Fundering

Jag är en ganska simpel människa. Jag pallar inte hålla på och bråka med folk i onödan. Jag kan vara skadeglad ibland, och jag kom fram till att det är mot de människor som inte ger mig samma behandling jag ger dem. Det blir lite en ond cirkel där. Mina vänner som ger tillbaka samma som jag ger dem, de hamnar istället före mig själv på listan, och de förtjänar det. Puss på er.
 Dit jag ville komma var i alla fall att jag vill ha raka rör. Om jag är fundersam vart jag har en person vill jag gärna veta. Men i det senaste fallet blev personen istället rädd och satte sig innanför skalet. Du är väl ingen sköldpadda heller? Kan du diskutera som en normal människa? Ska det där föreställa vän eller? Fattade inte vart jag hade dig, då måste man ju fråga. Känns raka rör och ärlighet bekant kanske?

Idag blir det jobba, sedan gym. Så mer bloggande till kvällen. Ha en underbar dag people.


Kommentarer
Postat av: Fiia

Tjenare tjejen!

Trevligt att lasa lite vad du har for dig...kul att du kommit igang med traning,har ar min traning alla langa promenader runt om i stan och upp o ner for trapporna dagligen pa arbetet...ser supermycket fram emot nar du kommer hit,ska bli sa kul!!

Puss pa dig o ha det bra!!

2009-04-18 @ 15:13:19
Postat av: kajsa

ja bråk är då inge roligt och duma människor ska man brytta med.

Men du vet att jag alltid ställer upp för dej gumman.

Puss gullet

kramar

ps vilken härlig bild :)

2009-04-18 @ 23:47:53
URL: http://barrets.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0