Network 1976

Skrek ni?


Min roomieHan bodde i mitt badrum. Men jag sa till den (jag kallar han väl arne) att "ja okej, vi kan väl samleva i denna världen". Sen diskuterade jag politik och filosofi, och Arne lyssnade till allt jag sa. Han hade dock inga bra svar på mina frågor.

Jag är lite schizo.

Peace

"WHEN THE POWER OF LOVE OVERCOMES THE LOVE OF POWER, THE WORLD WILL KNOW PEACE".
Sri chinmoy ghose


9/11 myth 1Ja jag är lite besatt. Men jag vill att ni ska öppna ögonen och se vad som pågår och hur lurade ni är!


Pengar makt idioti madness!

SKULLE VI KUNNA LEVA I ETT FRITT SAMHÄLLE?


KAN NI ÖVER HUVUD TAGET TÄNKA ER ETT SAMHÄLLE DÄR PENGAR ALDRIG VAR PÅTÄNKTA. DÄR LAGAR INTE EXISTERADE. DÄR ORDET SLAVERI ALDRIG VAR PÅKOMMET. DÄR MÄNNISKOR LEVER I HARMONI MED VARANDRA OCH MED NATUREN OCH GUD. DÄR MÄNNISKOR INTE VET VAD ORDET KRIG BETYDER, MEN VET VAD ORDET FRIHET INNEBÄR.


I PENGAR LIGGER DET SÅ MYCKET KONTROLL, MAKT, HAT OCH LIDANDE. DÄR ÄR GRUNDEN VAR VÅRT NUVARANDE SAMHÄLLE VILAR. DET ÄR HÖRNSTENARNA AV HELA SYSTEMET. OM NI KUNDE TÄNKA ER ATT PENGAR ALDRIG EXISTERAT, OM NI KAN FUNDERA ÖVER HUR SAMHÄLLET DÅ SKULLE VARA UPPBYGGT PÅ. KÄRLEK? FRIHET? DÅ SKULLE NI FÖRSTÅ.


I ERA TANKAR KAN NI INTE TÄNKA ER VÄRLDEN UTAN LAGAR. UTAV LAGARNA SKAPAS STRUKTUREN OCH ORDNINGEN RUNT OMKRING DIG. ELLER GÖR DEN DET? VAD SKAPAR DEN EGENTLIGEN? ILSKA? IRRITATION? ETT HÅL I VÅR TOTALA FRIHET. SANNINGEN ÄR ATT VI KAN ALDRIG UPPNÅ ETT TOTALT FRITT SAMHÄLLE MED LAGAR.


OM NI GÖR LITE FORSKNING, LÄR ER TÄNKA LITE MER OUTSIDE THE BOX, SLUTAR LYSSNA PÅ ALL BULLSHIT SOM MEDIA HÅLLER ER DISTRAHERADE MED. SÅ KOMMER NI ATT SE VAD SAMHÄLLET ALLTID HAR KÄMPAT FÖR ATT SKAPA. DET ÄR INTE FRIHET. DET ÄR INTE LYCKA. POLITIKERNA BRYR SIG INTE ENS OM DIG. DU ÄR BARA EN BRICKA I SPELET. DET SOM SKAPAS ÄR TOTAL KONTROLL ÖVER DIG. ÖVER DINA TANKAR. DE VILL ATT DU SKA LIDA. DE SÄTTER ÖGONBINDEL PÅ DIG FÖR ATT DU SKA FORTSÄTTA PÅ DET SPÅRET DU ÄR NU. DU ÄR SOM EN BLIND HUND I ETT MÖRKT RUM.


DU HAR UNDERKASTAT DIG SAMHÄLLET SOM POLITIKERNA, BANKERNA OCH MEDIA HJÄLP TILL ATT SKAPA. TRODDE DU ATT SLAVERIET FAKTIST DÖTT UT? DÅ ÄR DU PRECIS LIKA BLIND SOM DE FLESTA ANDRA PÅ DENNA PLANET. PRECIS SOM MEDIA FÅTT DIG ATT TRO ATT DET SKA VARA. SLAVERIET TOG ALDRIG SLUT. DE TOG DET BARA TILL EN NY NIVÅ. IDAG PÅGÅR VÄRLDENS STÖRSTA SLAVERI. INPRIGMERAT I VARENDA SAMHÄLLE. OCH DU ÄR EN AV DEM.


VARFÖR ÄR VÄRLDEN SÅHÄR DÅ?


NU VET DU ATT PENGAR ÄR VAD ALLT ÄR UPPBYGGT PÅ. DE SÄTTER DIG I SKULD. OCH ALLT DU HAR I TANKARNA ÄR ATT BETALA AV SKULDEN. HUR GÖR DU DET? JO DU ARBETAR. DU ARBETAR FÖR ATT HA ETT HEM. KUNNA BETALA MATEN DU HAR PÅ TALRIKEN. DET ÄR DESIGNAT SÅHÄR. VAD GÖR DU EFTER ARBETET? SOVER? MATAS MED MER BULLSHIT FRÅN MEDIA VIA TEVEN? SEN BÖRJAR DAGEN OM. ETT ANNAT ORD FÖR DENNA DESIGN ÄR KONTROLL.


VILKA VINNER PÅ DETTA SLAVISKA SAMHÄLLE? INTE ÄR DET DU. DET ÄR BANKERNA. DE GÅR MED VINST HELA TIDEN. DE STÖRSTA MEST MAKTFULLA MÄNNISKORNA I VÄRLDEN LEVER ÖVER LAGARNA. DE FÖRSTÅR DETTA SYSTEM. MEN HAR SATT OSS I BLINDO FÖR ATT FÅ DIG FORTSÄTTA DETTA DESTRUKTIVA LEVNADSSÄTT. PÅ GRUND AV PENGAR.


OCH ALLT HANDLAR OM VINST. DETTA ÄR ALLTID I RULLNING. VET DU ENS VART SKATTEN DU BETALAR GÅR NÅGONSTANS? SKULLE INTE TRO DET VA.


OCH ALLT DETTA PÅGÅR, I EN BLIND VÄRLD, DÄR MÄNNISKOR LIDER, BARN DÖR AV SVÄLT, MÄNNISKOR LEVER PÅ GATAN. MEN VISSTE DU ATT ALLA DE DÄR RESURSERNA EGENTLIGEN RÄCKER OCH BLIR ÖVER TILL ALLA MÄNISKOR I HELA VÄRLDEN.


MEN VI LIDER. ALLT PÅ GRUND AV PENGAR, MAKT OCH KONTROLL.


ALLT FÖR ATT VI EN DAG SKA BE OM ATT FÅ ETT MIKROCHIP IN I VÅR KROPP PÅ GRUND AV RÄDSLA. DÄR SÄTTS ALLA PENGAR. DÄR ÄR VI TOTALT KONTROLLERADE. DÄR ÄR VI INTE MER FRIA ÄN EN GULDFISK I EN SKÅL, STÄNDIGT ÖVERVAKADE. GÖR VI MINSTA LILLA FEL, KOMMER MIKROCHIPET STÄNGAS AV, OCH DU KOMMER INTE KUNNA GÖRA NÅGONTING.


DET ÄR DAGS ATT VAKNA NU.

//TOVE


Ändringar

Det kommer ske lite ändringar här. Eftersom ni inte verkar kunna vakna ur eran slummer.


VAKNA!

Halla. Jag forstor inte att ni inte ens verkar bry er kara lasare? Kollar ni pa Zeitgeist eller? Forstor ni vad som haller pa att handa eller? Var frihet ar redan borta, men ingen verkar se det. Kom igen nu, Se DEN NU! Ni maste forsta att det ar sa har det ar! FATTA! VAKNA! Vi ar ju for tusan slavar.

----> http://www.thezeitgeistmovement.se/ <---- En bra hemsida som kanske kan oppna era ogon o se att det varld vi lever i ar en logn. Det ar pa svenska.

 Hur kan ni inte ha en asikt om detta?

Vad ska vi gora at detta mina vanner?


---> http://www.thezeitgeistmovement.se/node/342/ <--- Om The venus project.

Det ar allt detta jag har forsokt forklara for er.
Lar er tanka sjalva for tusan!!!!

Nu ska jag ut a ata, det ar sa varmt har sa jag blir tokig. Sen ska jag ga till min bar a halsa pa mina vanner, men sen blir det nog till att sova tidigt. Vill oxa meddela er att jag ar rod som en ros i andsiktet. Simmade i poolen lite for lange I guess.

Jag vill ha era kommentarer om The zeitgeist, sa se den, finns pa youtube a gar att ladda ned, tror aven den finns pa hemsidan. Vad tror ni?

Zeitgeist

Jag lagger harmed in en del ur dokumentaren Zeitgeist. Jag la in swesub sa se den. Ni maste veta detta.


En liten uppdatering

Da var man har. Landet ingenstans.
Allt ar over forvantan. Mysigt hotell. Sa skont att ta hand om sig sjalv sa har. Jag har legat i poolen hela dagen idag. Ar brand.

Igar sprang jag runt och halsade pa alla vanner. Shit vad chockade de va nar de fick syn pa mig. Tog sakert fyra sekunder for vissa att koppla vem jag var. Och ganska manga kommentarer att mina bobbies krymt en aning. Haha.
Ikvall ska jag ut, det ar ju fredag. Efter helgen blir det lungt nagra dagar med hardtraning inraknat. Har for ovrigt redan hittat plejs att bo efter denna vecka.

Shit vad jag saknat alla!

Det roliga ar nar man ar har sa forsvinner varlden dar hemma en aning. Sa mycket att ta in har, nya problem, nya upplevelser. Men verkligheten springer val ifatt en snart antar jag.
Vill att alla mina vanner ska komma hit! Efter den har forsta veckan dara, nu tar jag hand om mig sjalv. Nyttigt.

PUSS O KRAM PA ER ALLA

Jag hade seriöst inte hört om detta...

..Jag trodde först att han skämtade min vän, men detta skulle mycket väl kunna vara sant.

Svininfluensan. Vad var det egentligen? Det gick ett litet tyst rykte om att de människor som tog vaccinet (jag är en av dem), fick ett litet microchip insprutat på samma gång. Utan vår vetskap. Jag är seriöst rädd. Nu skulle de kunna analysera varenda rörelse jag gör här på jorden.

Jag är rädd för att det skulle kunna vara sant. Det är inte direkt så att vi får reda på saker och ting från regeringen (jag ogillar dem). Läs här snälla -->här<-- .

Och snälla. Tänk.

Tove känner sig hemma i sina naglar nu

Sådär. Nu har jag vant mig vid mina naglar. Nu kan jag göra nästan allt som jag brukar utan problem. Dessutom är de fina att titta på, och Tove är till råga på allt lite stolt över dem, tänka sig huh.
Tack angelique (jag menar det denna gången).


Tove reser imorgon, här kommer bevismaterialet:


bevis 1: flygbiljett

bevis 2: Det där är mitt handbagage...

bild3: En fullsmockad väska.

Appropå bild 2, jag hoppas ni fattar att det var ett skämt för att freaka er out. Mitt handbagage består av en överfull stor väska med dator och kamera på sisådär 15kilo bara den...
Den där turkosa väskan hittade jag när jag rensade ur min garderob idag. Den sprang jag runt med när jag var yngre och jag tyckte att jag var ascool. Asgarva nu allesammans, det gjorde morsan och jag också.

I vilket fall RHODOS NÄSTA! Planet lämnar land 15.50 imorgon. Good bye suuckers!
(jag har en tur-retur biljett, så om jag kommer hem igen om en vecka hoppas jag att jag är välkommen tillbaka).

Tove pratar gåtfullt

Ibland kan man få reda på saker, läsa för mycket in i det, och börja undra om någon har ljugit för en i ett halvår. I så fall är jag grundlurad. Jag mår illa av det. Fy tusan alltså!

Det får mig att aldrig någonsin villja säga något annat än sanningen what so ever For ever. Ingen ska känna sig grundlurad. FY TUSAN jag mår illa!
Jag är tom på ord. . .

Jag är så glad att jag kunde säga till nån idag, att jag litar på den personen. Det kändes bra.

Synd att jag åker imorgon people. Suprise.

Fattar inte att grannarna är sånna högljudda jäklar...

.. och det är inte bara de under mig här, utan barnen står precis i detta nu ute på gården och SKRIKER. Det är inga ord heller utan låter mer som:

"AAAGGGGGG"
"KAAAAAAAAA"
"UUGJKJJJHIUJUHYGF"

Nått sånt. Fatta att vakna till det varenda morgon. Dessutom är det ju pratklara barn, alltså de är ju gamla nog att snacka, men tydligen så väljer de bebisspråket ändå.

Aja, nu ska jag packa. Jag har resfeber. Berättar mer sen.
PUSS

Full rulle idag

Åkt till Enhörna, fått naglar fixade, badat, åkt in till stan, kollat resor på ticket, hjälpt Angelica att välja glasögon (Med lite undermedveten inspiration från mig hade hon nu bestämt sig för att det var dags för det), kollat skor, hjälpt Angelica att välja ut en asgrym klocka (ingen inspiration från mig där inte), fikat, Träffat Fia, promenerat hem... Shiese.. Nu är jag trött.

 Inte hittade jag några lockande resor till rhodos heller. För högt pris på dem. Så än är jag hemma, men vem har bråttom?

JAG BJUDER PÅ EN BILD.


min skrivbords nuvarande bakgrund.

Jag har skaffat mig glasögon nu.

Nu har jag fått mina glasögon. Tack alla som hjälpte mig att välja. Detta är numero 1 av alla de ni fick rösta på för ett tag sen.

Ser ni hur stora mina ögon ser ut i dem? kommer ta ett tag att vänja sig vid dem.


Så här fina har mina naglar aldrig vart förr.De är så långa och jag är så ovan att jag har problem att torka mig när jag går på toaletten. Att ta ut linserna var knappast ett drömsenario, var tvungen att fila ned ena tumnageln några millimeter för att få ut linserna ur ögonen.
Tack Angelica.

Hur bär ni er åt när ni petar er i näsan med dessa brudar? Några tips?

De sista orden from my boss...

..Till mig alltså. Jag har ju som sagt nu slutat arbeta och ska fly landet. Min chef var nog glad. Undrar vad hon säger om mig nu när jag slutat? (Hon har en (o)vana att snacka BULL om alla som sagt upp sig nämligen, utom angelica förståss ;), ).

Jag vet att jag inte vart hennes favorit bland de anställda, (vilket är ömsesidigt, speciellt om man kallar personalen inkompitent). Men en kram, eller ett tack (eller en check på några tusen som tack för slitet) hade jag väl ändå kunna förvänta mig?  Nejdå, Jag bjöd visserligen inte på fika (bullar betyder tydligen mycket), och hennes ord hade väl inte direkt vart värt det minsta för min del, men att vräka ur sig sista dagen att man ska städa bilen efter jobbet, vilket jag inte hade tid med eftersom jag hade planer efter jobbet, jag förstår inte hur man tänker riktigt.

Så detta var sista meningen alltså: "Den där kaffe fläcken på sätet vet jag inte hur ni ska få bort, ni får väl ta något medel och skrubba med en svamp.." Berömda ord.

Tack för att jag fick chansen att arbeta för "inkompetent AB", som du ju kallar företaget. Tips, i framtiden behöver du ha mer struktur, och du kanske skulle ta att inse att det finns en anledning till att fyra personer slutat på sådan kort tid. Var mer rädd om personalen, och lär dig lyssna till vad de försöker säga, för jag kan inte direkt säga att du lyssnat på varningstecknerna från oss.


Nu, friheeet!

Ett och ett halft års arbete...

...resulterade i en rosé vinflaska.Värt det? Nja..


Att bära gult kan ibland förvandlas till en skräckupplevelse
Har Tove pojkvän?

Fem frågor till Tove:

"Har du pojkvän"  Nej jag har inte pojkvän.
"Har du pojkvän"  Nej jag har inte pojkvän.
"Har du pojkvän"  Nej jag har inte pojkvän.
"Har du pojkvän"  Nej jag har inte pojkvän.
"Har du pojkvän"  Nej jag har inte pojkvän.

Så har vi rett ut detta nu? Tove dejtar, hon är ärlig mot alla hon känner för det sista hon vill är att någon ska bli sårad. Och hon har ingen fast relation för tillfället.

Men en stor fråga kvarstår, vart, vem, hur och när kom någon och sa att jag har pojkvän? Kan denne någon träda fram, och kan jag få reda på vem denne hemlighetsfulle pojkvän är, för jag skulle då gärna villja träffa honom.

Kan ni säga "vad tusan gjorde jag igår"

Jag pratade med Manda, hon var tydligen ganska bakis hon också. Men knappst inte lika mycket som mig. Jag har faktist inte kunnat röra mig över huvudtaget. Jag har bara kräks och kräkts. Det var inte alls mysigt, men väl förtjänat. Denna baksmälla kom i närkant med den jag hade valborg 2008.
Nu har jag dock lyckats behålla lite mat och vatten nere, så nu mår jag bättre.

Men för tusan, jag ska aldrig dricka igen. Det är sådana här stunder man funderar på att seriöst bli nykterist.
Jag hade iaf kul här hemma innan vi gick ut, sen är det bara svart.

Ps. Det förra inlägget skrev jag på fyllan mitt i natten, det står att jag skulle bjuda på en bild, men det gjorde jag ju inte, haha. Det gör jag inte nu heller.

Puss kamrater.

Tre saker som är bra med fylla

1. Du minns inte vad som hände.

2. Du finner människor mer attraktiva.

3. Den människan du gör bort dig inför är troligtvis lika full som du och minns lika lite som du imorgon.

En fråga till er vänner, vad tusan gjorde jag inatt? Det är svart en stund. Föresten, vill inte veta. Jag bjuder på en bild isället.


En dag mot friheten

Imorgon (fredag) är sista dagen jag jobbar på det där skitet som jag arbetat på, på tok för länge nu. 

Den som inte förtjänar bullar ska för tusan inte få några heller. Därav, no fika.

Efter imorgon är jag fri som fågeln! Förstår niiiii hur glad jag är? Var en kund idag som påminnde mig om att jag faktist är helt fri efter imorgon. Jag kan göra vad tusan jag vill! Jag bryter mig fri från alla mönster som jag skapat och vem vet vad Gud har planerat för mig. Det är bara Han som vet. Jag vet inte mycket förutom att total frihet IS THE SHIT!

Avundsjuka?

Imorgon blir det dessutom middag och utgång i här i stan. Det kommer att spåra, och jag hoppas verkligen att folk slopar bilen och åker komunalt om ni förstår vad jag menar.

Se you tomorrow people. ROCK ON!

Ursäkta att jag svär men. . .

..Vem i HELVETE bryr sig?Som vanligt ska media klandra ner på, skylla på, förstöra för familjen...
Är dom dumma i huvet eller? Vem vill över huvud taget läsa den här skiten? Detta rör mig inte i ryggen. Han avgick. Vad bra då. Försök inte förstora upp saker och ting. Så han köpte sex av nån. So what? Han avgick ju. Jag skiter i det.

Det bör vara ett fritt samhälle där ingen människa bestämmer vad som är rätt och fel. En ny revolution och libertarianismen segrar.

Jag skällde ut min morsa som köpte tidningen, det var inte okej! Någon annan som blir arg på gårdagens rubrik? (Eller alla rubriker den här skitsmörjan matar oss med?)

Det var en fin helg

Gymmande: Fyra timmar.
Fylla: En kväll.
Baksmälla: Ingenting.
Sova: Lite för mycket.
Dansande: Bara lite på bordet på cp.
Äta middag med mormor o morfar: Check.
Sex: Vad är det?
Rockande: 24timmar om dygnet.
Soffsittande och datoranvändande: För mycket.
Soltimmar: Alldeles för lite.

Tre Bilder från utgången.


ös.


hej.

Fernet inte alltid gott.

Konsten att inte bli bakis

Trötthet, huvudvärk, illamående, vätsebrist... Allt detta och lite till får man stå ut med om man druckit för mycket öl en kväll. Att stoppa huvudet i toaletten stupe kvarten är inte alltid så kul. Hjärnan stänger ned sina funktioner, man kan inte ens räkna ut ett enkelt tal som 1+1, det enda som ekar i huvudet är OUT OF FUNKTION. Man förlorar en hel dag då man bara kan ligga i sidoläge i sängen och stirra rakt fram ut i tomma intet.

Jag brukar använda några knep för att slippa bli bakis (eftersom jag blir bakis på ungjefär två öl, haha jätte kul), brukar inte alltid funka och har man kommit över en gräns så går det ändå inte att undvika en baksmälla (en gräns som jag försöker undvika dock).
Att dricka ren vodka med lime eller annat utan sockertillsatser hela kvällen brukar funka fint. Att äta bananer (Kom ihåg att endast äta KRAV bananer så slipper någon oskyldig sköldpadda dö för att du ska slippa baksmälla) har jag hört ska återställa vitaminbalansen, och även tomater. Jag brukar öven försöka vara uppe och vaken länge, av någon anledning brukar det funka att inte vara för full när man går och lägger sig.

Öl, vin och wiskey rekomenderas inte, och blanda dem inte under kvällen heller, då brukar det bli en lång söndag.
Anledningen till att jag skrev detta inlägg är för att jag har en vän som aldrig någonsin blivit bakis. Och jag skulle kunna ägna resten av mitt liv ungjefär för att ta reda på varför han inte blir det. Då ska tilläggas att han inte direkt dricker med måtta. Inte ens en gnutta huvudvärk får han. Vad är detta för fenomen egentligen? Någon som har en medicinsk förklaring för detta?

Man har ju hört om sådana som inte kan bli magsjuka pga någon gen de har haft turen att få. Men att inte bli bakis? Omänskligt?

Har googlat lite på det dessutom. Läs lite -->HÄR<--.
Blev dock inte klokare på det. Dock stod det något intressant om ämnet ADH som hjärnan slutar producera när man dricker alkohol. Vilket gör att man blir bakis. Mitt förslag är att du inte har det ämnet i kroppen. :P  


Snyggaste. Valborg 09.

Johnossi

Igår innan jag lite random påtänkt gick ut till cp med Sara ( :D ) spanade jag på internet om Johnossi möjligtvis spelade i sverige någon gång innan jag flyger iväg härifrån. Jag kollade inte så noga, och dessutom hittade jag inget fören i september.

När jag sedan är ute skriver Angelique (läs Kerstin) ett meddelande till min mobil att Johnossi spelar i sverige 14e juli på Mosebacke. (Hon hade ingen aning om att jag vart inne och spanat innan jag gått hemifrån). Tyckte detta var skoj alltså! Law of attraction är i högform här verkar det som. 

Alla som vill med är välkomna.

Biljetter kosstar 275kr. Konserten börjar 20.00. :D Rock on!

Nu ska jag till mormor o morfar och grilla.


Kan någon förklara detta?

För någon vecka sedan tänkte jag helt random på en kille som gick i vår grundskola. Han bara råkade ploppa upp i huvet några sekunder. Det sista jag tänkte innan jag slutade tänka på honom var, "jahopp nu lär jag springa på honom snart". Han var en kille som jag inte ens kände.

Tror ni inte att jag några dagar senare ser honom när jag ska över ett övergångsställe? Det är nästan komiskt.
Men inte nog med det. Nästa dag sprang jag på honom på exakt samma ställe. OCH senare den dagen är jag ute och springer på en random skogsväg här nära där jag bor. Vem tror ni jag springer på om inte han! Den gånger kollade vi på varandra och såg vad vi tänkte. "Du IGEN?".

Detta är ändå nån som jag inte sett på... Vem vet hur länge. Som jag aldrig känt och aldrig umgåtts med. Tycker det var lite smått komiskt.

Ciao.

Tove är en besatt träningsnarkoman

Jag har senaste tiden vart lite smått besatt av att gymma och (jag skäms över att säga det) men jag är fullt medveten om allt som jag äter.

Om jag äter en onyttig smörgås på morgonen till exempel, eller lite chips en kväll, då måste jag gymma eller springa så fort jag har chansen. Det är viktigt att bli av med kalorierna.

Det har dessutom blitt resultat av det hela. Jag kan stå i en kvart och beundra min rygg i spegeln (jag är extra besatt av rygg musklerna). Jag älskar att ha muskler att beundra och att se riktigt vältränad ut där.
Jag har även förlorat ett antal kilo. Jag vägde mig nämligen här om dagen för första gången detta året tror jag. (På en våg på gymmet, så jag får väl lita på vad den säger).

Idag gick jag till gymmet sedan pumpade jag i två timmar innan jag vandrade hem. Det var riktigt skönt, och den där sköna känslan sitter i nu också.

Ja, jag är lite besatt.


hah... blixt rakt i fejan. Ser ni mina svällande muskler?

Idag har jag piercat mig

Idag har jag gjort nå galet!

Piercat mig i ena örat och min bobie! Det gjorde asont.
Min morsa trodde mig inte när jag sa det. Hon ville ha bevis. Vilket hon inte fick. Det får inte ni heller. Ni får bara lita på mitt ord. Nu ska jag sova.

God natt.

PS. ni är varsegoda för infot.

Fina bilder på spindelväv


Ser ni vad jag ser på denna bild? Ett monster.

Fakta om spindelväv:
spindelväv är mycket tåligt. faktiskt tåligare än stål i förhållande till sin tjocklek och vikt.En vetenskaplig studie fick fram att spindelväv klarar 1500 MPa, det vill säga 1500N/kvadratmeter. Ett standardtåg väger 2000000 kg. om det åker i 100km/h och bromsas in på tre minuter så är kraften totalt 300 000N. detta skulle kräva 200 kvadratmeter spindelväv. 

Så då vet ni. Spindelväv kan stoppa ett skenande tåg. Coolt huh?  

Bli hundra 118 100

Jahopp. Jag har fortfarande fyra dagars gratis användning av 118100 tjänsten. Fråga på nu allesammans. VAAAAD SOM HELST! Ingen fråga är för dum.

Jag skickade precis en:
Hur får man jobb på 118100?
SVAR: OM DU ÄR INTRESSERAD AV ATT JOBBA FÖR 118100 ÄR DET LÄTTAST ATT SKICKA ETT MAIL TILL
REKRYTERING@118100.COM OM DU VILL HJÄLPA OSS ATT SVARA PÅ FRÅGOR VIA SMS KAN DU OCKSÅ GÖRA DET VIA VÅR HEMSIDA WWW.118100.SE/SPA LYCKA TILL!

Nu går jag in där.

Kom på en fråga nu! vi MÅSTE BOMBARDERA DEM med frågor.

Bilderna från afrika får jag aldrig nog av.


Detta har jag funderat på...

På RIX FM säger de att denna låt är gjord av Westlife. Jag har den dock på min Mp3, där är artisten Daughtry. Jag brukar även lyssna på den på Spotify, även där är det Daughtry som framför den. Kollade även upp Westlife på Spotify, och där var den också!
Så länge inte mina öron misstar sig så är det Chris Daughtry som sjunger, INTE Westlife. (Jag är lite smått besatt av Chris Daughtry). Vad tror ni? Har jag fel, eller har Rix Fm fel? För ingen verkar kunna bestämma sig för vilka som framför låten. Eller är det helt enkelt så att det är två olika versioner?
Jag blir förvirrad.


Westlife?


Daughtry?

Djuret uppenbarat

Tre gissade. Bara en hade rätt.
TADAAA. En applåd till Jennie. Det är en TUPP! Men en halv applåd till er som gissade på höna. :D

Stilig huh?


Tre viktiga hörnstenar i livet.

1. Var alltid medveten om att du förtjänar det du vill ha mest av allt. Låt ingenting rubba den tron du har gentemot vad du förtjänar. Låt ingen levande varelse säga vad du inte förtjänar. Du ska veta att du är värd guld och gröna skogar om det är det du önskar mest av allt.

2. Var alltid tacksam. Vilken situation du än befinner dig i, känn tacksamhet. Du kanske har gråtit och skrikigt över någonting. Bra. Var tacksam att du fick vara med om den upplevelsen, det gjorde dig till den du är idag. Du är aldrig densamme från en dag till en annan (även om du tror det), upplevelserna igår gjorde dig starkare idag. Var tacksam över det.

3. Se alltid ljust på alla situationer. Har du svårt att se ljust på omgivningen om du befinner dig i en liten mindre ansträngd situation? Säg bara till dig själv "för tusan, det här klarar jag, det ordnar sig". Det brukar jag intala mig. Då brukar lösningen alltid komma fram på något sätt. Att vara negativ inställd lönar sig aldrig.

Är det en nyhet för er? Tänk efter, du kommer att må så mycket bättre i psyket om du börjar känna tacksamhet. Det kan jag garantera. Om du blir medveten om att du förtjänar det du vill ha, vad kommer då att stoppa dig? Se lite mer positivt på tillvaron, då kommer du att få ut så mycket mer av varje situation.


En glad fjäril poserade för mig.


Tove behöver hjälp av alla er proffs

Alla som läser detta, jag behöver er hjälp. Jag har nu fem par glasögon här hemma som jag ska välja mellan. Som sedan ska bli miiin.
Jag vill se lite smart ut, utan att folk skrattar åt mig. Så jag lägger ut dem här, så får ni säga vilken ni tycker bäst om. JAG BEHÖVER ALLAS HJÄLP! Det är svårt. Har två favoriter men säger inte vilka. hehe.
Här kommer dem.

(Ber om ursäkt, nyduschad å allmänt ofixad)

NR1.
NR2
NR3.
NR4.


NR5.


Jag förstår om alla ser likadana ut i era ögon men de är faktist olika. FÖRSÖK välja ett par som ni tycker passar mig bäst.
Ciao.

Toves hejdåpartaj fredagen den 16e och lite info

Troligast är att jag åker från landet söndagen den 18e, blir då borta på obestämd tid. Första anhalten blir Rhodos (såklart). I oktober lär jag flyga vidare, vart vet jag inte ännu. Jag får se vart de andra resgalna typerna åker, sen är det bara att hänga på. Kanske kommer hem några veckor i oktober för att hälsa på här hemma (men bara kanske). Får se hur det blir med det.

I vilket fall som helst så har jag fått nog av sverige nu och ska nu ned på stan för ett besök hos optikern (Tove ska skaffa glasögon). Idag blir det dock bara att titta på min syn sen får jag se om man kan få ta hem ett par "prov glasögon" och testa lite. SKOJ! :D.
Efter det ska jag förbi och kolla resor.

Fredagen den 16e ska jag försöka dra ihop något. Säkert lite middag med utgång. HÅLL DEN DAGEN FRI! Mer info kommer.
C U ALL.


Ursäkta alla dessa hästbilder men var tvungen att visa en bild på lille Solo. Seriöst busigaste lille krabat jag stött på.

Charles Haanel

"The solar plexus* is the point at which the part meets with the whole, where the finite becomes infinite, where the uncreate becomes create, the universal becomes individualized, the invisible becomes visible. It is the point at which lif appears and there is no limit to the amount of life an individual from this solar centre".
Charles Haanel.

*Solar plexus sitter i hjärnan.

Fråga Tove, hon har svaret.

Tove har hela SJU dagars GRATIS användning av 118 100. (För att jag använt tjänsten ganska flitigt antar jag). Så nu tycker jag att vi ska överösa dem med knasiga frågor!

SE SÅ! Sätt igång. Fråga mig vad som helst! Jag skickar iväg frågan, och publicerar svaret här i bloggen sen. KOM IGEN. INGEN FRÅGA ÄR FÖR DUM! Vad undrar ni? Om Elvis lever? Varför himlen är blå? Om Jesus var svart eller vit? Fråga på!


Varför blir maskrosen såhär när den vissnar?

Tidningen Slitz ringde och ville att jag skulle vika ut mig. . . ???

Ja de gjorde.. nästan det. Så här gick samtalet:

Slitz: "Jag ringer från tidningen Slitz. Är det här Tove Bergman?"
Tove: "Ja".
Slitz: "Stämmer det att du har vart med och tävlat på Slitz hemsida?"
Tove: "Ööööh, vad? Slitz?"
Slitz: "Ja Tidningen Slitz".
Tove: "Är du tokig? Ööööh NEJ"!
Slitz: "Öööh. Okej. Då måste jag kommit fel".
Tove: "Ja". . .

Hur mångar Tove Bergman med mitt telefonnummer finns det där ute egentligen?
Jag blir faktist lite orolig. Är det någon där ute som har nakenbilder på mig eller? Usch och fy jag skulle frågat lite mer och se vad det handlade om.
MEN VIKTIGT FÖR ER ALLA ATT VETA: JAG SKULLE ALDRIG NÅGONSIN VIKA UT MIG I EN ÄCKLIG GUBBTIDNING DÄR FOLK SITTER OCH TILLFREDSSTÄLLER SIG SJÄLVA NÄR DE TITTAR PÅ MIG. USCH!


Ärenden. .

Nu har jag ungjefär sisådär femhundra ärenden att springa på stan, sedan gymma, och efter det ska jag fixa bilderna från helgen och hämta ut kläder som jag beställt och sedan betala en tröja jag vann på tradera. . . Full rulle.
Palla.

Se you later aligator.

Gissa djuret?


Vad är detta?

Tove blev hemsökt i helgen

Hejsan alla glada läsare. I helgen befann jag mig som sagt i Enköping och pysslade med travhästar :DDD.

Jag har väl berättat att det spökar i deras hus? Jag har inte direkt märkt något av det. Kanske något skumt en eller två gånger som man bara sådär viftat bort med att det finns en naturlig förklaring. Trots att jag är helt säker på att det finns en "andra sidan" så brukar jag vifta bort sådana upplevelser med attd et finns en naturlig förklaring.  

Men någon gång ska väl vara den första att märka av det kanske. Denna helg var jag nämligen tvungen att sova i ett annat rum än jag brukar, det gjorde att jag funderade på om spökerna skulle hälsa på mig denna helg. . .

Jag är precis på gränsen från att sova och vakna. Jag kan inte riktigt avgöra om jag sover eller är vaken. Men jag är fullt medveten vem jag är och vart jag är och mina ögon är öppna. Då tycker jag att någon knackar på dörren. :O. Trodde ni det var slut där? Lyssna på det här. Sedan inser jag att det inte är dörren det knackar på, det är min säng, detta övergår i ett högljutt bankande. Efter det så trycks jag ned i sängen och kan inte röra mig. Sedan tycker jag att sängen skakar.
Det var ganska freaky alltså. Speciellt så kändes det att jag blev nedtryckt och fasthållen så verkligt.
Resten skulle kunna vart en dröm eller verklighet, har ingen aning.  

Jag vet inte vad jag ska tro. Var det bara en dröm kanske? Skumt det där när man är medveten men ändå inte vet riktigt vad som händer. Vad tror ni? Har ni blivit besökta av "ande världen"? 


Fin hästmule.

Ursäkta min dåliga uppdatering...

Jag är för tillfället ganska stressad. Jobbar på ett företag som jag bara vill ifrån. Två veckor till känns OLIDLIGT. Tillbringar eftermiddagarna på gymmet. Planerar utlandsvistelsen för fullt och fixar och donar inför det. Försöker träffa mina vänner så gott det går. Men jag håller på att bli stress skadad. Till råga på allt har jag ångest i hela kroppen, antagligen för att allt känns så olidligt för tillfället.

Men å andra sidan, när de där två veckorna gått, så kan jag känna på friheten igen, då bär det av mot nya vyer. UNDERBART!

I helgen kanske jag befinner mig i Enköping igen och andas lite frisk luft. Får se om jag kommer iväg efter jobbet imorgon.

Så ursäkta att jag inte är på hugget med skojiga inlägg för tillfället. Så går det när livet är en aning kaos-igt.
Puss på er.

RSS 2.0