Pengar makt idioti madness!

SKULLE VI KUNNA LEVA I ETT FRITT SAMHÄLLE?


KAN NI ÖVER HUVUD TAGET TÄNKA ER ETT SAMHÄLLE DÄR PENGAR ALDRIG VAR PÅTÄNKTA. DÄR LAGAR INTE EXISTERADE. DÄR ORDET SLAVERI ALDRIG VAR PÅKOMMET. DÄR MÄNNISKOR LEVER I HARMONI MED VARANDRA OCH MED NATUREN OCH GUD. DÄR MÄNNISKOR INTE VET VAD ORDET KRIG BETYDER, MEN VET VAD ORDET FRIHET INNEBÄR.


I PENGAR LIGGER DET SÅ MYCKET KONTROLL, MAKT, HAT OCH LIDANDE. DÄR ÄR GRUNDEN VAR VÅRT NUVARANDE SAMHÄLLE VILAR. DET ÄR HÖRNSTENARNA AV HELA SYSTEMET. OM NI KUNDE TÄNKA ER ATT PENGAR ALDRIG EXISTERAT, OM NI KAN FUNDERA ÖVER HUR SAMHÄLLET DÅ SKULLE VARA UPPBYGGT PÅ. KÄRLEK? FRIHET? DÅ SKULLE NI FÖRSTÅ.


I ERA TANKAR KAN NI INTE TÄNKA ER VÄRLDEN UTAN LAGAR. UTAV LAGARNA SKAPAS STRUKTUREN OCH ORDNINGEN RUNT OMKRING DIG. ELLER GÖR DEN DET? VAD SKAPAR DEN EGENTLIGEN? ILSKA? IRRITATION? ETT HÅL I VÅR TOTALA FRIHET. SANNINGEN ÄR ATT VI KAN ALDRIG UPPNÅ ETT TOTALT FRITT SAMHÄLLE MED LAGAR.


OM NI GÖR LITE FORSKNING, LÄR ER TÄNKA LITE MER OUTSIDE THE BOX, SLUTAR LYSSNA PÅ ALL BULLSHIT SOM MEDIA HÅLLER ER DISTRAHERADE MED. SÅ KOMMER NI ATT SE VAD SAMHÄLLET ALLTID HAR KÄMPAT FÖR ATT SKAPA. DET ÄR INTE FRIHET. DET ÄR INTE LYCKA. POLITIKERNA BRYR SIG INTE ENS OM DIG. DU ÄR BARA EN BRICKA I SPELET. DET SOM SKAPAS ÄR TOTAL KONTROLL ÖVER DIG. ÖVER DINA TANKAR. DE VILL ATT DU SKA LIDA. DE SÄTTER ÖGONBINDEL PÅ DIG FÖR ATT DU SKA FORTSÄTTA PÅ DET SPÅRET DU ÄR NU. DU ÄR SOM EN BLIND HUND I ETT MÖRKT RUM.


DU HAR UNDERKASTAT DIG SAMHÄLLET SOM POLITIKERNA, BANKERNA OCH MEDIA HJÄLP TILL ATT SKAPA. TRODDE DU ATT SLAVERIET FAKTIST DÖTT UT? DÅ ÄR DU PRECIS LIKA BLIND SOM DE FLESTA ANDRA PÅ DENNA PLANET. PRECIS SOM MEDIA FÅTT DIG ATT TRO ATT DET SKA VARA. SLAVERIET TOG ALDRIG SLUT. DE TOG DET BARA TILL EN NY NIVÅ. IDAG PÅGÅR VÄRLDENS STÖRSTA SLAVERI. INPRIGMERAT I VARENDA SAMHÄLLE. OCH DU ÄR EN AV DEM.


VARFÖR ÄR VÄRLDEN SÅHÄR DÅ?


NU VET DU ATT PENGAR ÄR VAD ALLT ÄR UPPBYGGT PÅ. DE SÄTTER DIG I SKULD. OCH ALLT DU HAR I TANKARNA ÄR ATT BETALA AV SKULDEN. HUR GÖR DU DET? JO DU ARBETAR. DU ARBETAR FÖR ATT HA ETT HEM. KUNNA BETALA MATEN DU HAR PÅ TALRIKEN. DET ÄR DESIGNAT SÅHÄR. VAD GÖR DU EFTER ARBETET? SOVER? MATAS MED MER BULLSHIT FRÅN MEDIA VIA TEVEN? SEN BÖRJAR DAGEN OM. ETT ANNAT ORD FÖR DENNA DESIGN ÄR KONTROLL.


VILKA VINNER PÅ DETTA SLAVISKA SAMHÄLLE? INTE ÄR DET DU. DET ÄR BANKERNA. DE GÅR MED VINST HELA TIDEN. DE STÖRSTA MEST MAKTFULLA MÄNNISKORNA I VÄRLDEN LEVER ÖVER LAGARNA. DE FÖRSTÅR DETTA SYSTEM. MEN HAR SATT OSS I BLINDO FÖR ATT FÅ DIG FORTSÄTTA DETTA DESTRUKTIVA LEVNADSSÄTT. PÅ GRUND AV PENGAR.


OCH ALLT HANDLAR OM VINST. DETTA ÄR ALLTID I RULLNING. VET DU ENS VART SKATTEN DU BETALAR GÅR NÅGONSTANS? SKULLE INTE TRO DET VA.


OCH ALLT DETTA PÅGÅR, I EN BLIND VÄRLD, DÄR MÄNNISKOR LIDER, BARN DÖR AV SVÄLT, MÄNNISKOR LEVER PÅ GATAN. MEN VISSTE DU ATT ALLA DE DÄR RESURSERNA EGENTLIGEN RÄCKER OCH BLIR ÖVER TILL ALLA MÄNISKOR I HELA VÄRLDEN.


MEN VI LIDER. ALLT PÅ GRUND AV PENGAR, MAKT OCH KONTROLL.


ALLT FÖR ATT VI EN DAG SKA BE OM ATT FÅ ETT MIKROCHIP IN I VÅR KROPP PÅ GRUND AV RÄDSLA. DÄR SÄTTS ALLA PENGAR. DÄR ÄR VI TOTALT KONTROLLERADE. DÄR ÄR VI INTE MER FRIA ÄN EN GULDFISK I EN SKÅL, STÄNDIGT ÖVERVAKADE. GÖR VI MINSTA LILLA FEL, KOMMER MIKROCHIPET STÄNGAS AV, OCH DU KOMMER INTE KUNNA GÖRA NÅGONTING.


DET ÄR DAGS ATT VAKNA NU.

//TOVE


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0