Hattrick

Apropå länken nedan. I den lilla pratbubblan är en liten grön rand. Där är länken. Klicka där för att rösta!

Bad karma

Tove: Kerstin, tänk på din karma.
Kerstin: Jag råkade döda en fluga igår. Jag satt i bilen och såg en liten fluga flyga vettskrämd omkring runt mig så jag öppnade fönstret så att den skulle få flyga ut och den satte sig på kanten. Men den vågade inte flyga ut så jag skulle hjälpa den, så jag petade lite på den, men då råkade den dö.
Tove: Stackars flugan. Men den kanske inte var rädd för att flyga ut den kanske satt där och gled med solbrillorna på och spanade på brudar vid bilfönster.
Kerstin: Ja. Och den var nog inte vettskrämd på mig heller, den vara reaggade till min musik.

Denna konversation skrattade vi åt gaaanska läänge. Alltså en utdragen konversation om en liten fluga. Kan man säga att vi är ganska trötta och lättroade på jobbet?

Hur gammal är jag?

På jobbet.

Mangs: Tove, hur gammal är du?
Tove: 21 år gammal (stolt leende).
Mangs: Okej... Då är jag... 22!
Tove: ?vad?
Mangs: Jag var tvungen att kolla hur gammal jag var. Jag glömde.


Du bär på en skatt.

Vet ni vad.
Kom precis på en sak.

Har ni någonsin vandrat omkring med en känsla i kroppen så länge att du inte förstår varför den är där? Du har gjort allt för att känslan ska försvinna men det bara vill sig inte. Den ligger där i ditt undermedvetna varenda sekund, och bevakar dig genom dina dagar.

Det kan vara rädsla, kärlek, lycka ...medmera.

Vi tar kärlek som ett exempel (eftersom alla älskar kärlek, söker kärlek och känner kärlek).
Jag har kommit fram till att den ligger där i kroppen för att den väntar på att få komma ut. Och när du kommer fram till "målet", då tiodubblas känslan och du vet att du var värd resan som tog dig dit.
Ja det måste vara så.

För känslorna är en skatt. Ta vara på dem.


Fia och Tove boxades för glatta livet

Min nya hobby som sagt. Har tyvärr inga bilder att visa er. Skulle nog se skumt ut att plocka fram en kamera under träningspasset dont you think?

Nej så istället så berättar jag för er att vi har boxats och sparkats och tryckt ned varandra (ordagrant tryckt ned varandra). 
Vi e bah bäst. =)

God natt alla kära läsare.
Jag bjuder på en bild av något slag. .


Fia å jag i oskräpa.

HATTRICK

Jag tävlar om 100 000 kr. Så om ni klickar på länken och röstar på mig så vore jag mycket tacksam. (Behöver bara tio röster för att ha chans att vinna). Så era röster gör ganska mycket.

Går på en sekund att rösta så DO IT NUU!!
Klicka här:


Dansa

God morgon.


Tänk in på djupet brudar

"Det gör mig ont att se kvinnor låta sig förnedras genom att motta den sortens futtiga bevis på uppmärksamhet som männen betygar dem i tron att det är manligt, när dessa i själva verket förstärker sin egen överlägsenhet på detta kränkande vis".

Mary Wollstonecraft
Den första feministen.


Lite ringrostig på kol

Tove målar. Eller försöker. Införskaffade mig kolkritor här om dagen. Och nu har jag satt igång. Har älskat att måla med kolkritor sedan jag var ett litet flickebarn. Vet inte varför jag tycker om kolkritor så mycket, antar att det är för att det man målar inte behöver vara så fokuserat och stilla. Man kan bara klottra och det ser fortfarande bra ut.

Var nog på grund av dessa kolkritor jag fick högsta betyg i Bild på gymnasiet. (Det pluss en massa, massa smöör). Annars så vet jag inte varför alltså...

Jag bjuder på två bilder jag målade. (Skratta inte! Det blir bättre snart, är lite ringrostig för tillfället bara).
Okej jag är lite blyg när det gäller att visa vad jag åstakommit. Men strunt samma då. Här kommer de:


Betyg i toasters? =P

A walk to remember

Någon annan som tycker om den filmen? LÄTT på min topplista bland kärleksfilmer. Det finns få sådana filmer som får en att känna som man gör när man ser den.

Jag är en sån crybaby när det kommer till filmer alltså. Jag ser upp till Jamie (tjejen i filmen). Hon bryr sig inte om vad folk tänker om henne utan kör sitt eget rejs med ett högre syfte än sig själv.

(Son Fia skulle säga: Fyra av fem toasters).
Se den.A walk to remember.

Jag och Fia såg för övrigt Benjamin Buttons otroliga liv igår. Fy tusan jag grät. Inte så mycket action i den men den var fin utan det.

Snygg eller smart?

För en tid sedan gjorde en undersökning i sverige. Frågan var: Vad skulle du välja att vara, snygg eller smart?

Tydligen valde flertalet svenskar att vara smarta. (Chockerande jag vet).

Enligt min egna bedömning så är alla som väljer SMART, redan smarta. Medans de som väljer att vara SNYGGA, inte alls är smarta (kanske inte snygga heller?). Det smarta människorna förstår att man inte vinner något på att bara vara snygg, men däremot kommer man mycket långt om man "bara" är smart.

Det smarta valet är alltså att välja SMART.

Vilket väljer ni?


Välkommen Tove

Nuså. Fick så mycket i hjärnan och hjärtat att villja skriva om här i bloggen så tyckte det var dags att ändra den lite mer till min stil, så att jag kan trivas med att skriva ned allt här som finns inuti mitt huvud.

Så välkommen tillbaka Tove. Tack.
Å välkomna tillbaka alla kära läsare.


Snygga skor på en gatumusikant.


Tove håller magi i sin hand

Igår efter att ha kommit hem från jobbet funderade jag på en låt. Den bara kom till mitt huvud sådr som det gör ibland. Jag mindes varken texten eller musiken. Men jag funderade på vad namnet på den där låten var. Det enda minnet jag hade av låten var att Mangs hade den på sin skiva i gymnasiet.

Tänkte inte närmare på det utan gick till gymmet och funderade inte mer på låten fören kvällen. Då kom den till mig igen. Var dock för trött för att försöka tänka ut en mening eller liknande på google eller youtube, så jag somnade.

Imorse när jag vandrade till jobbet hade jag inte en tanke på den här låten. Men plötsligt så är svaret där framför mig. I form av en bil som backar ut precis en meter framför mig. Registrerings nummret lyder nämligen "JCB". Det är då det slår mig. Låten heter The JCB song.

Förundrad, glad och tacksam vandrar jag vidare till jobbet.


Boxnings handsken var det som saknades

Jag känner mig som en helt ny människa. Fy tusan vad kul det var att boxas idag. Det var lite som att hitta hem. En sport jag garanterat kommer att ta verje tillfälle jag kan att göra. (:
Det ska meddelas att jag inte klarar av att skriva på tangenterna, inte bre en smörgås och inte borsta tänderna. Jag är slut körd. (Världens bästa känsla för övrigt).

Tack Fia för idag. Och tack för att du pucha mig "over the edge". (hon skrek på mig att springa för livet och grejor). Tio pluss till dig.

Nu kan jag inte skriva mer.
Natti

Tove letar nytt namn

Som ni alla vet har jag aldrig direkt haft något skojigt, coolt smeknamn. Hjälp mig hitta något ballt namn!?
Haha.

Vad sägs om Roxie?

=P

ciao


Gissa djuret.


Ni har ingen aning...

Ni har ingen aning om hur glad jag är. (:
Vi alla borde le lite mer.

Keep smiling, keep shining. (:

I be back later. ciao


Fotboll, gula kort och filosofi

Dimitri kollar på fotboll, och jag läser om filosofi, (kan någon svara på frågan "Kan mängden av alla mängder som inte inkluderar sig själva inkludera sig själv?) 

Dimitri tror att jag lyssnar på honom när han pratar om fotbollsspelare och gula kort, men jag bara låtsas. Jag fattar ingenting.

Igår blidde det utgång för hela slanten, till en reggie bar, det var nice att gunga med musiken istället för att rocknroll ösa, eller skaka rumpa.

Idag har jag ätit en halv pizza. Det var nice, en tallrik med fett, så här i efterhand blir jag äcklad av tanken.

Ciao.

Vilket land kommer talibaner från?Mangs: Vilket land kommer talibaner ifrån?
Tove: Vet inte.
Mangs: Tänkte för irakier kommer från irak, turker från turkiet, greker från grekland, talibaner från...?
Tove: ...talibanland?
Mangs: Turbaner då?
Tove: Det är en huvudbonad...
Mangs: Aha.

(okej jag la till det sista där).


Ooooh det var svårt att ta sig upp...

Denna morgon var en sådan där morgon när man iiiiinte ville ta sig upp ur sängen. Jobbigaste steget var att ta det första stegen ur sängen. Hade gjort mycket, mycket för att få ligga kvar där hela dagen.

Ha en bra dag allesamans. :)
Love and peace

(:

Think good thoughts.
Speak good words.
Take good actions.

love and peace/ tove

Vilka färger har man att måla ägg med?

Mangs och Tove för ett samtal, för ett tag sen.

Mangs: Vilka färger använder man att måla ägg med?
Tove: Eeeeeh... Rosa, gul, blå...
Mangs: Vilken SORTS färg. (färgkritor, målarfärg?).
Tove: Ups.


Det är jag och bröderna i bakgrunden. (:


1 April, en dag av skämt.

Idag har jag haft pms. Vart lite nedstämd, irriterad och trött som ett djur hela dagen. Men på första april ska det tydligen skämtas och skojas hela långa dagen. Bästa skämtet idag, som jag dock inte gick på:

"Rockgruppen Europe har köpt upp Rockklassiker som numera heter Europe klassiker och spelar 57 minuter musik nonstop istället för 56 minuter med llite mer Europe låtar".

Grattis till er som gick på den. Och grattis till er (inklusive mig själv), som tänkte efter en extra gång och kom fram till att det ju är Första april.

Har ni blitt lurade idag?


RSS 2.0