Paradiso
Lite bilder från arbetet i african prince


Nina får en puss.

Världens coolaste norskor!

Kusinen o brorsan.

Tove är friad till..

En känd fotbollsspelare från Israel och hans manager är denna vecka här på ön och självklart såg jag till att de köpte det dyraste vi hade i african (vilket resulterade i nytt rekord i min kassa)...

Båda har bett mig komma med dem hem till Israel och gifta mig med dem. De har lovat att jag ska få bo och behandlas som en prinsessa med tjänare och mat framför näsan när jag vaknar på morgnarna. Jag ska få en egen häst och allt annat jag ber om. De ska ge mig pengar så att jag kan resa vart jag vill i världen. Kul.
Frestande.... inte.

Tove tycker inte om när döden knackar på

Usch vad den här ön suger ibland alltså. Två snubbar som var här varje år sedan 97, speciellt i African. En av dem var med om en motorcykel olycka här på ön, här om dagen, och dog.
Jag hatar att se de människor jag tycker om här på ön vara ledsna. Typ som min chef Ibbe (som för övrigt är som en farsa för mig här).

Jag kännde inte dem, men jag hatar när man får den där känslan att det kan hända vem som helst när som helst. Därför ska man vara glad för det man har.


The gang.

Ursäkta men den här bloggen suger

Här har man det så bra. Sitter och softar på FINN CAFE med Rosita. Dricker en Frappe. Det är nice. Och ja, jag lever. Trotts att jag inte uppdaterar så ofta. Pallar inte. Har tappat intresset för tillfället. Men det kommer säkert upp igen någon dag.

Igår jobbade jag tills klockan var sex på morgonen. Underbart... inte.
Så kommer Rosita inhoppande efter jobbet full och glad och ville ha en kram.

Ibland kommer svenskar och tvivlar på att man faktist arbetar här, pga att man håller en öl i handen. "Ni kan ju inte dricka alkohol på jobbet" säger de. Fatta vad tröga vi är i Sverige. Jag brukar svara "Lyssna, detta är Grekland, detta är mitt jobb, ska vi ta en shot"?

Nu är det grillfest i BIG BROTHER.  

Tiden går fort när man har roligt

Igår var jag ledig. Och för en gångs skull tog jag tillfället i akt att göra bargatan. Det vill säga, partaja loss lite.
Det var nice.
Är lite yr i bollen just nu efter tre timmars sömn. Kanske dags att somna om?

har ni sett på maken


Jag och min bror får plats i samma tröja.

Latheter i värmen

Ni anar inte hur otroligt varmt det är här. Jag pallar knappt gå upp ur sängen på morgnarna. Dock så gör jag det ändå. Jag jobbar på min bränna. Så gymmar jag nära på varje dag. Kan ni gissa om det blir stora pölar på golvet när svetten rinner i värmen?

Underbart.

För övrigt så är det mest jobb som gäller, och ja, en del party, men jag är nog en av de lugna på bargatan. Tror jag...


RSS 2.0