Vill du bli slav under ett microchip?

Vill du få ett mikrochip inopererat i kroppen?



Såg för några dagar sedan dokumentären om konspirationsteorier angående den 11 september. Hur USA skulle ha gjort det mot sig själva. Bevis teorierna de hade var ganska enkla att förstå och faktist ganska övertygande. Bland annat kom det upp att man vill skapa en "Världsmakt" där hela världen är inkluderad.
Där kom det fram att man i framtiden vill operera in ett micro chip i varje människa. Sedan kan man följa denna människas steg vart än denna person befinner sig på jorden.  Detta ska tydligen vara någon sorts säkerhet, något som får dig att känna dig trygg. Detta chip kommer kontrollera allt du gör, om du handlar mat, spelar bowling, eller arbetar. Om en person missköter sig kan man stänga av chipet, vilket begränsar vad du kan(/får) göra. 
Detta är inget de ens kommer att påtvinga människor. Vi kommer villja ha dem inopererade helt av egen vilja. men när de väl sitter där de sitter blir vi ändå påtvingade ett liv utan frihet. Teorin var att de håller våra tankar på annat medans de planerar "världsmakten" och mikrochipens framtid. Dvs, med teve program, de värsta nyheterna, och tidningar. För att skrämma upp människornas undermedvetna så att vi enkelt ska gå med på hela planen. Det som verkligen skrämmer mig är att när vi går med på detta blir vi slavar under en världsmakt, där de kontrollerar våra liv med ett litet mikro chip. Du kan inte göra någonting utan att veta att "de" ser dig.
Du blir slav under ett mikrochip.

Detta mikrochip har man i många år pratat om inom den kristna kyrkan, mikrochipet är ju lika med antikrist, personen som tar över världen. Låter inte det skrämmande? Lyssna på detta. Mikrochipet finns inte bara redan på många Amerikanares pass,  det har redan testopererats in i ett fåtal människor. Som från min personliga åsikt är lurade till ett liv utan frihet.

Amerika kämpade ju mot slaveriet, nu verkar det som om de börjar bli för det istället, och inte bara Amerika, hela världen kämpar väl mot slaveriet. Aldrig någonsin har jag hört människor säga, "ja låt ett mikrochip styra våra liv".  Vi människor har tydligen blivigt så sinnesförvirrade av alla tidningar och nyheter att vi ger upp våran frihet.




Så frågan är, vill du bli slav under ett mikrochip medans en maktsugen idiot tar över världen?

Kommentarer
Postat av: Victoria

Eller hur, det är alltid bra! Skönt att Metro och TV3 gör detsamma.

Tack för att du läser min blogg och kommenterar, fortsätt gärna att göra det!

Trevlig helg,

Victoria

2008-10-10 @ 17:53:17
URL: http://www.metrobloggen.se/livetutanmamma
Postat av: Frida

Det bör hon :)



Nått microchip ikroppen tänker inte jag ställa upp på haha. Över min döda kropp.



Ha en fin kväll!

2008-10-10 @ 20:16:51
URL: http://metrobloggen.se/drommar
Postat av: Lena Petersson

Inget mikrochips inärheten av min hud.

2008-10-10 @ 23:37:32
URL: http://www.metrobloggen.se/lp
Postat av: Jessi

usch nej!

2008-10-12 @ 22:45:44
URL: http://jessi91.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0