Tove har börjat gymma.

Träningsvärk idag. Började gymma igår. Idag är hon för trött för att palla skriva något mer. Tjo.

African Prince


Normala.


Tove lider av värmen

Det var 35 grader inatt.
Nu på dagen är det säkert 40. Kan ni gissa om man lider här nere. . .

Ledig ikväll

Nu har jag arbetat sju dagar i rad. Eftersom att sist jag skulle vara ledig var jag tvungen att jobba ändå. yääh.
Vad ska jag sysselsätta mig med ikväll då? Blir till att läsa min Stieg Larsson bok och bara softa. Jag och Laura har för övrigt en deal att inte dricka alkohol fören på torsdag. Den som förlorar får städa huset en hel månad. Detta blir en enkel match dock.


The hard worker.

Idag är man ledig

Har en night off idag. Känns skönt. Kan jag uppdatera mig lite med Andrew (och min lover Blendie) på PowerJuice. och sen vet jag inte vad jag ska hitte på.

Jag flyttar ut ikväll för övrigt. Till Laura (en finsk tjej som står i baren, och har jobbat här minst lika länge som jag), och hennes polare. De har en helnice lägenhet precis brevid bargatan, så nära till jobbet och stranden och allt sånt. Nice bajs.

Nu ska jag sova siesta. Gonatt.

Stoppa en lök i örat

Igår vaknade jag upp med något så fruktansvärt ont i det vänstra örat så det går inte att beskriva. Jag försökte desperat att somna om i tre timmar innan jag övervägde att ta en alvedon, vilket jag gör ungjefär en gång om året. Men jag kom fram till att det inte var någon bra idé om man skulle få i sig alkohol under natten. Då kom jag istället på det briljanta idén att stoppa vitlök i örat. (Har ju hört att det ska fungera).

Vi hade dock ingen vitlök hemma, så jag började hacka vanlig lök, virade in det i papper och stoppade in det i örat istället. Efter en liten stund hörde jag ett "brr" ljud från örat, och locket släppte och det onda var över.
Sen var det bara att somna om.

De andra på bargatan tycker nu att jag är ett freak. Haha, som om det vore en nyhet.

Tove kan trolla.


freaket.


090720

Igår stod jag i baren och serverade med två penisar på skallen.Jag var nog för övrigt den enda tvär nyktra workern på hela gatan igår. Alla de andra verkade ha supit under bordet.

Tove flyttar ut.

20 juli 2009.
Tove flyttar ut på onsdag. Då blir det till att glassa i solen varenda dag.
Nu ska  hon dra med sig Jersey till affären. De behöver tvättmedel och shit.
Sen blir det siesta.
Natti.

Gårdagen

19 juli 2009.
Igår var det till att arbeta och slita. Eller aa.. slita var väl att ta i. Ganska lungt för att vara lördag. Jag var helt nykter. Förutom att en full äcklig gubbe som pratade svenska och finska å jag vet inte vad (som känner ibrahim, ägaren av African), tvingade i mig en cappuccino shot. Jag sa verkligen "nej, nej, jag dricker inte alkohol idag." Femton gånger typ, men trööögfattad som han var skulle han ändå envisas med att ge mig en sån. Tur att det nästan bara är mjölkskum på/i de där godis shotsen. När han snacka för övrigt så svammlade han, det var bara att nicka och vara glad.. Suck. Tur att man är van.

Jaja. Idag blir det mer jobba. Med tanke på att jag är sjuk i både hals och näsa (och ögon tydligen) kanske man tar sig en whiskey shot för den sakens skull. (Rabies?)

Men peppar peppar nu ska jag fortsätta läsa bok nummer tre i Stieg Larsson serien.
På återseende.


Nykter å dann

Vaknade imorse med ena ögat igenklibbat och svullet. Det var kul... inte.
Dessutom är den där förbaskade Rhodoshostan på G, så Jersey matar mig med helt naturlig honung och säger att det är dunder medicin. Bra där, jag förväntar mig att vara frisk inom några dagar.

Ikväll blir det nyktert, och så ska man arbeta. YÄÄÄH.
Det är så nice att vara här igen.

Flyttar för övrigt troligen ut imorgon, närmare jobbet, stranden och de flesta vännerna.

Visar bilder från gårdagen senare antar jag.
Se you suckers.

Imorgon börjar man jobba

Imorgon börjar man jobba på African igen. Nice bajs. Jag är deras allt-i-allo. Dessutom har jag fått löneförhöjning där i år. Så ikväll, sista lediga kvällen (eller okej inte sista men på några dagar) blir det partaj, och imoron börjar allvaret.


Sådär brun är jag inte ännu, men jag jobbar på det ;).

ps har hittat plejs, två stycken faktist. Får se vart jag väljer att flytta in.

Igår blidde det lite shotande mellan barerna

Träffade en gammal arbetskamrat härifrån igår. Maria. Det var faktist skoj att se henne så hon och jag sprang omkring och shotade mellan barerna.
Fast det var ändå en ganska lugn kväll. Minns allt och det var nice. Ikväll blir det inge shotande. Ska bara softa.
Imorgon ska jag försöka flytta ut. Ska bo på något billigt hotell i två veckor, sedan har jag troligen hittat en person som behöver rumskamrat i slutet av månaden. Nice bajs.


en bajsande get.


Ni som undrar över jobb

Alla som undrar om jag fått något jobb gär ännu så ska jag be att få meddela att första kvällen jag visade mig på bargatan så fick jag en hel del jobberbjudanden. Även nästa dag. Jag har sagt att jag bara ska hitta någonstans att bo först, så jag har några dagar off först.
Folk börjar bli lite otåliga. Men det kommer nog bli så att jag jobbar på African. Det är ju ändå mitt happyplace.
Nemas problemas där lixom.


Kul man kan ha när man var inkastare en dag,

Tydligen så är mina idéer svåra att förstå

Tydligen så förstår ingen vad jag menar när jag försöker förklara min lilla idé. Tydligen så är det en dålig idé som skulle få en person att må sämre. Det vill jag inte. Däremot så vet jag att du har fel. Tro mig, jag känner den här personen utantill och innantill, vi är i princip samma person. Jag vet exakt hur mycket denna person skulle vrida sig på golvet i skrattsalvor och sedan ringa sin "kompanjon" och garva ännu mer.
Efter det skulle denna person tänka fina tankar och troligen tacka mig för att jag tänkt på denne. Vi är trots allt vänner. Mycket goda vänner. Jag vet exakt hur denna tänker.

Bara så du vet.

Var bara tvungen att skriva detta och stryka ett streck över det och aldrig nämna det igen.

Igår blidde...

Igår blidde det allt lite party. Jag firade att jag vart nykter en hel dag. (jag pallar inte ens understryka det IRONISKA i det där).

Träffade nämligen mina två älskade engelsmän som tog hand om mig förra året. Så de bjöd mig på öl och babblade på utan stopp.

Ägaren till lägenheten som jag ville hyra är tydligen inte här på ön, så jag ska kolla på några billiga hotell, de brukar hyra ut månadsvis till workers för ett rimligt pris. Kan nog bli nice att bo själv.

Ikväll blir det nyktert igen. Ska dricka power juice och troligen stanna framför datan, kolla på film, äta ost och börja streckläsa tredje boken av STIEG LARSSON. Den andra boken var i princip lika bra som ettan. Lite mycket folk att hålla reda på, men ändå.

Har tyvärr inte använt kameran ännu, men när jag gör det kan ni få se lite fin fina bilder.


Ett meddelande till Roddan:
Varför var du tvungen att gå å dö för? Jag vill att du ska vara här så att vi kan göra bargatan. Saknar RIP

Jag visste det..

Jag visste att min kära mor skulle missuppfatta det förra inlägget och bli orolig. Hon verkar varken se ironin eller komiken i det hela.
Men men, kommer man från en annan generation så kan det vara lite trögt i hjärnkapaciteten.

Nu ska jag käka världens godaste smörgås från SWETCO.
Se u later suckers.


Ville bara meddela..

Ville bara meddela att Jersey aldrig testat poppers nykter, (ni vet väl vad det egentligen är till för)? Fast här tar folk det mest för att man skrattar skiten ur sig när man sniffar det.
Om det är någon som inte testat det kan jag säga att man kan köpa det i sexshoppen och det är laglit här (och även i sverige, men det säljs inte där).
Å ja, jag har testat det ett antal gånger. Å ja, det är apskoj. Själva ruset är på några sekunder och man kan inte göra annat än att garva. Å ja, man förstör hjärncellerna. Därför avstår jag helst.

Men till saken, Jersey hade aldrig testat det nykter. Så gissa vad det första han gjorde när han vaknade?
Folk är ju hopplösa här...

Rhodos

Idag ska jag ut på lägenhets jakt.
Har redan fått en massa jobberbjudanden, men har sagt att jag måste hitta lägenhet innan jag bestämmer mig. Har en idag jag ska kolla på. När man letar lägenhet på Rhodos bryr man sig egentligen inte så mycket om hur det ser ut i den. Det jag kollar efter är läget. Nära till mitt jobb, nära till stranden, nära till POWER JUCE. Om man bor långt från arbetet och allt det andra jag nämnde är det lätt att man blir lat och isolerad och ligger och käkar ost hela dagarna.


Okej, den där är tagen förra året. hahaha.

Tove är inte hemma

Jag lovade ju er att jag skulle avslöja någonting idag. Ursäkta den dåliga uppdateringen de senaste dagarna föresten, det har vart full fart på mig.
Det kom sig nämligen så att jag som skulle ha arbetat full tid på mitt jobb i sommar. Men det raserade, med ny anställd så fick jag gå tillbaka tillen eller två dagars arbete i veckan. Vad får jag ut av det? Jag blev ganska trött på det. Inte fasen tänker jag sitta inne hela sommaren, pank, och invänta dagarna jag får jobba. NEJ TACK. Så för fyra dagar sedan gick jag fram till min chef och sa upp mig.

Bra lösning Tove.

Efter att jag sagt upp mig tog jag mig ned på stan och köpte sista biljetten till Rhodos. Och igår åkte jag hit. Nu sitter jag hemma hos Jersey och vi har käkat ost.
Det blev lite mycket fest igår, karatefylla, men så är det alltid första kvällen här. Så idag tar vi det bara lungt, ska ta mig till Power Juice senare också. Sedan blir det nyktert ikväll, får se vad man hitter på.

Så det kom lite som en chock för mig också att jag skulle resa hit igen, för att inte tala om min oroliga morsa. Till henne kan jag väl säga att Jersey aldrig skulle låta någon kröka ett hårstrå på mitt huvud. Kul att man har sådana vänner.

Har hittat lägenhet och rumskamrat också troligen. Tar tag i det där senare, nu ska det softas och ätas ost.
CIAO SUCKERS

Tove är väldigt...

Tove är väldigt, väldigt lycklig just nu!

Varför tänker jag inte avslöja ännu. Men i helgen vet ni. =D. Nu har jag en tid att passa hos optiken.
SE YOU DUDES.

Tanzania del 2.


Utanför hotellet i Dar.

Lågvatten.

Tove testar en pikapika. Den var utomordentligt god.

Fiskare antar jag.

Som ni kanske märker så hade vi det ganska rofyllt på vårt hotell i Paie.

Regnoväder fick vi också direkt efter vår skräckupplevelse på havet.

Typ ända shoppen i Paie. haha, frukt någon?

Musungon (vitingen) och Masaien.

Tove i slavkammaren (hon ser lite rädd ut).

Typ 500 JÄTTE spindlar i ett JÄTTE nät.

Gågata med tusentals shoppar i STONETOWN.

Solnedgång i STONETOWN.

Jätteskölpaddorna på PRISON ISLAND.

Sköldpaddebajs.

Mitt favvodjur. Det var ömsesidig kärlek.

Mercurus restaurang. Freddie Mercury bodde här när hans far emigrerade från Indien till Zanzibar.

Ser ni havet från vårt rum?
.
Vårt rum till vänster.

Vi snorklade typ tio meter från stranden. (nej jag är inte toppless).

Och för att sammanfatta min resa till Tanzania så har den vart helt underbar. Jag ville inte hem! Zanzibar var lungt och fridfullt och jag tyckte verkligen om STONETOWN.
Arusha var mindre turistigt vilket jag är glad för. Då jag fick uppleva båda delarna. Och sen både fattigt och mindre fattigt.
Ett land jag rekomenderar för er som vill uppleva något alldeles extra! =)

Tove har en lösning på sina ilandsproblem

Jag har nu slutat grubbla. Jag är fortfarande PISSED OFF, men jag har kommit fram till en lösning som är den bästa lösningen i mitt liv det här året. En stor klump har försvunnit från min mage. Jag vet att jag gör rätt.

När jag gjort en Konsikvensbedömning så visste jag att detta är det rätta beslutet och jag praktist taget SPRANG hem och hade lust att hjula på backen.

Vad detta jag kommit fram till är kommer ni få reda på snart.
Nyfikna?


Glädjeskutt på Zanzibar, och EXAKT sådär känner jag mig just nu. Vet inte vart jag ska rikta mina känslor.

Till alla som bara sitter inne i era lyor och surar..

Tänk på att det faktist är hyffsat fint väder i Stockholm idag. Ge er ut och hitt på nått! Och nu tänker vissa, "men hallå, alla mina vänner jobbar". Jaha? OCH?
Behöver jag säga mer eller.. Ni är hopplösa. 
Nu drar jag till Stockholm innerstad och köper en glass. Nice bajs.

På återseende.

Jag är fortfarande pissed...

Jag är fortfarande PISSED OFF och har bestämt mig för att ta mig till gymmet för att svettas och pumpa. Något som jag inte gjort på två månader. Usch och fy på mig! Dags för hårdträning igen. Men det går på en pisskvart att få tillbaka formen jag var i för två månader sedan speciellt när jag nu är PISSED OFF!! Grrrrrr!
Se upp för mig.

Nice väder vi har i Stockholm idag föresten!


Mer bilder från Tanzania kommer senare idag.

En uppdatering innan jag dejtar John Blund.


Till nyfikna: Två nya hål i höger öra, och ett nytt i vänster. Tove ska nu färga håret korpsvart och göra hål lite här och var i kroppen och sedan tatuera helkroppstatuering och förstås, skaffa en stor flashig GANGSTER klocka i äckta guld, för maximal njutning av min ilska...

Okej, humorn på topp.

Föresten, för er som trodde att jag vandrade omkring på savannen och fotade djur. Det är fel. Jag satt i en Safari jeep. Men djuren är precis så nära som det ser ut.

Nu ska läsas upplösning av STIEG LARSSON (min nya hjälte), del två i MILLENIUM serien.
Natti.

Tanzania del 1.


12 juni, Tove anländer till Arusha. (på bilden, Kilimanjaro).

13e juni. Masai marknad. Shoppade väl upp 500 svenska kronor på fina soveinirer. Bl.a. två tavlor som ni kan få se sen.

Samma dag. Äta buffe på KHANS. (verkligen nice bild för övrigt).

FÖLJANDE 6 BILDER ÄR TAGNA PÅ SAFARI VID LAKE MANJARA 14e juni.
lejon ovanför våra huvuden.

Ni missar väl inte de miljontals flamingosarna på sjön?

ca 30 meter från jeepen..

FÖLJANDE 9 BILDER ÄR TAGNA VID NGOROGORO-KRATERN 15 juni.


Några masaier som bor vid kratern med sina djur som är lätta byten för lejon som rör sig ungjefär 300-400 meter i buskarna åt vänster. (pga masaiernas skarpa färger på kläderna, kan inte lejon fokusera och attackerar därför inte masaierna, om någon undrar).

Kan inte ens beskriva hur många gnuer det är... Miljontals år båda hållen.Lejon hona med unge.

Ett 30-40 tal flodhästar.

Jag och Fia äter pizza på PEPE den 16e juni.

Några dagar i Arusha stad innan vi drar vidare.

ÖVER MIDSOMMAR BODDE VI I MARANGU. MIDSOMMARDAGEN SPENDERADE VI PÅ KILIMANJARO.

Marangu,s vattenfall.


Midsommaraftons kvällen spenderades så här. Ingen sill och ingen sprit.

Vår vandring uppåt. Tyvärr hade man ingen utsikt uppåt berget.

EFTER KILIMANJARO TILLBRINGADE VI NÅGRA DAGAR TILL I ARUSHA MED FIAS FAMILJ. INNAN DET BAR AV MOT DAR, OCH ZANZIBAR.
Fortsättning följer...Toves uppror mot någon..

Tove är arg. Riktigt arg. Förbannad är nog rätt ord här. Tyvärr kan jag ju inte berätta Vad eller vem jag är förbannad på. Men något i hennes planer är ändrade och detta gör att hon nu sitter och grubblar på hur hon ska hantera situationen. Den normala lösningen i just detta specifika fall är väl att dra utomlands en längre tid och skita i allt här hemma, eller i alla fall det som har blitt ändrat i hennes planer.

Tove reagerade idag med att inte grubbla utan istället ge sig ut ensam på stan och shoppa gärnet och dessutom i sin ilska gjorde hon uppror i form av tre extra hål i öronen! Över 2000 spänn bortkastade på en ny uppsättning kläder och ett par skor, dessutom passade hon på att införskaffa sig ett busskort. Händigt och bra.

Jag ska strax börja arbeta på mitt inlägg där jag ska sammanfatta min resa. Spännande?


Back home

Ursäkta dåliga uppdateringen senaste veckan. Det råkade förekomma så att vi inte hade något internet den sista veckan.
Idag är jag helt slut! Har rest i samanlagt 26 timmar, varav 13 timmar i luften, kan ju meddela att jag sov högst två timmar av den tiden. Mina malariapiller gör även att jag har en konstant PMS känsla. Min stubin har vart jätte kort vissa dagar, som tur är har Fia bara skrattat åt det.

Det får bli en sammanfattning av min resa när jag har mer ork, (eller när datorn har fått upp speeden...)

Vår strand på Zanzibar.


RSS 2.0