Föreställ er Toves förvåning när pinnen började åla sig framåt

Tove är på väg till gymmet. Med musik i lurarna vandrar hon raskt framåt. På vägen framför hennes fötter ligger en gulbrun pinne. Föreställ er Toves förvåning när pinnen börjar åla sig i riktning mot skogen. I chock skuttar Tove mot andra sidan gångvägen. Någon sekunds betraktande av varelsen inser hon att det inte är någon jätte gigantisk tusenfoting utan bara en helt ofarlig liten kopparorm.

Tove är fachinerad av ormar och inte alls rädd för dem. De är vackra varelser som är dömda att för evigt kräla fram på marken.


Ormen och den förbjudna frukten. . . fint huh?

Varför finns jag?

Har ni någonsin kommit till den punkt i ert huvud där du är totalt missförstådd och där du frågar dig själv varför du är av den här världen? Varför finns du till? Den delen av hjärnan som längtar till något större. . .

Du kanske inte är totalt missnöjd med ditt liv, men det finns saker i det som gör det outhärdligt att stå ut. Människorna runt omkring dig kan inte fylla upp dina behov. Bara du kan. Men du vet inte hur det ska kunna gå till. Människor förstår dig inte. Hur väl du än försöker. Det är som om allt går åt samma håll och du kan inte stoppa det. Du gör om dina misstag om och om igen. Du får inget stopp på tristessen i ditt liv. Det finns inte längre något spontant. Runt omkring dig vandrar alla åt samma välplanerade håll. Alla dessa omständiga människor. Människan har glömt bort sitt eget värde och tror att för att kunna leva måste man leva ett organiserat liv, utan mening, Utan frihet. Människan måste lida. Annars mor hon inte bra.

Utan frihet tänker jag inte finnas till. Synd bara att ingen verkar förstå innebörden i det viktiga ordet.
Varför kan ingen förstå vad jag försöker säga?

Det finns bara en utväg från lidandet.
Glöm aldrig bort ditt eget värde.


Den där morsan alltså...

..Jag och min kära moder hade ett litet tjaffs här idag. (Hon går mig faktist på nerverna mest hela tiden nu för tiden, tror det är dags att flyga ur boet för gott snart).

Det var en liten grej. Sedan urartade det en aning. Hon klagade på min attityd. Men det hon inte verkar förstå (som jag försöker förklara för henne ofta) är att jag beter mig precis som hon gör mot mig. Min reaktion gentemot henne är en reflektion av hennes eget humör.

Guu jag inser att jag är väldigt lik min morsa på många plan. Något jag verkligen strävat efter att inte bli. (Missförstå mig rätt alltså, jag älskar min kära mor men att få alla de irriterande sidorna är inte så kul).

Jaja. God natt eller nått.

Toves ständiga jakt efter respekt

En sak har jag funderat på.
Eftersom min eviga längtan och sökan är efter att få total respekt och förståelse från andra människor, vad skulle då hända om jag hittade en person som har mer respekt och förståelse än mig själv? Då skulle jag börja underskatta mig själv och villja bli en bättre person än jag är idag.

Vi vet väl alla att vi människor inte är perfekta. (Kan någon förklara för mig betydelsen av det ordet?) Jag har till exempel inte total respekt mot andra människor. Jag respekterar inte människor som inte förtjänar att få den. Däremot försöker jag att vara nollstäld mot alla individer från början. Inga fördommar. Jag har svårt att dömma människor.
Men jag går emot mig själv ibland. Speciellt när jag ser saker som gör mig förbannad. Då går jag emot mig själv och blir arg på hur respektlösa andra människor beter sig.

I vilket fall som helst. Om man träffar en person som är bättre på alla dessa plan än vad jag själv är, då måste jag inte - då vill jag sträva efter att bli en bättre människa.

Jag tycker det är en ganska bra strävan.

Här jag bjuder på när Knutte träffade en random kossa.


Men vart är huvudet?


Tove bakade en kladdkaka...

...Vi vet väl alla att Tove inte är så bra på att baka. Så här gick det:


Kladda lite (Kaffet ni ser på bilden har jag INTE använt i kladdkakan, bara så vi har den saken förstådd).


Saltströaren är större än äggklockan.

I ugnen aningen för länge. . .

Krispigt. . .

Kladdkakan vart knappast värd att bli kallad "kladdig", så jag säger att det blev en helt vanlig chockladkaka. Som jag inte kunde äta. Åt upp smeten sedan fick min kära mor äta upp resten. (Allt är som det brukar alltså).

Den här bloggen reflekterar mitt humör för stunden

jag skäms för att den här bloggen har blivit en krigszon mellan alla mina personligeheter, den är deprimerande, precis som jag är.

Jag tror att nästa inlägg får ta å bli gladare annars kan jag lika gärna lägga ner. .

Midsommar blidde då en flopp...

Vill bara meddela alla hur floppig denna midsommar verkar bli. Ingen har visat intresse att dansa kring stången som jag pratat om såå länge att jag vill göra. Ingen har erbjudigt sig att bjuda på sill och nubbe. Ingen har ens visat intresse för en normal midsommar med glass och jordgubbar med mig!
Alla verkar fira på sitt eget håll, och jobbar och jag är inte bjuden någonstans (okej, Fia bjöd med mig ut imorgon kväll. Det är jag iaf glad för, men nu snackar jag midsommarstången).

Är det NÅGON SOM HAR EN PLATS ÖVER PÅ MIDSOMMAR? RUNT STÅNGEN? SMÅ GRODORNA? Nååågon som jag glömt att fråga?

(Har jag seriöst vart så deppad och arg senaste tiden att ingen vill fira med mig?)
Jag får väl åka till Åloppe då. :)

Är lite smått bedrövad att jag inte får fira den midsommar jag önskade. . . :'(


Scott Stapp

En kompis la ut denna på facebook. Tycker om Scott Stapp. Före detta sångare i Qreed. Så fin låt. Lyssna.


Villinte

Tove är deppad.
Kan ingen ringa mig imorgon och bara berätta hur mycket ni älskar mig och prata glada minnen. Som gamla goda tiden. Fast jag är inte så rolig att prata med just nu.

Har jag berättat att min chef ska döpa om företaget till Inkompetenta Idioter?

Ta mig till psyket och låt mig bli ompysslad innan jag får ett nervsammanbrott.


Idag skällde jag på min chef. . .

Idag var en sådan där dag när man har lust att strypa någon. (Ursäkta att jag pratar mycket om arbetet, men jag står inte ut att hålla skiten inne, och det är sanningen som kommer ut).

Vår sista (fjärde i antalet) kund skulle vi vara hemma hos klockan tre. När vi var hos vår tredje kund var klockan halv tolv. Där skulle vi vara i två timmar. Vilket betydde att vi skulle vara klara klockan halv två. Vilket ger oss en och en halv timme i dö tid innan vi fick gå in till sista kunden.
Detta trotts att jag frågat chefen igår om tiderna stämde så att det inte skulle bli precis så här. Tydligen hade hon fel när hon sa att det stämde.

Jag var så arg så jag frågade lite snällt om hon inte kunde ringa kunden och fråga om vi fick gå in i huset tidigare. Hon försökte (credit för det ska du väl ha) men det fick vi inte.
Jag förklarade då att nästa gång det skulle bli "dötid" mellan kunderna så får hon gärna säga till innan så att vi som arbetar antingen får börja senare på morgonen eller att hon stoppar in någon annan kund mellan. För det är baske mig inge kul att sitta och glo i en och en halv timme (obetalt) när man kunde gjort något annat vettigt den tiden. Jag var faktist förbannad.

Chefen (inte helt oväntat), skyllde då ifrån sig, på Emilie och Nina. Som har slutat (undrar varför?). Detta trotts att jag frågat henne om tiderna stämde. Bevisen är mot dig chefen.

Så där satt vi. OBETALT ska tilläggas igen.
Det var inte alls kul.


Men vad ska man säga. Vi hade iaf tur med vädret.

Får psykbryt på arbetet.

Igår morse.
På väg till jobbet. Jag går alltid. Tar ca 15 minuter. Två minuter kvar till jobbet ringer chefen. Detta är en stund jag ogärna svarar på hennes samtal eftersom jag vill ha de där 15 minuterna för mig själv. Dom är viktiga för mig. Så jag svarar inte.
På kontoret några få minuter senare ringer jag upp chefen. Då visar det sig att en kund ställt in och att vi bara har en kund för dagen. Där ska vi vara klockan elva. När hon säger detta är jag alltså redan på kontoret redo att börja arbeta, och klockan är halv åtta!

Chefen försvarar sig med: "men jag försökte ju ringa dig förut"... DAAAAAAAAAH??? Skulle jag vänt och gått hem igen när jag var två minuter från jobbet? TRÖTT JAG BLIR PÅ DEN HÄR SKITEN!

Kan man säga att man får psykbryt på detta arbete? Att man stått ut så länge som man gjort är en gåta alltså. TACK Gode GUD för att jag slutar inom en månad!

SVARAR NI ALLTID NÄR CHEFEN RINGER?

Har Tove nämnt att hon hårdtränar?

Idag var jag och Fia på step pass på gymmet.

Jag kände mig som en yr höna hela passet. Fattade nada.
Så fort vi kom in i salen så var det bara pang på rödbetan. Inga vänlighetsfraser, ingenting. Nej då, det var bara att börja göra som instruktören. Gå lite upp och ned, snurra lite, hoppa lite. I varje hopp över brädan gjorde jag ett lite "wioo" ljud.
Jobbigt men skönt.

Hårdpumpning för Tove. Imorgon blir det kanske spinning.


Smooties är bra när man tränat.

Midsommarmidsommarmidsommarmidsommar...

Vad tusan ska man göra på midsommar gott folk?
Jag menar vad ska ni göra? Och varför har jag knappt fått några förslag på vad man/ni ska göra? TELL ME!

Jag ville ju så gärna fira med alla mina vänner, dansa runt midsommarstången hela dagen, äta glass och jordgubbar... KAN INGEN HÖRA MIN ÖNSKAN OCH FÅ DEN GÅ I UPPFYLLELSE? Jag är nästan frustrerad för att ingen har planerat in något riktigt stort. För det är ju därför jag är hemma i midsommar. Kom igen nu gott folk. Jag håller ögonen öppna efter upplevelser iaf!!!!

Det blidde bara jag och Kajsa som gick ut igår.

Det är sanneligen ett helt arbete att få ihop hela gänget må jag säga. Haha.
Men jag och Kajsa har det så bra när vi är ute själva, så jag klagar inte.

Igår råkade jag dessutom träffa en vän från grundskolan. Jag och Kajsa satt och pratade i godan ro om vårt utseende. Hur vi ser oss själva och så vidare.

Tove: Jag ser inte mig själv som värsta snygga människan. Jag ser mig själv som helt okej, men inte världens snyggaste.
I nästa ögonblick kommer Min gamla klasskompis fram och sätter sig brevid oss.
Klasskamrat (helt ovetande vad vi pratar om): Tove, du har blivigt så jäkla vacker!

Jag och Kajsa såg på varandra och skrattade inombords.
Vidare pratade vi på med varandra, om pojkvänner och så vidare. Då kommer det fram att han gick i typ fyran när han förlorade oskulden, eller nått sånt. Jag förklarar även att jag inte direkt haft något längre seriöst förhållande i mitt liv.

Före detta klasskompis: Aja, men du behöver ingen pojkvän, du lär ju inte ha några problem att få ligg i alla fall.
Tove: Ehm.... Alltså.... Ingen kommentar.

Det var kul att träffa snubben. Tyvärr glömde jag sätta i minneskortet i kameran igår. Så det blidde inga bilder.


Förvara inte bananer i kylskåpet

När jag kommer hem till Fia (som ju flyttat precis), ser jag att hon förvarar två bananer i kylskåpet. De börjar få en lustig brun färg. Så jag frågar henne varför tusan hon förvarar bananer i kylen. Jag har själv gjort det en gång, och jag gör aldrig om det. För det första blir de lite hårda och konstiga, för det andra får de en lustig färg och blir förstörda. Nej, bananer ska förvaras i RUMSTEMPERATUR. Då blir de mognast och godast. (KRAV bananer är ju det enda bananer jag äter ska jag be att få påminna om).

Fia tycker inte att det är någe konstigt att förvara dem i kylen så det var inget mer med det.
Så här såg de ut på morgonen nästa dag:


Vad var det jag sa igen? Fia skruvade ned temperaturen i kylskåpet efter detta.


Tove erkänner att hon tjuvkikade lite på bröllopet

Jag blev till och med lite rörd. De såg ju så kära ut när de tittade på varandra. Fast jag tyckte att Victoria skulle gråtit lite mer, men hon är väl upplärd att inte visa så mycket känslor. Hela spektaklet i helhet var väldigt fint. Fast jag tyckte det saknades lite. Till exempel fick man inte se några egna löften, ingen speciell utvald kärleks dikt eller del av bibeln läste de upp (mina öron hörde det inte i alla fall), och inte heller fick vi se någon TUNGKYSS!
De började inte ens hångla i vagnen. Nej det var lite stelt. Men ändå rörande, som alltid i sånna sammanhang.

Jag måste lämna en kommentar angående hennes super fina klänning också. Den var perfekt. Hade förväntat mig lite mer avancerad, men sedan insåg jag att Victoria väl inte är så komplicerad som person. Hon är väl lite platt. Så klänningen passade henne.

Fint var det.
Fast enligt min åsikt kunde de ha åkt till Afrika och gift sig för sina egna pengar. (Som någon sa).

Aaa. Tove är svartsjuk. Den som ändå vore prinssesa.


Ja jag lånade bilder från aftonbladet.

Jag måste också lägga ut en bild från ett annat bröllop. Nämligen prinssesan Marys. Det följde jag på teve för några år sedan. Jag minns att jag älskade hennes klänning så mycket.Vilken klänning var finast? Victorias, eller Marys?
Jag tycker nog fortfarande Marys.


Hjärnspöken

Jag har varenda gång jag vart sådär förälskad i någon, fått sånna där hjärnspöken. Satt här och funderade på dem just percis nu för jag läste en kärleks historia på nätet. De har säkerligen förstört mycket för mig i mina så kallade förhållanden.

Man kan inte ha kärlek och vara olyckligt kär på samma gång. Så om du går runt och är olycklig trots att du precis i detta nu dejtar den där killen du gillar, släpp alla hjärnspöken, tro inte bara utan var helt säker på att det kommer att funka mellan er, om det är det du vill.

Som jag, när jag verkligen gillar någon, då går jag omkring och får sånna där "å nej, nu hörde han inte av sig idag för han var säkert ute och raggade på andra tjejer för jag var inte vad han sökte", gissa vad, han kommer tillslut att vara det.

Så, just go with it, njut av varje sekund, och se bara framåt och se bara det som är bra mellan er.

Så strunta i att vara olycklig när du kan vara så lycklig!
Ville bara säga det.Ja jag ritade den själv. . .
En applåd för teckningen tycker jag att jag förtjänar.

Jahopp då försöker man en en gång få ihop gänget...

... För en ute kväll...


Så många fick man med ut på sin födelsedag. Det var skojigt må jag säga. Men är det inte några som saknas?


Smulan

Jag bjuder på denna bild på världens gnälligaste Smulan. :)


Dagens goda gärning

Tove vandrar med rask takt hemåt från jobbet. Ju fortare hon kommer hem desto bättre. Då hon tar den lilla genvägen genom skogsbrynet ser hon något skimmra till på stigen. När Tove paserar detta som glimmar ser hon att det är en skalbagge som hamnat på ryggen och är hjälplös att ta sig upp. Tove vandrar vidare ett steg. Sedan vänder hon sig om. Hon har inte hjärta att lämna den sådär hjälplös. Så hon tar en kvist från marken och puttar den upp på fötter.
Skalbaggen traskar tacksamt vidare.

Dagens goda gärning eller vad?


Som om tio tunga stenar föll från mina axlar

Mitt psyke har inte direkt vart på topp de senaste dagarna. Jag har funderat ut olika sätt att knivhugga folk och vart allmänt psykotisk, ungjefär. deprimerad och irriterad. Inte den bästa kompisen direkt. Har inte ens PMS. Men som Angelica sa: Du har pms tre veckor i månaden, och den fjärde är du pratglad. Haha. (Händer bara vissa månader, oftast inte). I vilket fall som helst...

...Idag sa jag upp mig från mitt jobb. Det var så skönt och kändes som om det verkligen var så det skulle vara. Nu känner jag mig redan på topp. Redan fri. Fasten jag ska jobba en månad till framåt. Det är bara att räkna ner lixom.
Sen drar jag från sverige ett tag. Har sparat en hel del pengar så jag kan vara borta hela vintern om jag vill. Känns som Halleluja kören sjunger här ovanför mitt huvud just nu.

Underbart.

Å grattis Emelie som jobbar sista dagen imorgon.
Jag är den sista "original anställda" att gå, du lämnar mig all alone.

Ibland blir något jobbigt något komiskt

Jag råkade för ungjefär två månader sedan betala en faktura två gånger om. Jag tänkte såklart att företaget skulle betala tillbaka den helt automatiskt inom en månad. Det gjorde dom inte.

Jag skickade då ett ganska argt mail till dem. (Tove agerade missnöjd kund). De svarade inte. Jag lät en extra vecka gå, trött som man var.
Fortfarande utan svar funderade jag på vad jag skulle göra härnest. Jag tänkte att jag får väl ringa, men det tar så mycket energi så det fick bli min sista utväg. Jag bestämde mig. Jag spammar dem med mitt mejl. Så jag satte igång. Åtta mejl fick jag iväg. Sen gav jag mig.

Nästa dag förväntade jag mig svar från dem. Och där var det. Åtta svar. Dom spammade mig tillbaka de rackarna!

Idag såg jag att pengarna var tillbaka på kontot, och allt är frid och fröjd.
Man tackar och bockar lixom.

Jag bjuder på en random bild på en random bebis.


Sova, det är skönt det.Nu ska Tove göra det samma.


KattfotonHelgen i stallet

Klicka på de små bilderna för att förstora dem.


Tömkörning med ettåring.


En av bebisarna testar sina fyra ben i hagen.

  


Tjockis på väg upp. :)


   


Betäckning.

  
Lascaux

Så varvat med körning av hästar och tömkörning av ettåringarna har man ätit, bajsat, mockat skit, och pysslat i stallet. (Tove har haft sin kamera i högsta hugg vid flera tillfällen, tyvärr lyckades hon ju inte få någon bra bild på sin förvuxna bebis Onkel. När Tove kom ner till hagen hann hon ta två bilder på långt avstånd innan åskan dånade och regnet öste ner, vilket ledde till att Tove lubbade det fortaste hon kunde tillbaka till stallet för att rädda sig själv och kameran *haha*).

Riktigt trevlig helg. Vill inte tillbaka till jobbet imorgon ska jag be att få tala om . . .


Tove åker med 17.00 tåget

Tove kommer att åka hemifrån ett litet tag. Kommer hem någon gång i helgen. Kommer att visa er bilder i helgen dårå. Tror inte jag kommer att blogga nått fören jag kommer hem. Tar nog inte ens med mig datorn. Men jag ska till landet och andas frisk luft. Det ska bli skönt.

Ta hand er allesammans. :D


Tove avundsjuk på Sweden rock folket

Kollar på bilder på aftonbladet från Sweden rock. Jag får en stor klump i magen alltså. Vill SÅÅÅÅ gärna vara där! Synd att ingen ville/kunde hänga på. Inget ställe jag vill vara på ensam direkt.

Jag är i alla fall så avundsjuk, faktist på gränsen till svartsjuk (jag önskar alltså att alla där får det aptrist och att alla banden suger, bara för att jag missar det roliga).
Usch.


Grattis lille bror till studenten

Idag tog min lilla brorsa studenten. Minns ju när han var så där liten som på plakatet här uppe på bilden. Men nu tog han allstå studenten.
Efter flaket och allt så var det smörgåstårta och kaffe hemma hos oss. Brorsan och hans vänner satt i soffan och drack öl och shottade Jägermeister. Sedan blidde det utgång för hela slanten.
Blev också sugen på att ta studenten igen. Kul det var!

Grattis bror.

ps. bilderna tagna med min nya kamera. Håller fortfarande på att lära in mig i hur den fungerar. Men lite bra blidde de väl?

Filmen 'Knowing' höll inte måttet alltså...

Häromdagen började jag titta på filmen "Knowing". Jag var helt inne i den, men var tvungen att avbryta mitt i den eftersom jag skulle iväg. Vilket ledde till att jag var ganska frustrerad över att inte få se klart den.

När jag kom tillbaka hem nästa dag slängde jag mig framför datan för att få se slutet på filmen. Men ack vilken besvikelse det skulle bli. Ni som inte vill veta slutet på filmen kan sluta läsa nu.
Filmen handlar om att huvudrollen Nicolas Cage listar ut siffer koder på ett papper som legat i en tids kapsel under jorden i femtio år. Dessa siffror visar datum, dödstal och plats på olika katastrofer. (Vilket lät ganska intressant, tills halva filmen gått). Det sista datumen på pappret visar när jorden skulle gå under. Något som han inte kunde stoppa. Sedan kommer typ några utomjordiska människor och hämtar hans barn och några andra barn för att de ska få "börja om på nytt" någon annanstans. Sedan går jorden under och filmen slutar... 

Dåligt, dåligt dåligt!!!!!! Mycket besviken på den där dåliga filmen alltså. Sätt för tusan inte in några utomjordiska människor i slutet på en annars hyffsad film. DÅLIGT!

Detta ledde dessutom till att jag drömde att jorden skulle gå under och att jag såg den göra det. Kul. Inte.
Skriv gärna en glad kommentar så att jag får tankarna på något annat. ;)
puss på er.

Läs detta och avgör själva.

Jag och Oskar bråkar om vem som har rätt. Jag vill gärna att ni kära läsare ska tycka som jag i detta.

I den här reklamen (som jag har visat förut) och här kommer den igen:

Oskar säger nämligen att han säger "what are you sinking about", alltså exakt samma som personen som Maydayar honom, fast med lite brytning dårå. Även Oskars kompis Johan höll med honom. Jag blev faktist ganska irriterad för jag var helt säker på att de inte sa det. Jag satte tjugo spänn på det!  
Jag lyssnade flera gånger för att försöka få klarhet i detta. Men nej. Mina öron hör fortfarande "What are you sinGing about", (med lite extra tryck på G:et där).

Är det bara mina öron som är psykade eller säger de faktist (mot alla odds) "Sinking"?

Kan ALLA läsare svara på detta! Snälla! Ni kan vara anonyma om ni vill alltså. men berätta, VAD HÖR NI?


Dina handlingar påverkar andra människor och slår tillbaka mot dig själv

Det människor bör veta, men många inte ens verkar förstå (har jag märkt), är att när dina känslor tar över dig, påverkar det dina handlingar. Om du har mycket negativa tankar och känslor påverkar det garanterat dina handlingar till det mer negativa. Det i sin tur gör att du får en mer negativ syn på saker och ting och får svårt att uppskatta det som är bra i ditt liv. Det i sin tur (domino effekt eller spegel effekten), Gör att människor runt omkring dig påverkas negativt, och resultaten av dina egna handlingar gentemot dem slår tillbaka mot dig själv. Detta kan rent utav av leda till att människor tar avstånd och slutar bry sig.

Så nu tycker jag att vi alla ska börja tänka positivt!

"What goes around comes around".


Kärlek är bra.

Sådär, då har Filosofina vart lagom djup idag. Godnatt alla glada.

ps. Tack Kajsa för en mysig helg. :)


Kajsa har skaffat bebis

När jag kom hem till Kajsa i lördags möttes jag av denna lille krabat:Tove har blitt moster.


Marknad o fylla
något band spelar.en pose på toaletten.


cider.
en riktig godbit där bakom mig.


Apropå olyckan

Läser om gårdagens bil olycka i nykvarn, som säkert inte undgått någon vid det här laget, på länstidningens hemsida. Man känner sånt stort medlidande när det händer så nära, och när det är bekanta inblandade. 

Nu när jag läser vad som står på länstidningens hemsida blir jag faktist ganska upprörd av alla dessa kommentarer från vuxna människor som direkt skjuter all sin ilska mot bilföraren, eftersom han var rattfull. Kommentarer som går att läsa är t.ex. 
 "...Vård under slutna former under lång tid samt samhällstjänst vid akutintaget på sjukhuset kanske gör framtiden säkrare föt rattfyllerister har en tendens att fortsätta sin verksamhet för de är ju odödliga när de är fulla".
 "Jag hoppas föraren får långt straff helst livstid".
"Oj hur kunde du på fyllan och ta dessa ungdomar in till deras död.Vad jag vi sörjer dessa ungdomar..du får ta ditt straff.."

Jag vill bara meddela alla människor därute hur förbannad och ledsen jag blir över dessa människor som bara måste ha någon att lägga all skuld på! Om du sätter dig i en bil, då är det på ditt eget ansvar om föraren är rattfull. Du väljer själv om du åkaer med. Du vet precis vad du ger dig in i, vi är alla medvetna om konsikvenserna och du ansvarar för ditt eget handlande. Varken sen du är rattfyllerist eller bara medpassagerare.

Missförstå mig rätt alltså, jag tycker att rattfylla är något utav det värsta man kan göra. Och jag kan inte förstå vad denna människa skulle göra bakom ratten. Men lika lite förstår jag passagerarna som faktist satte sig i bilen på egen villja.  

Så jag ber er alla, skyll inte ifrån er ilska på föraren när alla är ansvariga för sitt eget handlande! Ni vuxna människor borde skämmas. Han mår antagligen sämre nu än någon utav er kan föreställa sig.

Dock skänker jag några tankar och medlidande till alla inblandade.
RIP


Varenda gång man tar sig en powernap så ringer chefen

Varenda gång jag kommer hem från jobbet, och känner mig lite trött och slänger mig i sängen för en powernap. Då ringer chefen. Varenda gång. Det är inget skämt. Det har till och med gått så långt att jag innan jag somnar funderar "jahopp, undrar hur länge jag hinner sova denna gång innan chefen ringer".

Det lustiga är att hon aldrig ringer annars. Har hon någon sorts radar kanske? Börjar fundera på om hon spionerar på mig på något vis. "Nu sover Tove, dags att ringa".

Å andra sidan. Vill jag nu att hon ska ringa mig någon gång (om jag är för lat för att ringa själv), då är det ju bara att slänga sig i sängen och låtsas sova...

Men vart är ni?

Har en trogen läsare. Det är Kajsa. Det är även Kajsa och jag som har planer för helgen.

Jag undrar bara. Vart är alla mina andra vänner? VART HAR NI TAGIT VÄGEN? LEVER NI? VAD GÖR NI?

JAG SAAAAAAKNAR ER!
menmen... Det är inte förbjudet att ringa och fråga om jag vill göra nått spontant som att dansa på bil tak eller nått. Ring. skriv ett brev.

Puss.

Elitloppet i lördags
Camilla var också med.

Min kamera bestämde sig för att batterierna inte pallade att vara med längre innan jag hann ta några riktigt coola bilder på Elitlopps hästarna. Synd. Men men. Kul hade vi. :)

Slash å Fergie

Har blitt lite smått förälskad i denna låten.


Eurovishion måste nämnas

I lördags satt jag, Angelica och Kajsa fastklistrade framför Eurovishion. Det fanns faktist några bra låtar med där. Speciellt hejade jag på Tyskland och Turkiet. Som ju faktist råkade komma etta och tvåa.

Roligaste var ju när spanien sjöng och han snubben sprang upp på scenen. Minnesvärt må jag säga. Gu vad vi skrattade i soffan.

Dåligaste förlorarnas medalj ger jag till Sverige. Med tanke på att vi nu skulle "lägga ned skiten", för att vi inte kom till finalen. Men hörrni, det är ju inte världens undergång. Det händer ju inte fören 2012 och då har vi ju två chanser kvar att "vinna skiten" i alla fall.
Svenskar ska alltid vara så dåliga förlorare så fort det inte går som vi vill så r det ett "fiasko". Kanske skulle vi lägga ned fotbolls VM också då?

Här kommer iaf det vinnande bidraget:Och Turkiet:Och denna skratta vi åt. Lägg märke till att han sjunger " å var är vodkan".


Okej det var det. Vi vet ju vilken av dessa som Kajsa hejade på ;) ,men vilket land hejade ni andra på då?

Tydligen så sitter det i musiksmaken

Läste just på aftonbladet om DIOs sångare. Han begravdes idag. Då hade religiösa fanatiker gjort "upplopp" och sagt att han skulle hamna i helvetet! URSÄKTA?
Blir såååå förbannad på er alla som tror att "tron" sitter i musiksmaken. För det första ska man väl följa sitt hjärta? För det andra sitter inte religionen i någon sorts musikstil. En religion sitter i hjärtat, inte i vad man lyssnar eller spelar för musik. FÖR det tredje så är det väl ändå upp till GUD att dömma. INTE er!

Fy tusan! Jag blev så upprörd! Arg! Förbannad! Vad är det för fel på folk? Något måste ju gått fel i ert hjärta om ni tror att det är det Gud dömmer efter.

Missförstå mig rätt lixom, jag tror på GUD, jag har gått i kyrkan, jag är konfirmerad, jag har läst mestadels av bibeln (världens bästa bok föresten), och inte någonstans i allt det här har jag läst eller hört att GUD sitter i musiksmaken. GUD är ju kärlek, inte hat. Så är det då inte mer än rätt att ni alla bara håller era idiotiska tankar för er själva och lämnar det till Gud. Ni ska väl koncentrera er på kärlek inte hat!

Skärp er för tusan och låt familjen och fansen sörja i fred.

Jag skulle kunna babbla på om det här i timmar till, men för att inte gå över någon gräns så sätter jag punkt här och låter er alla grubbla över detta en stund.
ADJÖ!

(Ps, man behöver inte klä sig på ett speciellt sätt när man är kristen, många, många kristna är rockers, punkare, hipphoppare, trots att ni alla har en "speciell" bild på de kristna, som nu säkert blev värre med detta inlägg, vilket inte var meningen, för alla är inte sånna där idioter som de här uppe verkar vara). (Ds Ursäkta språket).

RSS 2.0