Tove är fri

Från sitt begär. Haha. Tur att man har Kajsa som ställer upp i vårt och torrt. Du är värd en guldstjärna, den största som finns!

Att gå under jorden

Har ni funderat på hur mycket man låter andra människor styra över sitt egna liv? (Jag är knappast inräknad där, bara jag styr mitt liv). Men man påverkas av vad andra människor gör, och tänker ec. Tove tänker härmed stänga av sin mobiltelefon, och vara offline på msn resten av... öööh... ett tag i alla fall. Få lite perspektiv på saker. Låt mig vara, och vill jag er något så hör jag av mig till er. Ni får livstecken via bloggen.
Ciao så länge.


Tove tappar läsare

Senaste veckan har jag tappat ungjefär 60 läsare. Alltså, per dag. Inte 60x7, utan 60 pers. Jag måste komma till grund och botten med det här...
Bara så ni vet.


Tove är arg!

Det är som om jag vore ett hemskt jobb som du vill slippa undan. Du tar den enkla vägen ut. Jäkla åsna!!!!!!


Det Grekiska språket är patetiskt

Ursäkta att jag skriver så mycket om den där förbaskade Grekiskan just för tillfället, men det är lagom komiskt att olika ord delas upp i mannlig (maskulinum) och kvinnlig (femininum) form.
Som CD skiva, det är ett mannligt ord och ska därför böjas enligt den maskulina regeln. Samma sak gäller för soffa och tändare.
Kvinnlig fort gäller för till exempel stol och regn...
Kära nån asså! Vem bestämde att tändaren var en man, och regnet var en kvinna?
Patetiskt.


Dear Lord give me strengh to understand the greece language...

På Grekiska lektionen:

Denna konversation utspelar sig på grekiska, skriver det på svenska eftersom alla inte förstår grekiska (jag inkluderad).

Läraren: Du heter Tove, vad heter jag?
Tove: Jag heter Tove, du heter.... öööh.....
Läraren: "Skratt".. ?
Tove: Förlåt, jag har glömt....

De andra eleverna tänker: Vad fasen är hennes problem?


Magnifik

Om någon människa skulle kalla mig magnifik och verkligen mena det, då skulle jag slänga mig över den personen och pussa och kramas. Så underbart skulle det vara att få en sådan komplimang!


Magnifik...

Bortskämda prinsessa!

Ursäkta språket. Jag fick höra något så otroligt irriterande idag av en polare.
Kronprinssesan Viktoria ska gifta sig i en kyrka någonstans i Sverige, kyrkan är redan utvald. NÄSTA sommar kommer ju detta ske om jag minns rätt. Redan nu har man ställt in bröllop i denna kyrka, ALLA bröllop, fram tills HENNES stora dag, eftersom det måste fixas och trixas med allt vad det nu innebär. 
 De ger alltså allt för att hon ska få sin stora dag så bra som möjligt, medans andra brudpar har blitt av med datum och kyrka. Folk kanske har lagt ut stora summor pengar redan, och sedan blir det inte av. Jäkla svenne pajaser.
Dessutom kräver kungen oss stackars svennar på pengar att ha till den stora dagen. Jag får det ju knappt att gå runt som det är nu, och nu ska jag behöva betala ett bröllop på det också. Skit på er i så fall kungahuset. Bortskämda är ni.
I sådant här fall står jag för att säga: Avskaffa kungahuset.

Bortskämda barnrumpor.

Upp och hoppa och spana in solen

Idag är jag uppe tidigt. Jag har en fullspäcka dag framför mig, som inte inkluderar något jobb. Det blir först gym, sedan fika med en vän, sedan grekiska kurs (som jag nu ligger en vecka efter i, eftersom jag inte var där förra måndagen).
Så inge bloggande förens tidigast klockan åtta ikväll.
Ha en superbra dag då alla glada, idag är det vår ute!

Fåret Frank

Jag glömde berätta för er att jag hade en skum dröm härom natten. Ni vet fåret i tele2 reklamerna, Frank. Jag diggar ju honom. Han var ute och gick på ett hustak, och jag var typ lite småkär i honom. Kan ni tänka er, jag var kär i ett får!? Dessutom pratade han svenska.

Okej, säg det inte, jag vet, sjukt.


Zsa zsa zsu

Tove pratar ofta om zsa zsa zsu. Och är det någon som inte vet vad det är, antar jag att ni inte är ett fan av 'sex and the city'. Anyway, zsa zsa zsu är den där känslan man har i början när man träffat någon. När man bara MÅSTE ha personen, och man har fjärilarna i magen. Kanske försvinner de efter ett tag, antagligen, men då har man alltid kvar minnerna av fjärilarna i magen från den där första tiden, och visst känns det bra när man tänker tillbaka på det? 
Föresten, man blir ofta påmind av känslan när man är i ett förhållande, t.ex. när personen gör någon oväntat gulligt som får dig att känna dig uppskattad. Behöver inte vara någon stor gest, kanske bara något litet som en puss på kinden offentligt. Är inte det helt underbart?
 
Nu frågar jag jag er samma sak som Carrie Bradshaw gör i zsa zsa zsu avsnittet, hur kan man kalla ett förhållande, ett förhållande om man inte har, eller någonsin har haft känslan av zsa zsa zsu?
Jag menar, man hör ju människor som säger saker som "Jag vet inte om jag är kär i honom/henne. Detta kan bero på två anledningar:
Antingen behöver du förlora personen för att inse hur mycket du vill ha han eller hon. Eller så är du helt enkelt inte kär. Det finns inga andra alternativ, om man är kär så vet man det, just på grund av fjärilarna i magen.

Hur vet man att man älskar någon då? Ja, det är ju en helt annan fråga...Då vet ni det.

Hur gammal blir du?

Hatar inte ni de reklamskyltarna lika mycket som jag? Det har väl inte de med att göra. De kan ju knappast räkna ut sådant via en dator. Ingen annan än Gud vet hur gammal jag (och ni) kommer att bli.
Jag har i för sig mina aningar...

Idag har jag pillat mig i naveln

Min dag kunde inte ha vart mer långtråkig. Den är frustrerande långtråkig, (Varning, detta kommer att gå ut i klagorop på alla tråkmånsar). Skönt att dagen går en timma snabbare idag i alla fall, (ja, sommartid ni vet). Jag har försökt komma på tillfälliga glädjeämnen, men inget har tillfredställt mig. Boooooring day som sagt.
Jag har pillat mig i naveln hela dagen, vad fasen är det med Sverige? Är man i Grekland kan man bara gå utanför dörren och hitta någon att hänga med, eller käka middag ute lite sådär huxflux innan man drar till jobbet. Men neeeej, här hemma måste man boka folk femton veckor i förväg för att hitta på något "spontant".
Jäkla tråkgrisar...  höhö...
Medans ni kommer på något som man kan hitte på, ligger jag i min säng och pillar mig i naveln...
(Ursäkta mig så mycket)


Tove testade att dansa lite... Det var trist... Jag känner mig trist...


Earth Hour

Glöm inte bort att släcka lyset den närmaste timman.

EARTH HOUR 20.30-21-30.


Ännu en lyckad pussbild mellan mig och sara...


Eller... asså... kanske bara mitt hårfäste.


Fina bilder

Igår var det som sagt full rulle med jobb och tjejmiddag, därav nemas tid att blogga. Så till alla som har saknat mig, here I am!
Finfina bilder från det finfina middagen igår.

Nina kirrar inte skedtricket riktigt...

Vi körde alla skedtricket.... med samma sked. höhö

The host.

Att vara eller inte vara

Nu har jag fått lite bättre syn på det här med förhållanden.

Diskuterade just om man borde vara i ett eller vänta ett tag. Om man har haft ett förhållande en längre tid si så där fyra, fem år då kanske man vill bara ta det lungt ett litet slag. Så även om man träffar Tove under denna tid behöver man inte sleepa runt i en massa andra sängar och sådant skit. Träffar man en bättre person på vägen...  thats life lixom, och så är det ju. Men man behöver ju knappast springa runt på stan och leta efter någon bättre. 
Om man dessutom bestämmer sig för att satsa så vill man ju gärna gå in helhjärtat till hundra procent.
  Min största anledning att dumpa någon man träffar har hittills vart mitt vilda otama hjärta för resor. Så Tove tar det varligt och känner sig ganska till freds nu alltså.
Man kan väl säga att det här är det bästa förhållandet jag haft...Bilder från gårdagen coming soooon...


Vad an detta sjungande?

Har ni people märkt hur människor går runt och sjunger när de är ensamma? På stan, i gathörnen, på kafeer, på gymmet... Ja you name it, överallt. Främst verkar det vara invandrare som sjunger.
Jag personligen tycker det är störigt. Varför detta beteende? Sjunger de för mig, eller sjunger de fr sig själva? Vem vill de ska lyssna på sången?

Jag stör mig... Men om det glädjer er, fortsätt.

Sova, sova, sova

Idag vaknade jag upp klockan halv fem, efter att ha sovit ungjefär tre timmar. Sedan var det bara att stiga upp och jobba.
På jobbet råkade jag ha ugnsmedel på en diskbänk i trä.... INTE det bästa eftersom det är frätande. Jätte kul var det att ringa och berätta för kunden det lilla missödet.
Efter jobbet blev det gym, och sedan somnade jag två timmar i min säng, Vaknade inte ens av väckarklockan som ringde en timma, så trött var jag.
Imorgon blir det apskoj med tjejmiddag! Jag och Mangs har sett fram emot det hela dagen på jobbet idag! =D


De där förbaskade bananflugorna

De är verkligen överallt såhär på våren! De är i min mat, i mitt vatten, i min säng... Usch vad jag hatar dem! De äcklar mig.
Bara så ni vet lixom.

Rullband kan vara lagom skrämmande

Min kära mor har tjatat att jag ska visa henne hur rullbandet på gymmet fungerar i ungjefär en vecka nu. Hon sa att det var skrämmande för hon var rädd att bandet skulle spinna iväg i 200 km/h när hon ställde sig på det, ni vet, som det gör i dåliga komedier eller tecknade filmer. Så idag visade jag henne hur det fungerar, och det visade sig inte alls vara så farligt som hon trodde. 

Tove har för övrigt kört ganska hårt idag, kondition en hel timme. Hon är lite trötter nu, vilket är bra eftersom hon ska upp klockan fem imorgon och bege sig till ännu en strålande dag på jobbet. 
Jag och min kära mor lagade för övrigt våfflor dagen till ära (våffeldagen ni vet). Underbart.


Jag visste inte vad jag skulle lägga in för bild så det blidde en där jag ser ut som stryk.

Asså detta är verkligen stötande!

Stötande mot Hela Nykvarns befolkning! Hur kan de ens komma på tanken.
Har ni hört brudar, alla vi som är uppväxta i den lilla hålan. De ska riva grillen! (Fyrkanten eller vad ni nu vill kalla den). Den ska bort, puts veck. Måste vara det mest stötande och osmarta beslutet i Nykvarns komuns historia. DEN SKA STÅ DÄR! Den ska vara där när man en sval sommarkväll inte har något bättre för sig än att hänga på uteserveringen med en cola och pommes.
 
Detta har komunen bestämt!

Jag började nästan gråta. 30 år (!) har den vart där. Alltså hela min uppväxt pluss tio år! 1600 namnunderskrifter (från hela nykvarns ungdomar och föråldrande ungdomar kan jag väl anta), men detta hjälpte tydligen inte, HALLÅ det är ju halva Nykvarns befolkning...
Its the end of an era.


Jag hatar nykvarns politiker just nu! Så jäkla ruttet!

Något som är otroligt irriterande

Något som är otroligt irriterande är Youtube! Jag söker alltid låtar och grejor där, men så plötsligt ibland hittar man inte det man letar efter, sådant som man lyssnar på varenda dag i princip, som till exempel Soul Asylum - Runaway train. En orotlig klassiker som alltid har funnits i video versioner, men som nu är spårlöst borta (som ett runaway train)! Nu finns det istället dåliga coverband som tror de ska glänsa i skuggan av låten. Glöm det, jag håller fast vid originalet! Trots att jag inte hittar videon längre. Det är så otroligt irriterande....


Ungjefär såhär onödigt är det med dåliga covers med dåligt ljud på youtube.

Tjänstledigt

Tove har bestämt sig.
Jag tänker försöka få tjänstledigt i slutet av året, och ta tid att resa. Vet inte vart jag ska åka ännu, men har fått ett kanonerbjudande att åka till Gran Canaria på bartender utbildning, tre veckor tror jag det var. Mat och boende ingår i ett kanonpris! Någon som är på? Dessutom funderar hon fortfarande på att åka till Afrika och rädda "The big 5", volontär arbete några veckor. Sedan finns det ju annat som lockar också. USA, Australien och Thailand är ju också värt att utforska. Och där nämnde jag hela världen, så det är säkerligen enklare att välja ut ett fåtal och dra härifrån!
Det enda jag vill ha nu är en resebuddy, Vem vill dra härifrån, med världen för fötterna och bara uppleva äventyr i kanske tre månader?


Bra mål har man i alla fall måste jag ju säga, de ändras dock lite grann varenda dag.

Inatt hade jag ännu en dröm att sluta grubbla. Jag var i Afrika, med Fia. Underbart!

The rock´n roll bitchUppdatering: Asså seriöst, vem älskar INTE den här bilden? Så j*kla BALL!

Those are the days


Tove har inget annat för sig än att mixtra lite med sitt konstnärliga sinne.

Jag har lite idéer, så mer bilder dyker upp sen.

Jag drömde

Jag drömde inatt att jag inte borde oroa mig för sommarens ekonomi, det vill säga något jag gör varenda dag. Jag har så mycket jag vill göra i sommar nämligen.
När jag vaknade var jag dock lugn. Och lugnare skulle jag bli. När jag kommer ut i hallen ligger ett kuvert från skatteverket innanför ytterdörren. UNDERBART, jag fick tillbaka pengar. Och ganska mycket stålar, säkerligen mer än er! Hej å hå vad jag känner mig lugn nu.

Yo, yo.


Dagen som försvann...

Jag vaknade verkligen kvart över tolv på dagen. Det betyder att den här dagen har gått alldeles för fort, och detta i sin tur kommer att leda till att jag somnar ännu senare ikväll. Ond cirkel.


För vad gör det om hundra år?

Funderade.
Vad fasen gör det som händer idag om hundra år? Sluta grubbla people, för ingenting spelar egentligen i det stora hela någon roll. Livet har sin gång, som allting som hör livet till.


Mossor kan ju bli hundratals år gamla..

Chockerande kul

Jag var nära att sätta näsan i halsen, av en slump hittade jag detta klipp.
Jag skrattar nästan ihjäl mig.
Ps, Sara du får inte missa denna!

Man vet när det är dags

Man vet när det är dags att dumpa någon. Diss är ej tillåtet, ärlighet uppskattas mer. Utan förvarning är det chocken som är värst. Med föraningar är det väntan som är outhärdlig.
Hur bär man sig egentligen åt för att minimera fallet på den man dumpar? Ont gör det alltid. Vi alla kommer över det, men bara om vi själva vill.
Inväntar ni dumpningen i ett dött förhållande är det enklare att själva utföra dumpningen. Finns det en bra anledning till dumpning trots att det finns känslor kvar får man trotsa sina egna känslor. Det kanske gör ont, men det gör ondare att bli dumpad av någon man tycker om.


Tove är sjuk

Å inte bara i huvet. Eller jo, bara i huvet. Det gör ont och jag mår dåligt.

Det var allt jag hade att berätta.


En sån kan man ha på huvuet om man har ont.


Ooo happy day

Barn tycker inte om mig. Inte lille Arn sju månader i alla fall. Så fort han tittar på mig blänger han å sen börjar han gråta. Jag är tydligen jätte läskig.
För övrigt har jag vräkt i mig onyttiga saker ikväll, så nu ligger jag med magen i vädret och mår illa...


Freaky me.

Att göra en människa lycklig är det viktigaste i livet

Tittade på "grabben i graven brevid" häromkvällen i min ensamhet. Vid ett tillfälle i filmen är det en konversation mellan Desiré och hennes vännina.

Desiré: "Jo men han gör mig lycklig... Men det finns viktigare saker i livet."
Vänninan: "Vaddå"...?

Det fick mig verkligen att fundera på vad som är viktigare, och jag insåg att det finns ingen viktigare egenskap hos en människa, inget man kan värdesätta högre, än när en person gör en annan person lycklig!
Vad är det för mening med att umgås med människor som inte gör en lycklig?

Tänk på det ni, nästa gång ni tänker att det finns viktigare saker i livet.

Punkt slut.

Nu är det Tove som är elak

Ja.
Tove kanske behöver ta bort sin planka för sina ögon ibland också, det är jag väl medveten om...
Men handlar det om mina vänner står jag upp för dem i vårt och torrt. Jag vandrar inte helt i blindo.

Yoo lovers.

Avreaktion av översvämmande känslor

Agressivt och ordbajsande, låt bli att läsa om ni inte är beredda att riva ut ögonen på någon.

Kom inte och säg att du är min vän om du inte tycker om mig
Om jag inte räcker till för dig ska du inte komma och berätta vem jag ska vara
Kämpar du för att behålla dina vänner eller för att stöta bort dem?
Vill du att jag ska tycka synd om dig när du vägrar att inse vad du håller på med och vilka vänner du sårar?
Får du ett rus av att snacka blaj om de du håller kär?
Känner du att du är bättre människa än dina medmänniskor?
Jag ser när du sårar de som vi båda har nära om hjärtat, hur kan du vara så jäkla osmidig?
Du är inte ensam i den här världen, och världen kretsar inte kring dig och dina bekymmer, som i mina ögon är ganska obetydliga
Jag förstår om du tycker synd om dig själv, för det är ju så synd om dig, jag menar, verkligen
Du har ingen aning om vad som är på väg att hända, för om du visste det skulle du ta vara på varenda minut du har kvar här på jorden
Vi sitter alla i samma båt, det är bara upp till var och en hur man bestämmer sig för att skapa vägen på vågorna
Om du vill hoppa i "varsego".
Är du så självisk att du inte kan känna empati längre?
Sluta sticka ut ögonen på de som fortfarande tycker om dig och inse att ingen vill bli som du
Lite ironiskt att du får tiotusen skedar, när allt du vill ha är en kniv eller hur? ironiskt var ordet
Du vill inte att dina vänner ska tycka om varandra, men vill du att de ska tycka om dig?
Om du kallar dina vänner för idioter och andra ord så är du helt enkelt inte värt besväret
Innan du hjälper din vän med flisan i hans öga ska du ta bort den planka som skymmer din egna syn

Tove tycker inte om att se någon av sina vänner må dåligt på grund av vad en annan människa har sagt eller gjort. Detta gör henne mer upprörd än något annat. Den enda som förlorar på att vara elak är du själv, men ingen känner empati för en sådan människa som bara tänker på sig själv.

Tove var tvungen att avreagera sig för världens sötaste väns räkning. (du vet väl vem du är)
Du vet att du har mig <3.

Män som hatar kvinnor

Sara och jag tog oss tid denna lördagskväll för att se "Män som hatar kvinnor" på bio. Mycket bra film. Värd att se.Föresten, någon som märkt att detta var den andra lugna, icke utekvällen på två veckor? Tre nyktra helger på en månad. Bra där Tove.

Tove tänkte passa på att vara lite negativ

Jag var på en kurs för typ två veckor sedan. Det var en stress hanterings kurs på två timmar. Mycket lärorikt, fast 70 procent av det de sa visste jag redan, (bildad som man är... öhum), fast uppdatering är ju alltid bra.
Ni vet väl att era negativa tankar går ut i stress bland annat? Det påverkar faktist hela dig. De tog ett ganska roligt exempel, som gick något såhär:

1.
"Å nej, det snöar ute, och det har det gjort hela natten, vilket kommer att göra att jag kommer försent till jobbet, attans! Jag måste skrapa rutorna på bilen, å neeeej vad jobbigt! Skit. Vad fan kan inte plogbilen göra ett bättre jobb? Nu måste jag ju gå flera meter från parkeringen till jobbet. Nedrans. Varför händer detta alltid mig? @#&#"

Såg ni något positivt med det där? Är vi alla sådär i sådana situationer? Nope! Inte ens när vi har PMS. För vissa andra är så här:

2.
"Oj, det snöar ute. Guu vad härligt! Nu blir det lite ljusare på kvällarna. Bäst att ta fram pulkorna åt barnen på en gång. Ja, jag kommer att bli lite sen till jobbet, bäst att ringa och meddela chefen. Oj, här var det plogat, tänk att det finns människor som går upp i ottan för att göra det enklare för mig att ta mig till jobbet. Guu vad underbart!" 
Ahuu? Härligt. Jag hör till den här kategorin. För vem pallar tänka som 1an där uppe? Och vem pallar umgås med en sån? Om du är negativ så smittar det av sig tio gånger enklare än om du är positiv (en negativ tanke är TIO positiva).

Om jag skulle se en sådan negativ person på gatan skulle jag aldrig gå fram och hälsa. Det är verkligen ingen höjdare att umgås med sådana människor, som bara vänder t.ex. denna positiva tanke till något negativt:
"Agusta har blitt befodrad och ska byta arbetsplats, och till hennes ära har arbetskollegorna anordnat en liten avskeds "fest" med tårta och blommor. Agusta säger då 'Men det blir väl ändå skönt att bli av med mig' "... 

PALLA vara en sån, och palla umgås med en sån. Nej tack. Om man är sådär kan jag förstå att man inte har så många människor som vill umgås. 
Det är tur att jag är omringad av positiva människor, annars blir man ju deprimerad. Huja...  

Och om du sitter där i din stol och är lagom arg på mig nu, är det bara för att du har tagit åt dig, och det betyder att det jag skrivit stämmer.

Så! Där var jag lagom negativ för att få till det positiva här i livet, med fågelkvitter och solsken.  


Ååå mitt underbara liv!

Jao

Det är så härligt väder ute, måste jag meddela alla som har missat den härliga vårsolen.

Vet ni vad jag vill? Jag vill införskaffa mig en ny kamera, som jag skulle gjort för ett antal månader sedan, och sedan gå en fotokurs. Det lär jag ju kunna göra snart, med tanke på att jag kommer få jobba mer nu när jag inte har ett jobb, utan två. =D. 

Nu ska jag plugga Grekiska, eftersom jag som vanligt ligger efter.. Kära nån.
Ha en härlig dag allesammans.

Ps, ursäkta, detta är inte min dator så fortfarande inga bilder. Förlåt för att texten är så ihärdig och bara ramlar ur min mun.


Eurovishion

Jag lyssnar igenom Eurovishion låtar på youtube för tillfället. Har hittills lyckats lyssna på Danmark, Finland, Ryssland, och Greklands bidrag, (och självklart Norges, vem har missat?) Fick för övrigt farsan att digga Norges bidrag också. Finland var faktist helt okej, Ryssland var det inte...
Ps, om jag ska vara helt ärlig vet jag faktist inte till hundra procent att alla dessa är de vinnande bidragen, men bidrag är de.

(Sorry inga bilder, Inte min dator).

Nystädat


Ja... Eller alltså... Det var det, för några dagar sen...

slå i huvet på pendeln

Jag vet inte hur många gånger, när jag suttigt på pendeln, som jag har slagit i mitt stackars huvud. Anledningen är att när jag sitter vid en fyrsätig fönsterplats får jag ibland för mig att byta säte till sätet mitt emot. När jag vänder mig, vänder jag mig med huvudet mot fönstret, och såklart, tänker jag inte på att där är ett fönster och Pang, Huuuuvudväärk.

Absolut ingenting...

Först vill jag bara be om ursäkt för den extremt dåliga uppdateringen idag. Har arbetat för fulla muggar och sedan drogs det iväg mot gymmet efter att snabbt vräkt i sig världens godaste Subway smörgås.
Sen har jag inte så mycket mer att meddela er som är något spännande förutom att det inte finns någon mat hemma, för andra dagen i rad, ingen mat att laga och inga rester... Jag lever på vatten och bröd. Jippi, precis vad man behöver efter ett gympass..


Shit asså, jag ser ut som en femton åring på denna bild. Ball tröja va?

Delfiner

Asså detta är helt otroligt. Spana in vad delfinerna gör här.
Jag som gick etologi (läran om djurens beteende) har aldrig sett på maken...


Spring is in the air

Jaaaoo! Idag är det spring i luften. Vår alltså.
Solen skiner och himlen är blå. UUUnderbart! Å igår blev jag jagad av en geting när jag skulle stiga på bussen, vilket ledde till att jag viftade som en tok med armarna och sprang in i bussen. Buss chauffören skrattade i sitt stilla inre.

På våren så blir man ju så där glad, av alla hormoner som forserar i kroppen. Så istället för att tycka om den där tröjan man ska köpa så ÄLSKAR man den. Och istället för att ha en helt okej ute kväll på krogen har man en sådan minnesvärd kväll att man aldrig kommer att glömma den. Kära nån man blir ju kär i trottoaren man går på...
Underbart! 

 

Ett litet meddelande

Ja, som så många har förutspått fick jag jobbet. Wiiihoo! Nu har jag lite extra jobb framför mig, förutom de två dagar i veckan jag redan arbetar. Känns bra att få lite bättre ekonomi så att jag kommer iväg till Afrika! Nemas problemas!

Jag sa ju att jag skulle charma dem. De charmade för övrigt mig också, och jag tror jag kommer få det jätte skoj på det nya arbetet.

No blogging

Idag är en bloggfri dag. Jag ska till gymmet och sedan till Kransen och mysa med Ronny och Ragge.
Ha en super bra dag alla glada.

Laaaater.

Blåsta Tove

Tove är blåst. I alla fall om hennes Grekiska lärare får säga sitt. Eeeeh... Asså han har ju inte använt de orden, men jag kan ju bara tänka mig vad han tänker när han försöker trycka in grekisk grammatik i mitt huvud. Det blir ungjefär så att han tjatar: "Tove, (T)OOOOOOOO, heter det om man sätter ihop oú".
Tove själv hon ser ut ungjefär såhär: "?. . . ???????????".

Jag blir lite ledsen på mig själv faktist, för att jag inte förstår gramatik om jag inte får lite betänketid på mig, speciellt grekisk grammatik.

Undrar vad de andra eleverna tänker? De är en blandning av vuxna människor och ungdomar like me. De är dessutom lite vassare än mig själv, pluss att ett par av dem är uppväxta med grekiska. Fast vi skrattar inte åt varandra, bara med varandra. Men i huvudet kanske det går en tankegång som heter "Tove är blåst, dessutom är hon blond". . .

Kära nån, vem bryr sig vad de tycker. Nu får jag lov att plugga upp mig!
 

Snyggingen på boken där.

Sånna som mig ska inte sättas i bur

Guuuuuuuuuu vad jag läängtar till mitt andra hem. Ja, Rhodos! Jag saknar den där lilla syndiga ön så jag håller på att bli galen! Alltid när solen börjar kika fram och vårkänslorna kommer börjar hjärtat banka. Hjärtat vill härifrån. Sakna, sakna, sakna!
Jag vet ärligt talat inte om jag klarar en hel sommar hemma i Sverige.

Sånna som mig ska inte ha något som håller en fastkedjad...


Sakna...

Arbetsintervju

Idag ska jag på en sån.

Det är alltid bra med ett extra arbete när man bara jobbar två dagar i veckan och vill åka till Afrika i sommar. Man försöker ju spara en del...
Det är 250 personer som sökt jobbet, men charmig som man är, får man väl charma dem på bästa sätt. ;)

Wish me luck.

Det är komiskt...

..Hur vi kvinnor försöker få plats med en till person i vårt liv. Nämligen en pojkvän (eller något i den stilen). Vi förändrar oss för att ha dem kvar i livet (och då menar jag INTE att vi förändrar oss själva för deras skull, guu skulle jag aldrig göra). Medans killarna från sin sida skiter fullständigt i att ens försöka med att göra plats för oss på det viset.
Om kvinnorna tänker "vi", så är grabbarnas verision av "vi" "jag och min pettenicklas". . .

Mycket jobb för lite deg från kvinnornas sida.

Ibland kan man behöva ett litet tecken som säger att allt det där man offrar faktist är värt det. Och det får man ju inte allt för ofta...


Jag hade inte direkt räknat med att det skulle vara jag som offrar men inte får något tillbaka...

Säger bara det

Malena, SLÄNG DIG I VÄGGEN. Lyssna på den här!

Kladdkakor

Idag är jag riktigt frustrerad och förvirrad. Har försökt fått in Grekiska grammatik i min tröga skalle, men varenda gång jag sätter mig för att försöka få in det, så slutar det med att jag slänger igen boken och skriker rätt ut. Ja, det är svårt, jag kan till och med säga att det är omöjligt. Jag fattar inte ett skit. JÄKLA SKIT! (Å JAG SVÄR YTTERST SÄLLAN).
Dessutom finns det en person som jag är ytterst irriterad på för tillfället, jag skulle kunna slå personen med ett slagträ på smalbenet för att få personen att fatta! JÄKLA TRÖG ASS!

Jag skyller på min pms idag. Den är inte lätt att ha att göra med.

Förutom det så är det min kära mors födelsedag idag. Så jag har bakat två kladdkakor i hennes ära! Grattis mor lilla.
Hon vill inte att jag avslöjar hennes ålder, hon har ålders noja, så jag säger Grattis på 25års dagen då.


Jag vill åka bort idag...

Listerine mellan tuttarna

Jag stod precis i badrummet. Där skulle jag precis hälla munnen full med Listerine, men precis när jag gapade och beredde mig på att få innehållet i munnen, missade jag munnen och innehållet siktade istället in sig rakt mellan mina bobies, (eftersom jag bar linne). Så nu känns det som om jag rensat hela vägen ned till bobisen med Listerine.
Detta var ju lagom komiskt eftersom jag precis sagt till morsan att Petra Mede hade en (vad heter det..?), sån där glittrig sak som de häller ut från taket, som parkerat mitt mellan tuttarna.
 Ironi?


La voix

YES!

Fast min första reaktion blev "NEJ". Jag ville att "Snälla, snälla" skulle vinna, efter att ha sett att alla mina tre förhandsfavoriter inte kunde vinna längre.

Fast så länge inte Måns vann så var jag gla. Det hade ju bara blitt repris på förra året. Förutom att jag var på Rhodos och roade mig och drack drinkar, och i år lär jag sitta hemma i soffan med en carlsberg eller nått. 
Marlenas låt var för övrigt min och Saras låt! 
Så jag säger väl bara: Goo Marlena! 

Föresten, jag tror jag ska styra upp nått. Alla mina vänner får komma hit när ESC är, eller så åker vi hem till Sara, så gör vi hemma gjorda flaggor där det står "Marlena" på. Prima lajbans.  
Tänk att vara opera sångare. Shit vad vassa de är asså! Det är ju för övrigt så grymt fint, man blir ju rörd in i själen. 

Okej nu har jag ordbajsat klart. 


Okej det där ska föreställa en storbildsskärm från förra årets eurovishion.  


Bikini vaxning

I bilen på väg till affären med morsan, helt från det blå:

Min kära mor: "Några tjejer på mitt jobb håller på med sån där bikinivaxning. Det måste ju göra jätte ont. Men det funkar bra säger de"...
Toves svar blev:
"...Å du kom och tänka på det för att...?" 

Kära nån..  

Blues

Ikväll har har umgåtts med min kära mor. Hennes snubbe spelar nämligen i ett Blues band och de passade på att spela på en pub ikväll. Då insåg jag plötsligt varför "Blues" kallas just "Blues". Ni vet när man är lite blue (som är engelska för lite nere, eller deppad) . Blues sjöngs ju för första gången av de svarta slavarna på havet när de transporterades mot USA, de var ju lite deppade kan jag tänka. Och ur Bluesen kom många andra musikstilar till. Okej då vet ni det.
Jag har aldrig riktigt lyssnat på Blues, men morsans snubbes band var faktist riktigt bra, och texterna? Ja, riktigt blue. . .

Så nu vet ni det.


När det gäller mig och Sara så är vi aldrig blue när vi är tillsammans. <3

Tove är upprorisk

Idag i bilen påväg till jobbet fick jag via radion höra något högst upprörande! Nämligen att om Alcazar går vidare till finalen i Ryssland så får inte Andreas följa med. Och varför inte det nu då? Jo, eftersom han har HIV! Vad fasen är Ryssland helt bakom flötet eller? De har nämligen fått för sig att människor med HIV inte får komma in i landet... Hur sjukt på en skala?
 Asså vaddå? Tror de att de smittar via flygplanssitesen eller?

Tove är arg. Så nu tänker hon stötta deras låt i finalen på lördag. Tycker vi gör uppror och visar Ryssland!

Folk fattar ju ingenting...


Här är de. Emilia fick också vara med..

Det är inte lätt att vara brevduva

Ingen har väl missat reklamen om brevduvan?  

"Det är inte lätt att vara brevduva nuför tiden. Ska man picka på en fimp? Picka på servettludd? Eller på tappad korv...?"

Ja själv skulle jag välja korven. Vad skulle ni picka på?


Jag vet, det där är en anka. Det var det närmaste brevduva jag kunde komma...


Facebook

Ibland är facebook bara så otroligt störande. Eller egentligen inte facebook i sig utan mer folket, eller rättare sagt folk som försöker bli vän med en vid namn "sraghiki kgtgftt", nånting. Whats up med dessa människor? Skaffa er ett liv. Ni kommer aldrig att bli accepterade på min vännerlista så länge jag inte träffat er någon gång, eller har vänner gemensamt, om ens då.
Face har jag bara av en specifik anledning. Och det är för att snoka i andra människors liv. Varför skulle jag annars ha Face till?

För övrigt så har jag blitt medlem i gruppen som stödjer den kvinnliga läkaren på Astrid Lindgrens barnsjukhus, eftersom hon enligt mig är oskyldig, ni borde också bli medlemmar där, på face, om ni också tror att hon är oskyldig.


Tove är i alla fall en mycket skyldig bloggerska...

Gäddhäng

Okej, kanske inte det bästa namnet på en ny kategori. Men jag blev så trött på att lägga alla party bilder på "allmänt". Så varsegoda, nästa gång ligger de på Gäddhäng.

Alltså, Tove och Musikalmusik

Jag vet, jag vet. Jag är inte den som är den. För det är jag.. Musikalfreak... Min favorit är "Phantom of the opera".
Av svenska musikaler är Chess en favorit, främst för att Helen Sjöholm ger mig rysningar. 
Har typ femton musikalfilmer i min hylla...  

Ja, jag vet, jag är egentligen rock´n roll... Men asså ni som är dömmande. Ni borde lyssna på henne. Ta den här, ur Christina från Duvemåla.

Jaja, skratta ni. Synd om er lixom...


Ser Tove ut som en musikal artist? (Taget på en gaybar i falliraki).

Hjärn spöken

Visst har man som kvinna ganska många hjärn spöken, som spökar?

Vi kan ta ett exempel, om en kille inte ringer upp efter första dejten, ett typiskt exempel faktist. Först börjar nojan smyga sig på, "varför ringer han inte, varför, varför, varför..."? Sedan börjar hjärnspökerna, "Han kanske har tappat sin mobil, han kanske har mycket att göra, han kanske glömt mobilladdaren någonstans..."
Kära nån, vid det läget man börjar bli desperat är det nog bara dags att ge upp. Vi kvinnor tänker och analyserar alldeles för mycket, varför inte bara inse sanningen och gå vidare?

Alla spelar sitt spel, killar har väl inte hjärnspöken eller?


Kanske ser ni ut så där efter första dejten? Då slipper ni nog hjärnspökerna...

Usch å fy

Jag drömde att en av mina vänner ramlade slog i huvudet och dog. Det var hemskt.

Inte första gången jag drömmer att någon av mina vänner dör. Usch och fy säger jag bara, och är det inte någon av mina vänner som dör så är det jag som ska dö.
Stört och inte ett dugg roande.

Rocks i fredags


En klämbar rumpa?

Äntligen har bilderna anlänt till min dator. I detta fallet så funkade det inte med det vanliga ordspråket "den som väntar på något gott...", här fanns det bara frustation och agrition över att bilderna var på vift på Kajsas kamera. Men inte på Kajsa, bara hennes trasiga dator.

Puss på er partypinglor.

Acne

Jag har funderat på en grej.

Vem döper sina kläder efter en finnsjukdom man har i ansiktet? Jag bara undrar...


Acne skor.

Det får en för övrigt att tänka på vem som döpte små klämbara prickar i ansiktet efter ett folkslag?


Tove är duktig idag

För nu ska hon palla sig mot gymmet och gymma ett hård pass, har hon bestämt, hon tänkte slå alla bodybuilders i bänkpress.

Yo på er.

Krull

Ibland kan jag verkligen utan vidare ansträngning få mitt hår att stå åt alla håll och kanter.


Subway

Proppade just i mig en gigantisk smörgås från Subway. Den hade allt det där som ska finnas på en smörgås. Kalkon, skinka, ost, tomat, lök, majonäs, sallad, gurka.
Genialisk.


Hottie

Minglade in på rockspot.se och hittade en vimmelbild på tre ASheta brudar! Titta bara...


The less there is for the kids to drink

Jag diggar ju programserien "Vänner". Ett skojigt avsnitt är när Rachel är på en välgörenhetsgala där pengarna går till barn. Då sitter Phoebe och är något berusad med ungjefär fem olika drinkar framför sig.

Rachel: Phoebe, dont you think you had enought to drink?
Phoebe: Im just helping the kids....
Rachel: How is your drinking helping the kids?
Phoebe: The more I drink, the less there is for the kids to drink...

Ägande kommentar som jag ska använda nästa gång jag druckit mer än jag borde.


Fortfarande inga bilder

Från helgen då alltså. Jag väntar fortfarande tålmodigt på att Kajsa (gullet) ska lägga in bilderna från fredags så att jag kan sno dem och lägga in på bloggen.
Måste ju visa alla hur snygga vi var lixom ;) .

Jag saknar Rhodos idag. Ön långt ifrån de vardagliga problemen och all normal scense, ön där man kan vandra ut på gatan och prata med första bästa person man träffar på gatan och sedan spendera hela dagen med dem som om man känt dem hela livet ungjefär.

Saknar Fia...


Spanien.

Skoj, skoj

Ikväll, (låt mig påminna er om att det är LÖRDAGs kväll), har jag suttigt ENSAM i min säng och kollat på Melodifestivalen, (som sög för övrigt). För att liva upp stämningen för mig själv tog jag mig en öl som jag lämnat kvar sen igår. Helt otroligt kul har jag haft.. . . . . . .


Att pressa upp läpparna mot ölen gör ju allt mycket roligare när man är ensam. Har ni för övrigt sett månadens ögonfärg?

Lite tjafs om Melodifestivalen

Jag pratar gärna lite skit om Melodifestivalen just för tillfället.
Amy Diamond kom ju inte vidare till finalen, synd. Så nu bestämde jag mig för att vi efter alla crascher av klassiska "vinnande" låtar vi skikat till europa nu istället skikar Caroline af Ugglas.Men  snälla, snälla ni måste ju förstå att så kallade "vinnande" låtar inte går hem där längre. Det är bättre att skika ett "Wild card", och hon är ju bara apball!
Men tyvärr så har vi ju den där förbaskade jurun som ska komma och lägga sitt lilla finger i spelet, och som gör att man blir riktigt arg när någon som egentligen inte alls skulle gått till europa finalen gör det. De väljer såklart att lägga sin röst på Måns, I guess. Men go morron sverige, den är ju helt predikad som BÄST, och detta kommer att stakka i våra huven och därav kommer han få allt för många röster och gå vidare till europa och komma sist i deltävlingen. Tyvärr Sverige, jag har allt uträknat, och det ser inte lovande ut....


Själv lägger jag ett gott ord för Heat.

Yo

Okej, jag vet, jag vet, dålig uppdatering AB. Jag inväntar några bilder från gårdagen. Kajsa stod för paparatsi igår, då slapp jag bära med mig min stora opraktiska kamera.
För övrigt är jag otroligt trötter idag, det tog tre timmar för oss att ta oss hem från Stockholm igår pga strul med bussen, självklart blev det så med tanke på resten av oturen jag haft under dagen, bland annat råkade jag och Mangs ha på ett larm i ett av våra kunders hus, inte det roligaste kanske...

Yo på er.

Ursäkta asså

Sara och Kajsa är här. Vi ska ut. Antingen till Medusa, Rocks eller Göta källare. Vi har inte bestämt oss ännu. Men som vanligt får man vänta på att Sara ska bli klar. Det är alltid hon som dröjer. Hehe. Skynda nu Sara.
Kajsa agerar för övrigt paparatsi.

Tove

Som ni alla säkert redan vet är det Toves namnsdag idag. Därav fick hon en liten present av sin kära mor.
Här kommer den:


Typiskt Tove bok huh? Lovar att ni ska få höra mer av denna senare...

Yo på er.

Som grädden på moset

Vem kom egentligen på detta uttryck? Hur fel är inte det?
Hur ofta har man grädde på sitt mos? Händer inte allt för ofta va... Själv har jag valt att använda mig av uttrycket köttbullen på moset. Där gäller inga frågor, ingen förvirring. Det är direkt taget från tallriken lixom.


Suchi på moset?

Im back

Det har vart OLIDLIGT för stackars Sara dessa två bloggfria dagar, så för hennes överlevnads skull börjar jag här och nu med att säga att idag har jag och Mangs arbetat hos en kund som tydligen aldrig blir nöjd. Vi får betalt för en enda ynka timma, men vi arbetade en och en halv, visst får vi betalt för den där halvtimman såklart, men företaget tjänar ju inget på att vi "sölar".
 Där är det EXTRA noggrant med allt detta: Lister, kylskåp och spis, trapp, fönster, toaletter, får fällar...Ehm, alltså i princip allt... Hallå, vi är ju inga mirakel görare, vi är bara vanliga dödliga!
Så i frustration har jag sovit bort två timmar på soffan framför några avsnitt av "Vänner".

Och där var klubban klubbad.


Och min katta ålar sig ser jag... Ser det ur som mina tänder sitter glest?


Paus

Tove tar idag en bloggpaus. Tills imorgon eller så, så håll ögonen öppna...

Tills dess, ha det så skoj alla glada!

Tove vill tydligen till Medusa i helgen

Tove träffade Saras systeryster Helen på busshållplatsen idag. De pratade hela vägen tills Helen gick av. Hon lovade att tjata på Sara att hänga på Tove till Medusa i helgen, så att hon kunde få ha teven för sig själv. Bra det, då slipper Tove tjata på henne. Det tar ju ofta en del energi av en...


Då får jag energi över till annat oviktigt då...

Någon som vill se mitt svall?

Hårsvall alltså. Kära nån, vad trodde ni?

Kajsa ville se så varsegoda:Im still the same.

Träningsvärk

Idag kan jag meddela alla att jag har väldans träningsvärk efter att ha ridit, på häst, igår. Mina lår insidor är något ömma. Men allt är prima loppans ändå, nu ska jag ge mig av mot frisören och bli blondie. Yäääh.
Se u later aligator.

Har bloggen blivigt senaste raggningsplatsen

Jag bara undrar. Tydligen får folk för sig att ragga via inläggs kommentarer. Kära nån alltså. Det har hänt några gånger nu, och oftast är det vänner till vänner. VARFÖR får ni för er att bloggen är en dejtingzon? Är ni så desperata så får ni väl bli medlemmar på glada pankakan eller nått, för här kommer mitt svar, och det kommer alltid att bestå, nej, nej och åter NEJ!
Vi bloggare hänger inte ut vårat liv för att vi är desperata.

Har aldrig vart med om något så osexigt. Kära nån alltså.


Glass.

En tråkig uppdatering på Toves otroliga liv.

Idag har jag ridit... Ja, på en häst alltså, eller rättare sagt ett russ.
Det var ap skoj! Men eftersom jag inte ridit på ett år, på häst alltså, var mina ridmuskler inte de bästa. Jag red dessutom utan sadel vilket gjorde det extra jobbigt för ridmusklerna. Men jag rider gärna igen anyday , på häst alltså, om det är lika härligt underbart väder som idag.

Jag ber dessutom om ursäkt för den dåliga uppdateringen idag kära läsare.

Igår hade jag det super duper myspys hemma hos Sara, vi kollade på melodifestivalen, dåligt startfält men vi hejade ändå ganska hysteriskt på Malena Ernmans extrema röst, vi tyckte det kunde behövas ett utstickande nummer i finalen antar jag. För övrigt tyckte jag att Star Pilots hade den bästa låten i fältet, men som vanligt kommer inte mina favoriter vidare. För övrigt skiter jag i om det är en kopia av någon annan låt, lets fejs it, alla låtar i melodifestivalen är kopior av varandra.

Vad mer har jag på hjärtat... Jo just det, imorgon ska Tove klippa sig och fixa och trixa sitt blonda hårsvall, det kommer att bli hett, hett, HETT! Efter att hon blivit extra het ska hon ta sig till stan och fika med en av sina stora kärlekar här i livet, nämligen Fia, sen blir det grekiska kurs (Tove har också vart sämst på att plugga på läxan... igen), och ytterligare efter det kanske jag drar mig mot Midsommarkransen för att träffa Ronnie och Ragge.

Detta blev en tråkig uppdatering, jag vet, och jag ber om ursäkt. Imorgon är det också full rulle så jag ber om ursäkt för dålig uppdatering då också.


Det är sant.

RSS 2.0