Konsten att knäppa skjortan

Kom och tänka på roligaste kommentaren igår. En tjej på festen pratade med en av mina fyra män jag hade dragit med mig. Hon ville kanske få beröm eller någonting, vad vet jag, då hon sa:
 " Det första människor brukar lägga märke till hos mig är mina bröst". (Å nej det var faktist inte Tove som sa det).
Varpå killen säger:
"Men har du testat att knäppa skjortan?"

Sådär dissigt drygt lixom. Ni är ju bara för sköna...


Min fot.


Rainbow animals

När jag var på Naturhistoriska museet häromdagen fick jag reda på att även djur kan vara homosexuella. Vargar, svanar, grisar, apor, med flera. Förut trodde man att det bara var människan som kunde vara detta, men tydligen har de nu motbevisat detta. Ganska intressant att veta att de inte bara "gör det" för att det är inprogramerat där inne någonstans.


Rock´n roll

De enda minnerna jag har från gårdagen har jag fångat på bild. Förstår ni att det spåra?


Busted Anders.


Tove is busted. Jag har ingen aning om vad det är i den där...


Födelsedagsbarnet and me.


Så där kan man ju se ut.


Dans on the dansfloor.

Dags att dra


Idag är det partaaaaj. Men inte som ovan.

Jag hinner nämligen inte dra till systemet och köpa mina öl. Så det blir till att snylta.. Näj jag håller mig till cocacola då. Ha en superbra fredagskväll allesammans. Yaao.

EHM?

Min Blogg har fått fnatt... Har inte rört den överhuvud taget å nu är allt huller om buller... WTF?
Är alldeles för trött för att palla bry mig... Blogg.se kan ta sig, i sånna här stunder!

Yo

Detta inlägg tillägnar jag Fia! För du är så söt. ^^

Ni undrar ju alla vem jag har träffat ganska mycket senaste veckan? Well, han har inte fastnat på bild riktigt ännu, men Lillsnorre har!


Vi gjorde oss lite till för att efterlikna Lillsnorre, Rätt i Fias(/darlings) fejs!

Jag + för stora skjortor = Sant

Det finns nog ingen människa i hela världen som älskar för stora rutiga skjortor mer än mig. Jag blir bara världens ballaste, sexigaste och mest bekväma människa när jag bär en för stor skjorta!


Kan den grymma mänskligheten bara försvinna!

Imorse när jag och Angelica var på väg hemåt från vårt jobb spelades nyheterna på radion. Som bekant kanske ni vet att jag helst slipper läsa eller ens lyssna på nyheterna då detta gör mig så fruktansvärt deprimerad. Jag har märkt att jag är en mycket gladare person om jag inte läser om all skit som händer i världen. Men det är lite svårt att undgå att lyssna när man sitter i en bil.
Det berättades då om en fyraårig flicka som blivigt mördad av sin far på morgonen. Farsan hade stannat sin bil med sina tre barn mitt i rusningstrafiken och kastat ut henne från en 60 meter hög bro, ned i Yarrafloden i Australien. Allt gick tydligen så fort att ingen av de drygt hundra ögonvittnerna hann reagera.
Denna nyhet stoppade mitt hjärta, seriöst asså. Jag blev så fruktansvärt arg och ledsen att jag hade lust att slänga mig ned på motorvägen och skrika och gråta! (Ja ni som känner mig vet kanske att jag kan bli helt hysterisk av sånna här saker). Mina tankar kretsade kring vem (ursäkta språket nu) som i helvete gör något sådant mot sitt barn? Vad fasen? Är folk inte riktigt kloka i huvudet?
Jag har efter det önskat att Jesus kunde komma idag och befria oss från den grymma mänskligheten...
 

Läs Aftonbladets artikel här.

Naturhistoriska riksmuseet


Ser ni älgen?

I tisdags blidde jag och Jesper som två barn igen, då vi sprang omkring och pillade på allt bland dinosaurous (vet inte hur det stavas) och uppstoppade älgar.
Det var prima lajbans. Jag rekomenderar er att dejta där. Det är så mitt i prick det kan bli lixom.

London ni vet


Denna mysse sprang jag omkring med ett tag. Ball va? Turistit läge lixom.


Shopping i Emmas skor, eftersom hon själv typ hade väldans ont efter alla gånger vi gick vilse..


Så här ser det ut när man partar med Meagan!

The man from earthSåg denna film från 2003 idag. Det hände verkligen ingenting i filmen, det var bara en massa babbel. Men vet ni vad? Den var så gripande så det finns inte! Riktigt, riktigt djup film! Den drog tag i ens tankar bums när killen avslöjade att han levt i 14000 år. Den har nu etsat sig fast i mitt minne. Om ni tycker om hysteriskt djupa filmer, är den här riktigt imponerande!
Jag fann något sorts lugn inom mig när jag såg filmen, helt otrolig. Ni måste bara se den, det är allt jag har att säga.

Bloggsvacka

Tove har hamnat i en liten bloggsvacka och ber om ursäkt om detta. Lovar att bättre uppdatering kommer med tiden.
Vi hamnar väl alla i sådana här tråk situationer ibland?

Smalltown girl

Då är man hemkommen från "The Big City".
Måste påstå att Tove är en riktig "Smalltown girl", och hon känner sig inte riktigt bekväm i storstäder. Alla människor på gatan trampar en på fötterna, och man måste vänta miljontals år innan man kommer över till nästa gata. Dock hade vi en väldigt skojsig helg, med lite shopping, turisting och lite reunion. Soft. Tyvärr var inte min kamera på topp, men det blidde några bilder ändå, fasten de flesta är tagna med Emmas kamera. Ni får se skojsigare bilder senare. Lovar. 


Knarkarkvarten.


såklart.  


English breakfast.

Nu ska Tove gå på riktig Hollywood dejt. Det ni ;) . Så på återseende senare alltså.
Hur har er helg vart?

Ett livstecken fran staden dar aven taxibilar ar turistit

Japp, hallojsan allihopa. Saknat mig?
Jag ville bara ge er ett litet livtecken och beratta att jag verkligen inte passar in i storstader. Jag och Emma var igar vilse 2 timmar har pa Londons gator. Det var prima lajbans. For ovrigt har vi shoppat, och partajat igar. Idag at vi mat tills vi madde illa.
Vi bor foresten pa ett rastafari/knarkarkvart/fore detta mentalsjukhus eller natt. Underbart. Storsta partystallet ar ju i vara korridorer. Men vi haller oss borta fran partyt, sedan igar.

Imorgon blir det hemresa. Ska bli skont att sova i sin egen sang med tvattade lakan...
Pa aterseende imorgon.

London baby

Nej nu drar jag!Eftersom Tove inte kommer närvara på denna blogg förens troligen på måndags natt så ger jag er här några gamla inlägg som ni kan läsa. Mycket underhållande.
Tryck här. Här, eller här (laugh away people).

Frukta icke mina vänner! Tove är snart tillbaka, (ni vet tiden går ju alldeles för fort, så det är dags att fylla ut dagarna).
För övrigt hoppas jag att ni får en helt underbar helg!
På återseende om några dagar.


Hamburgare från Max åts på McDonalds


Dett uppdrag genomförde jag och Jesper. Det var prima Lajbans.
Synd att ingen kom på oss bara, det hade ju vart köttbullen på moset lixom.

Läs mer uppdrag på kategorin UPPDRAGET.

Tove måste tänka på glada trevliga minnen

Tove tänkte egentligen lägga in ett UTMANING inlägg här. Men hon sitter just nu och koncentrerar sig på sin andning då hon troligen annars kommer att få en panik attack. Har ni fått det någon gång? Det är verkligen läbbigt. 

Så Tove ligger lågt just nu och käkar lite glass.  

Reklam för vad var det nu?

Igår, när jag träffa Jesper, stod det en man i tunnelbanan inlindad i en skylt. Det stod "SLUTET ÄR NÄRA", på framsidan. Jaha, tänkte jag. Så kan man ju också föra budskapet till folket. Men det märkliga med denna man var att när han vände sig om, stod det "Det är inte försent, SÖK TILL HÖGSKOLAN". Ehhh... jaha? Nu slår man ihop religiöst budskap med skolkunskap. Smart där.Godermorgon alla glada

Idag är det full rulle, vilket gör att jag nog inte kan blogga fören ikväll. Men då kan ju ni alla få reda på vilket uppdrag som utfördes igår på Toves träff. Hehe, ett skojsigt sådant kan jag ju meddela. 
Nu blir det jobb några timmar sedan lite ärenden och fika dejt med Fia på stan med lite update. Underbart , underbart.
På återseende senare alltså.


Tove vill att våren ska vara här...

Absolut ingenting

Tove har absoult ingenting att skriva just nu. För hon är mänsklig, och av någon anledning nervös. Hon ska nu ta sig till Stockholm och "gå på dejt". Men ordet dejt gör henne nervös, därför ser hon det mer som en träff i allmänhet....

Jag kan ju passa på att göra reklam för "Uppdraget singel" boken. Eftersom Tove nu ska på "träff" efter att endast ha utfört ett ynka uppdrag.
Wish me luck!Mer uppdrag kommer jag lovar, jag har bara hamnat i en liten blogg svacka....
I will be right back up on my feat.

Idag förändras världen

Ja men det säger ju alla. Från och med idag. Presidenter väljs, ska de avgöra vårat öde? Det är väl dem som drar ned oss i fördärvet till slut? Låt er inte luras. Vi alla sitter i samma båt. Även när de döda börjar vandra på jorden igen. Bäst att leva medan man kan. Innan du får ett microchip inopererat under huden och tvingas leva som slav, under ett världsherravälde.  
Ack vad Tove blev djup.
Själv kör jag mitt egna rejs. Egna positiva tankar förändrar energin runtomkring. Nej tack till maktgalna presidenter!


Välkomna allt det underbara med öppna armar, dumpa resten av skiten i hörnet...

Tove dagdrömmer

Tjoff, ett rosa moln, hoppa på. Flyga till regnbågens slut finna en skatt. Det är vad jag gör nu så här efter jobbet, vad gör ni?


Jag har då aldrig sett på maken, har ni?

Tryck här, lyssna och njut.

Tycka synd om

Inatt har jag sovit två timmar, och nu ska jag dammsuga i sex timmar. Kan det bli mer underbart?


Happy thoughs!

Vad tror ni?

Ni som kanske inte läser min blogg, utan bara spanar in bilderna. Ni tror nog att jag och Sara har ett förhållande.
Så nu får ni njuta av ännu en pussbild, den Grymaste av dem alla, och ni får fortsätta undra om de där två filurerna på bilden är lebianer...


Rock´n roll people!

Tove vill inte vara den andra kvinnan

Idag när jag vandrade förbi skvallerblaskorna i affären slog denna rubrik mig rätt i magen. "Så är vi otrogna, läs läsarnas berättelser". WTF? Ger vi nu ut tips om hur vi är bäst otrogna?

Att vara otrogen är nog det dummaste som finns, och jag kan nog bara räkna på min ena hand hur många av mina vänner som aldrig vart otrogna mot sina partners. Vaddå, har detta gått och blivit värsta inne grejen?
Genom åren har jag insett hur idiotiskt det är att flörta med folk som redan har en partner, sist jag gjorde det var nog två år sedan, och då var jag nog ganska vilsen med mig själv och sökte bekräftelse av allt och alla. Det är inte rätt, och jag vill inte vara den andra kvinnan. Likaså skulle jag aldrig villja att min pojkvän var otrogen mot mig, och jag är en hopplös believer att allt slår tebax mot en själv, (Om jag tar någon annans pojkvän kommer min pojkvän också ta någon annan).

Detta är helt förjävligt, rent ut sagt! Kan människor bara älska varandra och vara glada över att de faktist har någon som älskar dem?
 
Om du inte kan hantera ett förhållande bör du inte vara i ett!


När man var barn kunde man iaf ha fem pojk eller flickvänner utan att någon klagade.
Det var när man inte förstod bättre. Förstår du bättre nu?

Tove ursäktar sig

Jag måste ursäkta den dåliga uppdateringen för er som läser min blogg religiöst. Men jag har helt enkelt annat att tänka på för tillfället och därav har jag ingen aning om vad jag ska skriva här. Det blir faktist bara tråkiga inlägg om man inte har något roligt att berätta. Så nu ska jag fortsätta drömma och sen kommer jag tebax ikväll när jag vet vad jag ska skriva.
Nu måste jag springa till affären och införskaffa mig mjölk och ägg.

På återseende ikväll som sagt. (Ja men ni får väl hitta något annat att göra medans).


Gårdagens singel uppdragIgår hade tre brudar väldigt skoj med sina diverse uppdrag. Det är alltid roligare att köra uppdragen i samlad trupp än helt solo.
Mitt uppdrag var ju att prata med en brunhårig om Australien. Det samtalet kom på tal mitt i en massa babbel om bra rockfilmer och bra rock musik.

Tove "Ditt hår är väl ganska brunt kan man väl säga"?
Killen (lägger ej ut namn här) men han får stå ut med att kallas ¨killen¨då han hela kvällen envisades med att kalla mig tösen): "Ehh, nej det är ganska mörkblont".
Tove "Alltså brunt".
Killen: "Jahaaja, säger du det så".
Tove: "Jag har alltid vela åka till Australien".
Killen: "Ja det är säkert fint, min dröm är att åka till LA och surfa"...
-The end-

Fias uppdrag hade jag faktist riktigt skoj åt, då de faktist kom in i ett riktigt samtal om bästa pizzeriorna i staden.
Sara lyssnade jag inte så noga på.. ;).
Men mission completed.


Där med var första singeluppdraget gjort, lätt som en plätt, och mer lär det ju bli.

Läs mer om uppdragen här.

Ovanliga vyer

Ja jag ser livet lite galet annorlunda än somliga andra. Kanske har jag vart med om mycket, eller också har jag bara för mycket tid att tänka. I alla fall hamnade jag i en kort diskussion med Fia och Sara (som båda gaddade ihop sig mot mig såklart). Diskussionen handlade om AGA, alltså om rätten att slå sina barn. Jag är nämligen för detta om en liten pojke kommer fram och tar mig mellan benen. Detta är ju bara gräsligt (det har även hänt, ni vet, Rhodos har ju inte de mest väluppfostrade små ungar som springer omkring på bargatan om nätterna, varför man låter sina barn springa där om nätterna går ju att diskuteras). En slap i fejjan har jag sett föräldrarna ge dem. Förtjänad eller oförtjänad? Det handlar inte om misshandel, det måste ju vara det mest sjuka som finns, att någon gör det bara för att skada en annan person, även detta går ju att diskuteras. Såklart vinner ju Sara och Fia den diskusionen, eftersom de håller lite på vett och etikett (och att de är två mot en). Jag är ovettig och har ingen etikett. Varför måste jag tycka som alla andra för? 
 
En annan, ännu mer irriterande diskussion, är att jag hellre skulle se marijana lagligt i Sverige än alkohol. Varför? Har ni någonsin sett en pårökt person sagt ett enda elakt ord, eller göra en annan människa illa? I USA finns det tydligen bara ett känt fall där någon dött av denna drog, vilket också är lite ironiskt, men denna person körde av vägen när han var pårökt...(?). Seriöst? Hur många liv skulle vi rädda?
Detta påstår ju Sara är helt fel, (nu kommer hennes sida om vett och etikett upp till ytan igen), då många människor mår dåligt av denna drog. Hur många människor mår inte dåligt av alkohol? Hon menar också att följderna av drogen skulle bli katastrofala. Vilka följder av alkohol är inte katastrofala? Vem hanterar alkohol bra egentligen? Förutom Sara, kan jag inte påstå att någon gör det... För Sara hanterar den faktist väldigt bra. My Love <3.

För att dra upp andra saker som jag helt enkelt bara känner för att ta upp i detta sammanhang är att homosexuella människor ska få gifta sig i kyrkan. Jag tror på Gud, och känner många kristna människor. Jag tror att ingenting skulle göra Gud mer glad än att människor kommer i kärlek och vill ha hans välsignelse (Okej kanske lite djupt där)., dessvärre tycker jag inte att någon präst ska göra någonting som är fel mot sig själv, och sin tro.  Även här, om deras rätt att få adoptera. Föräldralösa och oälskade barn finns det säkerligen många av, men inte många adoptiv föräldrar. Dessa barn gör troligen vad som helst för att få kärlek. (Kanske är helt ologiskt och oetiskt, men vad gör inte människor som är helt uppåt väggarna längre)? Att älska någon är väl det mest logiska som finns. Samtidigt som rätten att bli älskad vore en självklarhet?

Jag har inte vart i en kyrka på ett år, jag läser så lite nyheter jag kan (det gör en ju bara deprimerad), jag lyssnade ytters sällan på lektionerna i skolan där de försökte trycka i mig en massa allmänt babbel, som ibland kändes helt oviktigt när världen och livet bara väntade utanför dörren.
Jag försöker bara göra det som är roligt, varför skulle mina åsikter behöva sitta innanför skinnet på mig? Varför måste jag tycka som alla andra bara för att det är så man borde tycka? Jag är alltså inte så insatt i allt det jag skrivigt om här, men jag vet vad jag känner utifrån det jag vet om dessa ämnen.
Dessutom måste jag bara påpeka, jag tycker att misshandel och AGA (dvs en slap på kinden), är någonting helt olika. Däremot att slå sin livspartner för att denne inte lyssnar är någonting helt sjukt. Endast psykfall gör något sånt.Okej någon som har åsikter? Läste du hela detta inlägg? Skriv en kommentar och säg vad du tycker?
Ciao alla läsare, jag ber om ursäkt om ert kaffe nu är kallt och ni har somnat på tangentbordet. Vanliga Tove inlägg kommer snart. Lite uppdrag och sånt trams...

Ett FETT inlägg

Gårdagskvällen blev fett kul.
Vi rockade fett hela natten. Dock blev jag fett ledsen när jag insåg att jag glömt minneskortet till kameran... Så inga bilder alltså. Fett deprimerande. Vi träffade fett många rockers, som var fett balla, vilket resuletarde i en efterfest som jag inte var ett dugg (fett inte) sugen på. Blev ändå fett mysigt när jag fick dela soffa med Fia.
Älskar er FETT MYCKET <3!

Det var allt för nu. Föresten, kolla upp det här bandet på youtube, de är fett bra! Band of horses.


Rock on people!

Samlad trupp

Redo att rocka!


Mot allas vilja,  lägger jag ut denna bild.

Uppdate

Jag ursäktar för den dåliga uppdateringen idag, jag har haft händerna och fötterna fulla.


Detta ska Sara, jag och Fia utföra ikväll. Sara ska prata islandshästar, Jag ska prata Australien, och Fia ska prata pizzerior. Lycka till, till oss!


Sara och Fia gör sig iordning fortfarande.


Själv har man börjat dricka.

Ha en underbar helg allesammans.

Tove besitter häpnadsväckande egenskaper

Tove klarade uppdraget. Om ni inte tror mig, titta själva:


Otroligt?


Tove har en crusch som vägrar ge med sig

Visst är det alltid irriterande att vara intresserad av någon speciell person? Speciellt när man är lika feg som jag i sådana här tillfällen. Skulle jag någonsin våga fråga chans på personen? (okej lågstadiet nivå AB, men det är väl så lågt man sjunker när kärlekshormonerna spökar för en). 
Hatar verkligen kärlek! Det bara förstör för en! Är det därför man inte vågar gå längre än till en liten flört kanske?
Så kan Amor flyga sin kos och lämna mig ifred så att jag kan sova gott om nätterna .Sara bara så att du vet, det är dig jag har en crusch på! <3


Tove drar från landet

Eller... hon planerar i alla fall att göra det. Jobba, jobba, jobba... Sen, dra här ifrån! Kan inte ens beskriva hur mycket jag lääängtar efter ny sand mellan tårna. 

Jag ville äta middag med mina vänner idag, ni vet, en sådan där spontan grej, bara dra ihop gänget och äta något gott ute. Men det visade sig att mina vänner av olika anledningar inte kunde följa med. Jag fick en flash, när man jobbar utomlands är det bara att gå utanför dörren och fråga första bästa person om han eller hon vill hänga på vart man nu kan tänkas hitta på. Och när man är framme vid målet är man minst ett tiotal personer, alla från olika delar av världen, ingen känner den andre.
Sådant händer inte här. Här är människor faktist ganska stela av sig. Inte direkt så att man vill gå fram till någon och prata på gatan., jag är alldeles för feg, jag vågar ju inte ens bjuda ut diverse intressanta personer för att jag är rädd att få nobben! Vad fasen gör folk denna fredag? Har folk gått i ide, eller vad är det frågan om?

För övrigt förstår jag inte varför allt är så omständigt, för det är det faktist, omständigt. Allt ska planeras in i minsta detalj, och om vi har träffat en ny intressant person så är det så många regler! Och om man råkar bryta någon av dessa regler så betyder det att man är efterhängsen och allmänt jobbig. Men jag menar, hallå, ibland vill man bara prata lite skit, det betyder väl ändå inte att man vill ha personen någon annanstans än i andra sidan luren, eller kanske ibland mitt emot sig på en bar i desperat sällskap.

Tove planerar att bryta mönstret, men har hjärtklappning av bara tanken.Fasen vad tråkigt jag har.... 

Högläsning om något helt oviktigt

Tove måste bara visa er en sak....Så här står det:
ÅTERANVÄNDNING
Vi lyckades med det omöjliga - nämligen att fånga Paris Hilton på bild i samma klänning, men vid två olika tillfällen. Den sprillans nya smaragden bar arvtageskan för första gången den 25 september och 9 december åkte (hör och häpna) den gamla trasan på igen.

Tove undrar nu; VEM FAN PALLAR BRYR SIG?

Tove bär gris-skinn

Fräna rockabilly.

Tove ska besegra tyngdlagen

Dagens uppdrag är en aning udda:
Upp i det blå med er skor.

Föresten, angående gårdagens 118 100 uppdrag, har jag inte ens fått ett svar. Så jag väntar fortfarande på att få reda på vad som hände med Elvis...

Nyfikna på vad uppdraget är för något klicka här.
Vill du också förändra ditt liv, gå in på nicotext
hemsida.

Varför ändras inte vädret efter humöret?

Toves "jag måste ingenting" värld har nu tagit en akut vändning. Med tanke på att hon sket i att ta kontakt med sina lärare på gymnasiet direkt efter studenten som faktist gett henne fel utgångs betyg, (hon blev lovad GODKÄNT, och allt hon behövde göra var att lämna in några ynka uppgifter, vilket hon gjorde) får hon nu bita i det sura äpplet. Detta var två år sedan...
Om man alltid tänkt tanken "jag ska aldrig mer plugga, om jag vill något så gör jag det ändå" (vilket stämmer), förutom just nu då, då är det ganska enkelt att köra problemen åt sidan och ta tag i det när man är där. Det visade sig att "där" är nu.
Tove körde ned i fördärvet, och fick reda på att hon har etthundra poäng för LITE (på grund av sina före detta glömska, för att inte tala om korkade lärare).  
 Därav fick Tove en klump i magen när hon insåg att hennes tre år på gymnasiet var förgäves, och att hon därför inte kom in på högskolans fotokvälls kurs.


Kunde himlen vart lika deppad som mig idag?

Missförstå mig inte, jag är inte deppad för att jag inte kom in på kursen, bara tanken på att mina tre år var förgäves gör att jag vill ta spaden och gräva min egen grav...

Några lappar fattigare

Något lärde jag mig idag.
Lämna aldrig en deppad Tove ensam att plöja igenom stadens affärer....


Påsar värda många hundralappar...

Jag avslutade shoppingrundan på ELLBE där jag köpte glass, chips och skvaller. Snacka deprimerande.

Upp som en sol...

...Ned som en pankaka.
Idag vaknade jag med en klump i magen. Den satt kvar sedan gårdagskvällen. Fick reda på något som inte alls var någon tysk karnevalyra, så nu tänker jag shoppa bort mina bekymmer (ja, trots att jag inte är någon girly girl så funkar det receptet finfint!), jag tänker även passa på att växla pengar inför London resan nästa helg, som jag nog inte kan se mer fram emot!!!
Medans kan ni ju passa på att köpa Nicotext,s böcker, (måste jag påminna er om Uppdraget böckerna?) Gå in här.


Jag behöver en puss...

match.com

Jag öppnade min seriösa mejl, (alltså inte hotmail, mailen), där hade jag 12 (!) oöppnade mejl, (detta är dock ingenting jämfört med min hotmail där jag just nu har exakta siffror 201 oöpnade mejl, det har till och med gått så långt att jag lyckats haft över tusen oöpnade mejl). I alla fall till saken. Där står det att diverse människor "blinkat" till mig, från match.com. En sida som jag inte ens använder... Så, sluta blinka och lämna mig ifred!


Yoo.


118 100

Dagens uppdrag är Heelt och hållet Toves egen design, med lite vänskaplig hjälp från Sara.

"Skriv en fråga till 118 100".

Jag har grubblat, och grubblat och åter grubblat. Försökt komma på en fråga vi alla vill ha svar på. Eller bara någon allmänt skojig fråga alá Tove. Så, nu skikar jag en fråga som såklart alla går och grubblar på dagarna till ända där ute.

"Reste Elvis hem"? Kort och konsivt (vad fasen är det för ett ord)?
Får se vad man kan tänkas få för svar på det. För visst vore det spännande om Elvis levde?

Vilken fråga skulle ni villja har svart på?


Nyfikna på uppdraget läs här.

Nu måste jag springa på dass innan jag blir kallad "kiss i brallan" resten av livet...


Tove är rädd

Dessa uppdrag finns att finna i Toves nya uppdragsbok:


Ja, jo tjena Britta...


Stackars mobiloperatör när Tove är på andra sidan tråden...


Någon som vill låna ut sin pojvän på dejt? Nä, trodde inte det...


Du är bjuden! Om du är singel... Otrohet uppskattas inte. 

Nämnde Tove att hon är rädd?
Läs mer om uppdraget under kategorin UPPDRAGET.

Vad är konst?

Ja, det var den boken jag var på jakt efter, när ödet tog en annan vändning. Mitt framför näsan ser jag denna bok:


Klart jag införskaffade mig den.

Andra boken i denna hysteriska serie alltså... Måste säga att jag är rädd för denna bok.
Ni får ett smakprov  på uppdragen senare, då ska ni även få höra dagens uppdrag. Som jag, om jag får säga det, fortfarande klurar på...

Nyfikna på vad Uppdraget är för något? Klicka här.

Hur smart är jag?

Eller snarare, gick minnet i ide?
När jag gick hemifrån för att gå ned på stan, med en snabbfika på Sandys med Sara inplanerat, glömde jag bort tre viktiga saker.


1. Jag glömde minneskortet till kameran i datorn. Vilket resulterade i att jag släpade med min stora kamera helt i onödan.
Men vänta, det blir värre!

2. Jag glömde helt bort mina två engångskameror (från sommarn på Rhodos 2007!!!), som jag hade bestämt att jag ÄNTLIGEN skulle lämna in för framkallning, så de släpade man också med sig helt i onödan.

Och, 3. Vad är viktigast när man ska ta sig en runda på stan, speciellt då man ska hämta ut sina ögon (Linser)? Jo just det... Pengar! Jag glömde mitt bankkort på min säng. Som jag så smidigt fyllt på med pengar på morgonen.
"Du är så smidig Tove, varför är jag inte förvånad"?
Jag tar det som ett tecken.


För övrigt måste ni se vad jag köpte idag! (med kontanter). Nej, det har inget med kläder att göra, och inte nagelack för den delen heller. Detta tror jag kommer roa er stammisar måttligt (läs extremt) mycket. Läs snart...

Stan

Nu ska Tove vandra till stan. Hon har blött hår, skitiga strumpor, oborstade tänder och skit under naglarna. Men vad gör det om hundra år?


Dagens uppdrag kommer senareee...

Till ett roligare ämne

Okeeeey, från ett sorgligt (men ändå väldigt viktigt) ämne, byter Tove nu riktning och kör på ett mer harmoniskt inlägg. För strax ska hon entréera (?) drömvärlden, men ville meddela alla bloggers där ute att imorn ska jag väl hitte på något skojigt uppdrag! Såklart får ni även veta mer om mitt dejting uppdrag då.

Hade för övrigt vart skojigt med ett kuddkrig med någon söt intressant galet rockig person just nu. Vill du också få dunen att flyga?
(Kanske borde stå detta i min kontaktannons).


Rock on people.

Tove är en person som vanligtvis är väldigt komiskt inlagt (som inlagt sill?). Men har dock inte haft samma flyt i sina inlägg senaste veckan. Nu kan hon garantera att freaky Tove är tillbaka imorgon. Läs då.

Medans, läs kategorin UPPDRAGET. Kan man ju inte missa om man är minsta lilla som Totovove.

Tove seriösar sig om kvinnomisshandel

Tänkte vara lite seriös (ja men det var väl på tiden) och tilldela detta inlägg till de kvinnor som lever i en relation där misshandel pågår.   

Att mannen agerar i våld grundar sig i makt och kontrollbehov. Detta blir grövre och grövre ju längre en relation går. Anledningen att kvinnor stannar i dessa destruktiva förhållanden är oftast rädsla för livet!

I takt med att kontrollbehoven ökar från mannens sida, försätter sig kvinnan i en försvars "ställning" där hon undviker konfliket i rädsla för våld.

Ofta sluts kontakten med omvärlden på grund av mannens kontrollbehov, och den psykiska kränkning mannen utsätter kvinnan för.

År 2000 anmäldes ca 13 000 fall av kvinnomisshandel i Sverige.

Tove tänker nu bidra till att denna siffra sjunker genom att skänka pengar till en Kvinnojour, (berättar mer om detta sen).

Och du, kom ihåg. INGEN människa har rätt att säga vad du ska tycka och tänka. INGEN har rätt att bestämma dina handlingar. INGEN ska få dig att tro att du är mindre värd än någon annan. INGEN har rätt att kröka ett hårstrå på ditt huvud.

Du är INTE dum eller idiotisk och du förtjänar INTE att bli slagen.
De män som misshandlar sina kvinnor har enligt mig grava psykiska problem och de förtjänar att få testiklarna avskurna med en vanlig kökskniv (långsamt och smärtsamt).

Modet dessa kvinnor behöver är kanske inte enkelt att ta fram. Men jag vet att du är stark där inne någonstans, för du förtjänar INTE förnedringen du utsätts för! Och ditt liv väntar på dig där ute!

Kontakta Kvinnofridslinjens hemsida.
Eller ring dem på telefon 020 50 50 50.

Ps. Bilden har egentligen ingenting med texten att göra...

En gång slagen är en gång för mycket, och mannen förtjänar ingen andra chans.
Misshandel är en olaglig handling och går att polisanmäla.

Du förtjänar inte den här behandlingen....

Top model

Ja, man kan nog kalla mig lite freak när det kommer till vackra människor. Jag har en kan man kalla det "förkärlek" (?) till modeller. Jag tittar inte på Top model för att jag tycker om grälen dessa modeller emellan. Jag tittar för att man lär sig ofantligt mycket om foto, och modellerna är så otroligt vackra! 
 
Kära nån, vissa bloggar läser jag bara för att få titta på personen i fråga. "Tove du är ett freak".
För övrigt har jag ju en dröm om att bli modellfotograf. Söker just nu med ljus och lykta efter en bra fotokurs, eftersom jag inte kom in på högskolan... DAMN! 

Och nu kan jag ju inte göra annat än att fussa (ja jag kom på det ordet själv) in en bild på min modell vän ;).


 
Älskling, tror det är dags att ta nya foton, när får jag styla upp dig och fota like CRAZY igen?
Läs hennes super sköna blogg här.

Tove älskar att svettas och pussas

Jag hade nästan glömt hur underbart det är att springa tills svetten rinner, på ett rullband. Jag och Angelica fick en rundtur visning av en söt tränare som jag skulle kunnat pussa på mellan varje redskap. Nu mår jag bättre än på länge.
Gymkortet är på G people!


Tove behöver städa rummet, men har tydligen viktigare saker framför sig i bloggvärlden.

Meddelande

Tove ger sig nu av för att svettas med en massa bodybuilders.
På återseende när hon har slagit dem i bänkpress.

Happypancake.com

Ja, då var man fast i pannkakans värld. Ni har ingen aning om hur mycket mejl man tar emot varenda dag. Och alla dessa frågor av folk. Dock svarar jag bara de som verkar något intressanta, och inte helt desperata. Har fått mejl från allt för gamla gossar, om de är över trettio läser jag inte ens mejlen. Varför lägga energi lixom? 
Detta uppdrag har faktist lyckats bli ganska spännande. Nu ska ni få ett smakprov på vad folk har mejlat. 

"Hallå, din galna sak.  Så du är en gränstämjare? Aldrig hört talas om det, men berätta gärna mer. Själv tänjer jag mest.
ps. jag äger dig i snöbollskrig. "

"Hej! Du verkar trevlig!
Vilka egenskaper värdesätter du mest hos en kille!"

"Hejsan =)
När åker vi? kidnappar en moped och åker europa runt =)"


Boken som startade allt. Kolla kategorin, Uppdraget.

Många fler tokiga mejl har hamnat i inkorgen, utan att jag svara dem. Det är ganska spännande att se vad folk skriver till en. Vissa är så seriösa och börjar förklara vilka det är i ett 20000 teckens mejl. Nej det pallar man ju knappast läsa. Å jag vet väl inte vilka egenskaper jag värdesätter mest hos en kille heller? Palla svara. Nä. Man känner sig aningen desperat när man kollar igenom mejlen, och faktist inte bara sorterar bort och tänker "Desperat, uusch", vilket vi alla vet är vad jag säger om någon ointressant person spanar in min kramgoa rumpa.

För övrigt har jag sjungit högt på toan idag, minst tre gånger. Mindes dock bara refrängen, så det blev till att sjunga något sånt här.. harkel.. öhum... "Ohh when the saains go marchiin, nananan nanan iiiii, nana, Ohh when the sains..." Väldigt musikaliskt måste jag påstå.

Följ med i uppdragets värld här.


Toves kropp äger ingen

Fick igår detta snusk meddelande på mobiltelefonen:

"Ja men det är väl okej att knulla om båda vill. Du hör av dig när du är sugen, och jag hör av mig när jag är sugen".

Aningen avtändande bara.
Kom inte här och tro att du äger min kropp. Usch och fy.


Ingen äger, och ingen kommer någonsin att äga, någon annans kropp.

Blogg.se:s statistik, en konspirationsteori?

Klockan tio i morse hade min besöksstatistik redan slagit nytt rekord. Öhum.. Vill inte säga exakta siffror, men ungjefärliga siffror, 800 (!) MER än det tidigare rekordet i bloggen.
I alla fall till saken. Det som är skumt här är att desto mer besökare jag fått, desto längre ned på listorna har bloggen sjunkit. Det gör mig lite pissed off, är det inte meningen att bloggen ska kunna synas längre upp på listorna om man av någon anledning skjutigt i höjden med besöksstatistiken?
Detta är ju bara frustrerande, kan detta verkligen stämma? Jag ligger hellre högre på listorna med normal statistik än att ha många besökare och ändå sjunka längre ned på listorna, vilket kanske resulterar i att mina stammisar inte hittar hit lika enkelt. Men det enda jag kan göra är att sucka, se på och fortsätta blogga som vanligt...   


En öl skulle ju sitta fint just nu asså...

För övrigt planerar jag stora planer för Fias "Jag åker snart och kommer inte hem på fyra månader" partaj. Återkommer om detta.


Dagens Uppdrag

Pang på dagens uppdrag


Jag måste leta upp låten på youtube, annars kommer jag sjunga samma mening om och om igen..

Föresten glöm inte att följa fortsättningen på gårdagens dejting uppdrag.


Tove är blogglös

Tove är en nattuggla, dessvärre vet hon inte vad hon ska skriva. Bäst att låta bli då.
Helt blogglös. Ni får läsa lite uppdrag medans, och låta er inspireras.


Det är nog dags att knoppa strax. God natt på er, trogna läsare. Och glöm nu inte att följa händelseutvecklingen bland uppdragen.

Happypancake.com

Tove ändrade sig och blev medlem på en gratis sida istället. Happypancake . Men hennes besöks profil ser i princip likadan ut som här nedanför. Hopp, får väl se vad detta kan tänkas medföra...
För övrigt ska Tove hitta något spännande uppdrag till imorgon, Tove behöver lite spänning i tillvaron.
Nu ska hon spana runt på happypancake i jakt på någon spännande person.


Tove slog för övrigt brak rekord i besöksstatistik i bloggen idag, hon funderar hur det kom si

Match.com

Okej, dåså.
Jag fyller just nu i lite uppgifter i min match.com profil, som alltså är dagens uppdrag.
Här är de frågor som jag för tillfället fyller i:

Vad är vackrast på dig:
Jag svarade fötterna, (Jag kan ju inte svara brösten, då drar man väl till sig en del kåta jäklar, men vem tänder på fötter?)

Vad gör du när du ska ha kul?
Tämjer på gränserna.

Rubriken på din profil:
En galen brutta som tämjer på gränserna söker

Berätta lite om dig själv och vad du letar efter:
Jag skulle kunna dra härifrån imorgon om jag fick lust. Därför söker jag någon som inte rädd för att göra bort dig, och du ska inte sitta fast i ditt jobb. Du ska vara äventyrslysten och gärna lite galen och påhittig. Du ska tycka om livet och göra varje dag till ett äventyr!

Med en massa andra roliga och oroliga frågor. Tyvärr kom jag precis fram till (efter timmars av arbete), att de grundlurat mig. Man MÅSTE prenumera för att kunna träffa andra medlemmar. Vaddå gratis i en vecka? Frågan är nu om jag ska byta plejs, eller betala de där 300:- för att kunna "nätdejta". Suck, vad dyrt detta uppdrag blev helt plötsligt.
Tove är nu pissed off och irriterad!

Har Tove gått och blivigt desperat?

Okej, nu så tänker jag avslöja vad som rör sig i Toves tankegångar idag. Jag har ett riktigt skojselikojsigt uppdrag i tankarna, som jag strax tänker sätta igång med. 

Tove ska nämligen skriva sin egen kontaktannons.

Jag tänkte först bara skriva upp min "kontaktannons" här, i bloggen. Hur den skulle se ut och vad som skulle stå. Lite så där petitessig och allmänt skojig alá Tove. Men efter att ha vässat lite på detta uppdrag tänker jag även lägga upp den på en dejting sajt. Det ska bli kul att följa och se vilken sorts personer man drar till sig. Ikväll lägger jag ut annonsen här på bloggen för att visa er, och berätta vilken sida den ligger på.

Tove söker helt klart bekräftelse på sitt alldeles egna lilla vis.


Och här är boken som startade allt. Läs här.

Ni kommer att få läsa om all händelse utveckling här i bloggen.
Ps, Tove upptäckte just att hennes fovorit film visas på fyran, SCHOOL OF ROCK. Tove måste nu placera sig i soffan med sin godispåse.

Dagar som denna

Vaknade för en halvtimme sedan, har smällt i mig en stor fet vitaminrik frukost och sitter just nu och andas i soffan medans körslaget går i repris i teverutan. Och sen då? Vad gör man nu? Söööndagar är väl ändå ganska trista? Inte får man vakna med en baksmälla som heter duga, eftersom jag har vart nykter hela helgen. Näääj, man vaknar upp och mår lika prima som en solstråle.
 Lite smått långtråkigt.
Nu ska jag spana runt bland mina "kommentatörers" bloggar, och se vad som händer där ute i blogg vimmlet.


Föresten, jag är jag och jag är värld ett lyckligt liv, som någon sa.

Nu glömde jag nästan att berätta för er att jag idag ska göra ett alldeles speciellt uppdrag, nämligen ett jag hittat på alldeles själv. Nyfikna?


Drömde att jag var Lindsay Lohan

Okej, innan jag går och lägger mig ikväll måste jag meddela mina läsare om min dröm jag hade inatt.

Jag var lite deppad, av någon anledning, igår när jag skulle sova, och ville ha något sorts tecken, vet inte exakt vad, men i alla fall. Jag flöt in i en dröm där jag stod vid altaret inför hundratals människor, som Lindsay Lohan. Jag skulle gifta mig med Samantha (hennes flickvän). Då gick jag fram till en person i publiken och slog honom med min bukett i huvudet och skrek på honom att han förstört mitt bröllop. Samantha och jag kom då ifrån varandra på något vis och jag var tvungen att leta efter henne, eftersom hon var min stora kärlek. Sedan hoppade Fia in i drömmen och sa att det var hon som var Lindsay Lohan. Sedan satt jag och Samantha super kära i en jätte fin bil, och sen tog nog denna långa resa igenom mitt undermedvetna universum slut... 
Vad kan detta betyda? 


 Tove as Lindsay..

Apocalypto

Härmed följer ett litet filmtips.
Träffade min kära vän Fia idag, vi såg Mel Gibsons film Apocalypto. Den började riktigt segt, och man funderade på vad det var för en långrandig film. Men efter en stund satt både jag och Fia och skrek och var allmänt inbundna i handlingen. Det visade sig vara en riktigt bra film och Mel Gibson hade ett klart underliggande budskap med Apocalypto.


Värd att se.

Tove ska räkna Röda saabar

Dagens uppdrag är en aning krävande. Under hela dagen ska Tove räkna alla röda saabar hon får syn på. Tove har dock inte gått utanför dörren idag, men ska strax dra sig mot bussen för att ta sig till sin farsas lilla håla i andra sidan stan. Bara att hålla ögonen öppna.


Tove vet knappt hur en Saab ser ut, hade vart enklare med vovlo.


Tove har skrivigt upp påminnelse på handen för att inte glömma.

Är ni nya läsare och undrar vad uppdraget är för något? Klicka här.


Tove har jobbat länge...

...På att få ihop den här klädhögen:


Där under döljer sig Toves fotölj.

Kan man tro att Tove arbetar på ett städföretag? Dags att rensa kanske...

Hem till Midgård

Igår var en sådan där riktig slappdag. Jag Amanda och hennes bror slappade our asses off. Tittade även på ett avsnitt av "Hem till Midgård". Och hör och fasa, jag drack bara en liiiten, liiiten grogg. Så det blev till att vakna utan att ångra att man lever. Underbart!


Manda och jag slår ändå på stort och kör en fyllepose.

Nyfikna på dagens uppdrag? Ta det lungt allesammans, Dagens uppdrag publiceras om en liiiiten stund. . .


Tove goes party
Idomin baby.

Tove ska inte festa, bara mysa och njuta av en öl.

Min kropp strejkar

Min kropp ligger just nu i strejk. Och lika så min ärtiga ärthjärna. Jag har väldigt låg humor just nu, så jag får väl ägna mig åt pajkastning eller nått istället för att blogga.


Så där kan man se ut när man dricker öl. 

Dags att ta sig en liten nap tror jag. Nämnde jag att jag ska träffa Amanda och hennes bror ikväll?


Ett litet meddelande

Idag har jag fruktansvärt ont i min rumpa. Men det är väl bara att traska till jobbet i alla fall. Jag känner mig inte hundra idag, skulle hellre krypa ned under täcket och invänta kvällen där. Men så minns jag också att jag inte har något eller någon att vänta på eller med. Trakiskt. Så ikväll händer ingenting, och imorgon blir det jobb, jobb, jobb, med ölserverande till skäggiga gubbar. Jag bokade nämligen upp mig i helgen för att slippa lägga energi på att bortförklara mig om någon vill dra med mig och min ömma rumpa på äventyr. Men ikväll vill jag inte deppa, kanske bio eller slänga ett bowlingklot i fejjan på någon. Någon som är på?
 För övrigt så skippar jag nog dagens uppdrag i brist på energi och ork. Min rumpa är som sagt inte på topp...


Kära nån...

Om jag hade en dag kvar att leva...

Dagens uppdrag, ännu något att skriva ned. En lista kan man väl kalla det.


Peppar peppar...

Vaddå ringa och berätta för alla hur mycket jag älskar dem? Om de inte vet det vid det laget måste de ju vara lite efter...

Jag skulle stjäla en polisbil och köra så fort att jag mister körkortet jag inte har.
Jag skulle gå barfota på en gräsmatta.
Studsa på en studsmatta.
Palla äpplen på grannens tomt.
Röka gräs. (Vaddå, jag ska ju ändå dö imorn, peppar peppar).
Klottra ned riksdagshuset med lite ofina ord.  
Jag skulle be Gud om förlåtelse för att min sista dag på jorden blev som den blev, medan jag njuter av min sista glass.
Sen skulle jag... Hoppsan där tog nog dagen slut.

Vad skulle ni ha gjort?
Nyfikna på olika uppdrag, läs kategorin Uppdraget här:
-----------------------> öhumflaxkrupp --> ^_^


KontonummerEfter lite strul med kontonummret kan Tove nu vara lugn, hennes lön kommer inte hamna hos bättre behövande.

Sara och jag pratar rövarspråk

Om ni någon gång hör mig och Sara prata rövarspråk med varandra så stör oss inte, det är nog så svårt att lyssna till, så inte behöver jag också dig som mummlar oviktiga saker i mitt öra. Mest skoj är det att göra om namn, och lägga till osnälla ord. Så nu, om ni lyssnar riktigt noga kan man näääästan urskillja ett namn:
Roragogfreak.
 Så håll öronen öppna och gylfen stängd när Sara och jag är ute på raggarstråk. För vi är kräsna och osnälla.


En typisk raggarstråk kväll för ungjefär ett år sedan...

Tove har nu fått salt i såren från sina chips och hon bestämmer sig för att göra ett dagens uppdrag, mer om detta om en liten stund.

Förföljd

Tove är förföljd av två finnar... Fast bara en av dem är en person, den andra lever rövare på hennes haka...


In genom nålsögat

Så till dagens uppdrag som ni alla troget väntat på:Nyfikna, eller hyperventilerar ni av nyfikenhet?
 
Här kommer det:
In med dig igenom nålsögat krokofant
Tove vet inte vad en krokofant är, men det hindrar henne inte från att försöka få in den genom nålsögat.

Någon som skulle läsa min bok kanske?
Är ni sugna på att veta morgondagens uppdraaaag? Hehe, då får ni troget vänta tills imorgon.  
Ni som inte kan vänta får spana bland kategorin Uppdraget och utföra något av de tidigare uppdragen, om ni vågar?

Tove ska servera öl

Tove är på G idag. Nu ska hon nämligen vandra till nästa arbete och servera öl. Trevligt, trevligt. Hon är superduperstressad men istället för att springa till bussen sätter hon sig för att blogga om det. Hon kan inte låta bli att tycka att hon är superduper duktig idag, då hennes arbetsdag redan bestått av sju timmars dammsugande. 
Dagens uppdrag får ni höra om ikväll.
Nu måste hon springa till bussen. Hur har er dag vart där ute i bloggosfären?


Spring Tove, spriiiing!


Noshörningen ska checkas in

Okej, pang på dagens uppdrag, ett klurigt sådant, enligt mig.


Behöver väl inte citera den där klara texten?

Nu har jag hela dagen på mig att fundera, för inte skulle jag skriva en bok om nagelack eller utsvängda kjolar?
Vad skulle er bok heta?

För övrigt finns det annat skojigt i denna bok, bra saker att tänka på lixom....

Jag tror noshörningen får stanna hemma nästa flygresa...

Om ni är nyfikna på denna bok eller tidigare uppdrag spana in kategorin Uppdraget.

Bland dåligt inflytande och flyttande berg

Jag måste ju faktist ta upp, nu när mina läsarsiffror stigit en del, att ni inte under några omständigheter borde ta efter mig. Detta betyder att inga upptåg som jag skriver om i min blogg borde utföras på hemmaplan, hur frestande det än kan verka. ;)
Jag tror att allt är möjligt faktist, man kan flytta berg, med lite hjälp från Gud och om man tror tillräckligt på det, det kan ni ta efter mig, och det borde ni göra.
Bra då var det sagt, inga snea miner och alla är glada, om inte lite gladare än innan detta inlägg lästes.
 
Det var nog allt jag hade att säga så här tidigt på morgonen, innan jobbet. Ni ska även få se dagens Uppdrag innan jag vandrar till arbetet.


Så här blir man efter för mycket Rhodos liv antar jag.

Tove har en bad hairday...


...Å nu ska hon träffa en manlig kamrat.

Tove diggar inte sveriges rikstad

Jag tänkte bara visa er mitt beundrar brev till Sveriges rikstad.
Måste först bara meddela att jag inte diggar dem ett dugg, därav ljuger jag när jag skikar ett beundrarbrev till dem,och jag som prioriterar ärlighet högst av allt. Men som sagt, lite uppskattning kan de ju behöva.

Och så ett personligt meddelande till ADAM, som gärna utmanar på något uppdrag, mohaha. Tänkte dra med mina brudar och ta bilder i en automat så snart som möjligt. Vågar du så vågar jag, eller nått i den stilen, alla går vinnande ur spelet, (förutom skatteverket).  
Läs om detta uppdrag här.

Information angående Uppdraget, och tidigare utförda uppdrag kan ni läsa om under kategorin Uppdraget.

Jag är inte klok

Att jag var ute på äventyr inatt är väl det minsta man kan påstå. Typiskt mig att dra ut på krogen bara sådär för att någon påstår att det kommer bli kul. Usch å fy på mig. Efterfest blidde det såklart, och efter två öl och ett glas vin kommer det sig ju ganska lätt att man glömmer bort att man inte dricker sprit.
 Så hoppsan i galoschen, det där med att vara nykter ett tag gick i stöpet.  
Nu kom jag precis hem, med oborstade tänder å med håret åt alla håll och slänger mig på sängen för att blogga om skiten...
Hur var er måndags natt?


Lika het som på mitt tjugoårs partaj är jag ju knappast just nu...

För övrigt måste jag göra er besvikna och meddela att idag blir det zero uppdrag gjorda. Damn!


Tove rapar suchi

Jag har pratat i tredjeperson hela dagen. Men nu måste jag lägga ned det, för nu kom en sådan där pang på grej som gör att jag inte kan blogga mer idag, detta betyder att ni ska få se mitt brev till Svenska rikstan imorgon, exakt vad jag skrev alltså.
 En vän ringde och berättade att han var på väg till Hamnmagasinet, här i min lilla stad, och denna vän bor ju i stockholm. Ska bli skoj att se honom. Nog talat om detta, ha det bra där ute i bloggosfären så ses vi imorgon mina underbara läsare!
Tove är glad, för min favorit Adam vill utmana mig på ett uppdrag, jag har ett förslag, vi får ta det imorn, jag lovar, Tove glömmer inte, (öhum, inte sånna här viktiga grejor i alla fall).

Tove svamlar i tredjeperson

Vad skriver Tove när Tove inte har något att skriva? Att massproducera inlägg är varken kul för Tove eller hennes trogna läsare.

Tove väljer istället att svara på en läsares fråga.
Frågan lyder:  "Haha vad är det där för roliga lappar ? ;)" 
Denna läsare syftar såklart på 'Uppdraget', Toves bok. Tove har fått flera frågor angående vad detta är för något, och just därför tänker Tove berätta lite om denna bok.

Tove citerar baksidan av boken:
"Den innehåller 189 uppdrag av varierande typ och svårighetsgrad. Genomför ett om dagen och lägg märke till hur saker och ting förändrar dig.
Tävla mot dig själv eller dina vänner, acceptera uppdraget och låt det förändra ditt liv. "Tove fick denna bok utav sin kära vän Fia i 20års present. <3, Tove tackar och bockar.  
Om någon skulle villja utmana Tove i något uppdrag så är det bara att skriva en liten kommentar och berätta. Vem vågar? 
Tove utför vanligtvis en utmaning per dag, någon som är nyfiken på morgondagens uppdrag månne?

Vill ni läsa mer om UPPDRAGET har denna bok en helt egen kategori här i Toves blogg.

Bloggsurfa

Jag har alldeles nyligen fått nys om en ny sida för er som vill ha mer besökare till era bloggar och samtidigt tycker om att läsa andras bloggar.

-----> Bloggsurfa.se.
Super ball sida.

Nu blir det ned på stan och shoppa suchi med min kära mor.
Se U later aligator.


Jag är lite sugen på Doritos, och öl.

Dagens uppdrag

Jag går pang på rödbetan och avslöjar dagens uppdrag,


"Skika en anonym 'jag tycker om dig lapp till Sveriges rikstad, 100 12 Stockholm".
Någon som vågar utmana mig idag?

Läs om tidigare uppdrag under kategorin Uppdraget.

Love


Kärlek kan lämna spår även på kaktusar.

Tove svarar på läsarfråga

Någon frågade vart jag köpt denna outfit:Allt är köpt på H&M. Det är faktist ingen klänning, det är kjol och linne.
Och ja, jag håller med om att det är väldans fint.

Nu blev ni chockade va? Aldrig förr har jag avslöjat något om min outfit, men där spydde jag ut det rätt i ansiktet på er.
Kan även meddela att imorn, då blir ett riktigt stojigt uppdrag genomfört. Nyfikna?

Det där med tid

Finns det något läbbigare än tid?
Att tiden inte ska räcka till, det är läskigt. Tiden tickar om att den rinner ut...
Tid är min största rädsla.


Känner ni hur tiden iaktar och förändrar er? Jag är rädd...

Tove avslöjar

Nu, angående den där "kära killen" som ni kan läsa om här nedanför, tänkte jag bara avslöja att jag vet vem du är. Jag har raderat dig från min msn (har ingen aning om hur du hade den), och du är även borttagen från facebook (även där har jag ingen aning om varför du hade den). För övrigt så har du barn med en gammal vän till mig. Vilket psyckfall gör så mot sin flickvän? Du måste ha något gravt fel i huvudet.
Så nu var det sagt, och alla är glada och nöjda, utom du, som är så nedrans påkommen.

P.s. Bara så du vet kan man aldrig vara anonym på nätet, då datorns IP nummer alltid går att spåra på ett eller annat sätt.

För övrigt är Tove partysugen nu igen... Ovanligt?

Ha på dig någonting lila

Dagens uppdrag är en aning simpelt.. Vilket jag nog kan säga om de senast utförda uppdragen. Dags att göra någonting radikalt kanske? Jag lovar att det kommer roligare uppdrag med tiden.
Här är iaf dagens uppdrag.


Simpelt?


Det blidde en lila och en rosa strumpa. Visste ni föresten att min favoritfärg är lila?

Läs tidigare uppdrag under kategorin uppdraget.

Veckan som kommer

Jag och min kära vän Sara har de senaste två veckorna partajat vid fem tillfällen... Inte illa pinkat.
Nu blir det nog lugn och ro hela veckan som kommer, efter alla helger som har vart känner jag att jag behöver vila upp mig. Ska ju börja jobba schemalagd tid nu snart, och dessutom ska jag skaffa mig gymkort. Prima lajbans. Aja, får se hur det går med det här med nykter i helgen. Får jag ett ryck och inte vet vad jag ska göra blir det nog party ändå, partypinglor som vi är, och ombytlig som jag är. 
 
Jag ska dessutom, idag, avslöja vem den där "kära killen" var, vilket ni kan läsa om här i inläggen nedanför. Okej, jag tänker inte gå ut med namn. Men han ska veta att även fast han tror att han är anonym, så kan man aldrig vara anonym på internet.
Dessutom ska jag snart avslöja dagens uppdrag. Nyfikna?

För övrigt vill jag meddela alla att idag mår jag prima, och det kanske blir en sväng ut på landsbygden för att träffa min Sara, och vovsingarna (jag är en obotlig kärlekskrank på hundar).

Till sist, hoppas era första dagar på det nya året har vart underbara!


Hoppas du inte tar illa upp sweetie, men jag älskar denna bild på oss två galenskapare. <3


Brevet till mig själv - öppnas nästa nyår

Om jag nästa år har fastnat i mitt jobb (uuurk), har egen lägenhet (skönt) och kanske även en gullig liten pojkvän (eeehm...). Då måste jag komma ihåg en sak. Detta skrev jag ned i mitt brev till mig själv.Läs mer uppdrag under kategorin uppdraget.


Mysteriet med den "kära killen"

Suck på dig. 
Aldrig skulle jag gå ut med någon av mina vänners pojkvänner.
Sluta spela psykopat slasch Alan Ballan nu. Har du inget annat att göra?

Ja detta kom just till min kännedom:
"Men jag vågar inte du känner liksom min nuvarande tjej ! och jag är så rädd at du inte ska gilla mig jö!
pözz Tove du är verkligen fin"


Det här är min enda love, och du förståss Sara, puss.

En uppmaning till "kär kille"

Vem du än är som säger dig vara "kär kille" och skriver att "jag är så kär i dig vill ha dig kan lämna allt för dig puss TOVE!!!".
Kanske vågar du bjuda mig på fika någon dag? Genom att vara anonym får man i alla fall, så vitt jag vet, inga barn gjorda... O=


Jag tycker om öl. 
  

Den här dagen ägnar jag i min säng

Jag måste meddela alla att jag mår piss idag. Därav noll Uppdrag gjorda idag, och zero äventyr gjorda. Om man nu inte kan kalla att ligga i sängen med en hink brevid sig ett äventyr... Tveksamt.
Detta måste vara magsjuka.Ska senare avslöja vad jag skrev i brevet till mig själv, som var gårdagens uppdrag.

Aldrig mer alkohol

Lyd ett gott råd, från en som vet bättre:
Börja aldrig dricka alkohol.


Där är dom... ûber shotsen som fick skallen att flyga av.


Jag och sara agerar lebianer, ovanligt...

Vaknade med en äcklig baksmälla, fast kan inte påstå att jag var full igår. Vi har ju i för sig magsjukan som går i vännerkretsen, undrar om man råkat snappa upp den på samma gång....
Dags att vara nykter nu igen tror jag, ja det låter bra, så får det bli. Någon som vill följa med mig på mina nyktra strapatser?

Ego Tove är i farten

Måste bara meddela alla hur otroligt HET jag är ikväll, nu när party Tove är i farten.Tove avslöjar det gemensamma uppdraget"Ta kort i en passfotoautomat. Gör de fyra värsta/bästa grimaserna du kan. Skicka utan avsändare i ett kuvert till: Skatteverket, 17194 Solna".

Tycker det här uppdraget skulle vara mycket roligare att göra tillsammans än helt solo.
Ni är väl fortfarande på, Fia o Kajsa?

Någon annan som vågar utmana oss på detta uppdrag?

Dagens stojigheter

Jag ska alldeles strax åka iväg med min kära mor, vi ska nämligen gå en vända på stan, vilket jag inte alls har lust med idag. Men vad gör man inte för sina kära päron?
Efter den svängen ska vi spana på kameror. Behöver live proffisionella råd till vilken jag ska välja. När jag fått proffisionell hjälp så åker jag hemmåt och beställer den billigt via nätet. Smart va?
För övrigt är det ju fredag idag, och vad betyder det? Jo, såklart utgång för mig, Sara och Kajsa. Yääääh!


En bild från nyår....


Årets skönaste bild 2008

Nu ska jag visa er den allra skönaste bilden som tagits år 2008. Jag kan ju meddela er nyfikna att jag är en riktig stolle när det gäller bilder. Jag tar bilder i tid och otid.
Men här kommer alltså 2008:s skönaste bild:


Togs när vi firade min 20 års dag för ca tre veckor sedan. 
Sara och jag ser allmänt partyglada ut.

Nyfikna på dagens uppdrag?"Skriv ett brev till ditt framtida jag, märk kuvertet 'får ej öppnas förren om ett år'. Göm det i dett skåp".

Kommer senare att övslöja Kajsas och Fias uppdrag, som vi kommer genomföra tillsammans. Nyfikna?


Hur vi dansade in det nya året


  

RSS 2.0