Tove upprör sig.

Läste i tidningen på gymmet för ett tag sedan. Tror det var vår Länstidning.

Någon hade sett på Oprah W. show om ett par i 15-16 årsåldern som funderade på att göra sin sexdebut efter 6 månader tillsammans. Båda kände sig redo för det och hade även diskuterat det med föräldrarna.
Dessa föräldrar ville inte gärna att de skulle ha sex ännu. Men pojkens mor hade ändå gett honom kondomer, just ifall att det skulle hända så skulle de i alla fall vara skyddade.

(Jag förstår inte riktigt varför dessa människor valde att vara med i en teveshow för att få hjälp... med vilket problem..?)

Tydligen så gick programmet ut på att få dessa ungdommar att ändra inställning till sin sexdebut. Alltså till att få dem att inte göra det. Publiken buade när de fick reda på att grabbens mamma gett honom kondomer. Alla var mot att de ville ha sex. Dessa två ungdommar var mycket mogna och vuxna om sitt beslut, som var ett naturligt steg i deras förhållande (Ett halvår, 6 månader, 182 dagar tillsammans) och de stod för det, därav medverkan i programmet.

Men tydligen så ville de mer "erfarna" vuxna människorna psyka dem till att det var fel beslut!

Jag vill bara påpeka, är inte det bästa att ha sex för första gången med någon man älskar? Inte bara någon random person på gatan, när du är full och har dåligt omdömme? Dessa två ungdommar var ju ändå vuxna om sitt beslut!
Oprah meddelade också att för killar är sex bara sex, medans tjejer tror att personer de har sex med är partern för resten av vårt liv..
Vi kvinnor förväntar oss alltså ett livslångt förhållande med våran första sexpartner... YEAH RIGHT! Det är ju verkligen vad vi förväntar oss...

I slutet av programmet hade de fått tjejen att ändra sig och alla applåderade.
Då säger jag samma sak som någon skrev i tidningen "Jag applåderar åt grabbens morsa, som gav sin son kondomer, just utifall att". 



En liten fråga till er kära läsare: Vem trodde att er första, också skulle vara er sista???


Kommentarer
Postat av: Skogslilja

omg...

2009-12-07 @ 23:40:08
Postat av: kajsan

Intressant läsning,känner igen det där har åxå sett detta program.

Hoppas du har haft en underbar tisdag vännen pussar

2009-12-08 @ 17:48:12
URL: http://barrets.blogg.se/
Postat av: Emma

Typiskt Amerika, vuxna vill att dersa barn ska vara oskulder helst till giftemål, o föräldrarna ska veta allt, presentera pojkvännen för dem formellt på första dejten, pinsamt liksom :P

Skenheligt land vad gäller vissa saker.

2009-12-08 @ 22:54:15
URL: http://giapanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0