tove lägger ned

2010-10-08 @ 13:05:53
på grund av tråkiga händelser i mitt liv har jag härmed bestämt mig för att ta bort den här bloggen. Istället kommer en anonym blogg att startas.

Säg hej då till denna sida gott folk.
/Tove

Tove ber om ursakt

2010-08-06 @ 21:38:07
Ursakta min daliga uppdatering foks. Ursakta att jag inte visat nara foton eller nanting for er. Jag har vart upptagen pa annat hall.  Tove ar glad.

puuuuuuuuuss

imorgon eller sa borjar jag fota. har tagit sammanlagt tva bildr sen jag kom haha.

Plan three

2010-08-06 @ 21:35:44

Network 1976

2010-07-30 @ 23:50:35

Skrek ni?


Min roomie

2010-07-30 @ 23:28:39


Han bodde i mitt badrum. Men jag sa till den (jag kallar han väl arne) att "ja okej, vi kan väl samleva i denna världen". Sen diskuterade jag politik och filosofi, och Arne lyssnade till allt jag sa. Han hade dock inga bra svar på mina frågor.

Jag är lite schizo.

Peace

2010-07-30 @ 23:20:56

"WHEN THE POWER OF LOVE OVERCOMES THE LOVE OF POWER, THE WORLD WILL KNOW PEACE".
Sri chinmoy ghose


9/11 myth 1

2010-07-30 @ 23:10:01Ja jag är lite besatt. Men jag vill att ni ska öppna ögonen och se vad som pågår och hur lurade ni är!


Pengar makt idioti madness!

2010-07-30 @ 22:45:46

SKULLE VI KUNNA LEVA I ETT FRITT SAMHÄLLE?


KAN NI ÖVER HUVUD TAGET TÄNKA ER ETT SAMHÄLLE DÄR PENGAR ALDRIG VAR PÅTÄNKTA. DÄR LAGAR INTE EXISTERADE. DÄR ORDET SLAVERI ALDRIG VAR PÅKOMMET. DÄR MÄNNISKOR LEVER I HARMONI MED VARANDRA OCH MED NATUREN OCH GUD. DÄR MÄNNISKOR INTE VET VAD ORDET KRIG BETYDER, MEN VET VAD ORDET FRIHET INNEBÄR.


I PENGAR LIGGER DET SÅ MYCKET KONTROLL, MAKT, HAT OCH LIDANDE. DÄR ÄR GRUNDEN VAR VÅRT NUVARANDE SAMHÄLLE VILAR. DET ÄR HÖRNSTENARNA AV HELA SYSTEMET. OM NI KUNDE TÄNKA ER ATT PENGAR ALDRIG EXISTERAT, OM NI KAN FUNDERA ÖVER HUR SAMHÄLLET DÅ SKULLE VARA UPPBYGGT PÅ. KÄRLEK? FRIHET? DÅ SKULLE NI FÖRSTÅ.


I ERA TANKAR KAN NI INTE TÄNKA ER VÄRLDEN UTAN LAGAR. UTAV LAGARNA SKAPAS STRUKTUREN OCH ORDNINGEN RUNT OMKRING DIG. ELLER GÖR DEN DET? VAD SKAPAR DEN EGENTLIGEN? ILSKA? IRRITATION? ETT HÅL I VÅR TOTALA FRIHET. SANNINGEN ÄR ATT VI KAN ALDRIG UPPNÅ ETT TOTALT FRITT SAMHÄLLE MED LAGAR.


OM NI GÖR LITE FORSKNING, LÄR ER TÄNKA LITE MER OUTSIDE THE BOX, SLUTAR LYSSNA PÅ ALL BULLSHIT SOM MEDIA HÅLLER ER DISTRAHERADE MED. SÅ KOMMER NI ATT SE VAD SAMHÄLLET ALLTID HAR KÄMPAT FÖR ATT SKAPA. DET ÄR INTE FRIHET. DET ÄR INTE LYCKA. POLITIKERNA BRYR SIG INTE ENS OM DIG. DU ÄR BARA EN BRICKA I SPELET. DET SOM SKAPAS ÄR TOTAL KONTROLL ÖVER DIG. ÖVER DINA TANKAR. DE VILL ATT DU SKA LIDA. DE SÄTTER ÖGONBINDEL PÅ DIG FÖR ATT DU SKA FORTSÄTTA PÅ DET SPÅRET DU ÄR NU. DU ÄR SOM EN BLIND HUND I ETT MÖRKT RUM.


DU HAR UNDERKASTAT DIG SAMHÄLLET SOM POLITIKERNA, BANKERNA OCH MEDIA HJÄLP TILL ATT SKAPA. TRODDE DU ATT SLAVERIET FAKTIST DÖTT UT? DÅ ÄR DU PRECIS LIKA BLIND SOM DE FLESTA ANDRA PÅ DENNA PLANET. PRECIS SOM MEDIA FÅTT DIG ATT TRO ATT DET SKA VARA. SLAVERIET TOG ALDRIG SLUT. DE TOG DET BARA TILL EN NY NIVÅ. IDAG PÅGÅR VÄRLDENS STÖRSTA SLAVERI. INPRIGMERAT I VARENDA SAMHÄLLE. OCH DU ÄR EN AV DEM.


VARFÖR ÄR VÄRLDEN SÅHÄR DÅ?


NU VET DU ATT PENGAR ÄR VAD ALLT ÄR UPPBYGGT PÅ. DE SÄTTER DIG I SKULD. OCH ALLT DU HAR I TANKARNA ÄR ATT BETALA AV SKULDEN. HUR GÖR DU DET? JO DU ARBETAR. DU ARBETAR FÖR ATT HA ETT HEM. KUNNA BETALA MATEN DU HAR PÅ TALRIKEN. DET ÄR DESIGNAT SÅHÄR. VAD GÖR DU EFTER ARBETET? SOVER? MATAS MED MER BULLSHIT FRÅN MEDIA VIA TEVEN? SEN BÖRJAR DAGEN OM. ETT ANNAT ORD FÖR DENNA DESIGN ÄR KONTROLL.


VILKA VINNER PÅ DETTA SLAVISKA SAMHÄLLE? INTE ÄR DET DU. DET ÄR BANKERNA. DE GÅR MED VINST HELA TIDEN. DE STÖRSTA MEST MAKTFULLA MÄNNISKORNA I VÄRLDEN LEVER ÖVER LAGARNA. DE FÖRSTÅR DETTA SYSTEM. MEN HAR SATT OSS I BLINDO FÖR ATT FÅ DIG FORTSÄTTA DETTA DESTRUKTIVA LEVNADSSÄTT. PÅ GRUND AV PENGAR.


OCH ALLT HANDLAR OM VINST. DETTA ÄR ALLTID I RULLNING. VET DU ENS VART SKATTEN DU BETALAR GÅR NÅGONSTANS? SKULLE INTE TRO DET VA.


OCH ALLT DETTA PÅGÅR, I EN BLIND VÄRLD, DÄR MÄNNISKOR LIDER, BARN DÖR AV SVÄLT, MÄNNISKOR LEVER PÅ GATAN. MEN VISSTE DU ATT ALLA DE DÄR RESURSERNA EGENTLIGEN RÄCKER OCH BLIR ÖVER TILL ALLA MÄNISKOR I HELA VÄRLDEN.


MEN VI LIDER. ALLT PÅ GRUND AV PENGAR, MAKT OCH KONTROLL.


ALLT FÖR ATT VI EN DAG SKA BE OM ATT FÅ ETT MIKROCHIP IN I VÅR KROPP PÅ GRUND AV RÄDSLA. DÄR SÄTTS ALLA PENGAR. DÄR ÄR VI TOTALT KONTROLLERADE. DÄR ÄR VI INTE MER FRIA ÄN EN GULDFISK I EN SKÅL, STÄNDIGT ÖVERVAKADE. GÖR VI MINSTA LILLA FEL, KOMMER MIKROCHIPET STÄNGAS AV, OCH DU KOMMER INTE KUNNA GÖRA NÅGONTING.


DET ÄR DAGS ATT VAKNA NU.

//TOVE


Ändringar

2010-07-30 @ 22:26:53

Det kommer ske lite ändringar här. Eftersom ni inte verkar kunna vakna ur eran slummer.


VAKNA!

2010-07-27 @ 18:55:38
Halla. Jag forstor inte att ni inte ens verkar bry er kara lasare? Kollar ni pa Zeitgeist eller? Forstor ni vad som haller pa att handa eller? Var frihet ar redan borta, men ingen verkar se det. Kom igen nu, Se DEN NU! Ni maste forsta att det ar sa har det ar! FATTA! VAKNA! Vi ar ju for tusan slavar.

----> http://www.thezeitgeistmovement.se/ <---- En bra hemsida som kanske kan oppna era ogon o se att det varld vi lever i ar en logn. Det ar pa svenska.

 Hur kan ni inte ha en asikt om detta?

Vad ska vi gora at detta mina vanner?


---> http://www.thezeitgeistmovement.se/node/342/ <--- Om The venus project.

Det ar allt detta jag har forsokt forklara for er.
Lar er tanka sjalva for tusan!!!!

Nu ska jag ut a ata, det ar sa varmt har sa jag blir tokig. Sen ska jag ga till min bar a halsa pa mina vanner, men sen blir det nog till att sova tidigt. Vill oxa meddela er att jag ar rod som en ros i andsiktet. Simmade i poolen lite for lange I guess.

Jag vill ha era kommentarer om The zeitgeist, sa se den, finns pa youtube a gar att ladda ned, tror aven den finns pa hemsidan. Vad tror ni?

Zeitgeist

2010-07-26 @ 20:28:00

Jag lagger harmed in en del ur dokumentaren Zeitgeist. Jag la in swesub sa se den. Ni maste veta detta.


En liten uppdatering

2010-07-23 @ 19:21:10
Da var man har. Landet ingenstans.
Allt ar over forvantan. Mysigt hotell. Sa skont att ta hand om sig sjalv sa har. Jag har legat i poolen hela dagen idag. Ar brand.

Igar sprang jag runt och halsade pa alla vanner. Shit vad chockade de va nar de fick syn pa mig. Tog sakert fyra sekunder for vissa att koppla vem jag var. Och ganska manga kommentarer att mina bobbies krymt en aning. Haha.
Ikvall ska jag ut, det ar ju fredag. Efter helgen blir det lungt nagra dagar med hardtraning inraknat. Har for ovrigt redan hittat plejs att bo efter denna vecka.

Shit vad jag saknat alla!

Det roliga ar nar man ar har sa forsvinner varlden dar hemma en aning. Sa mycket att ta in har, nya problem, nya upplevelser. Men verkligheten springer val ifatt en snart antar jag.
Vill att alla mina vanner ska komma hit! Efter den har forsta veckan dara, nu tar jag hand om mig sjalv. Nyttigt.

PUSS O KRAM PA ER ALLA

Jag hade seriöst inte hört om detta...

2010-07-22 @ 09:33:19
..Jag trodde först att han skämtade min vän, men detta skulle mycket väl kunna vara sant.

Svininfluensan. Vad var det egentligen? Det gick ett litet tyst rykte om att de människor som tog vaccinet (jag är en av dem), fick ett litet microchip insprutat på samma gång. Utan vår vetskap. Jag är seriöst rädd. Nu skulle de kunna analysera varenda rörelse jag gör här på jorden.

Jag är rädd för att det skulle kunna vara sant. Det är inte direkt så att vi får reda på saker och ting från regeringen (jag ogillar dem). Läs här snälla -->här<-- .

Och snälla. Tänk.

Tove känner sig hemma i sina naglar nu

2010-07-21 @ 22:56:13
Sådär. Nu har jag vant mig vid mina naglar. Nu kan jag göra nästan allt som jag brukar utan problem. Dessutom är de fina att titta på, och Tove är till råga på allt lite stolt över dem, tänka sig huh.
Tack angelique (jag menar det denna gången).


Tove reser imorgon, här kommer bevismaterialet:

2010-07-21 @ 22:45:45

bevis 1: flygbiljett

bevis 2: Det där är mitt handbagage...

bild3: En fullsmockad väska.

Appropå bild 2, jag hoppas ni fattar att det var ett skämt för att freaka er out. Mitt handbagage består av en överfull stor väska med dator och kamera på sisådär 15kilo bara den...
Den där turkosa väskan hittade jag när jag rensade ur min garderob idag. Den sprang jag runt med när jag var yngre och jag tyckte att jag var ascool. Asgarva nu allesammans, det gjorde morsan och jag också.

I vilket fall RHODOS NÄSTA! Planet lämnar land 15.50 imorgon. Good bye suuckers!
(jag har en tur-retur biljett, så om jag kommer hem igen om en vecka hoppas jag att jag är välkommen tillbaka).

RSS 2.0