kategorin uppdraget.


Julekulans hemlighetMin kära mor hittade denna julekula någonstans bakom soffan idag, Hur ofta kan hon tänkas städa där månne? Den har alltså legat där i ett helt år. 
Men nu ligger den alltså i vår fruktskål istället...
  


Morgondagens uppdrag

Är ni nyfikna?Hur det känns får ni reda på imorgon. Någon annan som vill testa?

Taggarna utåtVänder ni också taggarna utåt lite väl ofta?

Upplevelser - årets julklapp

Vore det inte underbart att bara dra här ifrån under julen? Slippa tänka på all julstök och krimskrams och uppleva något annorlunda för en gångs skull?
Är jag den enda person som alltid velat uppleva något alldeles extra? Något häpnasväckande som man kommer minnas för resten av livet?

Tomten, jag har tre upplevelser som jag önskar mig i julklapp:


Bilden är tagen av Fia när vi var på val och delfin safari.
  


Nedräkning på tristessen

En mardröm jag har är att behöva räkna dagarna till min död. Det är ju lika illa som att bli levande begravd.
Känns som om det är det jag gör just nu.
Tristessen räknar ned mitt liv idag. Peppar peppar....Imorgon, sista anmälningsdagen...

Okej, bara en uppmaning till er som vill deltaga i den ännu oavslöjande UTMANINGEN. Ni kan fortfarande anmäla er vänner! Jag lottar.. Hittills har två vänner vågat anmäla sig, det blir som sagt lottning. Imorgon är det sista dagen ni kan anmäla er, så skjut undan era tvivel och rädslor och känn er redo att ha lite skoj i vardags tristessen! 

(Jag får det att låta lite extra allvarligt för det verkar mer spännande då...) 
   


Konsten att steka pannkakor

Jag är som ni kanske vet ingen höjdare i köket.
Det blir oftast pannkaka av alltihop.
Julfilmer

Jag listar härmed några måste filmer under julen, att kika på i julmörkret, för att få den rätta julkänslan.

  • Grinchen - Jag tröttnar aldrig på att se där gröna filuren försöka förstöra Vem-arnars julefirande.
  • Tomten är far till alla barnen - En helt kaotisk svensk komedi.
  • Medan du sov - En romantisk komedi med Sandra Bullock, min julkvällsfavorit.
  • Ronja Rövardotter, och Emil i Lönnerberga - Astrid Lindgrens klassiker, går inte att missa!
  • Jack Frost - Vem gråter inte till denna film?  


Glömde bort uppdraget...

Jag måste erkänna att jag igår helt glömde bort mitt uppdrag.
Att tugga all mat minst femton gånger innan jag svalde. Det får därför bli dagens uppdrag istället.
Usch vad glömsk jag är...Läs tidigare uppdrag under kategorin uppdraget.

ps Kajsa ville gärna vara med och delta i uppdraget som jag pratade om tidigare. Om någon mer anmäler sig blir det lottning. =P. Skoj skoj.!

Kisspaus i buskarna

Ja ni vet... Nöden har ingen lag. Jag och Angelica kissade i buskarna inatt.
Förutom det så hade vi en sjudundrande kväll ute. Hela jobb gänget (på fem pers), käkade god mat och drack gott. Sedan bar det vidare, för mig Angelica och Sara. Vi träffade Angelicas gamla kärlek ute, och det visade sig även att han hade vart kär i mig en gång i tiden, den ni ;P.
Kul hade vi.
Jag var precis så där lagom berusad. Två glas till av någon alkoholhaltig dryck och jag blivigt klassad som full, nu var det precis lagom. Inget vinglande, bara lagom goda skratt.
Nu väntar ju ni er att ni ska få se några skojiga bilder från kvällen, nej då, jag skulle ju fota med min kamera som jag noggrannt stoppad ned i väskan när jag inser att minneskortet sitter kvar i datorn.. Ni får helt enkelt njuta lite av den här bilden som Sofia tog på Gran Canaria:   

Tugga varje tugga mat minst 15 gånger innan du sväljer

Nyfikna på dagens uppdrag?Detta uppdrag valde jag att göra just idag, eftersom jag faktist ska ut och äta med jobbet idag...
Good luck to me!

Efterlysning: mina kära vänner! Jag söker en person som vill göra ett roligt uppdrag med mig, vi kan förändra våra liv! Jag står för de ynka kosstnaderna, men DU får vara med och deltaga i uppdraget. Jag säger dock inte vad uppdraget innebär fören du säger att du vill vara med. Uppdraget är nämligen redan utvalt.
Ps, uppdraget kräver att du spenderar lite tid med mig på stan, och jag lovar goda skratt oss vänner emellan.

Läs tidigare uppdrag under kategorin uppdraget.
 

Freaky friday

Så gårdags kvällen var skoj.
Efter mycket om och men blev det till slut bara jag och Sara som gick ut och tog en öl.
Vilket slutade i en massa pussande och flabbande innan det var dags att sätta sig på bussen hem.

Ja som ni ser vi hade det ganska skojigt.
Jag och Saras gammla klasskompis Dennis utmanade även varandra i "dricka mest ur någons kvarlämnade öl". Å jag vann såklart!Är det bara jag som är freak här i världen eller? På så sätt kom jag fram till gårdagens utmaning utan att ha boken till hands.
 Kan ju även meddela att vi tog ungjefär tjugo pussbilder, så ni kan ju tänka er att folk glodde...
Vad skulle livet vara utan freak som oss?


Kattan

Jag fann just min kära katta i detta tillstånd:Hon kan verkligen sova hur som helst med den där pälsen.
Nu snarkar hon för övrigt.
Allt är alltså som det ska här hemma.
  

Solbrun

God dagens på er allesammans.
Idag är det fredag... och jag är alldeles bekymrad, (mer än vanligt dårå).
Jag fick hem lite produkter i brevlådan, och nu är jag skylldig det företaget över fyrahundra kronor. Pengar som jag inte har.
Jag är nämligen pålurad lite piller, eftersom jag är så lättlurad när det kommer till försäljare.
Nu har jag verkligen lärt mig något och nästa gång någon försäljare ringer kommer jag att slänga på luren i örat på dem. Jag vet, det är lågt med tanke på vad de får stå ut med lixom. Men jag pallar inte betala för onödiga grejor som jag inte vill ha. Så det är vad gammelfarmors pengar som jag fick i 20-års present kommer att gå till, betala skulder...
Usch, tänk att dagen skulle börja så dåligt. Nu har jag vräkt i mig den sista glassen jag hade hemma för att trösta mig själv...


Detta är produkterna som ramlade ned i min brevlåda. Tydligen så blir man naturligt brun av pillrerna, vilket det i för sig visat sig funkar. Eftersom jag redan har en bunt sådana där piller hemma.

Har ni några förslag för vad jag ska göra med dem? Kanske lägga ut en tävling i bloggen, som jag egentligen inte fattar hur det går till...
Det är ju lite svårt att skika tillbaka dem och få pengarna tillbaka... 

ps Idag har jag ine ens valt ut ett uppdrag, så deppad blev jag...
  

Det där samtalsämnet...

Som alla runt omkring mig verkar lägga märke till är att mina bobbies fyller ut mina kläder lite väl mycket.
Somliga säger åt mig att dela med mig.
Tänkte bara reda ut detta med er, de är faktist äkta, inget onormalt insprutat i dem, och nej de är inte till för allmänheten. Bara beskådning.
Har vi rett ut det nu? Inget jag kan göra åt.
Så jag bjuder på några Tutt bilder, men sedan förutsätter jag att vi släpper det här.

Nu har jag bjudigt tillräckligt på mig själv idag.
  

Jag gjorde´t

Nu är det gjort.
Jag sökte till högskolan. En fotokurs. Om jag kommer in så betyder det att jag stannar hemma ända till juni! Vad sägs om det va? Jag hoppas verkligen att jag kommer in, så håll tummarna på att det inte är på torsdagar (då ska jag ju läsa grekiska).
Tänk, jag kanske får lära mig fota proffisionelt.
Min dröm.
  

Det där med vad man har på fötterna
Jag har fått världens finaste (och skönaste) strumpor.
De är gjorda i något special frotté tyg. Och hör och häpna, när jag fick dem så var första frågan "Hur tvättar man de här då"? Då kom jag på mig själv hur många gånger jag frågat den frågan den här veckan...
Nu skrattar du Fia va?
  

Fel dag att ge någon en komplimang

Jaa... Dagens uppdrag asså... Att ge någon en komplimang.
Eftersom jag har vart på sådant där PMS humör hela dagen, och bara vart allmänt grinig valde jag ju helt fel dag att säga något fint till någon. Tänkte först ge någon expedit en fin komplimang, men det gick ju åt skogen eftersom jag bara hittade saker att klaga på, med dagens humör vet ni. Till och med caféet jag och min kära mor fikade på gav mig en usch känsla. Skrikande barn, som jag en normal dag hade stängt av öronen till, hade jag bara lust att sätta ett fet äpple i käften på.

Nä det blev till att ge morsan en komplimang. Jag komplimerade hennes ring, som visade sig komma från Gotland. Sedan inget mer med det...


Nu tröttnade jag på din blogg Bella...

Nu har farmgången verkligen stigit åt huvudet på allas vår Blondinbella.


Jag såg just på avsnitten av hennes teveblogg, som sänds på teve 400. Där framstår hon ju som en blåst bimbo, medans Nils går brevid henne och ser allmänt stel ut.

"Tänk att jag, genom min blogg, nu har en egen teveshow och får gå på galapremiär med alla kändisar. Man vänjer sig aldrig när alla fotografer frågar vad man önskar sig i julklapp". 

Kära nån, de där kändisarna är ju bara vanliga människor,precis som du. 
 

Nu kan du även se Bellas bästa sminktips i teve.
Snälla Bella, kan du inte bara hålla det i bloggen? I teve framstår du som om allt du bryr dig om är framgång, publicitet och hur du framstår ur andra människors ögon, kan du inte bara vara du? Dessutom är det ganska klart att hon läser ur ett manus, alltså, inte lika mycket levande som i sin blogg.

När hon sedan fick syn på några modeller som blev fotograferade slank denna kommentar ur hennes så perfekt målade läppar, som ni självklart också kan få till med hjälp av hennes sminktips, (för vi alla vill väl vara som Blondinbella)?
"Asså de ser inte ut som vanliga människor, typ aliens från en annan planet som inte vet vad mat är för något".
Jag menar vad vill du ha sagt med det? Sådant skulle du väl aldrig vräkt ut i blondinbella.se?  


Usch Bella. Sluta med de där avsnitten och kör bara din blogg som vanligt! Vi som följt din blogg har redan fått en bild av dig som den du är där, vi vill inte se dig göra bort dig live i teve, där du framstår som en klon av Carolina Gynning, som redan är accepterad i teve, eftersom vi känner henne därifrån.Nä, nu tröttnade jag på din blogg fortare än jag hann blinka... Det är synd.

Bilden är tagen ur en av aftonbladets artiklar. Klicka på bilden för att komma direkt till den.
 


Ge någon en komplimang

Till dagens uppdrag då.
Som kan tyckas vara lite väl simpelt. Men behövde en som var lika enkel som en bit kaka efter två dagars av svettande uppdrag,...


Har dock inte kommit på vem eller vad jag ska ge för komplimang ännu... Lär inte träffa så mycket folk idag, om jag inte går ned på stan med min kära mor. Äsch kommer nog på något.Läs om tidigare uppdrag under kategorin Uppdraget.
  

Tex-Mex

Tänkte bara slänga in ett inlägg om:


Doritos.

Hade en dröm om dem inatt, och nu skulle jag kunna göra vad som helst för att få tag på en påse Doritos.
Har ni någonsin ätit dem?
Och nu är ni såklart nyfikna på dagens uppdrag. Jag avslöjar det snart, den som väntar på något gott...
   

Dagens "svänga vänster" uppdrag

Idag har jag vandrat omkring och gjort piruetter.
Jag måste säga att jag börjar få fason på det, hehe. Har inte räknat hur många jag gjort, men jag är ganska yr... Även på affären gjorde jag några pirruetter.
Har inte missat så många gånger, utan haft hjärnan med mig mestadels av tiden.
Kul har det vart också!Läs mer om dagens uppdrag, eller tidigare uppdrag under kategorin uppdraget.
  

Tack till alla som uppvaktat mig idag

  
Idag har jag ätigt världens godaste smörgåstårta, som mormor gjort.


Så fick jag världens snyggaste ring och halsband av mor min,


Sen fick jag en klänning som var fin.


Sen har jag fått en massa annat också.

Och nu undrar ni ju förstås hur det gått med dagens uppdrag?
Det ska ni få reda på lite senare.

Nu ska jag titta på en film som jag har fått i present.


Hur har er dag varit?


Idag får du endast vända dig åt vänster

  
Till dagens uppdrag då:Jag citerar:
"Idag får du endast vända dig åt vänster. Det innebär att om du vill gå åt höger måste du snurra nästan ett helt varv åt vänster för att stå med näsan åt höger".

Jag kan ju meddela att en kul fakta här är att från det att jag reser mig upp ur soffan, till det att jag kommit fram till mitt rum får jag göra två pirruetter. Det blir ganska snurrigt kan jag ju meddela. Sen kommer min släkt och kanske om jag har tur några vänner hit, de måste ju tro att jag gått å blivigt galen. För att inte tala om när jag ska till affären strax, det lär ju bli en hel del snurrande där. 
 Idag måste jag verkligen ha med mig mitt huvud, vart jag än kan tänkas gå.
Wish me luck!
  


Morgonens födelsedagsfirande

Min kära mor sjöng lite, eller vad det nu skulle föreställa, sedan fick jag dagens första paket.
Nu ska jag göra mig iordning och se om någon dyker upp under dagen. Men först ska jag kila ned till affären och köpa glass.


Jag fick bland annat den här boken som jag önskat mig. Lite läsning om storstäder innan jag ger mig ut i världen igen.
 
Jag fick även lite smycken som ni garanterat kommer att få se senare.
Ska strax visa er dagens updrag, som är en svår en.
Nyfikna?
  

Hur dagens YO-uppdrag gick

  
Ja, nu undrar ju ni såklart hur det gick med dagens uppdrag..
Nja, sådär kan jag ju säga. Det gällde att ha hjärnan med sig hela tiden när man hälsade på folk. Vilket jag då inte hade.

Uppdraget gick idag ut på att använda ordet YO istället för HEJ.

Men första halvan av dagen sa jag YO till mina vänner i telefonen och näsa mot näsa, och även en del kassörskor fick höra YO istället för HEJ, dock utan ögonkontakt. Jag var lite blyg, och när jag väl hade ögonkontakt med vissa då sa jag YO lite tystare och otydligare. Det blev också en hel del slingrande från att säga just den där inledningsfrasen.
Nej, jag kan nog inte påstå att jag klarade dagens uppdrag någe vidare bra.Imorn är det min födelsedag för er som har missat och mina vänner är välkomna hit på öppet hus. Jag står för bullar och saft.
Vilket uppdrag jag väljer för min födelsedag får ni reda på imorn.
Är det någon mer som har sagt ordet YO alldeles för mycket idag? 

Läs mer om uppdragen under kategorin uppdraget.
  

London Baby

  
Det är nu officiellt. Nästa år börjar med en lite tripp till London. Passar ju perfekt eftersom jag lovat mig själv att besöka MINST 3 nya platser 2009, vilket jag i för sig tror att jag kommer klara galant! eftersom jag har så mycket planer och ideér just nu.
Det blir jag och Emma som åker en sväng för att besöka Meagan, vår kära Australienska vän som vi inte sett på ett år. Ser verkligen fram emot att träffa henne!
Den 23-26 januari bär det av. Och visst kommer det bli lite shopping också.

En bild från förra året:

Meagan, jag o Emma ser allmänt galna ut.
 

Istället för att säga "Hej" ska du idag använda ordet "Yo"

Okej, till dagens uppdrag då.
Amanda är här, hon älskade också Uppdraget boken. Så vi pratade lite och vi ska ju ned på stan.
Därför blir det extra kul med det här uppdraget:Okej, inga undantag. På msn, telefon och ögon mot ögon. Inga "tja, hallå, eller howdy".
Hoppas jag inte glömmer.
Någon som vågar utmana mig och göra samma sak idag då?
Sätt lite guldkant på vardagen, jag kommer nog att skratta ganska mycket idag i alla fall!
Yo på er.
  

Titta på solnedgången

   
Jag har lite problem att välja fotokurs inför 2009. Ni vet.. Jag och mina villjor!
Har hittat ett antal spännande. Det finns en gratis kurs på Södertörns högskola, som är 25 veckor. En kväll i veckan. Men då blir jag fast i Sverige ända till Juni, tänk om jag vill åka härifrån tidigare? Då vill man inte sitta upphängd på en kurs.
Sedan finns det mindre grundkurser, en i Stockholm på fyra kurstimmar, och en i Södertälje på sex kurstimmar. Men båda kosstar en hel del...
Svårt val. Jag får tänka igenom det ordentligt. En kurs på 25 veckor är egentligen något jag är intresserad av, då jag har en lite inre önskan om att få jobba som fotograf.
Några tips?


Lite inspiration.

God natt på er.


Med ena foten i havet, och den andra i det blå?


De två första bilderna har Sofia tagit.
Jag älskar ljudet av vågor, man får en känsla av frihet. 
Vill bara förklara att på bild fyra är det inte jag och Fia som fiskar, utan två random people som jag inte vet vilka det är. Men visst ser det härligt ut?
 
  

Sätt in 25:- på bankgiro * och vänta på att få en överraskning

 
Okej, dagens utmaning då. Hittade en speciell, som jag kan göra sittandes framför datan, (efter en lång arbetsdag ska väl tilläggas, jag är inte lat).Jag är lite nyfiken på vad det är för ett konto pengarna kommer sättas in i? Har de bara valt ett nummer, eller har det något skojigt syfte. Får väl se om det blir någon överaskning sedan... Om jag inte får en överaskning på några veckor måste jag kolla upp kontonummret. Hehe.
Vem vågar utmana mig och göra samma sak?

Appropå gårdagens uppdrag, att kissa och dricka ett glas vatten samtidigt, så gick det utmärkt! Förutom att det kändes en aning onaturligt att göra båda sakerna samtidigt. Men inte blev jag mer kissnödig för det... 
  

Radikala möjligheter, jag är kluven...

  
Så mycket möjligheter inför 2009!
Vad man ska göra är bara upp till mig själv... Kanske något radikalt! Hittade bland annat en fotokurs i Stockholm i fyra veckor, för 20 000 kronor. Skulle jag kunna spendera mina "Hej jag är ekonomisk oberoende *öhm, harkel* pengar på det kanske? Skulle nog inte kunna spendera dem bättre, (kursmässigt). Lite svårt att planera in just nu dock, eftersom jag jobbar en hel del...

Föresten, skulle villja väga upp förra inlägget med en lite finare bild.


Ja det är ju inte närbild, men ganska fin ändå?

Fia som tog den på Gran Canaria.
Okej, jag ska nu välja ut dagens uppdrag... Lets se. Skriver mer om det sen då.
Nyfikna? 

Läs gårdagens uppdrag HÄR.
  

Skrattretande porträttbilder

Dåså, mina kära vänner. Nu ska ni få se... Ett skratt förlänger livet eller hur?
(okej det är bara bilder på mig, jag kände mig snäll idag)
Enjoy!


Tove hoppar i sängen. På Rhodos.


Tove ser ut som mammas köttbulle. Dags att rulla hemmåt kanske?


Eskimå Tove i farten igen.


Tove petar näsan med en gurka.. Det enkla valet...


Tove försöker likna ett djur. Kanske en padda eller nått?


Tove blev kär i en apa på zoo. Nu försöker hon göra parningsrop. 
 
Ganska skrattretande bilder va? 
Laugh away!
 


Drick ett glas vatten samtidigt som du sitter ned och kissar

Jag har fått mitt livs bästa present tror jag... Den har verkligen muntrat upp mig idag. Detta är en helt ny Kategori. 
Tack Fia för en sån personlig present. Läste igenom lite idag, och bara tanken på grejorna man ska göra, gör mig gladare! Känns verkligen som du känner mig Fia. Puss på dig. 

 

"Uppdraget"
Boken som förändrar ditt liv.

Som ni ser, den kommer att färändra mitt liv. Hihi. Ska citera baksidan av boken:
"Den innehåller 189 uppdrag av varierande typ och svårighetsgrad. Genomför ett om dagen och lägg märke till hur saker och ting förändrar dig.
Tävla mot dig själv eller dina vänner, acceptera uppdraget och låt det förändra ditt liv. "

Jag valde ut några egna exempel på hur uppdragen kan se ut.
- Sök på ditt eget namn på internet. Ring, skriv eller maila din namne som bor längst bort i världen.
- Klappa en främling på baken.
- Säg hej till alla du möter på gatan.
- Gå till närmaste museum. Ställ dig framför den fjärde tavlan till vänster när du kommer in i den andra utställningshallen. Stirra på tavlan i en timme.

Tilltalar inte den här boken mig eller vad?
När det kommer till sådana där saker som att "blåsa" med främmande människor är jag ganska blyg. Så jag tror absolut att den här boken kan ändra människors liv till viss del. Utan tvekan.
Så okej. Den här kategorin kommer att vara kul för er också, eftersom jag tycker att ni ska göra samma sak som jag.

Men idag ska jag börja lite enkelt, en liten mjukstart:


Någon annan som tänker börja förändra sitt liv med att dricka ett glas vatten medan du kissar?
  


Nedräkningen till Fiasko

  
Okej, går dagen var ju kanske inte så lyckad. Jag firade ju min tjugoårsdag med flera av mina tjejkompisar. Det började jätte bra, och vi hade jätte skoj. Men ju fler barer vi besökte desto mer nedräkning till fiasko. Usch, hur kunde jag egentligen tro att alla hade inställt på att fira min tjugoårs dag igår? Att människor inte har mer respekt för det.
Efter en stunds funderande så gick vi till sist efter de andra in på den tredje baren, men när vi tänkte gå vidare då delade alla på sig. Nä det var verkligen ingen höjdarkväll, som jag trott att min tjugoårs fest skulle vart. Jag gick hem. Jätte besviken. Hur kunde jag bara bjuda tjejer egentligen? Usch vad tänkte jag med?
Egentligen borde jag väl vara förbannad på de vänner som inte följde mig... Men jag är bara besviken på att kvällen slutade så där...
Nä.
Innan fiaskot så hade vi iaf skoj. Här är några bilder från igår:


Amanda och mig själv.


Sara och Jag partajar Bigtime!


Kajsa och Fia är redo för feeest!

Nej det här måste vi ta igen, för så här kan ju inte min tjugoårs fest sluta.
Jag fyller ju inte fören på onsdag så jag har ju en del att se fram emot i alla fall.

Ps Jag saknade verkligen Fideliuz, som låg hemma och var sjuk igår. 
  

Bland dammande och R.E.M. musik

 


Tittade bland gammla bilder och hittade denna.. Kära nån vad man såg ut! HAHA, det där va ett tag sen må jag säga.

Vet ni vad mer jag tänkte?
Ingenting...
  

Inför morgondagen

Just nu städar jag för fulla muggar här hemma. Imorgon är det ju dags att fira min 20 års dag(fyra dagar i förväg men ändå)!
Alla som är sugna på att komma hem till mig innan vi går ut och äter är välkommna att droppa in närhelst under dagen. Se till att ringa innan bara så att ni är säkra på att jag är hemma hos morsan, jag ska nämligen sova i Nykvarn inatt, men jag lovar att skynda hit till Södertälje tidigt på dagen imorn. Se det dock inte som förfest, alkoholhaltiga drycker bjuds det ej på här. Vi lär väl få i oss tillräckligt när vi går ut och firar eller hur?
 Men i alla fall, ni som vill är välkomna hit, jag bjuder såklart på lite mellanmål om ni dyker upp tidigt.
Om ni inte dyker upp här innan, så ses vi på 137ans mellan fem och halv sex, förutom Nina som nog kommer att bli lite sen på grund av jobb.
En liten sak bara, om någon vet med er att ni kommer att bli sena SNÄLLA ring och berätta, annars blir man lite sinkad, speciellt när man är hungrig =P.
Aaa, det var väl allt jag hade att meddela er om.
Oooh, just det, ni som inte kan ta er hem är välkomna att sova hemma hos mig, jag slår upp ett läger här. En extra säng och en extra madrass, som ni får slåss om bäst ni vill. Självklart kan vi tränga ihop oss och sova skavfötters, som man gjorde när man var liten. Hihi.

Så här såg det ut när jag fyllde nitton.


Då hade vi också väldigt skojigt.

Jag måste dock be er om en liten tjänst. Jag vet att ni mina söta vänner tycker om att bjuda på alkoholhaltiga drycker när jag fyller år, men jag måste tyvärr be er att INTE bjuda mig på några shots eller drinkar. Om nu någon jätte gärna vill bjuda på något, så fråga först och ge mig sen en cider eller öl att surpla på.

PS. Som ni vet fyller jag ju egentligen inte fören på onsdag. Då är det öppet hus här hemma, då är alla välkomna att droppa in under dagen. Så om ni skulle råka ha presenter så får ni gärna ta med dem på onsdag (gäller för er som droppar in på onsdag, då slipper jag släpa med mig presenterna på barerna sen). Men som sagt, presenter är inget jag förväntar mig, jag vill bara att alla ska vara med och ta med ett bra humör!

Nu är jag taggad inför morgondagen måste jag säga!
Hur firade ni er 20 års dag?
  

Ett inlägg tillägnat Kajsa

Jag måste bara innan jag går och lägger mig tillägna detta inlägg till min goa vän Kajsa!
Nästan varje kväll sitter vi uppe på msn och pratar en massa blaj. Och hon berättar ofta väldigt fina saker som gör mig rörd och glad!
Så jag skänker dagens KRAM till henne!


Puss på dig!
  

Schema för 2009

2009 ska bli det bästa året någonsin, har jag bestämt!
Jag ser bara fördelar med ett nytt år.
Jag har bestämt några balla nyårslöften, och allting talar för att jag kommer att hålla dem.

  • Jag tänker göra saker som jag velat göra länge men som av någon anledning legat på hyllan. T.ex. Fotokurs (som verkligen är på tiden efter att hela livet älskat att fota). En nybörjar grekiska-kurs har jag redan anmält mig till, den startar vecka 6. Även en gitarr kurs är jag sugen på, då jag har en ospelad gitarr liggandes här hemma. Får försöka klämma in det någonstans också.
  • Jag tänker vara mer generös. Är så trött på att behöva tänka så mycket på att människor ska betala tillbaka den där kaffen som jag betalade för stunden (fast jag kan inte påstå att jag är sådan, men ibland kan jag ha alldeles för mycket kontroll över mina tillgångar, måste påminna mig om att det bara är pengar). Pallar inte vara svensk, för sånt där är verkligen, verkligen Svensk-fasoner. Jag ska även skänka bort tvåhundra kronor i månaden till välgörande ändamål. Vart tycker ni jag ska skänka pengar i januari?
  • Jag ska besöka minst TRE nya spännande platser i världen. Men har lite svårt att bestämma mig vart jag ska, och vem vill egentligen hänga med mig?
  • Jag vill även engagera mig i någonting viktigt. Pratade förut om att jag ville engagera mig mer i kvinnliga rättigheter utomlands. Måste nog läsa på lite om det där, och hur man nu skulle kunna få kontakt med någon organisation eller så. Får se när detta, eller något annat blir av. Green Peace kanske?
  • Till sist lovar jag dyrt och heligt att jag ska se mer positivt på omvärden! Jag kommer att le allt jag kan. Okej jag är i för sig redan nu en väldigt positiv person, men med lite mer glädje kanske jag kan förändra omgivningen och göra människor lite gladare.

För övrigt så lovar jag att fortsätta att inte bry mig ett skit om vad andra tycker, att vara mig själv duger fin fint! Att ständigt ha tanken "Men vad kommer andra att tycka"? är inget för mig. Den tanken kämpade jag emot på högstadiet redan.
Om ni vill ha ett bra tips om hur ni ska få bort den fastklistrade tanken, som egentligen bara betyder att du inte tycker att du duger som du är, så kan jag ge ett litet råd. Sluta vara så hård mot dig själv! Du duger precis som du är! Och detta måste du intala dig själv, varenda dag, och lära dig att verkligen inte bry dig. Om någon tittar snett på dig är det bara för att du har något de inte har! 

Jag bjuder på TVÅ härligt glada bilder, för jag kommer att vara glad hela året!

Jag lovar också mig själv att inte göra sånt där frivilligt som inte gör en lycklig! Bara glada, positiva händelser, för att hålla humöret uppe.
Så, alltså, 2009 kommer att bli ett fullspäckat år!
Och visst kommer det att bli ett alldeles UNDERBART år!?
  


Julklapps-inköpen klara

  
Ja då har man nissat klart. Julklapparna är till stor del klara.
Känns jätte skönt.

Jag lägger ut en ball bild.


  


Nu ska jag till stan och nissa

Dags att dra sig till stan och köpa julklappar!
Riktigt nissigt. Jag har nu ganska stor klarhet över vad jag ska köpa. Det blir paket till morsan och farsan. Jag och mina brorsor köper nämligen nästan aldrig julklappar till varandra. Vi känner väl att det är lite onödigt att slösa pengar på varandra.
 Sen blir det något litet till mormor och morfar från mig och mina bröder. De vill aldrig ha något, och om vi köper nått så frågar de varför vi slösade pengar på det. Men något litet brukar vi iaf skramla ihop till.


Förra julen, vi fyller paketen under granen, och som ni ser försöker vovven Anders hjälpa till.

Nej dags att nissa nu.
 

Har ni glömt bort att leva?

 
Det är nog dags att dejta John Blund inatt igen, men inatt vägrar jag att ha mardrömmar som jag hade imorse... Iiisch. Om någon kan drömtydning så handlade drömmen om att jag dödade en kille (jätte söt var han för övrigt), jag la han i en svart soppsäck och dumpade honom i skogen, som om han inte vart något värd! Vad kan detta betyda? Helt sjukt jö. Om jag får drlmma om regnbågar inatt blir jag glad.  

Imorn blir det till att dra sig ned på stan och köpa julklappar.ps En bajsande get på ett berg? Lite inspiration till dig som glömt bort att leva kanske?
En liten uppmanelse till dig, börja lev nu på en gång!
Go natt.
  

Bara jag

  
Jag tänkte här och nu dela med mig av mig själv.Trevligt va?
Detta inlägg är tillägnat alla nya människor som strömmar till min blogg för tillfället. Ni kanske kan få en hint av vad jag egentligen bloggar om.

Jag heter som ni kan se, Tove, och det är jag som "författar" den här bloggen. 20 bast fyller jag 17 december (då blir det Partaj vill jag meddela).
Om man frågar mina kära vänner om vem jag är skulle de säkert säga nått i stil med "Ja Tove Tokstolle som utåt sett går mot strömmen och inte bryr sig så mycket om vad människor tycker".
Det är jag det.


Vem vet vad som finns bakom nästa gran?

Hattfreak är jag också, jag kan testa femhundra hattar på en timma när jag vandrar runt på stan, en normal brud i min ålder skulle älska skor lika mycket som jag älskar huvudbonader!
Men min blogg handlar knappast om kläder och smink.. Nej, nej, jag är en skam för mode världen. Här skrivs en massa flabb som jag snappat upp under dagen som jag bara måste få utspel för. Alla mina åsikter kommer ut här. Allt skrivs med en gnutta humor, och jag lovar er massvis med bilder.

Jag kämpar för att gå min egna väg. Jag söker inte berömmelse eller rikedomar, jag tror inte att detta kan göra en människa lycklig. Jag skiter fullständigt i vad Linda Rosing har fyllt tuttarna med.
Jag är jätte rädd för att bli fast någonstans. Ingen kan kedja fast mig vid spisen och säga att det är där jag hör hemma.


Älskar att bara vara mig själv!

Mitt mål med livet är att se de platser i världen som är värda att se!
Jag älskar att resa, och jag är ofta på resande fot, i jakt på nya äventyr!
Därför har jag huvudkategori "Resor".

Något jag önskar är att engagera mig mer i kvinnliga rättigheter utomlands.
Min absolut värsta mardröm är att bli levande begravd....Jag vet vad vissa människor tänker när ni ser bilderna på min blogg, och jag vill bara klargöra för er att: 
Nej, jag har inte silikon! Skulle aldrig komma på tanken att stoppa in något där. 

Trots att jag gav er en snabbbeskrivning av mig själv här, kanske ni ändå har frågor. 
Det är bara att fråga på! Alla svaren lägger jag ut i bloggen. 

Ciao, kanske ses där ute i den stora vida världen. 
  

 

Snälla, ge mig mer tid!

  
Jag ser så många möjligheter med 2009 så jag vet inte vart jag ska börja!
Jag önskar för 2009 att jag får tjänstledigt så att jag kan ge mig ut på nya spännande äventyr. Jag kan spå mig själv till ett lysande år! Kraven är såklart inte stora. Jag vill besöka minst TRE nya platser under 2009, som ligger utanför Sveriges gränser menar jag då.

Är lite sugen på USA. Kanske en liten tripp där, eller varför inte flytta dit? Rhodos saknar jag jätte mycket, ska man palla ännu en säsong där? Australien, Italien, Greklands alla öar och även Spaniens, Safari i Afrika kanske....

Så mycket möjligheter, men så lite tid! Tid skrämmer mig. Hur ska man lyckas se allt man vill innan tiden rinner ut lixom? Helt plötsligt sitter man där med familj och barn och då är det försent. Jag som lämnade kärleken för att få utlopp för mina drömmar är ingen som tänker sitta fast någonstans.


Till synes jag försöker få ut det bästa av tiden ..
(jag klippte bort camilla, vi såg båda lika groteska ut, var inte säker på att hon ville visa sig i min blogg).

Mycket planer, men för lite tid.
  

Tjuvstart för 2009 - ett generöst år

  
"Designa Din Blogg - När du vill sticka ut ur mängden

Ojoj.. du är den första som donerar 100:-.. jag är impad!
Ett stort tack för ditt bidrag."

Ja vad kan jag säga, ibland gör man saker bara för att sticka ut ur mängden...

Av någon skum anledning så donerade jag pengar till snubben här ovanför idag. Jag tänkte att eftersom mitt år 2009 ändå ska bli mer generöst så kunde jag tjuvstarta lite, eftersom hälften av pengarna går till välgörenhet... Jag undrar var de andra pengarna går till..?

200 kr varje månad är bestämt att jag ska donera till välgörande ändamål hela år 2009.
Funderar redan nu på vart pengarna ska gå till i januari, några tips kanske?

Jag bjuder på en bild:


Kanske skulle donera lite till aporna. Blev alldeles kär i detta charmtroll på Gran canaria!
  

The JCB song

  
När jag hör The JCB song, då blir jag först ganska sorgsen. Men mot slutet får jag sån stor lust att bara.. aa.. DANSA!

Hett läge där med de där pyamasbyxorna.
Eller vaddå?
 

Äppelmust och nyårsblåsa

Blev en väldigt kort arbetsdag idag. Synd, det hade vart nice att fått jobba heldag idag också. Speciellt då jag är så utvilad idag.
Har käkat lunch och nu blir det efterrätt med en Äppelmust och chocklad cigarr. Mumsigt värre.

Men vad ska man hitte på resten av dagen då? Det blir väl till att spana efter nyårs blåsan på nätet. Dock har jag inga klara planer inför nyår. Har ni?


Jag älskar John Blund

  
Idag ringde min väckar klocka vid halv sex på morgonen, då hade jag sovigt cirka tre timmar.
Jag jobbade nonstopp i nio timmar, bland muterade spindlar (inget favorit djur direkt). När jag kom hem här för ett par timmar sedan kan ni ju gissa om jag var trött...
Efter att ha skrubbat av sig alla basiluske rsom man samlat på sig under dagen somnade jag, och jag sov ända tills morsan hade serverat mat på bordet. Nu är jag redo för den ljuvliga John Blund, (och klockan är inte ens halv åtta).
Nu ska njutas lite av några vänner avsnitt, det är bara godis och guacemole som saknas så har jag en helkväll!

Hopp... Jag lägger väl in en otippad bild som väntat på lagret...  

Att göra någon till åtlöje - Ett nöje?

  
Vet ni vad?
I sommras när jag höll till på Rhodos, då var det faktist en kille som pallade att göra mig till åtlöje varenda jäkla dag!
Jag umgicks med en kille som jag tycker väldigt mycket om, och den här snubben som pallade att göra mig till åtlöje, han sa varenda dag nya taskiga och för att inte tala om, väldigt korkade komentarer, till killen jag tycker mycket om, om mig!
Hänger ni med eller är det rörigt?
I varje fall, killen jag umgicks med kallar jag Jersey, för det var ju därifrån han kom, den korkade typen kan vi ju kalla just Korkad. För det var han. Helt rent ut sagt Korkad! Helt koko. Förstår inte att han ens pallade att göra mig till åtlöje, han fick mig att framstå som en idiot och hora. Han försökte få människor att skratta åt mig, och jag kan meddela att han och jag har hängt ganska mycket ihop. Vi träffades ju redan förra sesongen på Rhodos. Ni kanske förstår vad jag menar med att "hänga ihop". För i år ville jag inte "hänga ihop" med honom, och ändå PALLAR han att psyka folk med sitt fula tryne.

Jag har ALDRIG någonsin pallat att hämnas i hela mitt liv. Kan inte minnas en enda hämndaktion (att dissa killar via telefonen gills INTE). Men efter tre månader av samma visa, och Jersey som verkligen har visat att han inte vill höra skiten fick jag verkligen nog.
Och nu ska ni få höra.
Denna Korkad, var nämligen inte så bra på att.. öhum.. "hänga". Så en kväll sa han ännu en dum kommentar till Jersey som jag fick höra, då satte jag mig ned, väldigt arg och irriterad, och ritade en KARTA som jag tillägnade denne Korkad, och med stora bokstäver skrev jag hans namn. Sedan skrev jag säkert 20, siffror runt streckgubben jag ritat, detta skulle föreställa kvinnans erotiska zoner. 

Sedan tog jag med den här kartan, och började från toppen av bargatan. (Bargatan är inte jätte stor, men innehåller kanske över tjugo barer och klubbar, och alla känner alla). Där sprang jag runt och visade ALLA denna patetiska ritning. Och jag kan säga att reaktionerna jag ville ha ut fick jag respons på också, för ojoj vad folk hade kul åt den där kartan. Vissa kom t o m till min lilla bar och bad mig visa den för dem. Ryktet spreds alltså. 
T o m hans chef asgarvade när han såg den.  

Jag vill inte predika att det är bra med hämnd aktioner, men detta är den enda hämnd jag gjort.. Men oj vad bra det känndes att för en gångs skull sjunka till samma nivå! Inte bra, skönt, men inte bra.

Här är en liten kopia av kartan, men som sagt alla förvirrade ungdomar där ute, kvinnan har betydligt mer erotiska zoner än de jag ritat ut på den här.


Ber om ursäkt för att jag var tvungen att kopiera in ritningen i ett annat program för att det skulle funka...

Men som sagt, enda hämnden jag gjort, för jag blev bara sååå fruktansvärt frustrerad och trött. Just nu kanske man skulle skika direktlänken via msn till denna holländare i en liten uppföljare till aktionen...
Jag är inte snäll just nu...
  

When you wonder why you breathing

 
When you wonder why your breathing,
Know your not alone,
Its so hard to believe,
Its easier to doubt,
You're trying to hold in,
But your dying to scream out,'Bon Jovi - Everybodys broken'

(Okej, ja jag är faktist medveten om att jag har mer vänner än Sara och Kajsa på bilden, men ni andra får ha tålamod, ni kommer med i min blogg någon annan dag. Känn er inte utanför.)
 

The Edge

En ny header är som sagt inte lätt att ta sig an... Men nu har jag (efter mycket om och men, ska väl tilläggas), lagt ned en hel del tid och för att inte tala om energi på denna header.
Den säger lite mer vad min blogg handlar om och lite mer om mig själv. Nu är jag alldeles slut i huvudet efter att ha använt ett ganska trögt fotoprogram på min dator.
Dags att sussa snart kanske?
Ja ni ser ju hur den ser ut.
Berätta gärna er åsikt. Men jag kan redan nu meddela att det kommer en hel del shysteringar, kanske en helt ny header inom en snar framtid, då detta bara är första utkastet.
Yoo.
  

Tre horor sover middag...

  
...var beskrivningen av den här bilden på mig och mina vänner på facebook...
Om det inte vart Zandra som lagt upp den hade jag sparkat nån på smalbenet för att de kallar mig hora offentligt. Jag ser det nämligen som ett kränkande ord. Ordet Hora, är ett ord som jag aldrig någonsin kallar någon, inte ens mina egna vänner på skoj.
Men som sagt, vänner emellan...


Jag lämnar inte ut namnen på det två damerna brevid mig, men det är jag i mitten.

Bilden är för övrigt tagen på Rhodos.

Haha in your face!

  
Efter en lite kortare arbetsdag sitter jag nu vid min kära dator och försöker göra en ny header, vilket inte är det enklaste måste jag säga. Kommer nog dröja ett bra tag innan jag är nöjd kan jag ju meddela...
Sen har jag en vild konversation med min kära vän Sara på msn. Vi pratar om hur bra det går för hennes modellande. Hon är verkligen Suupersnygg! Spana in hennes blogg och se vettja.
Jag bjuder på en bild av mig och min kära vän.Det är typ "haha in your face" till folk som vart taskiga under skoltiden, som vi alla vet så var det ju knappast en drömtid att vara tonåring och gå i skolan nio år.
Puss på dig Sara du är bäst!
  

Groteska nudlar

   
Jag arbetar på en ny header. Den kommer att vara lite mer förfinad och säga mycket mer om vad min blogg handlar om. Men det lär ta tid, eftersom jag är alldeles för trött för tillfället... *gääsp*.
Jag får arbeta på den imorn. Yääh.
Lägger in en grotesk bild.Nudlar någon?

I mitt fönster lyser en stjärna

Jag har nog världens finaste julestjärna i mitt fönster. Den lyser för att leda oss vägen hem.

Har ni också världens finaste julestjärna i fönstret?

Bajsbokens comeback

  
Sedan jag åkte till Gran Canaria har inga nya inlägg av bajsboken flygit in i min blogg. Men nu kan ni hälsa Bajsboken tillbaka!

en måndag i oktober 2006

Tove: Jag och Malin tog... eller vi lånade... färgpennor till bajsboken från bilden + lite andra saker.
Skönt att vara tillbaka till verkligheten, eller vad tycker ni?
Okänd: Verkligheten?
  

En kväll med smörgåstårta

 
Okej, angående gårdagen.
Det var ju kalas hemma hos min barndomskompis Angelica.
Det visade sig vara ganska många par där, så det blev jag och Fia som var de enda singlarna i gruppen. Men hon fick vara min "plus one" igår.
Det var väldigt trevligt, Vi blandade drinkar och snackade en massa blaj hela kvällen. Det var skönt att uppdatera sig med lite nytt folk. Sen får vi ju inte glömma att nämna den utsökta Smörgåstårtan som bjöds. Mums! En besvikelse dock att Angelica inte gjort den själv.
Inte blev det mycket bilder igår heller, tyvärr.
Men en lyckad kväll var det i alla fall.


Jag och Angelica (the girl of the night).

Hur har er helg vart?
  

Alkohol ska njutas inte supas.

 
Okej, som ni kanske vet är min nyktra period över nu. Jag har under semestern njutigt av ett glas vin, och en smirnoff då och då. Men det kan man väl få unna sig? Dessutom avslöjade jag att under resan kommer jag inte att avstå från ett glas vin eller en drink då och då redan för flera veckor sedan. Men om ni missat det har jag nog vart lite otydlig.
Man får väl unna sig efter sju veckor utan alkohol?Fick jag inte till texten i Rubriken eller vad? ;)
 

Idag ska vi slå klackarna i taket

 
Ja eller... något i den stilen i alla fall.
Jag ska nämligen på kalas idag. Wiie, Där kommer det bjudas på smörgåstårta (den bästa och godaste tårtan i världen!) och personen som fyller år är inte vem som helst, det är min gammla klasskompis från grundskolan, som jag inte sett på säkert ett år. Så ikväll lär det fotas och stojas. Bara tjejer som kommer så det blir väl en hel del kackel också. Men oj vad skoj det ska bli att träffa henne!


Klackarna ska högre än så här idag.

Så samlar vi våra tankar nu och sträcker armarna upp i skyn i en minivåg... HURRA till Angelica!
 

Sandslott

 


Det här ägnade jag och Sofia vår vecka i Gran Canaria till. Sandslott!
Okej, ja jag ljuger, vi lade knappast någon energi till att bygga den där, men fota den gjorde vi!
Ballt va?

När han ler blir jag som ett barn på tivoli

 
Okej ett lite gladare inlägg.

När han ler så blir jag som en förälskad tonåring. KEEEVIN du gick vidare! Jag är så Glaad, och alla yngre tonårstjejer kan nog inte mäta sig med min Gladhet.Varje gång han ler blir jag som ett barn på nytt.
Som när jag och Sara (som för övrigt tagit bilden här ovan), var på Rix Fm festivalen och såg Jason Mraz och vi förvandlades till två skrikande och gapande Im yours Fantaster!
Ungjefär så blir jag när Kevin sjunger och dansar.

Spana in Saras blogg om ni vill läsa lite mer ingående om idol föresten. 

Väntar fortfarande - Rhodos minnen väcks till liv.

  
En massa minnen från sommarn kom precis upp...
Kanske beror på att jag konverserar med en Rhodos pojk som väcker en massa jobbiga minnen till liv.

Jag blir så arg när jag tänker på vad jag utsattes för. Att ingen människa hade hjärta att stå upp för mig. Vissa människor vet att de haft fel, men ändå vägrar de be om ursäkt. Även om jag inte kände alla så väl från början, så skulle det ändå betyda jätte mycket om människorna bad om ursäkt för vad de utsatte mig för. Inte bara det att jag mådde riktigt pissigt just då, mitt självförtroende är fortfarande sabbat och jag har svårt att lita på folk och därav blir jag ofta ganska sarkastisk, allt till en följd av den (kan man kalla det mobbing?) jag utsattes för. 
Att människor vänder en ryggen när man behöver dem som mest, människor skriker hora efter en, att bli totalt ignornerad när man vill förklara att man är oskyldig, att bli tilldelad kommentaren "snackar din humhum* albanska ännu? eller att andra människor försöker styra vem jag får umgås med.  Det är nog det värsta jag blivigt utsatt för i mitt liv. 

Jag tror inte att dessa människor förstår hur de har förändrat mig. Det jag upplevde de där veckorna har utvecklat mig väldigt mycket, men inte bara till det positiva, tyvärr.

När jag tänker tillbaka på den här tiden blir jag väldigt ledsen.
Tiden läker alla sår, säger man. Men jag väntar fortfarande. Jag har pratat förut om att gå i terapi för att hitta tillbaka till mitt rätta jag. För jag vill inte må dåligt längre.
Jag straffades för ett misstag som egentligen bara var mellan två personer, och tro mig, jag mår dåligt fortfarande för allt som hände, men nu vill jag gå vidare, bara glömma och gå vidare.
Det är svårt, speciellt då jag tycker att jag förtjänar en ursäkt. För det är knappast så att jag förtjänade all skit som jag fick ta emot, och även om du tror att du vet allt vad jag vart med om, så tror jag att du missat ungjefär hälften av sanningen.

Tack och lov för de människor som faktist inte brydde sig om vad andra människor hade för sig, för tro det eller ej men ett fåtal sånna fanns det, och de var underbara mot mig, och inte bara för att jag behövde det, utan för att de tyckte om mig. Utan dem så hade jag nog bott under en bro och tigt mat av fåglarna.

Anyway, nu har jag fått skriva av mig lite känslor. Hoppas ingen har missförstått mig nu, om nu folk ens förstår vad jag snackar om.


En skrattretande bild, precis som denhär situationen.

Å föresten, vill bara tilldela en STOR BAMSE kram till alla mina vänner här hemma i sverige, för att även om ni är långt borta så är ni ett stort stöd då jag inte befinner mig i landet.

Väntar fortfarande....

Delfin safari

En dag var vi på delfin safari.

Finns det något vackrare djur än delfiner?
De två första bilderna har Fia tagit, fina va?
  

Hoppande av glädje

Jag och Sofia var väldigt lyckliga på semesten, vilket ni kan se här.

Man skulle nästan kunna se trådarna som håller oss uppe på de två senaste bilderna...
Glädje skutt är ju alltid bra, testa nästa gång ni känner er extra lyckliga. 
  

Så här bodde vi.


Jag och Sofia hamnade på ett lägenhetshotell. Det var ganska fint boende.


Balkongen.


Vardagsrum och köket.


Sovrum.
Poolerna, och baren. Den mittersta är uppvärmd. 
  

Borta bra men hemma bäst...

...Eller inte...
Specielt inte med tanke på hur mitt rum ser ut just nu. Här behövs en rejäl rensning. Vilket jag skulle ägnat dagen till, men det slutade i att Sara och jag gick en vända på stan och där spenderade man istället upp en hel del slantar på kläder.
Och nu undrar ni förstås hur min vecka har vart? Ni kan få lite smakprov...


En dag var vi på marknad, fint område va?


Ni vet, Smooties i solnedgången. Sånt får man bara på semestern.


Två minuter från stranden. Här är den i skymning.

Sofia har väldigt många fina bilder som jag ska få sen, därför lägger jag inte upp mer från semestern just nu.
Tålamod, tålamod...
Men visst ser det härligt ut?

RSS 2.0